17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Човекът" вече е на свпбода. Не палете свещи а се замисляйте какво би направил Крум . Ясно е ,че нашата полиция ни пази само с камри на пътя и да си плащаме дължимото със съдия изпълнители. За останало ще се оправяме сами.

до кога с тоя? в булгаристан изчезват завинаги по 2-3 миндила месечно отделно убиствата са над 60 на месец

Смешник къде е сега тоя отворко една година

"незаконно притежание на боеприпаси". Задържан, ок, а обвинение повдигнато ли е, дело има ли заведено? Ако държавата няма да го налага тоя закон за огнестрелните оръжия и боеприпаси аз веднага ще тръгна с "два пистолета във всяка ръка", както се пееше в една възхваляваща мутрите песничка.

Много тъжно за брат му...не може да жив след толкова време...трагедия...дано господ си отмъсти

Да ми го пуснат тоя каплов и само за 15 минути ще си изпее всичко.

Цялата работа зареди един курволяк !

Той Каскета и Божков щеше да връща ....!

Поне е ИБГНИ женичката на капланов. Вероятно направен на кайма и пласиран във вид на салами по Кауфланд а.

попитайте вежливо капланов, и ще ви каже къде го е закопал

Е как не знаят, то се знае, убит и заровен е някъде. Само че заради нашите малоумни закони не могат да го осъдят за това. Просто ме могат, няма достатъчно доказателства. В някои ситуации човек сам трябва да си поиска и вземе в ръце справедливостта, защото държава нямаме. Сещам се за оня доктор дето жеше гръмнал един мангал в къщата му и сега го съдят да го вкарат за затвора. Ами де беше заровил мангала в двор си, или пък някъде другаде по добре, никой нямаше да го съди сега. То тия неща се правят тихомълком, не вдигаш врява с медии и институции.

Докторът имаше незаконно оръжие - също като Каплата. Каква е разликата между двамата освен, че едната жертва е престъпник, а другата не?

Айде стига ни занимавате с откровени простотии. Изпляскал на времето жената на елементът с престъпно минало. Хубаво, какво ли не става из тоя живот. Но защо трябва да ходи да се хвали и да му се подиграва. Кому и защо е нужно това. Съвсем закономерно, каквото търсил, това и намерил. А после друг му е виновен. И сега ще се хабят ресурс и пари за битова драма, че някой се е правил на великия Е..ч. ресурса на полицията би трябвало за по-сериозно проблеми да бъде ангажиран.