10 станаха обвиняемите за "Боклукгейт". 2 снимки у Бобокови поставят нови въпроси

Искат постоянен арест за четирима - зам.-министъра Красимир Живков, за един от братята Бобокови, за бизнесмен от Плевен и за още един от задържаните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"по разследването българските служби работят заедно с италианските", АМА СПИСЪКЪТ НЕ Е "П Ъ Л Е Н" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всичко е ала бала.Добре, че се намери тази бележка, че иначе нямаше да знаят кои са най-големите тармъкчии в държавата.30 години всичко беше Окей а сега вече не, ха ха

И къде е снимката?

Бих искал да попитам автора и редактора на тази статия г-жа Лилия Чалева, много по-стойнистни ли се почувстваха, като написаха "утилизарането на отпадъци", вместо "съхранението на отпадъци"? Да не излезе сега че и Ути е участвал?

Коментара ми беше в друга тема, обаче важи и с пълна сила за тази: Не съдете никой защото нали си спомняте за откраднатите данни от НАП....арестуваха едно момче, което даже само дойде за да застане пред Темида...и тихом мълком го освободиха след 6-7 месеца....поради липса на доказателства ъвкорс!...Сега е същото...По някакви причини Бобокови са "настъпили котето"....Прокуратурата се пъчи, медиите предимно от мисирки каканижат колко са виновни всички арестувани...Но най смешното е този опис на разни "бедни" хорица....Аз като седна да смятам кой какво има като имане мога да направя подобен опис...на моето ниво разбира се...Защо прокуратурата прави такова публично обявяване на описчето...За да внуши как Бобокови са част от олигархичния модел, с който уж се бори корупцията....Ама тя "рибата мирише откъм главата", ама не им стиска да ходят да риболовстват оня дето ги реди на дъската на властта....Кога ли ще ядат хурката...защото няма нищо вечно ...Хеле пък тикви, каскети, калинки, подлоги, гербери със скопени по рождение мозъци и "все остальная сволоч"...За да не отидат троловете от ГЕРБ в грешна посока не съм русофил...Уважавам само Булгаков, Стругацки, Илф и Петров и още шепа руснаци....

Когато една държава,в следствие на демократичен и неолиберален преход се превърне в територия ,то тогава такива явления,които се наблюдават в последните тридесет години се превръщат в ежедневие.В териториите властвува закона на политико-икономическата джунгла.Там законите просто съществуват като екзотично произведение на политическата класа,но не се прилагат.Прилага се нещо като изкривена пазарна и неолиберална икономика,която властва извън закона.За да властвуват тези явления съществува неразривна симбиоза между политически партии,икономика и престъпност,които просто са три равнопоставени страни и често се сливат в едно явление,което е вече политико-икономически субект под името мафия.Понякога под натиска на външни сили с нежелание се извършват показни акции,които като правило не водят до нищо съществено.Ако има гръмко арестувани политико-икономически лица,то след затихване шумът,биват пуснати на свобода и те продължават необезпокоявани да вършат своята разрушителна дейност.Така и ще е и сега.Просто едно голямо нищо.Съвсем скорошен пример има с оневиняването на ЦЦ-апартаментний

Брадатият полицай на снимката ме кефи, барнал се е като американски наемник от холивудски филм

и как разбра, че това е полицай, по миризмата ли, или по синьото под окото?

Десет боклуци заради боклук в ареста.

Червеният боклук де разсмърдя срещу Борисов,Гешев и мерките срещу боклука и боклуците!

Бе те боклуците от ПП ГЕРБ бе!

Чета, чета по списъка... ама защо не е актуализиран към днешна дата?!;) Алоу, прокуратурата, питайте бе - или ви е страх да питате за ъпдейта?;)

Тъпо правителство и още по тъп парламент ГЕРБ и коалиция имат мнозинство в парламента Приема се закон който забранява влизането на боклук в България и толкова. но по важното е да купиме самолети на хартийка от здравето на хората

Спокойно, преди да разреша публикуването на списъка "поради огромния обществен интерес" лично го проверих и се убедих че в него не фигурират лица с инициали Б.Б., А.Д. и Д.П. Единствено се чудех дали да не добавя Иво Пр. защото съм си го нарочил да го сготвя, ама ме хвана шубе че Лаура Кьовеши може да забележи и заложих на сигурно.

имам подобен списък, но към него има добавен името на Б.Б от Банкя и още 1454 имена със съответстващи им суми от минимум 300 млн. лв; евро, долари и шв.франкове.

Не бе, това са на хората социалните помощи.... Сега ясно ли ви е защо се бъхтате за няколко петачета?

И не от вчера а едни и същи са Мафия .....ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ.

Е па те се са комундета и ченгесари. Кви и други да са .

Най-горе дали не пише "70 човека" (преправяно 2-3 пъти), а в дясно - "В Б-я - 62" [бел. авт. - човека]. На мен ми се струва, че някой е накарал този, който е съставил списъка да му даде ориентир за състоянието на всички милионери. Странното е, че са в 2 валути. Ако човек оценява пари на хората, на ум ще смята и пише в една валута. Вероятно е това да са банкови наличности или дялови участия и очевидно списъкът е съставян преди Евро-то да е било актуално в БГ. Има задраскани имена (може би задрасканите няма да се навият за нещото, или не са подходящи), има имена с "+" пред тях (може би - при тях работата ще стане) и такива, които нямат нищо отпред. Съставляващите са се сещали за хората един по един - затова са писани "1, 1, 1" и после са сумирани. Под "Маргините" са превени междинни сметки. Какво мислите вие?

Където и да се разрови около милионерите на България ще излезе същата воняща смрад. С малко изключения, това е гадния червен октопод, който си смени цветовете и партиит за 30 години 30 пъти. Отърване не знам, дали има. Гешев за сега е доста безпомощен.

За тези, които не знаят. Атанас Бобоков, Владимир Жеглов (бившият собственик на настоящия сайт) и Цветан Василев са състуденти от специалност МИО във ВИИ "Карл Маркс". Познавам лично и тримата, тъй като и аз бях в същата специалност.

Да,купонната система при Луканката ,няма хранителни продукти,няма нищо,е що нямаше?През това време се разпределят милионите на кой колко,то се вижда и днес същите са си добре.Банка след банка ,удобно да се източват парите навън ,след 5-6 години фалит след фалит.Живков каза ,че дълга е не повече от 2-3 милиарда,а как стана 10 млрд. и го преписаха на него,а на така ли е,дали т.н. държавен дълг е бил заем за разпределение на определени лица,под шапката на държавен дълг?

Аз след като видях името на Игнат Канев и престанах да чета статията.Братята са дали или взели от Игнат Канев 190 милиона:)))?Бегло да попитам,кой си хареса успешният бизнес на братята???Да не се окаже,че след акцията те ще са новите спонсори на Левски(аз съм левскар).Ще минат 3-4 години и г-н Гешев,ще е в положението на един друг герой,където си пишеше в бележника,този да се удари ,а онзи за момента на пауза.Вярно,че стана после нещо и това тефтерче изчезна от колата на вещото лице:)))И съм убеден,че г-н Гешев ,ще си признае честно кой и къде го е пращал да удари.

Кайчо, не се прави на кретен! Канев вероятно е взел пари от БКП или е внедрен агент. Бобокови и другите са взели "червени куфарчета" с пари. Не случайно се води статистика кой е убит. Братът на един бивш министър на вътрешните работи при Бай Тошо правилно ми каза преди години: "Някои получиха пари, но забравиха да ги върнат и затова стават убийства!".

Знаеш ли кой е Игнат Канев, кога е напуснал България, с какво се занимава и колко голям му е бизнеса?

Другото иди дойди. Балканска крими тематика. Но снимката с надписите отзад е убийственна. Какви са тия стотици милиони?!

Имаме именник на българските царе и владетели,именник на светии,книжовници,просветители,народни будители,учени,писатели,музиканти,хайдути,комити,воеводи,революционери и героите от войните!Е СЕГА СЕ СДОБИХМЕ СЪС ИМЕННИК НА 80% ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ У НАС!ПО ТОЧНО "ИМЕННИКА НА ЖИВИТЕ И МЪРТВИ БОСОВЕ"БАААА МА МУ ЧЕТА ИМЕНАТА ОТ СПИСЪКА И 31 ГОДИНИ,УБИЙСТВА,РАЗСТРЕЛИ,ВЗРИВОВЕ,ОТВЛИЧАНИЯ,ИЗНУДВАНИЯ, ТРАФИК НА ДРОГА ОРЪЖИЕ И ХОРА,ДДС ИЗМАМИ АЛО ИЗМАМИ,,ШАНТАЖИ,КОМПРОМАТИ,ГРБЕЖИ КАТО НА ФИЛМ....????????ШМЕНТОКАПЕЛАНИЯ????

Аз прочетох бЕсове, а то било бОсове. Но то май е едно и също.

Защо скрихте Деница Славкова, бившата директорка на РИОСВ Монтана, града в който е завода на Монбат? Във вторник я сменихте с друг директор, а в четвъртък влязохте на обиск в РИОСВ Монтана. Тя преди е била директор в РИОССВ Монтана, после ЕКОЛОГ в Монбат и после пак Директор в РИСОВ Монтана. Явно тя нищо не знае по случая!? Това не е държава.

Бокови бобокови ай сектир...Цялото гроб в пандела

0

Бобоков старши - мастит член на ЦК Боко - обикновен комунист Няма база за сравнение

"До тук добре" си казал падащият от 8-ми етаж, като профучал край терасата на 5-ти етаж. Поредно начинание, но после поредно НИЩО с резултатите! Явно има някакво стягане от Европа, защото корупцията е в немислими размери за член на ЕС. После поредно съдено фиаско и узаконяване на пари и имущества, издаване на съдебен "сертификат" за чистота и ... бития - бит. Всеки има добри компромати, които му осигуряват недосегаемост. Наказани няма, разследвани - много. Единиците осъдени са "елементарни" частици, а и те са с конфискации по-малки и от данъчните нива в страната.

Тежки престъпления на олигарси с дебели сметки ,дълги и трудни дела,с натиск отвън,,тежък преход и обедняване,а други си кътат милиони наготово и развиват " успешен" бизнес силово.Е колко бързо искаш да стане?Те всички от именника са известни.Манджуков нали предложи ,обърна се към тези които са получили предприятия на " занижени" цени да помогнат на държавата,на болниците.А кои помогнаха,единици от новобогаташите ,другите скрити в миши дупки.

Написаното е кой колко има да "препира" от парите на черните каси. Нали има и -"НИЕ"-60 $....

0

Ние им даваме парите за горива, те ни ги връщат като инвестиция в своите пешки в България. На пешките се гарантира луксозно съществуване, стига да изпълнят всяко партийно поръчение, без да задават въпроси. И така минапа 75 години, а Русия и българските ѝ структури притежават половин България и ще продължават да смучат, докато не измрем всички .

Ама снимката на стената в стаята ли беше закачена, или отвън на стената на къщата ???

Интересно ми е ако на гърба на снимката беше написано "Бойко Борисов - 50 000 000 лв" дали прокуратурата щеше да я публикува?

0

Интересното при службите е, че се дебнат един друг и се клепат тайно. Системата е направена умишлено така, за да има противопоставяне и конкуренция, недоверие и бдителност към колегите - система, която безотказно работи по цял свят. Трудно е да изчезне нещо при 10 колеги до теб, защото си се усмихвате, като си пиете кафето заедно, но винаги има някой, който иска да ти седне на стола или да изпъкне пред началството, че е хванал външен. Нека оставем фантастиката настрана и се съсредоточим над факта, че 80% от списъка са от БСП.

АМИ ТО ДРУГА ПАРТИЯ ИМА ЛИ (до момента)????????????????????

Този боклукчийски скандал разкрива образите на онези дерибеи по места, намелили най-после на,,воняшия " хляб мекото!

Габриел Савов се казва бившия шеф на РИОСВ Плевен.... но дали е знаел какво означава съкращението....

На мен ми мирише, че тези от списъка са се отчитали на този дето е писал този списък. А медиите с години се опитват да изкарат лицата от списъка демони и какви ли не, а май дс агентите са доста по - страшни от лицата на листчето .......

0

Е те половината са ДС агенти от листмето, бре!

кой е тоя талибан с брадата и насиненото око?

До той (нерегистриран) Кой очакваш да ти отговори? Особено пък, ако не четеш и другите коментари...По-надолу съм обяснил кой е този с брадата и такива като него. Айде сега се върни назад в коментарите и прочети...ако наистина те интересува,разбира се....:)

смешко, скоро минавал ли си с джипа от резово в турция на плаж без да се усетиш?

Орлин_Данев

до той (нерегистриран) Аз откъде за къде съм минавал ти не си и сънувал...И какво толкова ти прави впечатление? Не се изисква да си чак такъв гений ,за да можеш да минеш в Гърция, или Турция...ако ти стиска разбира се...:)

смешко, ти си такъв головодник, че дори неможеш да лъжеш прилично! и наистина само "гений "като теб може от ризово да иде на плаж в турция с джип!

Колко още има като тия тарикати които като кърлежи са се впили в държавата и точат, а ние се чудим защо все сме бедни.. А Динев кога, а Домуса кога? А галевите кога?

Бобокови са почти единствените БГ бизнесмени, които са успели да създадат бизнеси на световно ниво. Други подобни на тях са братята Кюркчиеви.

Много лесно се създава бизнес като трябва да изпереш едни пари!

0

Нашите пари. Парите, които нямахме да погребем близките си, докато червените изверги се надпреварваха кой по-дълъг мерцедес да си купи.

Това са получатели на прословутите куфарчета с червените пари. Георг Цветански, Петър Терзиев и Тихомир Каменов са ми лични познати. И то добри. Нищо лошо не са ми сторили. Работехме добре с тях. Тишо в началото дори сметка в ресторанта не можеше да плати. Каскета Гешев с кой акъл публикува такава фотография. Това е ПРОТИВОЗАКОННО!

0

Не думай

Гешев срита антибългарският президент заради далаверите с Деса про...такеса в Армията.Сетне подгони Божков.Сега тези братя ,,боклукчии”. Дано да успее да доведе всичко докрай!

Ако в сериозна държава бъдат публикувани в медиитне веществени доказателства по следствено дело, веднага длъжностните лица отиват под съд. Защото се предупреждават засичаните в документите лица, които бягат. Така стана с Галеви, Ц.Василев, Черепа и пр.„

Вече не вярвам на една дума на прокуратурата. Бобокови били организирана престъпна група... Това е башибозушки режим, който иска да разбие всеки бизнес в България и да го подчини на когото трябва. Васил Божков оставен години наред монополист в хазарта, и да си колекционира, сега по най-дивашкия начин с 18 обвинения. Това иди-дойди. Ама братя Бобокови, съдружници с американска компания, направиха не тото, а заводи в България, в Турция, Азербайджан, терминал в Украйна, никога не са давали повод да влизат в скандали (освен измислени от един мастит весникар преди години, който ги рекетираше за десетки хиляди да му спонсорират някакво автомобилно списание, и те отказаха, и заради това напуснаха съюза на предприемачите, в който беше издателят на същия вестник, като не ги защитиха). Та Маргини, Маждо, една банкерка Петя, Пееф и прочее волни птички чуруликат, омазани до уши, изтърбушили какво ли не с разни схеми, а оберпрокурор Гешев отстрелва хора, които строят заводи. Журналистът Иван Бакалов, Фейсбук

С кои пари строят заводи, че не ми стана ясно? Просто още една перачница гръмна!

Ние пак сме електорат, а някои си пишат бележки със суми да не ги забравят, щото електората едвам брои стотинки и трепери да не остане без работа , в която и без друго се държат към него като към добиче! Мила родна картинка! И това ще е поредния шум и после нещо.

Отнасят се като към добичета, защото са добичета. Другаде защо не се отнасят така...

Кой е най-богат у нас според олигарсите Бобокови ви са съставили свой списък кой от бг олигарсите какви пари има. Номер 1 е Васил Божков с 650 млн.дол.или около 1 млрд.лв. Себе си са оценили над 10 пъти по-скромно. Листата явно е не по-късно от октомври 2005 г., понеже вътре е убитият тогава Емил Кюлев с 400 млн. За тях най-голяма загадка явно е Дарина Павлова, чието състояние сериозно варира, което ни дава инфо, че мъжът й Илия вече е бил убит, а това става на 7 март 2003 г.

ако си мислят че,с една бележка и една фотография ще ги осъдят ,това е детински наивно.

туй глававата на Октопода май ?

0

Ц

Тази снимка, която публикува пркуратурата, може да доведе до следните обосновани предположения: - Разкритията на бизнесмена Васил Божков. - Забъркването на министър Горанов в неща, които са меко казано незаконни. - Съмнителната идея да се създава Държавна петролна компания. - Нежеланието на прокуртурата да се заеме с приближените до властта олигарси. - Неприятните въпросителни около случая с 360-те кг кокаин в Студентски град. - Изчезналите над 800 млн лева от митниците по „китайското карго“. Иначе казано: Отвличане на вниманието

Това от го копира,защо не ползваш псевдонима "Академик"!?

Прекалено е лош материала тука на тази територия . След втората световна война и падането ни под комунистическо робство , копелетат избиват цвета на нацията. Още не можем да се опомним от този терористичен акт, подсладен от евреите разбира се .....

0

Кви евреи пак, бе.. Тошо правешкия селяндур и руските азиатски алщохолизирани блядове.. То, да бяха евреите, щяхме да цъвтим сега.

Е това е снимка на партийните милионери дето ни дерат.

Предлагам на всички ВИНОВНИ БОКЛУЦИ ДА ИМ ОТРЕЖАТ главите и да ГИ ИЗХВЪРЛЯТ НА ЛИЧНИЯТ им БОКЛУК, после една клечка кибрит и така ДА СЕ НАКАЗВАТ тия ГАДОВЕ, а не да ги моткат едни стогодишни дела, само ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ за бюджета, нали така???

Тези суми в милиони да не би да са раздадените от червените куфарчета като" социална" помощ на приближени?

Но как крият името на напомпания бивш шеф на РИОСВ -Плевен ....... той е каракачанец....

Евала брато голем си !!!!! Точно това е схемата, а вие вместо да псувате правителство то вземете малко че го подкрепете. Все пак се опитват по някакъв начин да се борят с тези болни мозъци.

Ей, на Деси Банова мъжът и, го няма в списъка.