1000 лв. глоба за военен, разбил носа на дете

Капитанът набил момчето, защото тормозело дъщеря му

Обратно в новината

Коментари - 1000 лв. глоба за военен, разбил носа на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Твърде висока цена за да си позволиш удоволствието лично да раздадеш правосъдие.Една голяма бира и кутия цигари биха били предостатъчни за да ти свършат тази работа някои келеши.Разбира се първо трябва да обесниш на четри очи на баща му .Все пак зависи и на какъв ще попаднеш защото може да е от тези които трудно схващат и трябва да си достатъчно убедителен като за такова говедо.Никога не се действа спонтанно под влияние на емоциите. а бързо но и пресметнато.Като нищо може да се натресеш в големи л.йна защото масово съвременните хлапета са толкова разглезени ,че дори не знаят какво е да отнесат дори демонстративен бой за което свидетелства и това ,че малкия гад се е напикал почти от нищо.Мисля ,че да се занимават учители в такива случаи е дори вредно.Те нямат някогашните лостове за въздействие и се пазят като от огън от конфликти а и системата не би ги защитила а точно обратното.Дори някога жертвата ставаше виновна ако насилника беше нечие синче .

Баш си е било за бой малкото гомно !

Ако капитана е ударил сина ми, това ще е последната му хулиганска постъпка. Има директор на училището, има полиция и прокуратура, където е могъл да потърси съдействие, а мръсникът пребива малолетни дете! Трябва незабавно да се обжалва адм наказание по чл.78 и да се отиде към ефективна или условна присъда. Край с пагона!

Ако моя син прави това, ви гарантирам че ще се постарая да предредя капитана за шамарите... Ама това е друга гледна точка, дето Ганьовците нвма как да схванете....

Трябва да го почерпиш в такъв случай защото е свършил твоята работа.Така избягваш домашен конфликт и повод сина ти да те мрази а и той по-добре ще разбере ,че в живота не може да вършиш каквото ти скимне и да тормозиш по-слаби и да не получиш наказание.Може би точно подобен случай ще го предпази дори от затвора в бъдеще.

тези 1000 лева, но халал да са им!

родителите на набитото момче са кухи и тъпи на бидон, както повечето по принцип. тъпи родители създават тъпо поколение. това е реалността. и тя е НАВСЯКЪДЕ и ПОСЕВМЕСТНА. мислят си, тъпаците им са много умни. а милите им кухендерчета, немат нищо общо с това да са умни. подобни проблеми сме имали и ни9е в училище. знаете ли какво отговари майката на безмозъчното агресорче? ми, ми, ми... аз какво да направя? и язе казах на щерката, да каже на тава лайно малко, че ще правя брат и, 7 г. по-голям от нея, да го ошамари това говненце просто... познайте как свърши всичко?:-))) щерката му каза, че ще дойде батко и да го нашамари и повече лайненцето не я докосна... а родителите казаха: ми, ми, ми....?!?!?:-)))

Струва си всяка стотинка като знаеш, че малкият сополанко повече никога ама никога няма да я закача. Жалко само, че ще му викат пикльото отсега насетне. Децата са брутални. Въпросът, който е наистина интересен е: къде са бляли даскалята и защо не са забелязали, че момчето е тормозило момичето с месеци? Ако са забелязали защо не са взели мерки?

Макар и да отричам възпитанието с бой, поздравления за военния! Само трябваше да тегли един хубав пердах и на таткото на диването, което за първите 7г не е усвоило как да се общува с момиче. Пък таткото после да намери начин да възпитава сина си, както намери за добре.

Така и аз бих направил -поздрави на Капитана!!!

Да беше ги подпукал наред цялата рода!

... HanpaBo npeg pomama...

Това е спорен въпрос защото родителите може и да са добри и кротки хора и точно за това са разглезили малкия.Скоро гледах едни токива които просто си отглеждаха едно такова по най-съвременните възпитателни методи на Запада.

Браво на капитана! Ако малкото леке не знае как да се държи на 9 години и прави запалки по дупето, представям ди какво възпитание е получил от родителите си. Нямало е смисъл да говори с тях. С учителите - също, те са с вързани ръце според закони и наредби. Дано поне след това, лекето да престане да тормози момичето, защото това, което е правил не е закачане, а е тормоз. Представете си да имате колега, който да прави същото.

Това дете ще запомни шамара до края на живота си, не се знае какви психични проблеми може да отключи в бъдеще. Най-малкото в това момче може да се загнезди желание за мъст и омраза. Днес са го набили, утре, водено от тези си желания ще започне да тренира за да стане физически по силно от другите и ще раздава само правосъдие. Начинът е друг, не живеем в тъмните векове за да се бием и по силният да разадава негово правосъдие.

Това дете вече ИМА психически проблеми, за да се държи така! Трябва да се излекува и боя е едно прекрасно средство за лечение...

А за тормозеното с месеци момиче какво ще кажеш? Тя не е ли застрашена от всекидневния тормоз? Комплекс за малоценност, ниско самочувствие, хранителни разстройства - това не са ли възможни последици от поведението на момчето?

Голяма работа този капитан, да шамари деца и да избива комплекси. Един офицер от съдебна полиция гр. София на име Николай Къндев преди 1 година, реши, че така може да възпита сина ми.. ее накрая малко аз го възпитах. Сега само дето не ми козирува...

А за момичето какво ще кажеш? Ако ти е дъщеря ще търпиш ли? Добре, че синът не е попаднал на дъщеря ми, сачо това мога да ти кажа.

Не оправдавам момчето, винаги има по буйни деца. Но е лесно да нашамариш 10 годишно... По трудното е да се изправиш срещу възрастен и да се опиташ да решиш с него въпроса за поведението на детето. Не говоря за физическа саморазправа, както грешно се разбира от предния ми пост.

Тоест ти не разбра къде е проблема и вместо да си възпиташ лекето си задействал връзки за да се правиш на мъж? Ами нищо ново под българското слънце, дори типично всъщност.

Абе не знам боя дали "оправя" , ама изправя, кривини в характера.

Мисля че родителите на неделчо просто са се опитали да вкарат някой лев в семейния бюджет...

Дано има поука за пострадалото дете и за всички като него. Дано знаят, че като правят лошо, ще получат лошо изневиделица. Дано се замислят и осъзнаят. Важи и за политици.

Нашите мъже от малки са такива,- като имат момиче или жена са ербап, докато пред по-силен се напикават. След като пораснат, започват да се гънат като червейчета пред силните на деня. Урокът си струва парите, колкото и нелицеприятно да звучи.

И моето момиченце беше тормозено така от едно разпищолено гаменче на прости и нагли селтаци, с които се опитах да говоря, но разбрах, че е безсмислено. У нас самата среда е агресивна и брутална в комуникацията, учители стават за съжаление хора, които са без качества, но недостигът на кадри е снижил критериите до минимум, родителите често са чалгари и битови пияндури...Понятието уважение и съобразяване с околните почти е на изчезване, а възпитанието стана дефицитна стока. Вихреща се простотия ни отличава от много европейски народи за съжаление. В някое европейско училище момчето би имало сериозни разговори с ръководството и ако няма резултат се пристъпва към по-крути мерки- Тук си мислят, че като набутат куцо и сакато насила, да отчитат бройката и да вземат едни пари, вършат много сериозна работа, в това отношение делегираните бюджети нанесоха непоправими щети. Относно случая, ами като няма кой друг да покаже отношение, струва си и заем да тегля, за да поправя тази грешка.

Малко му е ... можеше още малко да му загрее врата капитана... само докато замирише малко.... Хвала на капитана и палец надолу за военния съдебен състав. Колкото и да се опитват няма да могат да ни направят гейове и да научат мъжкара на гейски ценности.

Малко му е на л...ното! Като ги гледам из улиците и парковете що за биволи са и как говорят, ти иде не един шамар да му отпереш. Браво, капитане!

Закърнелите ви мозъци не могат да проумеят че това което е направил е нередно. Келеша заслужава да му се обърне внимание, но не и да го бие някой с 30 години и 100 килограма по голям и тежък от него. Ами ако родителите на удареното дете решат да мъстят? Набарат го тоя и го пречукат. И после неговите роднини тръгнат да отмъщават, и т.н. това е реакция от първобитната ера. Като мозъците ви. А може да се говори с това дете, да му се обясни кое е правилно и кое грешно, да се накажат родителите ако няма резултати. Ама не, ганьо си знае, дайте да ги изтрепем. Проста пасмина.

Разбира се, че това, което е направил е нередно! За това и го глобяват. Но разберете - НЯМА начин родителите на това келеме да не са знаели що за гаменче е! Предполагам, че са си завирали главата като щрауса в пясъка, че е просто "хиперактивно". Но десетгодишно си е вече със съзнанието какво е редно и какво не. И явно мама и тати не са му обяснили, че в този живот всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие! И че ако не беше бащата на малката, рано или късно някой щеше да го опердаши и то така, че и техните да не го познаят(ако не и по-лошо!). Научил е житейски урок и се е напикал в гащите! Кой прав, кой крив няма значение! Ако беше мое дете и ако не знаех за постъпките му щях като се оправи и аз да го опердаша! Но най-вероятно щях да го възпитам така, че да не се стига до там. Има една такава приказка - който не пляска дупенце бие гъзище! Кофти е, но е така! Никой не казва, че децата трябва да се шарят така, че да се изпускат в гащите - това насява страх в тях! Но родителя трябва да е авторитет. Моето дете ако направи беля - събори чинии, гардероб, телевизор дори няма да му посегна а ако се уплаши ще го успокоя. Но ако нарочно направи нещо напреки получава наказание, а ако вдигне ръка и ме удари - хващам го за коремчето и един през дупето ... след като се нареве задължително се води беседа защо е било нашляпано и дали е разбрало! И накрая се сдобряваме и извиняваме! Това е ... от малко ... толкова е просто - а като не им се занимава на днешните родители да си култивират децата - ми ... стават издънки! Дано си е взело поука!

Ти в коя държава живееш??!?!? Да се накажат родители, че не са си възпитали детето? Тук за убийство дават условна. Голям оптимист си!

Малко му е било на това гаменче.А малкото ти мозък не се ли досеща , че така го възпитават родителите му.И да си знае, че ще яде шамари.

Родителите на келеша, като са разбрали защо е изял шамар, трябваше да му обършат още един. И да му обяснят, как трябва да се държи, когато едно момиче му допада. Ама щом не са го направили до сега, едва ли може да се очаква м,ного от тях.

наистина повечето коментари ( включително и моя ) са написани от малоумни. Децата и внуците ни също ще станат такива, но там винаги ще има добри хора да им разбират носовете, докато се подмокрят ;)

Със сигурност малкият е заслужавал наказание, но да непознат човек да те спре на улицата и да започне да те шамари при положение, че е много по-силен физически. Това си е прекалено.

Убавеца сега ще знае, че като си много ербап, винаги има някой по-ербап от теб. Мнооого полезн урок!

"Корумпирани и некадърни съдии определиха наказания 1000 лв. за баща, защитил дъщеря си от малолетен хулиган" Но нашите журналя са същите като съдиите

знам как ще прозвучи, но малкото ла.йне си го е търсело боя. И след като в къщи и в училище не е имало кой да му го даде, си го е получило от бащата на тормозеното момиче. По времето на "гнилия соц" такива подвизи се възнаграждаваха със здрави шамари първо в училище от даскалицата, а после в къщи от родителското тяло. Не че не ги правехме, но бяхме наясно за последствията и не се на.сирахме като ни побийват.

Само че строгото възпитание не е изобретение на гнилия СОЦ! Това винаги е било така хилядолетия наред!!! Просто гнилия СОЦ го опорочи защото равните си ги биеха а по-равните си правеха каквото искат, когато искат както искат! Също така гнилия СОЦ започна да изравнява и обединява мъже и жени, да ги прави равни. До преди това има девически и военни училища! От където са излези не един или двама големи българи и българки!!! Възпитанието от преди 9-ти и след девети няма сравнение. Хората от преди 44-та има много повече морал и са в пъти по трудолюбиви от СОЦ търтейте за чиито внуци се отнася тази статия.

а бе дирници, чие дете трябва да прасна по носа за да получа и аз 1000 лв от военния съд?

Егати и "третокласника" ....Значи "запалки" може да прави , а се напикава в гащите келеша. На неговите години, не само ме оставяха сам ,а дори половината ден ,когато бях в къщи,се грижех за две годишната си сестричка, че тогава "майчинските" бяха кратки и майка трябваше да работи на половин бройка. А голямо момче да се подмокря на 10 години....трагедия... Щерка ми ,майка и я научи още от 10 месечна да върши това на гърнето....По него време нямаше и памперси още....

Аз редовно се напикавах баща ми като ме опердашеше. Не знам рефлекс ли е, или поне при мен беше станало, щото ме опердашваше редовно от малък, когато още не съм могъл да се контролирам, и после така си и остана и само се затвърждаваше с всеки следващ пердах.

най-искреното пожелание следващите "запалки" да са за децата на съдиите !

А съдът направил е необходимото да предпази момичето от последващи посегателства от страна на келеша?? или е твърде некомпетентен затова? И защо ми се струва, че демократичното общество е най-несправедливото от всички общества, защитаващо престъпници.

Предлагам да съберем по някой лев и да му помогнете с глобата защото правилно го е понаучил как да се държи след като родителите му са “изпуснали топката”

Дир, направете едно добро, извадете това мнение напред и направете една справка с повече данни - кой е пострадалият офицер и номер на сметката. Аз лично бих превел 50 лв. Със сигурност много хора, които биха го направили. Един пример д-р Рангачев несправедливо го осъдиха на 200 000 лв - сума непосилна за нормален човек. Парите събраха за по-малко от година колегите му и пацинтите му (вкл и аз), осъзнавайки че всеки може да е на негово място. Колкото до хулиганите - уча сина ми ако трябва да се бие и да защитава по-слабите. Дори и не си помисля да тормози някой. Въпреки това учителката му ми го издоносничи, че опердашил 2 педалчета, защото ги предупредил няколко пъти да на удрят някакво друго дете(което не познавал). Била възмутена от подхода ми за възпитание. Аз я попитах - а ако нея я нападнат на улицата подобни келеши? Отговорът и беше "едва ли някой ще се намеси тогава". Трагедия - учителите не защитават децата и обвиняват тези, които са нормални. А за тези, които ще пишат, че родителите на педалчетата могат да направят еди какво си. Ще отговоря - първо ще разговарям, а после, акоо трябва - ще взема марки.

Едно време като се качим на някое чуждо дърво да берем джанки или череши, собственика като ни подбере с един дълъг та видим цялата Слънчева система посред бял ден.. После като се върнем в къщи и ...там още един бой. Сега се олигави всичко....

MEN I MILICIONERA ME NABI , I SOBSTVENIKA ME NABI I NASHITE I TE ME NABIHA .... BEZ SYD BEZ PRISYDA !!! SEGA PYK IMAME GEI PARAD !!!

Респект за Хана и долупишещият, мен заради една вишна ме гони един човечец с косата мани ами и замахваше от време навреме - пробваше да ме скъси с една глава ( без майтап) ...питайте ме дали съм му се доближил до градината после :-)

Капитана е един "женчу" ! На негово място бих окачил ... невръстният "ДОН ЖУАН" на първото дърво гол без дрехи! И никакво разкаяние!

Браво на военния! Това е мъж! Какво по дяволите означава "запалки" по дупето? Ако е това, което си представям келешчето е късметлийче, че не са му ... в дупето примерно с бирена бутилка да му дойде акъка в олиг.офренската кратуна

ахахахх малкият разбойник се е напишкал

Един келеш 7 клас беше Евгени реши един ден да набие 8 годишния ми брат.Разказах на баща ми и на следващата вечер той така го би че Евгени се напика пред блока.Повече не закачи никого и не се показа от дома си.Ама нямаше телевизии и и пикливи организации.Капитана ако е мъж ще опердаши на тоя пръдльо и селяндурите, които има за родители.

и това, което е направил капитанът, е свръх-мъжество, вервай ми! Нали знаеш кого пази държавата - престъпниците, извратеняците и гнуснавците, а не редовите граждани, на които им е писнало от лиготия и гейщини...

да отвори. Да му съберем малко пари на човека. Заслужил си ги е. Баси 1000 лева за шамар на нагло келеме. И видите ли - защо не е говорил с родителите? Ами тормоза в училище едва ли не е забелязан от учителите. А те защо не са говорили с родителите? И защо не са натирили малкия пикльо?

по джендърските концепции не е редно да се бият деца, има си опиати и седативи, с които стават кротки като ангелчета

От които стават в пъти по-големи психари отколкото от някой възпитателен шамар. Защото едно леко плясване, получено навреме, спестява дълга криминална кариера и безполезният (откъм възпитание) затвор, на стари години. Трябва ли да се чака гаменчето да стане пълнолетен, да изнасили и да убие някое момиче, за да се почне с корекция на поведението? Или все пак е по-добре да се ошамари още преди пубертета, че да запомни следващата лекция "как са свалят мърши"?

Когато беше дъщеря ми малка я тормозеха разни такива келеши. Ходили сме да се разправяме , но никога не съм удрял никого, само им се карах и гледах заплашително. Само, че аз докато му се карам често пъти жената взимаше правораздаването в собствени ръце и ошамарваше нахалника, налагало се е дори да я спирам да не прекалява. Чудесна комбинация, едно е мъж да удари някое дете, както в този случай, друго е жена да го напляска. Никой родител не е идвал да ми се плюнчи що така, па иначе ...и децата се оказваха умни спираха да я тормозят.

За бой на говедо глоба не се налага. Трябвало е да отупа и бащата на скота.

Каквото повикало - това се обадило! Само не разбрах защо глобяват капитана, след като е свършил работата на бащата на пикльото? Извратено правосъдие, извратени родители (за 1000 лв. Възпитават по този начин бъдещ изрод).

ще съдят човека за това че е зашлевил 2 шамара на някакъв лигльо-джендърче, дето баща му сигурно е путьо като него, че не му е отвъртял няколко когато му е било времето... За кавалерство и т.н. не са и чували... но за педерастията - със сигурност! "Неделчо" - му-ха-ха-ха! А защо не и Медунчо...

Абе ... това хлапе няма ли си баща да я върши тая работа, че военния се е намесил?!? Няма начин родителите да не са знаели за привичките на детето си! А ако не са знаели вместо да съдят военния е редно баща му да го черпи една бира и да тегли и той един бой на сина си като се оправи! Младото поколение не знае що е то последствие от действията ти!

Бира + нови няколко чифта чорапогащници за момиченцето!

Казваш "няма начин да не са знаели". Да, 100 % малкия, когато се прибере вкъщи, казва на баща си "днес направих пет запалки по дирника на еди коя си, между другото баща й е военен".

Не е нужно да се случва точно така. Ако един родител общува с детето си, познава го добре и се интересува как е минал денят му, няма начин да не вижда какво е склонно да направи то.

Следващия на опашката е баща му

Вместо да му счупи главата на говедото, плеснал го... О времена...

Капитане, Капитане, на това ли те учиха в казармата. Противникът трябва да се хване натясно, без всякаква възможност за съпротива. И Бой, Бой, Бой, докато се предаде. Вместо това си хванал хлапето пред свидетели! Отделно на трябва да не си признаваш, дори и при физическа саморазправа. А ти си 'изпял' всичко. Както се казва - аматьор...

Пак че си се разминал с 1К...

Малко го е бил. Това е джендърска извратена държава. За един шамар -1000 лв. глоба. Като порасне, ще изнасили и ще убие и ще стане като в Кемниц. Бащата ще го обвинят че е фашист.

Трябвало да направиш някоя и друга "запалка" на майката на наглия хлапак, а когато баща му ти скочи тогава на него му разбий носа и го тилосай така, че да измери земята колко е твърда и да усети колко място му трябва на нея, защото те са виновни за поведението на синчето си!!!

Трябваше родителите да му благодарят не да го съдят. Дело трябва да се заведе към учителите, които безучастно са наблюдавали с месеци тормоза над момичето. За мен пикльото си е получил заслуженото просто не от когото трябва.

Какво да очакваш от шапкар... Мозъкът под шапката е колкото орех. Малко му е глобата. Трябват и шамари.

В твоята кратуна няма нищо и за това само мухите бръмчат из нея!

За радост - не всички са траверси като тебе...

ти да не си феминист, бе майна?

Ха, браво бе старши, така правят мъжете!