100 дни до изборите в САЩ: Битката ще е оспорвана

Основната тема на дебатите между кандидатите за Конгреса на САЩ ще е Доналд Тръмп

Обратно в новината

Коментари - 100 дни до изборите в САЩ: Битката ще е оспорвана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какъв е смисълът да гласуват демократите ,след като според тях руските хакери определяли изборите ? Или ако спечелят демократите е честен изборът, ако обаче спечели дуг е руска намеса ! Ех това лицемерие, така е характерно за измислената демокрация ...

Пиша, бавно, защото виждам, че не можеш да четеш бързо. Когато гласуват 500 000 човека, 50 000 гласа са много важни, кагато гласуват 5 000 000 човека, тия 50 000 са капка в морето. Освен това, никой не е казал, че се подменяли гласовете. Иначе съм сигурен, че ще си толкова спокоен и логичен, ако руснаците хавант американците, че им хакват списъците. Какво толкова, нали? :))

Шило

След седмица започва "руската намеса"

Те руснаците не са спирали. :)) Ти за разлика от по-простите тролове си тука по идейни съображения. Защото Запада не е честен. Разбира се, какво те кара да мислиш, че Русия е честна е неизвестно. Все пак, не изглеждаш на човек, дето ще напусне ЕС за хубавото в Русия. :)

Много Демократи не гласуваха на президентските избори заради неудачната кандидатура на Килъри . Изборите през Ноември ще бъдат много трудни за Републиканците защото Тръмп не успява да убедени САЩ така като го направи Рейгън . Нацията е разделена и това се усеща всеки ден , Някой ще го отнесе здраво но нека почакаме до Ноември.

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят! Краварникът е изцяло под ционистки контрол!

Те и за хилъри даваха 92% шанс да спечели, а я пребиха като куче, сега най-вероятно ще стане същото. Още напролет като заврещяха за Гънс контрол демократите загубиха всичките си шансове за победа

Много ми се иска да излезеш прав но дори като отявлен републиканец се опасявам че ще загубим изборите през Ноември макар че като цяло това ще бъде добре за партията . Демократите са се натаралежели и ще гласуват здраво а освен това го няма фактора Хилари. За съжаление тръмп не успя да убедени нацията и това ще ни струва много гласове . Паживьом увидем.

Абе, републиканеца, ясно, че отдавна не си в България, ама се пише "обедини", "Да обедини нацията." и "Убедени републиканци.". :)

Верно ли? Да спират изборите тогава и ще те питат тебе, как ще гласуват америкацните и ще си спестят толкова пари, а? :)) Обама позна ли го и двата пъти, че ще спечели? :))

че ако бяха разрешили на Бърни да бие Килъри, сега щатите щяха да имат един сравнително нормален президент...

Тоя Бърни е върл изперкал социалист, и ще напълни щатите с мигранти...

"На демократите са необходими допълнително около 20 места, за да имат мнозинство в Камарата на представителите и само две места повече, за да доминират и в Сената." Сега е момента путин да се намеси с мурзилките и да обърне резултата...

Щом от сега врещят лихварските медийни тумори, значи либетастите няма да бутнат Тръмп и да започнат 3тата световна, както бяха планирали още сега. За Соросоидите - споко след Тръмп ще имате шанс да си изпълните предназначението и да Ви използват за жив плет на първа линия срещу омразната Ви Русия. Имате все още шанс да измрете за броени часове, ако Килъри се върне.

ХАХ , ПАК ДАВАТ ПРЕДНИНА НА ДЕМОКРАТИТЕ ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ, ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ГЛЕДАТ КАТО НААКАНИ ВЪВ ВЕЧЕРТА НА ИЗБРИТЕ...

Че що не питате отсега Путин кой ще спечели и да спестите пари от агитацията? Нали и без това след изборите дали едните, дали другите спечелят, Путин ще е виновен.