1-килограмовото бебе, спасено със стент в сърцето, се възстановява добре

По този начи се отложи рискова на този етап сърдемна операция на Виктор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закърпили са положението, дано рожбата да има късмет и операцията след това да е успешна. Кураж на родителите!

Кой е тъпунгер не знам но ВАЖНОТО е че е спасен детски живот.!!! За това живеем, за да отглеждаме деца . Благодарности на екипа.

А какво е СТЕНТ? Егати тъпунгерите сте всички редактори тук.

Тъпунгерите пак демонстрират потресаваща неграмотност и техническа неспособност да потърсят в гугъл: https://www.google.com/search?q=%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82 Стентът (на английски: stent) е малка тръбичка, направена от метал или пластмаса, обичайно с форма на саморазгъваща се мрежичка, която се поставя в артерия, кръвоносен съд или друга куха структура в тялото (например: хранопровода или уретрата), за да я държи отворена. ...

Такива новини да се чуват! Стига с тези войни, кражби, катастрофи, убийства, наркомани и какви ли не още. Пишете за хубавите неща, които се случват около нас!

Г-н *, Новините са новини, защото са рядко срещани около нас. Например тази случка е рядкост. По-добре не си пожелавай да четеш само хубави, защото в такъв случай едва ли ще са изключение от правилото. Лошите за наркоманите, убийствата, катастрофите и какво ли още не, са индикация, че понятието "скучно ежедневие" няма нищо общо с тях, затова радвай му се.

Разбирасе, че е рядкост. На брат ми бебето нямаше този късмет и направо го определиха като невъзможен случай, следователно живя само 3 дни. въпреки, че ако бяха извършили необходимите процедури, щяха да му дадат поне године живот. След това не се зне какво щеше да пшоследва, но медицината се развива постоянно. В крайна сметак наите медици направихатова, което най - добре умеят - да убиват живот.