100 000 гласа се очакват от Турция: как върви вотът в чужбина по страни

На изборите за Народно събрание извън България се гласува в 755 секции в 62 държави. В 300 секции се гласува машинно

Обратно в новината

Коментари - 100 000 гласа се очакват от Турция: как върви вотът в чужбина по страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милиони от българския джоб похарчени за да си начешат някакви бройки крастата че видитли ''били българи'' защото такъв паспорт имали....Ще бъдат ли поне честни и достойни да ни кажат колко леа излиза един глас в чужбина и колко в България, а не да хвърлят едни милиони на ангро ''за изборите''..

При над 700К избиратели там, само 100К очаквани, означава, че вече сме ги загубили като генофонд.

Видях голяма избирателна активност! Познавам си комшиите, близки и приятели. Стига глупости и лъжи!

Изборите трябва да бъдат валидни при 51% гласували! Останалото е цирк!

НЕгласувалите трябва да се водят в графата "Не подкрям никого". След като не гласуват, означава, ме им е БЕЗРАЗЛИЧНО КОЙ/ КОИ ще УПРАВЛЯВА/Т.

То много пипе трябва да проумееш, че след като не е отишъл да гласува значи не е намерил достоен да го подкрепи....Поредното замазване на реалното недоверие към всички политиканстващи в България.

В Турция можело декларациите да са ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОПЪЛНЕНИ и ПОДПИСАНИ?! Тона е ГАВРА с ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС! И КАЙ я е ДОПУСНАЛ?!?

Естествено е, нормално ,коректно, човешки и законосъобразно напусналите страната си турци по живково време да имат правото на гладс при избори, да гласуват и да бъдат избирани.Но!!! Техните деца родени в Турция, незнаещи български език и всичко друго свързано с историята и настоящето на Балгария не трябва да имат правото да гласуват.Били български граждани! НЕ СА! Всеки бежанец установил се в България, женен за българка, работещ за българска фирма, за България има хправото да поиска наше- българско гражданство, но има изисквания- едно от тях е да владее български език- писмено и говоримо.Въпроса е защо онези незнаещи български език и взели български паспорт за да пътуват в ЕС са български граждани и даже имат правото да гласуват и да бъдат избирани.Защото " политиците" са смотани лица и нямат морал и отговорност да заявят-В изборите участват само български граждани! Точка! Няма ДПС, харвард и т.н.

Кой ни пречи на нас, българите, масово да гласуваме!? Стига рИвахме за гласовете от чужбина! Гласувайте, бе хора!

Няма за кого да гласувам, няма да гласувам така ще ги накажа... Като не гласувате, платените и тези дето не могат и името да си напишат правилно избират вместо вас. Те винаги имат за кого да гласуват...

Като не гласуваш, знаеш, какво се случва!

Колко грешна пара се троши за тези изборни секции в чужбина.

Като гледам как вървят изборите, явно ще има нови след седмица или две. Та няма кой знае какво значение 100 хил гласували в Турция.

По конституция няма как да има избори след седмица или две. Само путлер може да организира и проведе избори след 3 дни.

"Вчера на обяд ни пуснаха тока, можем да се движим и в неделя отиваме да гласуваме" - бреййй, че то там в Хамериката само от време на време ли ви пускат тока????? В България такова чудо имаше преди 40 години! Да ви се чуди човек на акъло що правите там.... хе-хе хамерикански българи..

А защо няма информация как е във Франция?!

Във Франция има льо избори. Ква друга информация искаш?

Благодарим ти Христо Благодарим ти Иванов ! левичари скапани

Ганя като не гласува значи си заслужава Пеевски. ДАНС ДАНС ДАНС!

Помнете, че ДБ махнаха тавана за брой секции в чужбина. Имаме рекордно гласуване в Турция сега Да благодарим на реформаторите, че ДПС може да стане втора сила

Ще е добре ако е втора. За съжаление вай ще е първа. Дано съм лош пророк

После да не кажете, ама как така Доган е трети да не кажем втори. Бахти малоумното деградирало племе.

Сто хиляди - ама на март в сряда !

Както вече писах в турция се избира български парламент , с това не-гласуване да приветстваме новото турско робство.

Те са си под строй. Наш Ганя как да му обясниш защо трябва да гласува?