109 задържани при мащабна операция на МВР в цялата страна

Акцията е за противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред

Обратно в новината

Коментари - 109 задържани при мащабна операция на МВР в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво,ракията е супер

109 задържани, а колко ще бъдат осъдени??

109 задържани и на следващия ден пуснати.

И квооооо? Пушилка.. дори само на думи!

Намерени ли са откраднати автомобили?Хванати ли са айдуци , които разбиват жилища и ги обезкостяват?

Ами да бе, хванати са, при това за по 20-25ти път, толкова са ни добри полицаите, не спират да ги ловят постоянно :D

Интересно с какво се занимава полицията, когато няма "Специялизирана полицейска операция". И какво като са "проверени", "задържани", "съставени актове", като няма осъдени, не е изето имущество и не са въстановени щетите на потърпевшите?

И до кога ще хабиме мастило, листи, ресурси и нерви за тъмно зелените, от джобчето на дънакоплатеца? Те данъци плащат ли? Какво като сте ги хванали за 18-19-35 път, след като пак ще ги пуснете? Кво значение има тва, че били те осъждани 19 пъти? Някой може ли да ми обясни тва реално значи ли нещо? Станали 20? ГолЕма работа...

след колкоччаса ще ги пуснат ?????

Късно е.Вече не ви вярваме.

"четири констативни протокола с предписания към собствениците" --- и потупване по рамото с думите "и да не забравите да почерпите". Не ме интересува колко са задържали еди-къде си. Колко са осъдени, кажете?

Няма как да ги осъдят - по закон, ако кражбата е на стойност под 530 лв., не се подвежда по НК. А че поне двайсетина пъти са го хващали за кражби под тази сума - няма никакво значение, кумулативност на наказанията тук не съществува. При последните поправки на НК невинно прескочиха тъкмо минималната стойност на кражбите и кумулативността - ами това си е поминък, пък вие го нарича пълна безнаказаност! Поне данък да плащаха, ама как ще звучи един закон - "данък върху откраднатото", а?

Приятели, много ви моля спрете да делите политиците на Сини и Червени. Това ни е една от основните грешки.Още слушам как Бойко бил такъв ония бил онакъв. Много ви моля. Не разбрахте ли, че става въпрос за едни и същи хора, които правят едно и също нещо вече 30 години.Овци да бяхме трябваше да сме се светнали вече. Аман от просто население.ГЕРБ кви били ама СДС-то кви били ама БСП-то. Абе вие нормални ли сте? И извънземните да дойдат, като видят колко сме прости и те ще почнат да ни крадът.Това е истината!

Факт .

Бокич хванахте ли го?

По времето на ,,Операция Комар'' бяха конфискувани 1000-2000 крадени автомобила,с пренабити номера.Там попадаха само хора от елита,,,ъндърграунд'' и ,,оувърграунд'' както и да е това е едно и също общо съсловие.По важното е че след два месеца ,,псевдо собствениците'' успяха да си вземат обратно скъпите возила срещу заплащане,и бяха останали само 30-40 от крадените коли на паркинг,за които не са си заслужавали подкупът.Та имам силни и незабравими спомени от мащабните пълис операции и акции.Когато вкарате Министър Председател,Министър или поне Депутат,тогава се хвалете и пишете по вестниците.Само за побъркани в умопомрачение изпаднали,които извършват престъпление на душевна и емоционална основа смеете да пишете с дни. ПД=0.000001 сте всички.Айран без мляко сте.

Хубаво е и е похвално , че сте се размърдали !!! Въпросът обаче ми е : Трябваше ли да станем са посмешище в цял свят и да ни се носи славата на най- бандитската дърржава , в която цари беззаконието и корупцията , да пострадат толкова много хора , и чак когато се заговори за Шенген и Еврозоната ,и когато вече няма накъде , тогава да се сетим че в едно нормално общество има правила и ред , и съответните институции трябва да си вършат работата !!!! Нали ''политиците и управляващите '' , НЕ си мислите че доверието към държавата ще се върне с една такава ПОКАЗНА еднодневна акцийка ? Утре да няма статия : ''Вчера арестуваха 109 - Днес пуснаха 110 '' ?! Ареста на стотина кокошкари НЯМА да изчисти осрания имидж на България , ако си мислите че такива акции ще замажат ограбването на държавата 30г . !!!!

А УшеФ кога ше го арестуват?

епа депутацията, правителството и президентството не са ли повече от 109, а ? кои са избегалите, а ?

Но не съвсем ясно..... Аз си купих 50-62 литра "Chivas Regal", защото употребявам този артикул и ме е страх, че ще му вдигнат акциза, каквото се случва с бездимните цигари и всичко, което носи пари за властта . И сега ко, праииим? Питам само за уточнение, защото нямам идея как, къде и защо точно да бандеросам 1 голяма дамаджана от 20 л. и още30-40 бутилки. Къде си бандеросвате празните бутилки с "български акцизен бандерол"? Забранено ли е да си държиш бутилчета от 0.5 литра в мазата? Моят акциз е платен от вносителя, естествено, но пък е вярно, че жена ми/когато е на щеф/ може да ми налее от дамаджаната в кристална чашка. Чашката е без бандерол. Къде, защо и как правите така, че да сте чисти пред Закона? Невъзможно е? ПП. Ако режат горите - отрежете им главите! Ако не го правят- поощрете ги! Ако произвеждат и продават менте-алкохол-отровете ги с него.... А, на мен ми обяснете как да спазвам простотии и защо? И моля ВИ, без пиар акции и всички възможни синоними,защото ги задрасках в речниците си

Всичко звучи прекрасно , но ми е интересно и питам от чисто любопитство - Жена ти кога е на кеф , защото количествата алохол за които говориш , едва ли ги пиеш от ''кристалната чашка '' ??????

Много брееее!Край на пресъпността ли що ли? Нищооооо!

Взели са дървата на хората,които сигурно са били от някой паднал бук,както и 14 л домашна ракия и са рекетирали 300 шофьора, които сигурно са били спряни на рандом принцип и са ги разкатали от заяждания за куп щуротии,за да напишат някой акт. Е вече мога да спя спокойно, проблемите в страната ни са решени! Честито на всички! Късметлии сме с такава желязна Държава.

Изели 14,и 5 литра алкохол в Правец, е то си е така, в правец от едно време нарушения няма.

Колко са пуснати?

"За какво ги арестуват"? Ама вие забравихте ли великото прозрение на БоТикВун - "Ние ги хващаме, те ги пускат!"

109 задържани - 110 пуснати........

Общо 100 гласували, от които 200 подкрепили правителството, 80 не

Дърва за огрев! Строшиха гръбнака на организираната престъпност.! Радев да живей!

Kalin

Смешни стават изобщо да го пишат камо ли да наказват някой за 14,5 литра алкохол разпределен в.......Малоумници тотални хората не случайно ги намразиха тотално.

,,Фойерверки,, след тях ... тишина...??? Жалки са с просташката си ,,наглост,,...!!!

Ашколсун! Ко разбирате вий от МАЩАБНИ операции! С "лидери" като ушатия физкултурник-апартаментчик - толкоз.

страна! София, Перник, Ботевград и Самоков са цяла България !?

Тия се захванаха с домашната ракия и ...ръждясалите ламарини!. Е, гаа ти закъсацията!

хората по света и най-вече САЩ като обявят че вчера е имало акция, са задържали или престъпен бос издирван от 20 години, или са задържали 20 тона кокаин. Тук 14 литра ракия , 10 циганина и 30 кубика дърва. СТРААААШНОООО !!!

Кубиците ми съ виждат множко, бате,

в 8 къщи

14.5 литра ракия. Айде бъди коректен и не омаловажавай действията на родната милиция.

Лелееее - 14 литра незаконен алкохол и 4 кубика дърва без документи ! Гръбнака на организираната престъпност е пречупен отново ... Ако брендо, таки, галевите и маргините прочетат това в Дубай - веднага ще се предадат ! Идва и техният ред ... Колко струваше тази помпозна и безмислена акция ? Защо не започнете реална война с мафията в България, започваща от парламента и преминаваща през кухите фирми с обороти за стотици милиони ?

Прав си, но гарван на гарван око не вади. Те така са се оплели с големите мафиоти, че не смеят да ги докоснат.

Лелееее - 14 литра незаконен алкохол и 4 кубика дърва без документи ! Гръбнака на организираната престъпност е пречупен отново ... Ако брендо, таки, галевите и маргините прочетат това в Дубай - веднага ще се предадат ! Идва и техният ред ... Колко струваше тази помпозна и безмислена акция ? Защо не започнете реална война с мафията в България, започваща от парламента и преминаваща през кухите фирми с обороти за стотици милиони ?

Полицията е открила цели 14.5 литра алкохол?!

Този сиромах си е пазил патокито за преварка.

Тия да не са русофили, бе ? Кажете!

Пълен цирк. Това трябва да се прави всяка седмица, но крадците сред управляващите нямат време.... Полицаи няма, хората бягат от този отвратителен коптор, които изградиха ГЕРБ.

Всичко е така, само моля те недей да ги делиш на ГЕРБ и едва ли не някви други (по-добри.. може би). В България има 2 вида политици КОМУНИСТИ и ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ!

Абе, тия правят ли разлика между престъпление и административно нарушение, за което се съставя протокол и/или акт? Ако махнеш административните нарушения, "великата" акция на МВР става удар в празно пространство.

И за кво взехте на човека ракията ? За такива акции ли плащаме? Моля ви разпускайте ги тия безхаберници, а и шефовете им в парламента.Само с това действие престъпноста в държавата ще спадне с около 70%!!! И дори не се шегувам.

Така е ама кой да ги разпусне? Те са си добре (разпускачите) и вече толкова години си върви далаверата - не вярвам да видим разпускане. Ако има много шум някой ще си подаде отставката и после ще го наместят някъде другаде.

Еми ние трябва да ги разпуснем и то не с мирни действия. Но българския народ му е хубаво да го е*ат и да го крадат, така че все тая... Така ще е докато не остане камък върху камък по тея земи.След 20тина години вече ще ни управляват циганьорите. Е тогава вече ще просперираме.

Дотук добре, но 10 процента е сигурно, че циганите глоби на плащат. Те познават само думичката "дай". А не сме чули за акция по събиране на глоби, при това наложени от съда. Хаос, тотален и повсеместен хаос. Не им е лесно и на полицаите, при тия безхаберници, които ги управляват, събирани по кръстовища и потайни кръчмета.

В Самоков имаше нужда! Евала!

Хванали кокошкари, сварили си 5 кила домашна ракия от джанки, като хванат пеевски, тогава да пишат

нема да е скоро... полицията няма толкова личен състав, че да го хванат. Малко едричък идва.

- при проверка в къща в село Видраре, са установени и иззети общо 14.5 литра алкохол, без български акцизен бандерол. Материалите по случая са подготвени за изпращане в Митница- Столична за реализиране на административно- наказателна отговорност. - С това, + дърва за 2000 лева се обобщава цялата акция, струвала на МВР 30 000 лева. А и задържани 20 циганина, които ще бъдат пуснати понеделник от ареста. Ама за това дир.бг или който и да е няма да ви съобщи..

Правилно. А нека дежурните мрънкалници да си мрънкат.

и още утре ще ги пуснат.. хубаво е, че има такива акции, но ако няма последствия за задържаните след това, какъв е смисълът изобщо?

ЗА ДА НЕ МЕ ТРИЯТ :-))

Празни приказки и кьорфишеци пуснати наслуки. Утре, като свърши акцията, всичко ще е по старому.

Имитация на дейност. Анархията е брутална в България. Няма нито ред, нито законност и за всичко са виновни само и единствено политиците, които крадат заедно с мафията. От тези 109, поне 90 са хванати без лични карти, заведени до районното и пуснати след 2-3 часа. Просто са направили деня черен на близо 100 човека, които са си забравили личната карта в къщи. Ако искат да работят, само в центъра на София могат да заловят поне 2-3 хиляди нелегални папуаси за няколко часа. Ако влязат по циганските гета, ще намерят оръжие, наркотици и издирвани в огромни количества. Но на полицията е забранено да се занимава с талибани и цигани. Заповед от най-високо ниво.

смеят ли да идат в гетата хахахах

Полицията може да смаже съпротивата по гетата в рамките на 30 минути. Просто нямат желание (и разрешение) да се занимават с електората на ГЕРБ. Ако изсипят 1000 човека полиция, героите от гетото ще клекнат моментално. Има и жандармерия, има и спец. части. Дори държава като България е 100000000 пъти по-силна от престъпните елементи из циганските гета.

веднага щом се появи някой смислен коментар и го трият.... Ким Чен би завидил на Българската медия....

Ние си имаме Ким Тик Вун, затова и медиите ни са свободни като тези в Северна Корея. Имаме го и черно на бяло в доклада на Репортери без граници - 111 място! Срам и позор.

14,5 литра алкохол! ... Че то във всяка селска къща има повече! Не мога да повярвам, но мисля, че е фалшива новина. Полицайте не са толкова прости, а и Българската държава не е опряла до тези 14л ракия да показва действие на организираната престъпност!

Направо се ''преработихте'' и сега със задоволство ще си харчите парите за нищо реално свършена работа, защото бая време си клатехте краката и прибирахте заплатите си..Ама да попитам вие самите вярвате ли си на тоя нескопосан пиар дето си правите сами???

След дъжд качулка! Само тормозите обикновените хорица, мвр знае много добре кои са бандитите и къде се крият и подвизават, ма така е предизборно прах в очите на овчия данъкоплатец!!!

преровихме всички гета и всички престъпници са заловени на 100% сега почваме Българите...

Прав си. Да не репетират и за другите квартали?