100 дни война в Газа: Израел няма да спре, протест в Тел Авив поиска оставката на Нетаняху

Израелската армия заяви, че ще засили военния натиск върху "Хамас", защото само благодарение на това са били освободени 105 заложници

Обратно в новината

Коментари - 100 дни война в Газа: Израел няма да спре, протест в Тел Авив поиска оставката на Нетаняху | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Trump’s Past RESURFACES and He CAN’T STOP IT This Time https://m.youtube.com/watch?v=hE9bVL9skIo

.време е да приключим с проиранските и другите ислямаски терорета ..ше ги гоним преZ десет планини и дерета ..докато утилиZираме всички агресивни чаршафоани терорета ..оплачете се ако искате на Путкин или Муткин ..колкото помогна на Хамас ..толкоZ ще помогне и на вас ..понеже той яко се страхува от нас и кисне в бункера до несвяс

Gugnelid

Кои сте вие?

124 за 24 000 . Интересна статистика за човешки животи!

изчегъртаха ли труповете на българите в Одеса ?

Връви ли перемогата :)

Мале :D То е грях да не се открадне от простите прозападни настроение овце

Дори е двоен грях :)

Троен грях е ! Лорер, имам предложение ,да нарежем и останалата ни военна техника и да купим нови чертежи за милиарди ! Какво ще кажеш ?Те прозападните овце ще одобрят това което правим.

Балшой гняс сатварили Здес, тавариши задунай”каментатаръй”…

Далбайоб!

За Газа :)

Съдейки по определени коментари ,окончателно разбрах ,че на това нещо наречено българия й трябва мощен ядрен удар, срам ме е от това ,че съм българин... българия трябва да остане едно празно поле, то натам е тръгнало, евала бойко , евала кирчо ,излъгахте толкова народ по перфектен начин, както и да е... каквото ще се случва, да се случва ,бойко и кирчо ще са на някой остров с парите си ,те ще се смеят ,а аз ще се чудя как може българското племе да унищожи така държавата си.

Сър :)

България е просперираща държава, нищо ,че цените са толкова високи на всичко ,нищо ,че няма образование ,нищо ,че няма здравеопазване ,нищо ,че от 9 000 000 млн души сме паднали на 6 млн души ,лгбт да не говорим, мъже не останаха ,повечето са педали, ВНАСЯМЕ вместо да ИЗНАСЯМЕ ,когато брюксел каже не може ,значи не може ,златото ни го копаят и ние получаваме някакъв малък процент от златото, говорят ти за ИТ като ,че само това има на този свят, подкрепят политиците ,които очевидно лъжат ,особено за шенгена сега ,умираш навън ,те глупаците снимат вместо да помогнат, шепа богаташчета се подиграват на бедните ,а не знаят самите те какви са боклуци ,а и не могат да завият една крушка у тях иначе много велики, велики друг път ,недоносени путки ,нищо повече, нашите "съюзници" са ни накарали да си нарежем военната техника ,купуваме стари боклуци за милиарди, казват ти за еко глупости ,АМА цяла Европа си гори боклуците у нас ( ТОВА СА ИНВЕСТИЦИИТЕ ОТ ес БРАВО!!!)учат децата ви в даскало на лгбт извращения ,НОО това за евродебилите е нещо съвсееееем нормално, записи какви ли не излязоха за боко и кокорчо ,а простата недоклатена овца продължава да ги подкрепя ,крият се като мишки от някой журналисти ,НОО простата овца не може да разбере ,че някой политици се крият ИМЕННО ,защото знаят ,че не са прави и гледат да избягват неудобни въпроси, историята също се отрича ,според евродебила турско робство не е имало ,само може да се сетиш за БАТАК и пак си помисли дали не е имало, руснаците водят СВО толкова време само и само да запазят цивилните ,а израел бомбардира цивилни ,НОО там може ,понеже са израел ,възможно ли е да сте толкова тъпи ? Наистина трябва да се направят специални болници за евродебилите. Съвсем сериозно го говоря ,това да сте такива овце мале мале. Държавицата ни върви с 300 надолу ,вие говорите ,че е просперираща боже мили.... а и да не забравяме еврото, заплатите наполовина ще паднат ,а за цените да не говорим. Това е чалгария

само факти, без разсъждения : 1/ бяхме станали 9 милиона заради затворените граници 2/ в мига в който ги отвориха , накъде хукна народа....о,чудо.....към загниващият Запад,най-вече Европа,но също така САЩ и Канада 3/ липсват ти 3-4 милиона българи - търси ги на Запад, тях и децата им , не са отишли в Русский Мир (непонятно защо) 4/ само внасяме , а......за 2022 год. имаме експорт от 60.7 млрд долара , за пример - една пРоссия е със 636 млрд.долара т.е 11 пъти повече от нас при 25 пъти по-голямо население , несметни природни богатства дето Света не можел без тях (интересно кой Свят) 5/ златото дето го копаят канадците.....ми кой го ти бе,льольо ама не става с мотика и кирка......ама нищо не казваш за газовата и петролната примка на врата ни,сложена от....знаеш кого. Дай да почнем със национализация на Лукойл,а ? Нали червените мърши много обичате да национализирате :))) 6/ нарязаната военна техника и изведените от експлоатация реактори си бяха просто руски боклук със изтекъл ресурс. Просто скрап, а пък нещо без ел.енергия чудно защо не сме останали,няма режим на тока , както по време на славното соцминало (не дочакахме Светлото Бъдеще) 7/ не че нещо ама в края на турското робство сме си били по-добре от бедният руски крепостник , пътували сме из Европа,развивали сме търговия,земеделие , а смазването на бунт със кланета и насилие си е стандарт и за Матушка пРоссия , безброй народи могат да го потвърдят. 500 години турците не успяха да ни пречупят, ама за 45 год. болшевиките ни превърнаха във скотове (вие точно сте примера) 8/ Запада викаш зле,запада,загнива,умира.......я дай алтернативата да видим. Русский Мир - Иран,Сирия,КНДР,пРоссия,Беларус,Никарагуа, Еритрея....не,мерси ! 9/ Държавицата ни е най-бедната във ЕС , ама със жизнен стандарт като на пРоссия - Великая, Магучая , полюс на Света (дори и в БРИКС не е)

Blagodagq Vi za napisanoto ot Vas!

ти каже ся ,ходили да изчегърташ от земята телата на българите в Одеса ?

Като прочетох изплакването ти за това ти как живееш и ми стана мъчно. Защо не откриеш някаква сметка да ти дадем помощи? И не се срамувай, че си неусобник в живота, не всеки успява… Особено в България след половин век съветско робство и 30 години мафия със същия генезис!

И последните 20 години хамериканско робство?

Холокоста -нема да са жертви вече

Отиде им ореола на жертви :)

Ако един ден ми бъде казано - ти трябва да решиш къде ще падне метеорит с диаметър 1 километър, като условието е, че трябва да е над гъстонаселена област, без вариант въобще да не пада никъде на Земята хич, ама хич не бих се замислил! Засилвам го към Йерусалим! Не смятам себе си за атеист - напротив! Вярвам, че има нещо там горе, но не знаем какво е, и е илюзия, че преди 5 или 2 хиляди години сме знаели! Според мен църквата, джамията, синагогата, будисткия или хинду храма са само канали, с които можем да се докоснем до това нещо! И ние, като хора, ще трябва да уважаваме каналите на останалите! Но, уви! Дошли са някакви кръстоносци, чалмосани, или с плитчици и бомбета и казват - не, наш свещен дълг е да си вземем Йерусалим, другите Аллах (уж) им нашепвал в ухото - избийте друговерците, на третите от пет хиляди години им се натрапва - вие сте богоизбраните! И до какво се стига - до дива, дори не животинска, ами направо демонична непоносимост на едните към другите. Християните от там почти ги няма, но мюсюлманите и евреите си стоят - едните понатрапени, другите - окупирали района от над хилядолетие. Та - що за злоба трябва да имаш, за да започнеш да стреляш по де що мурда? А що за злоба трябва да имаш, да го върнеш същото десетократно, и да ревеш с пълно гърло, че се защитаваш! Тези канали за манипулация са манипулирани от хитри хорица, които само насъскват народите един срещу друг! Това трябва да спре! Тази нетолерантност трябва да бъде анихилирана! Но докато едните смятат, че това им е обетованата земя и е техен дълг да изринат местните и да се натрапят, а другите Аллах им праща факсове, че в Йерусалим винаги ще има битки - мир там няма да има. За едно съм спокоен - че изборът, който казах от начало няма да се падне на мен, но имам притеснение, че самите народи там ще направят от мястото пустиня!

"В оня ден Ще потърся да изтребя всичките народи, Които идат против Ерусалим"..В теб и болшинството живее духа на антихриста.Не ви завиждам.

Инженерче

Да, да ... това казва книжката, написана от ... И между другото - според вас кога е възникнал светът? Преди 5000 години или се уповавате на науката? А Слънцето около Земята ли се върти, или пак ще горим Джордано Бруно?!? Четете си псалмите от лъжливата книга ... Тя не е лъжлива - просто манипулирана. Говори се за добро и после едни дивотии, но нейсе!

А "Книжката" се състои от 39 книги наречени стар завет и 27 -нов завет, писани от автори и пророци, живели в различни епохи, с различен социален статус1 въпреки това с един неизменен редактор-Бог, с ясен, неизменен сюжет и крайна цел-установяване на Божието Царство на земята-Блажени кротките, защото те ще наследят земята, а нечестивите ще се изтребят от нея". Относно значението на (до века=за винаги)

Инженерче

Смятам, че мисълта ми е кристално ясна. Вашите евангелия с пророчествата - не! По вашата логика, до сега всички да сме овчици и да си пасем блаженно!

Защото Господ избра Сиона(Ерусаим), Благоволи да обитава в него. Това, каза Той, Ми е покой до века: Тук ще обитавам, защото го пожелах.

Инженерче

До Века? До кой век? И ако тоя Господ види какво вършат неговите чеда, дали не би пожелал да си тръгне?

Исая 44:25-" Който осуетявам знаменията на лъжците и правя да обезумеят прорицателите, Който преобръщам мъдрите и обръщам знанието им в глупост; Исая 55:8-9 -"Защото Моите мисли не са ваши мисли и вашите пътища не са Мои пътища – казва Господ. Както небесата са по-високи от земята, така Моите пътища са по-възвишени от вашите пътища и мислите Ми – от вашите мисли". 1 Коринтяни 2:16-"Кой е познал ума на Господа, За да може да го научи? А ние имаме ум Христов".

Инженерче

Разбирам, че сте приели за поприще защитата на книги, писани преди хилядолетия. Книги, които са доказали нееднократно, че се разминават с наученото от нас, като човечество. Успех в битката! Аз се подчинявам на други правила!

Нищо не разбираш по темата,както ти казах вече, ти и аз мислим различно, а моята увереност в Писанието почива на много логика, лична практика и опитност, с крайни и очаквани победни резултати. Словото Божие е живо, деятелно, пронизва до разделяне на мозъка и ставите, духа и тялото...Ако не беше така, не бих се занимавал 30 години с Него.

Трябва да потъне острова!

Еремия гб.31 -"Така казва Господ: Ако може да се измери небето горе, И да се изследят основите на земята долу, Тогава и Аз ще отхвърля цялото Израилево потомство, За всичко, що са сторили, казва Господ. 38 Ето, идат дни, казва Господ, Когато градът(Ерусалим) ще се съгради за Господа. И цялата долина на труповете и на пепелта, И всичките ниви до потока Кедрон, До ъгъла на конската порта към изток, Ще бъдат свети Господу; Градът няма вече да се изкорени Нито да се съсипе.

Всички тези генерали които си затвориха очите, и блокираха железен купол на 7 са арестувани и ще им се търси отговорност.

До, популярността на Нетаняху падаше, а и без това не бе висока, имаше наказателни преследвания срещу него за корупция и той тръгна да променя и съдебната система, за да се оправдае и закрепи на власт - както съмишленикът му в САЩ - Тръмп, и някак си много удобно точно неговото управление допусна толкова удобно за него (за да консоридира хората в Израел срещу външния враг) МНОГО СТРАННО ЛЕСНО терористите преодоляха най-пазената, охранявана и наблюдавана граница в света!

Ще изтрепят всичко в Газа! И после квоо? Пак всеки арабин ще им желае смърт, и то повече от преди!

е, то и вие желаете смъртта на Запада, ама си седите на насраните гъзове и само лаете Арабите и те така.......да не говорим , че се джафкат помежду си. Я посочи една страна,граничеща със Израел дето ще им посегне ? ЕДНА ! Остави турция и Иран,дето лаят.......те са далече, а риториката е за пред мюсюлманското стадо , иска им се лидерството....ама отделно и на Саудитска Арабия също , а Египет е 100 млн. и не се води по гайдата ни на шиити,ни на сунити , отделно и там сърбаха попарата на ислямският радикализъм (Мюсюлмански братя). навремето Турците за какво мислиш стигат до Виена (сърцето на Европа) , всеки във Европа се ръфа със съседа си , като се вземат накрая във ръци и чалмите са дотам......

Желаем смъртта на укрофашистката мърша, а западът пак просперира, в сътрудничество с Русия!

Изобщо не трябваше да се стига до тук! Не трябваше да се допускат терористите на Хамас да преминат така границата и да безчинстват над невинни хора! Абсолютно същото важи и за агресията на Путин и безобразията му в Украйна!

Ако целия свят в единство беше застанал още в началото на страната на Израел, нямаше да се стигне дотук! Но сега Хамас знаят, че имат много поддръжници в целия свят- подли поддръжници, които застават зад Хамас просто заради пари и техни си идеологии, и лъжат простолюдието, създавайки фалшива реалност за "лошия Израел и добрите палестинци". И затова Хамас са окуражени да правят каквото са решили.

Верно ли обичаш чифутите?

Обичам реалността. Евреите са оклеветявани за много неща, които не са направили. Нямам причина да ги мразя. А ти защо ги мразиш, какво са ти направили на теб? Или просто в конспиративните теории дето ги четеш, така пише, и ти затова ги мразишш?

“ “ Опитът на Нетаняху, който оглавява правителствена коалиция, включваща ултрарелигиозни и крайнодесни партии…”” Тези а такива партии често придобиват характера на групи със съзнанието и порядките вътре в тях на секти, на култ, скрит от останалите (що се касае до вътрешните им механизми). Много добър нагледен пример е това, в което превърна Донолд Тръмп и сектата му Републиканската партия в САЩ - хората, идентифициращи са като заклети републиканци лавинообразно се дистанцират от Тръмп, но ръководството на партията не смее - точно заради страх от този култ:) За да запазят постовете и привилегиите и кариерите си!

“ Опитът на Нетаняху, който оглавява правителствена коалиция, включваща ултрарелигиозни и крайнодесни партии…” Това е най-лошата възможно комбинация за управление в една държава - на”ултрарелигиозни и крайнодесни партии” - след диктатурата, фашизма и комунизма! Всъщност крайнодесните и крайнолевите партии както и религиозните имат много повече сходства, отколкото различия, и то в негативен аспект, като краен резултат и облагодетелстване на лидерите им с кръговете и обръчите им, които са ги излъчили и ги подкрепят - за сметка на всички останали, на обществото! “Популярността на Нетаняху рязко спадна след масовите убийства на 7 октомври, като израелската общественост го обвини, че не е подготвил достатъчно добре силите за сигурност за подобна атака. Опитът на Нетаняху, който оглавява правителствена коалиция, включваща ултрарелигиозни и крайнодесни партии, да прокара изключително спорна съдебна реформа също предизвика вълна от масови протести миналата година, припомня ДПА.”

Напротив, не мисля, че популярността на Нетаняху е спаднала. След 7 октомври, много израелци сами, по желание тръгнаха да се присъединят към ЦАХАЛ, за да се бият в Газа. Това, на което бяхме свидетели беше едно обединение на гражданите на Израел. При това, към израелската армия се присъединиха дори и араби, считащи се за граждани на Израел.

Напротив, не мисля, че популярността на Нетаняху е спаднала.” Значи не си добре осведомен! И нямаш например някои добри приятели там, с които да поговориш и да ти разкажат…

Да, едва сега, след повече от 3 месеца война в Газа, някои евреи започват да не издържат на напрежението и да застават против Нетаняху. Но като цяло, те знаят, че общо взето друг изход няма. Спрат ли войната, каквото и да правят, ония няма да спрат да нападат Израел.

Биби да си хвърли дипломите,автобиографията и пагоните..... поредният социопат и психопат и радикал...да си подаде оставката...........държави притежаващи ядрено оръжие се управляват от психически лабилни социопати и шизофреници и РАДИКАЛИ.....УЖАС.... Първата най-голяма грешка на израелското правителство представлявано от Биби е умишленото игнориране на израелските служби за сигурност и подаваната от сях разузнавателната информация относно планиранита координирана атака на терористите от хамас. Втората голяма грешка бе замазването на първата и последвалата касапница-отмъщение. както и липсата на хиперактивна дипломация и контролирана професионална агресия. След войната в Украйна и Палестина АНТИТЕРОРИЗМА СЕ ИЗРОДИ А АНТИТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОПЕРАЦИИ ПРИЕХА ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В МОР И ТЕРОР,КАСАПНИЦА......РЕЗУЛТАТА ОТ АНТИТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОПЕРАЦИИ 22 000 ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ 50% ОТ ЗАЛОЖНИЦИТЕ УБИТИ ОТ СВОИ..... 2000 ЛИКВИДИРАНИ ТЕРОРИСТИ-ДЖИХАДИСТИ ОТ ХАМАС,ХИЗБУЛА,МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ И ОСТАНАЛИТЕ. Тази война и касапница крие риска от генерирането на още по брутални и радикални антисемитски групировки в региона или разрастване на конфликта.....

Това е положението. Истината е, че всички лидери на държави и организации, които са против Израел, много добре знаят, че Израел е прав, а Хамас са изроди и боклук. Много добре знаят, че т.нар. "палестинци" не искат "две държави", а само една- "палестински халифат от реката до морето", а евреите- унищожени. Много добре знаят също, че на територията на Израел живеят 2 милиона араби с дори повече права и от евреите, и те живеят мирно и в просперитет, и че няма никакъв апартейд спрямо тях. Много добре знаят, че Израел знае как да развива икономика и че може да бъде чудесен бизнес партньор. Но не искат да го признаят, защото противоречи на интересите им! Русия и Китай застават на страната на Хамас само защото САЩ са на страната на Израел, и ако и те застанат зад Израел, това значи да бъдат заедно със САЩ в съгласие, което противоречи на идеологиите им (що пък все САЩ и Запада да са все добрите, що да не сме ние- тоест, просто конкуренция). Разни тролове застават на страната на Хамас, въпреки че прекрасно знаят, че Израел е прав, но заради пари, какво да се прави, готови са и сами да се продадат. Медии, Червен кръст и други организации застават зад Хамас, отново защото бизнеса си е бизнес, и парите са по-важни от доброто и истината. Арабските лидери и Ердоган (които също много добре знаят гореизброените факти) всъщност силно биха желали да бъдат в мир с Израел- те виждат изгодата, която би имал целия регион от това. Но не смеят да го изявят публично, защото това означава противоречие с ислямската идеология, тоест- да признаят, че в Корана има дефект. Много трудна работа! С триста зора ОАЕ, Бахрейн и още няколко държави някакси много предпазливо се сближават с Израел... Дори и Иран, хусите (хутите) и Хизбула го знаят. Но как да се извъртят на 180 градуса пред последователите си? Затова всички играят подъл театър пред света, пред поданиците си и пред простолюдието. И простолюдието им се връзва и съвсем наивно вярва в една друга, изкривена реалност. Отделно от това пък по-неудачната и страхлива част от простолюдието по света е заразена с недоказани конспиративни теории за "еврейски заговори", "хазари" и други подобни (защото да се образова човек иска време и усилия, докато една книжка за конспиративни теории от книжарницата може да ти "реши" този проблем като ти налее по пикантен и увлекателен начин "истината").

Исраел рискувъ дъ бъде раскътан, амъ на дъли.....! Ъмерикъ е джевишкъ, ъ и многу еврупески държави съ с министър придсидатели ивреин. Тъка че ..... спъсение ут тес хъзари нямъ!

ще подпише пълната си капитулация, не веднага но след време!

Кога ще я подпише? Сега, или след време?

никога!

Русофилите ни цитират тората, но никога православните ценности

и трябва да се трепе! Няма алтернатива!

И той е чифут Милер също

...и Сорос ...

Путин, доколкото ми е известно е руснак и го доказва защитавайки Русия!

е баба ти.

Американският холокост срещу индианците е най-продължителният в човешката история. Ликвидирани са 95 милиона индианци от 114 милиона в САЩ и Канада.

Или нападението е най добрата защита

И от девствената ципа на жените Ще има една огромна световна държава на съветските социалистически републики С Русия начело и руски лидер като Бог в човешки образ Това не е бълнуване на КГБ, а лелеяната мечта на Ленин, Сталин и Путин Евреите са са слаба ракия пред руските лудости

Какво общо има Русия ??? Да ти ева майката

Това е общото, глупчо

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света свършват ...

взели девствеността отзад че се пениш?

На Израел сега му е паднало да изтерби и изгони палестинците, които преди 70 години приеха евреите в земите си, и няма да се спре пред нищо. И НИТО ЕДИН ЕВРЕИН няма да бъде наказан от световната хуманна, демократична и цивилизована общност, защото "евреите са кучи синове, но са НАШИ кучи синове". Толкова за световното равноправие, поддържано от демократичния Запад. Слава богу глинените крака на този Запад вече се разпадат и съвсем скоро той ще лежи в калта.

И иди в Палестина да се бориш за палестинския народ И да те свитнат, голяма работа Виж се колко си стар

Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на този, който пръв я завземе.“ (Baba Bathra 54b, текста на зелен фон [4]); „Не е нужно да връщаш загубена вещ на неевреин.“ (Baba Kamma: 113b, първата фраза и четвъртата фраза на зелен фон [5]); "Р. Йонатан каза: Неевреин, който изучава Тора заслужава смърт, защото е писано: Мойсей ни даде закон като наследство. Това е наше наследство, а не тяхно." (Sanhedrin 59a, първият текст на зелен фон и нататък изречението [6]); "Р. Ханина каза: и като се огледа и видя, че няма никой, уби египтянина и го скри в пясъка. „Разрешено е на евреин да не плаща на неевреин за неговия труд.“

Пак ли ще се скрие, както когато НАТО разбомби Сърбия

По-принцип иСРАел е лесен! Точно една малка симпатична атомна гъбка и проблема ще изчезне за винаги!

От страх ли

израелската полиция завеждаше преписка в 10% от случаите в които евреин нападаше арабин... през последните няколко години този процент стигна до 3, така че никак не е учудващо че арабите пак се вдигнаха на бунт, сред еврейските защитници на гражданските права се заговори че Нетаняху просто провежда геноцид...геноцид който не помага а вреди на еврейската държава.

Хуманитарно благодеяние ли?

Какво общо има Русия ??? Да ти ева майката

в Украйна... а Запада изпраща в Украйна само джепане, е, кой в крайна сметка мисли за оцеляването на украинците-)

Евреите ще ядат кожената тояга. Те вече я изядоха. Близките 100 години ще са черни за евреиската циганизация

Не ми трябва сърп и чук, дайте ми мишка и клавиатура!

Чифути мръсни !

Тази грешна математика или заблуда ги е умопомрачило Еврейте като си мислят че държат парите, дъжат света! нищо повече не даржат от гащите напълнени. В Йемен, в Турция масови митинги и записване на доброволци! дори Ердоган почна да върти гъза от страх и тръна да обяснява и защитава публично че Хамас не терористична организация...

Ционистите и тяхната пропаганда.Лъжата на Века наречена Холокост,трябва тотално да изобличи и разобличи като, чудовищна лъжа и измислица на болни еврейски мозъци.

Западните медии: В Украйна Русия Убива украински военни....! В Палестина деца,жени,цивилни....Умират....!? И после се чудят как да забранят на хората на Запад и в България, да научат ИСТИНАТА от неЗападни или руски източници.

Как как да я научим истината?Ами много просто.От руските медии

Както винаги САЩ и ние в ЕС сме на страната на демокрацията,правото на самоопределение,и свободата. Затова напълно подкрепяме евреите в борбата им физически да се освободят напълно от палестинци и араби. Така както Германия при канцлера Адолф Хитлер е почиствала от евреи и славяни.

или да!

Другото е лицемерие и ционистка пропаганда.

Скоро ще бият за тебе, но няма да ги чуеш.

си, а сигурно и родата.

Заплахата и насилието са изцяло във ,,вашият" репертоар.

и не само ще спре ами ще спре завинаги! Лошото е че ще пострадат и невинни, но както казват анало-саксофонските джендераси - колатерал демидж. Нали, бе недоклатеняци!

Предлагам 2 атомни бомби. Над масква и над петербург.

недоклатеняко!

Какво общо има Русия ??? Да ти ева майката

Иран са 90-е мильона.Сигурно някой руски или украински имигрант от съветско време е занесъл тайната съветска система ,,Мъртвешка ръка” която да се задейства след унищожението на иСраел и да унищожи Иран

всяка една ядрена сила независимо от международните споразумения за прозрачност прикрива реалният брой ракети от ядреният си арсена.

.време е да приключим с проиранските и другите ислямаски терорета ..ше ги гоним преZ десет планини и дерета ..докато утилиZираме всички агресивни чаршафоани терорета ..оплачете се ако искате на Путкин или Муткин ..колкото помогна на Хамас ..толкоZ ще помогне и на вас ..понеже той яко се страхува от нас и кисне в бункера до несвяс

Какво общо има Русия ??? Да ти ева майката

Това огнище на тероризъм "палестина", трябва да бъде почистена основно от хамасци, поддръжници и подстрекателите ватници ! Няма мир там, където проклетите, смръдливи ватници са се намесили!

Трябваше и ние след гара Буново да изколим всички мюсюлмани. До последното бебе и 100 годишен старец. Г-н Кънчо би подкрепил.

е акция на ДС за да настрои българите срещу турците

Какво общо има Русия ??? Да ти ева майката

Не забравяйте, че ХАМАС започна войната. В Сирия Асад беше причината за вълна от бежанци и мигранти . Вагнер подгони бежанци и мигранти от Африка. Сорос охотно ги пое и ги транспортира до Европа. В Украйна Путин реши да си връща подарени преди това територии и също генерира миграция към Европа. Та мигрантите и бежанците, а в Газа и мирните палестинци ли са виновни, или тези които подкарват стадото. Позицията на ДИР е ясна.

А кой разпали конфликтите в Близкият Изток с разни псевдо...революции"розови"отново нацистката клесава свиня сорос. Кой си играеше с емигрантите като с геополитически пионки и ги принуждаваше да изминават хиляди километри през чужди граници и да умират по гори от студ или натъпкани като пакети в камиони и бусове.....кой спонсорираше организираната престъпност и международният трафик на хора,оръжи,наркотици и дрога.........а не ги транспортираше от точка А до точка Б отново марионетките на Сорос....Меркел и Макрон.......

САЩ правят "розови" революции, Русия прави "НЕрозови" контрареволюции, а сите бежанци в лодките на Сорос към Европа...

Както Дира учтиво ни информира мозъкът на операцията на Хамас е човек който е останал без семейство, око, ръка и крак след като ИЗРАЕЛСКАТА АРМИЯ Е ВЗРИВИЛА АВТОМОБИЛА В КОЙТО Е ПЪТУВАЛ. Та значи палестинците са "почнали"втори;)

след третата световна война ще останат няколко стотин хиляди човешки същества, най чистите, най съвършените, най духовните, останалата мръсна и изродена биомаса на хоминидите ще бъде унищожена, а после настъпва златната епоха на земята

бе подчовек, джендерас!

пък убити 30 хиляди - ГЛАВНО ЖЕНИ И ДЕЦА! Явно е че чифутите се смятат за нещо по-ПО-НАЙ! Абсолютни лайнари са, но ги пази световния хегемон. .

А колко трябва да се убият след агресията на хамас и вземането на заложници? Може би 300 хиляди? Май си прав. Може и 500 хиляди.

Както Дира учтиво ни информира мозъкът на операцията на Хамас е човек който е останал без семейство, око, ръка и крак след като ИЗРАЕЛСКАТА АРМИЯ Е ВЗРИВИЛА АВТОМОБИЛА В КОЙТО Е ПЪТУВАЛ. Та значи палестинците са "почнали"втори;)

Някои броят жертвите. Що, някои да ги е накарал да си играят с огъня и после олее ле майко много ни бият. Ще ви бият я , и кръв ще пикате.

как да ти се обясни. Чифутите ги разбирам. И палестинците. Те са си братовчеди, ако вярваме на Библията. Не ги оправдавам, но разбирам. Изроди като теб не мога да разбера. Независимо дали убиват еврейски или палестински деца. Явно просто си сбъркан.

Елементарно правило има- присъстващите не се обиждат. Не, че си ме обидил, не че имам очаквания. И аз мога да използвам вулгарни слова, но няма да го сторя, вероятно си ценен човек за близки и познати, а майка ти те е огледала от едно парче месо, дала ти е възпитание , култура. Е, аз уважавам нейните усилия, малко или много са били, не е моя работа.

Не, евреите и пилищимите не са родствени. Пилищимите са скитски гръцки племена и не са араби (които са братовчеди на евреите). Четете Захария, 9 глава. 10 стих

Няма как народ, който е преживял геноцид, да извършва геноцид. Това е поредното доказателство, че Холокост не съществува. Достатъчно е да прочетете няколко книги, които разкриват всичко около лъжата на всички времена, а именно - Ернст Цундел „Шест милиона - изгубени и намерени“; Юрген Граф „Митът за холокоста“; Ричард Харууд „Лъжата за шестте милиона“; Юрген Граф „Холокоста - измамата на столетието“. Истината не може да се крие дълго време. Тя винаги има последователи.

Пишеш глупости. Спокойно всеки народ, преживял геноцид - ако го е преживял - може да упражнява геноцид срещу други народи.

Един, който разпространяваше такива лъжи беше осъден в родината на хитлер. В България няма да те осъдят защото все още няма общество.

Благосклонно наблюдаван от "международната демократическа общност" геноцид от страна на ционистите към мирно население.

Предупредих още в началото - гледайте и се учете, що значи Държава с авторитет. И който й посегне, понася си последствията. Ама тук няма шага-мага и само празни приказки по форумите.

Значи 1200 убити е тежко клане а повече от 20000 убити са просто жертви. Така се обработва мнението на хората. Слагаш информацията/ това което искаш да внушиш в началото и после я повтаряш.

Хамас защо не се предава, защо позволява да бъдат избивани толкова много от техните и не прави нищо, само отчита статистика. Не трябва ли тези от Хамас да са по-загрижени за своите от Израел. Защо са прокопали тунели да се крият, а не са направили убежища за цивилни. Защо хамас иска оръжия и да продължи да се бие като не постига нищо друго освен загуби. Защо Хамас не се погрижи за убитите и ранетите, палестинците да бъдат подслонени и нахранени, а единствена негов цел е да убива цивилни израелтяни.

Православните копейкаджии хамасисти къде бяха, като мангасарските им събратя колеха и изнасилваха бебета и баби? Чак сега ли се сетиха да квичат по интернетя? Същото ще се случи и с другите малоумници на каишка на Иран и Русия - първобитните чаршафи Хуси ще им нашокат празните манерки съвсем скоро и пак ще има ред сълзи, ред сополи копейкаджийски.

Как е възможно Запада не само да не Санкционира тежко Израел, а да доставя в момента,огромни доставки с бомби,снаряди,ракети с които вече евреите избиха 25 000 цивилни и 8000 деца!?!? Същият този запада и слугите му в България,които реват за Украйна и плюят Русия....въоръжават Касапина Израел!!! Запада няма да оцелее!

По чии данни са избити толкова от пилищимите?

Силно се надявам в новата световна война България да е на "губещата" страна. Историята показва, че победителите в съвременните войни тънат в мизерия, а победените живеят в лукс.

Цирк с 30000 убити . Гърмят наред .Целта на Хамас е да обедини всички араби ,мюсюлмани срещу евреите .И успяха .....

Хамас иска да няма Израел, а не да живеят мирно и тихо. Какво ще стане, Израел ще каже ок, закриваме се? Какво следва? Израел има и ядрено оръжие. Та какво ще постигнат ? Най-много перманентна война