101-годишният дядо Димитър отиде сам до урните в Арда, за да гласува

Ветеранът от Втората световна война винаги е упражнявал правото си на вот, съобщиха от Секционната избирателна комисия

Обратно в новината

Коментари - 101-годишният дядо Димитър отиде сам до урните в Арда, за да гласува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отишъл и забравил за какво е дошъл.

И за кого гласува ? За когото и да е гласувал - браво, че е имал духът, вярата и силата да го направи! Пълно е с апатични, отчаяни, безпомощни, мрънкащи, бездушни и безполезни старчоци по душа, макар и млади по възраст, които освен да хейтват - друго и да искат, не могат. Почитания към този човек!

Поне има за кого да гласува - затова ходи . А 50% + от българите не гласуват защото няма за кого - не им се е родила още партията , а тези 3-те сегашни не стават

Надявам се, че ще дойде денят когато държавниците ще почерпят опит от други страни . Където селските стопани са богати хора . Освен със земеделие и животновъдство тези селски стопани произвеждат електричество , отдават стаи под наем грижат се през зимата за разчистването на пътищата от сняг . За почистването на пътищата сключват договори с общината за 5 години . Няма посреднически фирми . Трябва да има воля за да станат селските стопани заможни хора . Всички след 1990 година се насочиха към туризма и създадоха българското бетонирано черноморие .

Най - после едно приятно , човешко лице .... Жив и здрав да си дядо Митко ! Почитания .

И за какво гласува, след като от 100 години не се е променило нищо.

За промяна и за да даде пример на всички пасивни негласуващи.

Да е жив и здрав !