Коментари - 10-километрова колона от тирове блокира "Дунав мост 2" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречената дясна лента за тежкотоварни автомобили е превърната в паркинг!!!създалата се ситуация е проблем на Държавата тя позволява платното да стане паркинг!в същата ситуация са и водачите на камиони какво се е разснимал този гражданин

Така ще е, щом не искат да ползват новите пет моста, дето Кире ги строи.:)))

А когато минават конвоите с военни машини на НАТО, има ли опашки?

Точно заради тези опшашки доста камиони от Турция предпочитат да ни заобикалят. Просто пътят Истанбул - Будапеща през Македония е само 200 километра по дълъг. Това са около 3 часа с камиона, хайде 4 да са с почивките, но не се виси над денонощие по двете български граници. Толкова за самочусвието ни на "незаобиколими".

Нал от Посолството празнуваха Шенген?

спряха каналите на ПП-таа и виж кво стана ?

Това не е никаква новина. Явно някой за пръв път минава оттам и се е впечатлил. И от посока Румъния границата е винаги блокирана едно 10-15 км със спрели тирове в едното платно. Кара се в насрещното и трябва да се внимава някой идиот тираджия да не си е оставил и вратата отворена...

Хубаво ги наричаш идиоти, но само като си помисля на тези хора какво им е по тези безкрайни по дължина и време опашки :( :( :( Иначе наричаме разни други държави развиващи се... За останалото си прав.

Че това си е постояно така , там . Сега като направят буферният паркинг на ДПС- то , всичко ще се подреди .

Честит ви Шенген по море и въздух

Това няма общо с Шенген. Тези проверки и опашките ги правят наще(и румънските) митничари - те работят там заедно. Какво пречи да се наемат ощя няколко митничари и да се добави още един или даже два кантара......... загадка. Може би тези мега опашки са НУЖНИ някому за нещо.............

Как да няма общо? Тия тирове там се събират от няколко посоки/граници за да влязат в Европа. И се събират на един пункт. Ако беше Шенген там щяха просто да преминават като проверките ще се извършват на точките на влизане - от Турция , Сърбия и Македония.

Интересно ми е какво прави регионалния началник на МВР, какво прави неговия шеф, какво прави министъра на вътрешните работи?

Псевдо България е един голям компромис с човешкия живот. Няма нито едно нещо което работи както трябва. За съжаление става все по-зле.

В този случай, шофьорите на ЛПП трябва да сигнализират на 112 за препречване от камиони на платното определено за ЛПП, това препречване е незаконно и е в нарушение на правилника за движение по пътищата. В случаите, че Полицията не възстанови законовият ред, двама или повече свидетели съставят констативен протокол за неизпълнение на служевният дълг от Полизията и завеждат материален иск в Съда на РБ. В рамките на няколко месеца всеки ще си получи обезщетението от предявената сума.

Шибаняции...Това ви го постигнаха Тиквата, Пеевски -Луканов и плъха Денков!!? Псевдо шенгенът ви го осъществиха и ви съобщиха, че ще затегнат българо- румънската граница и ще напълнят България с некви милиони, стотици милиони примати от Азия и Африка...За тия продажници гласувате всички овце все пак, и пак ще гласувате, като ни казват от Сорос пропагандните нацистки кутии БНТ бТВ нова...

Моля,проверявайте си снимките ......Тази е от Русе...

Ама и от Русе не е. От Бяла Русенско по-мпже ;)

Хайде загледай се по-внимателно....не е ли това пътя към безмитна зона и Мартен...и не ми се прави на "по-умен"....

Журналята още не се научиха кой мост къде е и си качват снимки каквито им паднат, стига да има камьони на тях.

Едва ли някой от феновете на ЛГДБ някога е преминавал тази граница или е бил/била във Видин.

Калинките не са, нали Слънцето направи малоумния път с мантинела 10км, където ако на някой му стане лошо ще умре без шанс за линейка

важното е, че вече сме Шенген и на летището към Брюксел спестяваме едно гише. На кого му пука за тировете, щом магазините са пълни....

Хайде сега някой от МВР да излезе и каже как камионите влязоха в платното за леки коли ,какви санкции са им наложени и къде са дежурните полицаи.Или е по лесно с камерите и патрулките по храстите и въпроса "какво правим" а когато трябва да се свърши работа няма никой.

Заети са със снимане на хората каращи с 61 км/ч при ограничение 50 на трилентови булеварди в София...

Да, тези опашки тук са норма откакто направиха моста. И все още не мога да разбера какво пречи да се назначат още няколко митничари, да се сложи още един кантар и да се оправят задръстванията. Като че някой, има далавера от тези невероятни опашки.

Досега още два нови моста да са построили.

Проблема не са мостовете, а границите и проверките, защото ни бавят за Шенген. Към Гърция няма нужда от мостове, ама по границите е същото :)

Моста е празен Ела да видиш, че по моста движение няма Камионите седят на светофара преди моста и чакат да се освободи място на митницата.

За всичко е виновен режима на Главчев, който ще поиска да стане и транспортен министър. Все пак с три министерски заплати се живее по-добре.

Ако наистина бяхме в Шенген, нямаше да виждаме нещо подобно. Загубите за нашата икономика са за милиарди, докато Европа ни показва, че сме европейци, само когато трябва да изпращаме помощ за Украйна от нашия джоб( всички други дават заем)

Мечтата на възрожденците, да висим като прани гащи по границите

Това сега Шенген ли е бе, трольо ? Отиди го кажи на границата, тираджийте да те вземат за булка, ама то такива като теб това си търсите.

Жалка родна картинка.Безхаберие,безотговорност,пренебрегване,какви думи още да ползвам???!!!

Това е постоянно, трафикът е ненормален, колоните с ТИР ове са безкрайни, задръстванията и километричните опашки към подстъпите на Видин особено през лятото са ежедневие. Абсолютен кошмар, който ще продължи вечно. То бива трафик но имам чувството че всички камиони на света от Азия към Европа минават през този двулентов път наречен Е79. Добре че навремето го направи Живков, от 40 години само го кърпим тук там.

Колоните от тирове са безкрайни. Защо само на нашата и на турската граница стават задръствания ?

Пропаднала държава , друго не може да се каже , митничарите се държат като началници на живота ти, полицаите също и никой не го интересува болен има ли в колоната , някой ще ражда ли....абе с 2 думи : нищо не става

И къде е вътрешния министър?Като полицаите не могат да се оправят да взима палката и да почва да маха.

Друго си е да сме в ШЕНГЕН, нали КИРЧОВЦИ И ДЕНКОВЧЕТА ПРОСТИ?