10 ранени заради любовна драма в Нова Загора

Несподелена любов на 19-годишен младеж към 14-годишно момиче е вероятната причина за инцидента в квартал „Шести” в Нова Загора.

Обратно в новината

Коментари - 10 ранени заради любовна драма в Нова Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е плод на българската толерантност!

Ние,българите,ще им плащаме лечението,както тока,водата и не можем да се опазим от кражбите им.За тях няма мед.пътека,няма осигуровки или данъци.Само смучат от нас и няма власт,която да се загрижи за правата на българите.Едно циганско краставо куче има повече права от българина!

Уроди.

Да желаеш 14 годишно дете не се ли нарича - педофилия и не е престъпление това???? Докога властите ще си затварят очите и ще оправдават ромите с техните обичаи...

АлоУ, Добрягата, това СА цигани, а че са българи го кажи, докато раздават помощи и им строят къщи. Ама ако някой каже нещо става 'много зле'. Я сподели, в Евророма ли си или в Педехелзенския?

Къде е "тъп и проз циганин" да ни обЕсни колко добри са конячените? Да не е ранен в битката?

ееи,сланинаберг,не се тйохкаи и ваикаи а марш у кревато да си доспиш па после размишляваи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

порових малко и според мен е станало така: 14годишната Жулиета, вече е дадена и мъжа и в момента е на гурбет в чужбина. Родителите на момичето най-вероятно са взели баба-хак. Ако тя избяга трябва да го връщат, пък и след 9 месеца, тая кукла ще и бият дузпата и ще се върне с бебе у дома. Въпросния 19 годишен Ромео си и направил мн добре сметката- колко му е да завъртиш главата на 14 годишно дете. Обаче ги среща братовчед на Жулиета, бие им по един шамар и разказва на родата кви ги върти наш Жулиетка. Родата се приготвя- пищофи брадви, бинтове и чака . Междувремена Ромео удря десет пет шаснайсет телефона - събира и тои шпиц-команда и отиват да се изяснят. Там обаче вече ги чака 1 брой Макаров

Мангалите вече започнаха да се гърмят по улицата,скоро и нас ще почнат да ни пушкат

Така е то -гледаме си безучастно как циганите ни превземат,не можем даже нищо да им кажем и знаете ли защо???Защото сме малцинство във собствената ни държава.Плащаме им всичко..ето и днес цигани ще протестират на магистрала Люлин...Прав е Волен Сидеров за мен,но ни трябват още фюрери в таз държава

НАЛИ ГЛЕДАТ БЕЗПЛАТНО ПОРНО ОТ БУЛСАТ И ПОСЛЕ СЕ ПРАВЯТ НА БЕЛИ МОЖЕЩИ.Я ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО СА ГИ ПРАВИЛИ ТЕЗИ ПОДОБНИ НА ХОРА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ.?! ТУК ИМ ДАВАТ ДРЕХИ БЕЗ ПАРИ ХРАНЯТ ГИ. ПО-ТОЧНО НИЕ ГИ ХРАНИМ И ОТВЪН ИМ ДАВАТ ПАРИ .НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ВСИЧКО КАКВОТОСЕ СЕТИТЕ?! НО СЕ НАДЯВАМ ПО-СКОРО ИЗБОРИ И НОРМАЛЕН ПОЛИТИК ДА СЕ ПОЯВИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА. СЕГА САМИ ДА СЕ ИЗБИВАТ.ЩОТО ТО МИЛИЦИЯТА САМО ГЛЕДА ОТСТРАНИ ИЛИ ГИ МЛАТЯТ И ТЕХ

Ох, стреснах се - най-напред ми се привидя : Нова Зеландия и си викам - накъде е тръгнал тоя сбъркан свят! А то било у назе. Успокоих се.

как циганин може да притеява законно пистолет ?

И мен, този законен пистолет на циганин, ме изуми в новината!!!

Този циганин е бивш военен, доколкото разбрах от други статии. Стигна се до там в армията да се вземат неграмотни цигани , поради липса на българи, желаещи да служат в Българската Армия.

скуката кара хората да са лубовно зарибени.. когато има много забавления от друг тип, тогава лубовта почти залязва.. но в този скучен живот единственото което ти остава е да се утешаваш с някои

Безработни българи плащат здравни осигуровки за лечението на тези паразити.

Ние нямаме смелост да ги избием и да ги сварим на сапун!Дано сами се унищожат!

Е стига с тия мангалски истории, егати държавата сме-като се съберат 100 човека мангали и си правят каквото искат

От всички цигани по света българските са най-тъпи . Та какво търси смотльото на 19 години при 14 годишно момиче . Нямат ли родителите му малко акъл в главата за му кажат ,че това не е нормално . Докога ще се жените малки и кога ще се научите ,че след като живеете в дадена държава да научите поне езика в тази държава за да не срамуваме всички зарад вас ! Докога ще се жалвате пред телевизията ,че нямате работа защото сте се женили/омъжвали малки и затова не сте учили . И защо полицията ги разтървава ?

Е па нале требе да се множим

Kои плаща здравните осигоровки на тия цигани???бг народа нали??бг Hарода плаща за всеки боклук , а нашите деца умират без лекарствата си и лечение ,щото министрите ни са идиоти ,еничари скапани продаващи се за евро .позор е бг цигания.

Кога ще започнат да прилагат българските закони при българските цигани? Какви са тия криминални любови с непълнлетни момичета, насила женят деца, продават жени...

Ами щом човекът е носел пистолет, сещайте се колко е безопасен квартала. А щом го нападат, нормално е да се защити, да не би да искат да се остави да го смелят. Какъвто и да е бил е в правото си да се защити както може. И другият въпрос Дира - ако имате нужда от редактор, кажете, не за първи път виждам правописни грешки в новината, срамота е!!!!

Ще го изкара виновен.И че той е предизвикал онези с хладните оръжия.И че неправомерно се е защитавал.И че не е имал право да ползва оръжието.И , и , и ..... знам много добре какво го чака,това у нас се нарича правов ред!Единствено има право да бъде законно бит трепан клан мушкан с ножове коси и вили,и няма право да се защитава.Трябва да пострада законно а нападателите вечно да бъдат издирвани и вечно да останат неизвестни извършители.

Това е проблема на циганите: винаги в престрелка влизат с ножове.

:д да,прав си пич! ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трябваше да гътне цялата махала и край на проблемите

и хабер си нямаш колко си прав...

Скоростта на изтребление е много по- ниска от тази на размножаване, затова не се майте ами стягайте багажа за чужбина докато не сте остарели, че тогава с пенсия 4-500 лв не знам

да ги е канил....

Питам прокуратурата - как да разбирам следното "Нападнатият е използвал законно притежаван от синът му пистолет "Макаров" и е произвел изстрели по посока на нападателите."?!?! От кога може да се ползва чуждо оръжие, макар и законно притежавано, за самозащита? Пак ли за циганите няма закони?

разбира се както винаги

Плащай народе! За лечението на ромите пострадали при селският им скандал.

Може да е циганин, може и да не е, все още не е ясно, освен ако не ви е братовчед и знаете. 5 човека въоръжени с хладни оръжия нападат 1 и той се отбранява с пистолет, било то на сина му или негов. И сега, какъв е проблемът, ами ако вие бяхте на негово място, щяхте ли да чакате да ви направят на кайма или щяхте да се защитите? Това е абсолютно безпристрастен въпрос и няма общо с цигани или законни и незаконни оръжия!

Ами то тези работи само циганите ги правят, а и казаха по новините, че са цигани!!! Кога в Dir.bg ще започнете да съобщавате в новините си, кога извършителите са цигани? И то цигани, а не роми.

И всичките са цигани....Какви са тези новини? ДПС млати жените с камъни.Циганите се бият и се стрелят...Къде е 60-хилядната ни полиция?

Ами 5 хилядната ни армия? Преди се смеехме на Македония за нейния 1 един танк, сега те се смеят на нас.

10 хилки са с войничките. И всичките са окупационен корпус. Т.е. теляци и проститутки.

Все пак се пише ПОРЕЗНА рана, а не ПРОРЕЗНА!!!!

Тъп си пич.Написано си е вярно, а ти давай акъл само за футболни мачове на телевизора

Статията си е добра но няма кои да чете.Там пише доста показателно.1.Мъж на 45год.;2.Законно притежаван пистолет Макаров;3.Нападатели 6;Простреляни 5; Сега въпросите:На колко години е синът със законно притежавано оръжие ако бащата е на 45?Какво търси пистолета в бащата който не е законен притежател?Може би докато са го биели с коси и вили тои е отскочил до дома си,отключил е касата и е извадил оръжието после го е заредил и е гръмнал бандюгите.Сетне има и много любопитен факт.Макаров събира 8 патрона да допуснем с един в цевта 9..Нападатели 6 простреляни 5.За човек нападнат с коси и вили много добър резултат имайки впредвид балистичните качества на тази марка.Нямам против оръжието -имам го същия макар и с 5,45 мм цев за дебалансирани муницйй,но честно казано трудно бих се похвалил с такова постижение при бърза стрелба по движещи се мишени и то с рани на главата.Та нека да поразсъждаваме малко по тези факти.Интересно ще е да видим мненията.

това - Муницйй е страхотен римски гражданин, а римските граждани не обичат да разсъждават върху тези\тезий\, изписани от недоучени притежатели на макароф - с милиционерско образований.

Съжалявам за грешката драги и не съм с милиционерско образование.Мога само да те светна,че съм спец. по химия на взривните материали един от неколцината в БГ.С милиция и полиция имам работа до толкова, до колкото имат всички нормални хора в тази "държава".Доколкото съм допуснал неволна грешка мога само да кажа,че знам правописа не по зле от тебе, но на клавиатурата на телефона ми стават и подобни грешки.На тебе само ще кажа"Не гледай сламката в чуждото око,а гредата в своето."Остани си със здраве и вземи повечко да мислиш с главата си, а не само да ровиш за правописни грешки като кокошка из бунище.

моят син е на 21 аз сам на ч1 какво е лошото да станеш млад баща и сина ти да е палнолетен и да има законен макаров ?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

наистина е добър,като се има предвид колко бързо бяга циганин след първата гилза.може и да е тренирал преди това.или са били курназ да му стоят мислейки че е с халосни,незнам нагли са като са много но падне ли първия бягат като попарени.само олово ги оправя.и на месо задължително.да намалят прогресивно.

Тоя излезнал голем пич,еваала.С тия няма друга управия,а тия в правителството стига са спали,ами да вземат и да си преразгледат законите ако не искат да го духат.На народа му писна от ПРОСТОТИИ.Виждам,че искаме да смаем Европа и наистина го правиме ,но за жалост само с ПРОСТОТИИ на всички нива.

Брей колко хора подкрепиха циганина стрелец ! И защо повечето от Вас решиха ,че човека не е циганин или Ви се иска на цялата тази простотия още национален герой . Браво името на статия е точно ,ама балъците много .

За неосведомените квартал VI в Нова Загора е една от най-големите цигански махали в България.Друг коментар няма да правя макар,че съм отлично запознат със случая.

Да присъствал съм в гонитба с брадви и коси на една сватба в бившия кв. "Първи май" в Нова Загора! Страшно е там, за миг помислих, че съм някъде в 15 век...

не е бил балгарен бил е циганин аз сум от нова загора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на този юнак! Но неко го подкрепим на практика!!! Той ще има нужда от това - със сигурност ще почнат да го влачат по прокуратури и съдилищата. И само митингите на гражданите в негова защита може да помогнат - и на него, но и на нас самите.

На никакъв друг митинг не бих стъпил, но на такъв - веднага!

FAR WEST BG!!!

бум, бум, бум 5те си купя автомат не е прашка, не е лвк тои е правен в казанлак ка-лаш-ни-ков, ка-лаш-ни-ков!

БРАВО на този мъжага - щом са се събрали половин дузина да му скочат пред дома, ясно е каква стока са - само мангусти са толкова солидарни! Много добре ги е нагостил, още веднъж БРАВО, само така!