10 стъпки срещу Covid-19 и ролята на патогенетичната терапия. Доц. Манев пред Dir.bg

След Великден бихме могли да очакваме, в по-оптимистичния вариант, епидемията да бъде овладяна, прогнозира имунологът

Обратно в новината

Коментари - 10 стъпки срещу Covid-19 и ролята на патогенетичната терапия. Доц. Манев пред Dir.bg | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намирам статията за полезна! Смятам, че подобна имуностимулация с добавки и витамини не е излишна и би била полезна на всеки най- вече в условията на COVID -19!

Има една пациентска организация с докторчето Хасърджиев. Време е и той да каже нещо полезно за нас ане да мълчат и без действат катоБЧК

Време е да престанем с характерния за България негативизъм, и да отричаме всичко, постигнато от българи, в каквато и да е област да било то...Да, Доц. Манев е невероятен за времето си лекар, посветил целия си живот в помощ на онкоболните! Аз съм била в няколко случая негов пациент, и съм свидетел на това, как тези терапии помагат на пациентите, независимо, че не са на такова ниво на развитие, както в Щатите , Япония или Германия, където държавата застава зад човешкия фактор, като силна финансова опора, и където имунологията е поставен на невероятно развита научна основа.

Има много гении компрометирани личности - пияници, наркомани, комарджии... непоносими характери... Тъй че тъпият подход да оценим личността, за да направим оценка за откритието, си го ползвай със здраве, у вас, в тоалетната, може би. Умньо.

Това става най лесно с масаж и е без пари! ИМА ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА В ИНТЕРНЕТ! КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА! МОЖЕТЕ ДА МАСАЖИРАТЕ И ТОЧКАТА НА ТИМУСА НА 2 ДО 3 СМ ПОД ЯМКАТА ПОД БРАДИЧКАТА!

с психопати, преведете нещо по въпроса от китайски!

Манев ефенди допуска някои грешки: 1. " Лактоферинът/ЛФ/ е най-важната молекула изолирана от майчина коластра"; Амет оджа - ефект има само ако се бозае от първескиня булка. 2. "Перорална ваксина за повишаване защитата на бронхите и белия дроб "; Амет оджа ще ви напише муска със същия ефект, но на по-ниска цена. Можете да я приложите и перорално ( да я изядете). 3." Олиго и полипептиди, изолирани от свински далак/ внос от Германия/"; Амет оджа: Олиго и полипептиди от данак( телешки) караджигер ( черен дроб) са по ефективни. Между другото "далак" е наша, турска дума, българската е слезка, Манев ефендимис. 4. " При възникване на белодробни явления да се консумира ежедневно топлинно обработен лук (печен)"; Амет оджа: Печеният самбусак ( лук) не се консумира, а се налага на гърдите на болния, заедно с малко кара-бибер (черен пипер) 5. ".Известно е още от началото 20 век, че френски ловци когато са консумирали полусурови или леко термично обработени на пара и/или скара черен дроб и сърца от патици са забелязали, че не боледували от вирусин инфекции през зимата, когато ходят на лов"; Амет оджа: Авджиите от Туркменистан още от 18 век са забелязали, че език от двугърба камила на скара предпазва не само от вирусни, ами и от гъбични инфекции през есенно-зимния период 6"Инхалации с етеричнни масла /масло от Чаено дърво, масло от евксалипт при дихателни инфекции на горните и доблите дихателни пътища , ХОББ"; Амет оджа: Клиничните изпитвания със зехтин, сусамово масло и тамян ( при най-тежките случаи) са показали супериорност (по-добри резултати) от цитираните от Манев ефенди. 7 "Използване стационарни домашни кварцови лампи за УВЧ " ; Амет оджа: При домашни условия най-добри са електрическите печки тип "Дипломат", хем си нагрявате гърба и под него, хем се затопля и одаята ( стаята). 8. "След парантералната терапия (венозно вливане), едно от основните средства за детоксикация на организма в клиниките по токсикология, е пиенето на наситената (тъмнокафява) шипкова отвара" ; Амет оджа: Много по-добър ефект дава пиенето на наситена ( тъмнокафява) отвара от конска фъшкия.

Дробът от патица и печения лук съм го пробвал. Огънят е от върбови дърва, само такива се намират около водоемите. Методът е ефективен особено с греяна ракия. Греяната трябва да се прави с мерак. Карамфилче, сушена ябълка или круша.

НЯМА ПО-ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ОТ ТЕЗИ,КОИТО СА НАПРАВЕНИ СРЕЩУ ТАЛАНТЛИВИТЕ И ЧОВЕЧНИТЕ ! Горели са ги на клада,обявявали са ги за луди ..и какво ли не.Земята се върти,нали? Тази ЗЛОБА от това,че ти бъркат в гъ.а ли е предизвикана,или ,защото си прост? И ако това интервю ти бърка в гъ.а,защо точно там,каква е причината?

Като стигнах до печения лук горе долу ми се изясниха нещата.

Най-опасни са тези мошеници и дезинформатори, които оплитат полу-истини и откровени лъжи/глупости с научни и известни факти. Влади Манев е душевно болен, прекарал доста време в психиатрични клиники. Добре известен е с маниакалните си грандомански идеи и псевдо-научни теории. Да "публикуваш в САЩ" не означава, че си получил научно признание. Достатъчна е бърза справка и малко здрав разум, за да разконспирираш този "велик учен". А за тези, които лично го познават - и това е достатъчно.

Историята показва, че всички учени са ги смятали за луди! А ти кой беше, как се казваш, някаква научна степен имаш, какви постижения, че плюваш така човека? Той поне застава с името си, за разлика от теб. За ползите от Лактоферина има много научни публикации. За олиго и полипетидите също намирам някакви - интерферони, разни стимулиращи фактори, интерлевкини. Става въпрос за лекарства, а не за добавки. Всичките са на основата на цитокини (пептиди).

"случаен минувач",ти си боклук!

Един Бай Ганьо пита друг Бай Ганьо много ли станахме напоследък, да много сте само празни глуписти приказвате, масова паника много хора не спазват правилата

Таковаш се със заразени, докато и ти хванеш!

Преди коледа доста хора кашляха по две седмици без хрема, но мустакатия спец каза , четова е специфичен вирус и толкова... Още нямаше име.

Ковид-19 = Водки-91...

очевидно е натрупал знания...Те обаче май са довели до неговото ментално объркване...Да е жив и здрав...

Полезна статия не само от гледна точка на коронавируса, но и изследваща причините за отслабването на имунната система, което основно способства смъртността и причинността за поява на новите вируси..

И кой чоже да си осигури подобни екстри?

Уважаема редакция, считам, че би трябвало да знаете, че далият горнито интервю отдавна е с медицинска диагноза. Освен това е изхвърлен от всички сериозни научни и практически медицински среди. Неговите твърдения са нелепи. А, още по-нелепо е предложението му за т. нар. “проф.” Аргирова. Та тази женица никога в живота си не е работила, тя един дървен теоретик, неизвестен извън Калотина.

Ако си доктор, вземи си изяж дипломата. Аз вече 21 година се търкалям по болниците и съм попадал на лекари, дето искат да ме затрият. Обаче, лекарят който ми "чете" смъртната присъда има съвест и положи неистови грижи за да съм сега на "белия свят".

мнооого още ще се търкаляш, щом на тоя с тия идеи за лечение му викаш доктор!

Чакай, чакай. Та, кой в България няма да мине за "дървен теоретик", включително и ти, че от теб друго освен теории не се вижда! Проф. Аргирова има богата научна история, освен това е и преподавател! Относно тезата си за доц. Манев - имаш ли някакви доказателства или просто така хвърляш помия върху хората, защото си един анонимен и щатен трол?

от многото бърборковци, отдавна има етиологично лечение на някои вируси - това са антивирусните средства, сега ни носят вода от сто кладенци , а не казват кога ще закупят и внесат антивирусните средства от Китай - авиган най-вече

То да беше * да ти се вкара, а то акъл просто няма как да ти се даде, след като не си попаднал на точния за целта вирус (COVID 19).

Когато споделих информацията за Авигана в предаване на редакцията на ZDF немската телевизия оттам ме обвиниха , че съм разпространявал фалшиви новини, което ме навежда на мисълта , че ЕС не иска парите им да излизат за Азия, именно затова са готови да гледат как гражданите им се мъчат и умират , докато някоя държава измисли лекарство, но в никакъв случай не са готови да дават пари на Япония или Китай. Това тяхно поведение е повече от ясно и нееднозначно.

Повече от ясно и нееднозначно е мултиплицирането на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД"-1988, за целия ЕСССР. Всичко е ясно, но не е конкретно заради бутона "делете".

Възникват някои въпроси: - защо аптечна мрежа е съкратено на /АМ/, като никъде повече в статията не се ползва? - защо свинският далак трябва да е внос от Германия? Да не би доцентът просто да иска да се самоизтъкне на фона на страданието на хората и цялата статия да е копи-пейст от последния му труд отпреди 30 години?

Ако 20 години се бориш с рак, не можеш да схванеш висотата на постиженията на доцента. И за да дадеш сега своя принос в борбата за КОЛЕКТИВНИЯ ИМУНИТЕТ, можеш да подкрепиш петицията за: разкриване на Национален/или Балкански/ специализиран Институт за имунотерапия, имунопрофилактика на рака и възстановяване https://www.peticiq.com/243314

Доцент е административа а не научна степен!!! Асистент - ефрейтор Гл. Асистент - старшина Доцент - лейтенант Професор - майор Член кореспондент/явно редовно кореспондира с члена си/ - полковник Академик - генерал /само за заслуги/ с привилегия да се напикава на обществени места...

да не издребняваме с абревиатурите. А ЛЕКАРСТВОТО от свинския далак се произвежда в Германия. Иначе, свински далаци има и тука. Ама няма съответната технология за извличане и пречистване на необходимите съставки.

Поканете този човек по всички телевизии и да обясни на хората как да си засилят имунитета. Глупостите на ген. щаба вече не ни се слушат.

Лозунгът "Вие сте прости и аз съм прост" е основната пречка. С напредването на времето към края на извънредното положение обаче, редица табута ще отпаднат и медийната цензура ще бъде сразена. Именно за това е толкова "ЖЕСТОКА БОРБАТА ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО", видима във ветото на президента преди няколко дни и днес.

Този, "професор" с тези изказвания и "открития" сигурно ще живей поне 200 години, че и повече,...много врътки много заучени думи и поне 200 години ...вероятно ще съм ЖИВ когато го изпращаме от този свят!!;))

Като не минеш през ада на химиотерапиите за рак и три рецидива, лесно ще те пипне "пипка" и не 200 години, а дори две ако изкараш на "белия свят" от днес нататък, ще си шумкаш шапката. Сарказъмът ти е, абсолютно неуместен.

Ето. Такива хора трябва да има в Щаб-а. А и в Правителството, в Министерства и ведомства, агенции, управления....Знаещи и можещи. Само тогава българската нация може да постигне просперитет и да стане икономически и политически фактор на Балканите и в Европа. Извинявам се, но при този управленски състав и пълнеж на Министерски съвет, дали това е възможно?

защото е по-умен от тях. А те такива не търпят.

Чак и снимка от преди 30г. сте му сложили за по-достоверно.

Дървен философ описващ патогенезата. на ковид но по принцип с мъдрата констатация че все още няма специфично лекарство и традиционно предложение за пръжки с лук.Изобретател обаче дали Нобеловата награда на други.Извод направете му институт и му дайте пари.

Ах, няма лекарство! Ми сега? Да легнем и да мрем, докато чакаме да го измислят? Или просто да си засилим имунитета, така както са се оправяли хората десетки хиляди години подред, макар, че тогава не имало коѝ да им каже коя болест как се казва. И да, лука, чесъна, меда и изпотяванвто вършат чудеса!

титлата "доцент" в България не значи нищо!

А "д-р" поне значи ли нещо или само пожарникар/милиционер/физкултурник?

Този е мой духовен учител, от него научих за клизмата със смути от моркови и люти чушки...след клизмата поне 1 час не мисля за коронавироса и се успокоявам....

Над 1,1 милиарда лева пък губи българският бизнес всяка година заради стоките менте. Според Службата на ЕС за интелектуална собственост (ЕUIPO) близо 20% от продажбите в България са на стоки менте. И още по-лошото от всичко това е, че разпространението на фалшификатите "изяжда" 16 940 работни места у нас. Вижте снимки

реклама

...мллади Ваневи доценти, тялото си предоставях, за Екс-перименти Всеки ден се моля, да умра, в къщи ! Божичко, защо го пускаш да плещи?

От къде си родом, коя и Майка ти, кой е бащата ти ?!

Варила баба кокали и сложила и перо от бухал... Извикайте Кашпировски, Алена и духа на Ванга и ебаси института ще стане. Аман от вегани, еколози, йоги, нудисти и хомеопати.

Знaчи, вceĸи xpeмaв e c ĸopoнaвиpyc? Tyĸ нямa дa ce cпpe c пpocтoтиитe дoĸaтo имa имeннo тaĸивa - лeĸo нacтинaл и oтивa нa лeĸap. И вcичĸo ce пишe - ĸopoнaвиpyc. Чичo ми e в Итaлия, и тaм пoлoжeниeтo e cлeднoтo: Бoли тe глaвa и oтивaш нa лeĸap - ĸopoнaвиpyc! Xpeмaв cи и oтивaш нa лeĸap - ĸopoнaвиpyc! Бoли тe зъб и oтивaш нa зъбoлaĸap - нe тe пpиeмa, зaщoтo имaш ĸopoнaвиpyc. Πoлyчaвaш инфapĸт - ĸopoнaвиpyc. Умиpa няĸoй oт paĸ - ĸopoнaвиpyc. Блъcĸa тe ĸoлa - ĸopoнaвиpyc. Tpябвaт им БPOЙKИ зa cтaтиcиĸaтa!!!! И зa пaниĸaтa! Aĸo нямa пaниĸa - нямa дa имa пoвoд зa pecтpиĸтивни мepĸи! Зa тoвa - aĸo cтe xpeмaви, ĸиxaтe или ĸaшлятe - пpocтo cи пpaвeтe тaĸa, ĸaĸтo биxтe нaпpaвили пpeди 2-3 мeceцa - пийтe paзнитe ĸoлдpeĸcи, фepвeĸcи и т.н., чaй c мeд и тaĸa... Aĸo cи миcлитe, чe въпpocният ĸopoнa виpyc e тyĸ oт пpeди 2 ceдмици - жecтoĸo ce лъжeтe! Πoвeчeтo cигypнo вeчe cмe гo изĸapaли нa ĸpaĸ.

"Кънчо Стойчев: Не е доказано, но преди 2 месеца изкарах COVID-19" ...

Я дайте какво е казал доцентът Мангъров, началникът на детското отделение в Инфекциозната болница в София. Той не генерираше ли конкретни професионални съвети? Или вече Гешев го е набарал?

Нaмaлявaт ce зaплaтитe нa вcички държaвни cлужитeли, нaчaлници, ръкoвoдитeли, кaктo и други длъжнocтни лицa в държaвнaтa aдминиcтрaция, кoитo в уcлoвиятa нa кризa щe пoлучaвaт caмo минимaлнaтa рaбoтнa зaплaтa. Cтaвa въпрoc зa дeпутaти, прeмиeрът, вицeпрeмиeритe, миниcтритe, кмeтoвeтe, дирeктoри нa държaвни и oбщинcки дружecтвa, cъдии, прoкурoри и oбщинcки cъвeтници, кoитo щe пoлучaвaт минимaлнa зaплaтa в рaзмeр нa 14 500 дeнaрa. Зa другитe мeрки прoчeтeтe в нeтa.

Само преди месец-два , Г-жа Малина Едрева е председател на групата на политическа партия ГЕРБ в Столичен общински съвет точно тук в дир ни убеждаваше каква благодат било това ,че се погрижили в ТЕЦ да се горят боклуци. Нещо повече ,че било престъпление да не се възползваме от това че 60% от ''инвестицията'' се поемала от еврофондове. Та като ни се изля над главите всичката тази...ъ...''благодат '',днес ...когато всички сме под домашен арест чета колко бил важен чистия въздуй и инхалациите , а хората които ни уредиха имат запазено място във военна болница , докато за всички други се препоръчва домашно лечение .В краен случай Арена Армеец. Какво да кажем? Благодарим и да ви се връща цялата тази добрина!

С днешната журналистика не знаеш кое е истина и кое “продуктово позициониране” Ако беше просто съвети без продукти и без реклама да го приемеш, а то плач как друг взел нобела, как не им разрешили института Жалко, човека може и да е прав, но звучи като реклама

ДАЛИ КРИЛО ОТ ПРИЛЕП НЯМА ДА Е ПО - ДОБРЕ?

Крак от жаба

Може, ако прилепът е от пазара в Ухан.

Спрете с тези статии описващи някакви лекарства, че народа се пошури да купува какви ли не боклуци, Не харчете безмислени средства един ден ще ви трябват!!!

А за какво ще трябват, за живота отвъд?

тоя го измислил, преди 30 години, ама нобеловата награда взели ония двамата преди 2 години! ааа, и в редовете на лечебните методи е пропуснал мазане между плешките сутрин с гел от стрит рог от широкомуцунест носорог премесен с прясна слюнка от дясната глава на триглавия змей!

интересно че вируса повтаря стъпките на мигрантите. това е същото зло което пусна мигрантите. вируса на черния обама.

вирусът атакува най-вече възрастните хора?" По-дебилен въпрос нямаше ли? Очаквам заглавия от рода на "Вирусът вече разпознава кой на каква възраст е". Останалото що не сте го писали като "продуктово позициониране"?

Този няма никакъв външен вид. Пуснете ни пак Годжи с бръснатата празна глава и с маниерите дето си намества очилаа на нея. Харесват ми и унифорите му - всеки ден различни. И с такива едни лампази. Много фешън.

Продават ли домашни кварцови лампи?

да, големите търговски вериги

Липсват, защото са изкупени.

Какъв е тоя, че да ни казва ? Искаме си генерал Минетчийски, с лампазчетата.

В другата статия описват,как хората да презаредят имунната си система и едната стъпка е спорт,добре де,ама как да спортуваме,след като ни спряхте да излизаме?!? Имунната система се зарежда и от чистия въздух,както и от слънцето,като седим в къщи,какво прави,буквално разрушаваме имунната си система! Как да се борим с вируса тогава?

Казват сега въздухът бил още по-чист! Събота и неделя с мотори и ATV-та в планината - не е спорт и чист въздух!

Аз си спортувам вкъщи. Не виждам проблем.

гимнастика и слънчева баня на прозореца - вършат работа

И велоергометъра.

Главоболие е само от Герб и Бойко! Другия смертен вирус няма в България.

''Корона вирусът "Ковид -19" поразява най-тежко възрастни хора над 60-70-годишна възраст с придружаващи хронични заболявания. '' А пък муфтачийския каза че в болниаа са между 40-50 години в мнозинството?????? Всеки си приказва какво му е угодно а вирусът си върши това що на него му е изгодно ....

световен мащаб, средно статистически е вярно. Но, при нас се отчита "подмадяване". Същото го има и във Франция, а и в Щатите почнаха да го усещат и се съмняват, че вируса е мутирал. Нашата държава по-късно се включи в епидемията и може да е хванала времето на тази евентуална мутация.

Струва ми се, че в България заразените са все гурбетчии, то ест хора в работоспособната възраст, затова е това "подмладяване'.

И двете са верни, най-много заразени 40-49, най-много в тежко състояние над 60 години. Логиката ти липсва. Извинен си, не се преподава в училищата от 200 години, отпреди да има България. Слушай по-внимателно.