10 поуки от пандемията, ЕК назначава главен епидемиолог

ЕС трябва постоянно да бъде в готовност за производство на 500-700 милиона дози ваксина годишно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ще му е заплатата на тоя европейски нов фашист Фаучи...!?еврочиновниците добиват ужасяваща по размер бройка от стотици хиляди в Брюксел, скоро милиони ще са назначените там ..

а защо унищожихте ваксинационните листове които бяха валидни до началото на 90-те и за европа аз съм си вадил визи за западни страни преди 85 година и съм представял за всяка виза ист с 5до7 задължителни ваксинирания за да получа визата

Пази Боже!

просто русофилистическите тролове а ти промили мозъчето няма нищо лош във ваксинирането и в следенето на здравния статут при пътувания винаги е било така до 90-те след това заради алчност махнаха тези "ограничения"

зловеща и брутална глобализация, заличаваща държавите, техния суверенитет, национален интерес и този на гражданите им. Досега го играеха, че УЖ главния епидемиолог на съответната страна взима решения ( справка боклул Кунчев ) макар те да бяха само кукла на конци изпълняващи всяка заповед на сатанистите, а сега вече директно, нагло и безкомпромисно заявяват, че ще бъде сложен такъв екземпляр ( по подобие на гебреос педала на СЗО ) който ще казва когаи за колко да ни затварят и да се слагат маски още с раждането на децата. Нов Световен Ред! Педераси, сатанисти, джендъри, отнети свободи това е ЕС!!!! Абре пендели 1,5 години говорите само за ковид да ви ИПМ, други теми и проблеми няма ли?? Това ли ви е прогреса и погледа за в бъдещето??? Ало РОБИ СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ МЪРТВЕШКИЯ СИ СЪН!

Ха-ха, еврозелките гласят "Живот във ферма" ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА...

знаех си аз...

Сетила се Мара да се побара....

римската империя е била затрита от АДМИНИСТРАЦИЯТА! и кат назначат още 100 души покрай него ще спрат болестите???? тоя скап брюксел се възпроизвежда в патазотни структури изземващи функции на държавите с една цел, тоталитарна власт над 450 млн души, неизбрана и нелегитимна уж в демократичния запад. Русия и Китай са 5 пъти по уредени, за какво е европрокуратура, или фронтекс или половината комисари по нещо си

Дезинформация: парковете заразяват. Учениците не заразяват. Хидроксихлорхинина лекува. Антибиотици рибозомни блокери лекуват. Ремдесвира лекува. А всъщност всички се оказаха отрови чиста проба. Маската помага. Карантината помага. Всички 3 месеца под ключ помага за здравето. Безсимптомните са най-опасни. Изобщо фашистка дезинформация с източник Брюксел меркеловски продаден на 3 фирми. Фашизма крачи из скапаната европейска общност и Радев я представя в България.

A, значи така - подоготвяме тоталната периодична ваксинация с каквото Големият Брат е решил. Тя, разбира се, не е задължителна. Но без нея няма да може първо в чужбина, после - по ресторантите, после - и в който и да е магазин... Пътьом раздуваме администрацията. Очаквайте скоро и глобална Служба за ваксинационен контрол, разбира се, с полиция като част от структурите й...

Ще се смуче в ЕС яко и след "пандемията". Предвидих го. Такава му е структурата.

Кантарджиев ли? Чух, че е свободен, само дето го мъчел ишиас - баш като бившия шеф на ЕК, Юнкер.

"ЕК отчита, че е необходим по-съгласуван подход срещу дезинформацията" Всеки несъгласен и инакомислещ е дезинформатор и подлежи на разстрел, нареди Министерството на Истината!

Демек подготвят още пандемии, ваксиниране и запушване устите на инакомислещите.

Няма нищо лошо и в тоталитаризма....

Тогава е било за безопасност, сега е за контрол и ограничаване.

След пандемията от свински грип през 2008-а ЕК взе решение всяка държава да си изготви план за действие, който да бъде приложен при следващата пандемия... Някой случайно да си спомня че точно в началото на Ковид истерията се оказа че някои страни членки са продали запасите си от медицински материали, които според тези планове е трябвало да държат на склад за да бъдат използвани в критични случаи, което пък доведе до битките за маски и дезинфектанти. Нищо чудно и тези заявления да си останат само на хартия... а накрая всеки да си действа както му се харесва;)

Идиоти!!!! Главен епидемиолог!!!! Пълни фашисти сър!!!

Ганьо, Ганьооо, защо не умря на Гредетин...

Добре си беше преди 30 години. Живеехме в илюзия, че хората са що-годе интелигентни. Откак интернет се появи, кретените получиха такова широко поле за изява по форуми и коментари, че вече се съмнявам има ли нормални останали на тая планета...

ПрОФ. Манганов

учудване е,че ЕС все още го има. Явно бизнес плана е за години напред и страха от "страшна болест" е доходоносен. А и хора вярвящи сляпо на мантраната "ние мислим за вас" хич не липсват.