Шофьорът, убил шестима, бил с 1.3 промила алкохол

Шестима младежи - пешеходци загинаха на място при пътен инцидент в Симеоновград 20 минути преди полунощ. Шофьорът е карал по разбита улица със 100 км. в час и с 1.3 промила алкохол, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, убил шестима, бил с 1.3 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шест убити - минимум доживотен затвор!

ПОЗНАВАМ ЕДИН ЧЕРВЕЙ 1,55 СМ УРОДЛИВ ГЪРБАВ СЪС СКЛЮЧЕНИ ВЕЖДИ УБИ ЕДНА БАБИЧКА В БУРГАС АМА КАРАЛ СЛУЖЕБНА КОЛА НА ФИРМА САТУРН И ОНЯ ШЕФА НА САТУРН ГО ОПРАВИ ДА НЕ ЛЕЖИ ДАЖЕ И КНИЖКАТА НЕ МУ ВЗЕХА КАРАШЕ СИ КОЛАТА ВСЕ ТАКА КАТО ПРОТАК С МРЪСНА ГАС И СПИРАЧКИ ИЗ ГРАДА - ПОСЛЕ ВИКАШЕ "ВОЗИХ ЕДНА БАБАА НА КАПАКА ХАХА" АМА ПО ОНОВА ВРЕМЕ БЯХ ВИДЯЛ И СТАВИНСКИ НА ЕДНО КРЪСТОВИЩЕ В БУРГАС КАРАШЕ НЯКАКЪВ ДЖИП А УЖ МУ БЯХЯ ВЗЕЛИ КНИЖКАТА (ТОВА СТАВА ПРОЛЕТТА НА 2008) И НЕ ЗНАМ КОЕ МИ СЕ СТРУВАШЕ ПО-ОТВРАТИТЕЛНО

Докато не се въведе задължителната практика - шфьор с над 1,2 промила в кръвта зад волана, дори и без да е причинил ПТП - задължително в затвора, не условно, не пробация, а именно - в затвора, до тогава ще ни трепят по пътя всякакви идиоти.

Ако знаеш, че законът предвижда, когато си пил и убиеш човек на пътя, че те очаква доживотен затвор, няма да караш като ненормален. Законодателна инициатива за спиране на убийствата по пътищата! Траур за цяла България!

Няма защо да си плюем държавата и страната си,а по себе си!Караме ,като ненормални,а след това са ни виновни пътищата,уличните лампи,управниците,кметовете и какво ли не!Причината е ясна-пиян като талпа,не умее да кара,висока скорост немислима за тези условия!

Траурът трябваше да е за цяла България. И трябваше някои от управниците да се появи и да го обяви. Като в същото време поеме и ангажимент в първият работен ден на парламента да предприеме законодателна инициатива за спиране на убийствата по пътищата!!! Къде са ни управниците?

ИДВАТ ИЗБОРИ - НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА ТАКИВА РАБОТИ ТРЯБВА ДА СЕ КУПУВАТ КЕБАПЧЕТА , ДА СЕ ПОДКУПВАТ РОМИ АЗ ЛИЧНО ОТИВАМ В ИСПАНИЯ И АКО МОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНА

По-лесно е да промениш държавата в която живееш, отколкото да отидеш да живееш на друго място. До какъв парадокс стигнахте? Да се хвалите помежду си кой е емигрирал на по-добро място! Народе, вземи се в ръце и отстоявай правата си както за горивата, така и за цената на човешкия живот! А на печелившите емигранти - Честито!

Не са в час и няма да те разберат.

Не можеш да упрекваш хората,живота е безумно кратък.Още ли не сте разбрали,че от бг семе гражданско об-во не става,нали виждате как по една шепа хора протестират и всеки се оправдава или пък изразява несъгласие от протеста,чака се някой отвън да ни оправи и все такива нещица...грешна ни е формулата,т.е. народопсихологията ни-завист,злоба,злонамереност,злорадство,липса на елементарно възпитание,всеки сам за себе си,няма състрадание...и др.такива характерни особености.

Ако съм на тия родители не труповете на децата, а главите на родители на убиеца ще взема...после и неговата. Та нали все се тупаме в гърдите, че децата са ни най-свидното. Ами айде де! Нали сега ги изгубихте????

Въпрос на избор е начинът, по който ще прекара човек живота си. В друга държава или в родината си. Да уважаваме всеки избор. Грозно е обаче да отидеш в чужбина и да плюеш мястото, където си се родил, защото никога няма да бъдеш нещо различно от българин. Ние, които оставаме тук ЩЕ ПРОМЕНИМ тази държава. Промяната ще стане чрез нас. Тогава ако искаш заповядай, но първо ще се наложи да си събуеш обувките, ще ти дадем пантофи! Ще си на гости, но ще се чувстваш, като "в дома си".

Хаха, браво бе, Емигрантин. Сега ще се мерим, кой в по-добра държава е емигрирал ли? А и откъде съдиш, че съм неграмотен? Да не би да пиша с правописни грешки? Който му е кеф, да си стои в България. Това, обаче не е място за отглеждане на деца, защото ги убиват по улиците. Аз съм сигурен, че следващият убиец пише възмутен в този форум. Не плюя по държавата си, а казвам истината. Все някой трябва да го направи. Големите патриоти, оставащи в България са или цигани, или необразовани простаци, или луди. Удоволствието на българина е да се напие в някоя кръчма или да сбие на някой мач. Такива хора ги очакват няколко въможности: алкохолизъм, хазарт, лудница, убийство или самоубийство. Желая им приятен животец. Аз, като един 'пишман европеец', смятам да живея пълноценно, да изградя кариера и да отгледам здрави и живи деца.

Не ми харесва това, което си написал, Емигрантин. Силно се съмнявам Канада да е по-качествена държава от Белгия, но това няма и значение. Аз, ако имах възможност също бих емигрирал, защото искам детето ми да тасте в нормална държава. Ама не знам езици. Най-смелата постъпка е да емигрираш и да започнеш отначало. Тия дето оставаме в България, сме страхливци,които само се оплаквата и нищо не предприемат. ДЪржавата няма да се промени никога. Ако човек е малко по-умен ще намери начин да спаси поне себе си и семейството си.

Милите дечица,милите родители!Мир на душите им!Нямам думи!

нямам думи! р.и.п. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така изказаното съболезнование не е подходящо- направи го като българин с прости думи и български.

Каквото е да се коментира, няма значение. Аз бих се помолил този път лекарите да сторят "необходимата" лекарска грешка... Иначе ще гледаме поредния фарс в съда, и ще го осъдят на 2 год. условно и лишаване от кножка за 1 г. Предполагам, макар да звуи грозно, че трябва един такъв "Стависки" да избие наведнъж децата на тези от парламента и съда, за да се вземат мерки. Иначе какво? За тях много важно, че там някакви се деца били убити от пияница.

Мир и покой на душите на убитите деца!

С КАМЕРИТЕ ЧЕ НИ ОПРААТ. ПА ДРУГИТЕ ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ТРЕПАТ

оскотяхме!

Бог да прости милите дечица! На родителите-сили да свикнат с ужаса, който ще ги преследва докато са живи. А относно джигитите по пътя-всичко си е до манталитет.Ние нямаме елементарно възпитание и такива нации трябва да се държат по-строго-санкции и затвори според нарушенията.Да няма шуробаджанащина-този близък на онзи и ... хайде ,условно! Законите да се спазват от Президента до последния клошар.Да видим тогава дали ще ни стиска...

Заглавието на материала трябва да се смени с "Поредната дупка на пътното платно този път уби и невинни деца!"

На нас все нещо друго или някой друг ни е виновен. Ако тоя има шофьорска книжка от 2 месеца и с 1,3 промила алкохол кара с неразрешена скорост в населено място - дупките са виновни.

Дупката е повод, не е причина. Направи си труда да разбереш разликата между двете. Пличината е безрасъдното каране на идиота в населено място.

Алооо, "Дупка" ли си, какъв си, не знам, но в главата ти е една голяма дупка и е празно... Тоя келеш е карал пил и с над 160 в населено място, каква дупка те е патила тебе ?!

Светла им памет на загиналите и успешно възстановяване на пострадалите! Едва ли тази трагедия щеше да се случи, ако бътят бе нормален, по ТВ се видя каква огромна дупка зее там и какви разбити павета са наоколо. Промяна в закона трябва да се направи-всяка община да има фонд специален за ремонт на пътищата и този фонд да не се пипа за нищо друго. Ако бяха асфалтирали този участък от пътя и всички останали, нямаше да се стигне до тази трагедия. Това не е единствен случай, в който са загинали хора поради лоши пътища, което никого не успокоява разбира се. Промяна трябва да се направи в закона и всеки крадльо на строителни материяли да лежи в затвора 20 години с тежък каторнически труд, за да престанат и други да се изкушават да крадът и взимат рушвети от строителни фирми за да не събюдават технологиите!!

Не си прав. Ако пътят си беше наред, щеше да излети от следващия завой и трагедията пак щеше да е същата. Всички караме по дупки, не е само той, нали?

Преди години когато един такъв дришльо уби жена на бул.стамболийски , разбрах че после разправял на приятелите си да внимават като ходят по тротоарите и се смеел ехидно....Без думи..... Този шофер спокойно мога да си го представя да казва същото като вържа 2 и 200

"...ако Господ не опази града,напразно се трудят стражарите."Пореден празник в който вместо да се радваме,плачем.Хубаво ни каза Дядо Николай, да се огледаме дали не прогневяваме Бога,та затова и тази наша орисия ни застига.Нашата България, която от столетия е завещана на Иисуса Христа от дедите ни Го забравя.Дали не е време да се покаем?

Дядо Николай с лимузините и ролекса ли беше?

И кво сега,родителите на децата като съвестни данакоплатци ще платят реанимацията и лечението на този малоумен педал, за да може да излежи 5-6г. пак на техен гръб в някой затвор и после да убива отново.А и според мен траурът трябва да е за цялата страна, а не само за Симеоновград.МИР НА ПРАХА НА ГОРКИТЕ ДЕЦА, И ДАНО РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДА НАМЕРЯТ СИЛИ ДА ПОНЕСАТ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ

Нямам думи за тази "новина". Всичко опира до съзнанието, и до възпитанието в семейството. Просто семейство "ражда" още по- прост младеж... И така от урва на урва, от век на век.. Искрено пожелавам на "шофьора" да оцивее, и цял живот да сънува стореното от него. Тази случка нито за миг да не напуска съзнанието му, докато накрая не стигне сам до извода, че няма как да живее с такава мъка, и не се пререже гърлото с трион.. Мир на праха на младите хора, които тоя бокллук е убил по най- просташкия начин! Хора, помнете: КОГАТО ШОФИРАТЕ, С ЕДИНИЯ КРАК СТЕ В ГРОБА, С ДРУГИЯ В ЗАТВОРА! И вие безпаметни момчетия, дето като пиете по една бира, ставате "големи мъже". Дано и родителите на тоя боклук страдат също толкова за "добре възпитаното" си отроче..

Освен останалото е виновна и оная мърла Ивана, дето пее да карат с 200 на червено. И малките пикльовци кво да правят - карат.

Може да се върнете назад и да прочетете писанията при други такива трагедии - все едно и също, все същите тежки думи, вайкания и клетви! Но промяна няма - защо! Защото това е лично дело, тежка работа, иска да вървиш срещу себе си - всеки миг, всеки ден да се контролираш, да се променяш стъпка по стъпка! Когато свършат празниците и ви яхне ежедневието, ако случайно се сетите спрете за миг и направете равносметка какво сте направили коренно различно от обичайния ви начин на действие, мислене и реагиране!

Да, ужасно убийство, но не може да се сравнява с масовото самоубийство на цял един народ - българския! Вижте какво направихме - ще плащаме скъпо и прескъпо собственото си безхаберие, страх, лицемерие и егоизъм! Не умират невинни - който не се е борил, не е невинен!

Господи, Боже какви са тези хора - как може такива глупости да правим - да отнемеш шест живота на празник точно преди Великден на 6 невинни деца на улицата - нищо добро не мога да пожелая на този убиец и на родителите му които са или по-точно явно не са го отгледали - нищо добро - ако оцелее аз лично искам доживотен затвор за убиеца, че и за родителите му и за този които му е дал колата! Просто не мога да повярвам как се случват такива неща - какви хора сме бе?!

Крайно време е да се узакони употребата управлението на МПС след употребата на алкохол, като опит за убийство. А ако има смъртни случай след подобно деяние, като предумишлено убийство.

Добре защо чалгата да е виновна или оная Ивана да не би те да са му карали колата или да саму наливали в устата а може и да не е слушал чалга защо винаги търси те вината в друг а не в самия шофьор закона за каране в не трезво състояние трябва да се промени с доста по строги мерки

чакайте,чакакайте, не е ли време да погледнем за вина и в инструкторите и особено на изпитващите ..... дали се обеснява на тези хорица , че трябва да се кара еди как си при еди какви си условия ТУК В БЪЛГАРИЯ.

Това е бъдещето на България - цигани и чалга пияници, Свестните деца, по шест наведнаж за видипо-бързо - в гробището. Кои са майката и бащата на този чалга копелдак дайте да видим кои са възпиъали това лайно. И те а същаъа измет, Понеже са много свестните деца, дай да ги мачкат чалга пияни.. да те е гнус от въздуха в тази скапана държава.

Шестима млади хора НЕВИННИ И ТРАГИЧНО ЗАГИНАЛИ, а ВЕЛИКИЯТ БАЩА на момчето предоставило колата на младеж "избиващ комплекси", в ефир по новините се усмихваше и не знаел как се е случило. А ко има правосъдие в тази скапана държава ще му обясни поне как да не се усмихва щастлив от това че неговият син не е между жертвите. Да се започне от бащата и се стигне до отговорните институции. Мир на праха на тези младежи и сила на близките. КЪДЕ Е РОДНАТА ПОЛИЦИЯ? НАЛИ БЯХА ИЗВАДИЛИ 10 000 АВТОМОБИЛА ДА ПАЗЯТ!

мизентроп направете го хубаво ,спускането в ада,искам да сам на първия ред и да гледам!!! не всеки ден от лицето на земята изчезва раса от лъжци и крадци с 1з00 годишна практика !!!

Бог да прости децата съболезнования на близките им !Куче охапа Корнелия Нинова и промениха закона . След толкова жертви на пияни и не само пияни шофьори , няма ли най-сетне да се промени закона и тези пияни шофьори/ки да бъдат задължително вкарвани в затвора . Щом ще има забрана да се пушат цигари на обществено място, забранете и алкохола на обществено място .

Трябва ли такова пиянде да помете шест гепутатки, за да затегнат пияндурниците?

Мир на прахана децата :( Представяте ли си какъв "празник" са имали тези родители :((( Умът ми само не побира къде и как точно в Симеоновград тоя идиот е могъл да развие подобна скорост?! Та там в дупките с целият си атомобил спокойно можеш да влезеш! Затвор - до ЖИВОТ! За приятеля, който му е дал ключовете от колата - също!

Леле, хора, България е най-долната септична яма на света. Аз от две години вече живея в Белгия и никога няма да се върна. Ако трябва ще чистя кенефи, но няма да се върна. Никъде по света няма така липса на страх от правосъдието и от Господ, ако щете. Невинни деца са си отишли, млади хора и след два-три дни никой няма да си спомня за тях. Шофьорите пак ще карат като луди, ще убиват и ще остават безнаказани. Да не забравяме и Максим Ставрийски. Недейте да обвинявате и пияния шофьор - убиец. Той просто е продукт на цялата скапана обстановка в страната. Като си дойда в България за някой празник, сякаш попадам в най-кошмарното, мръсно, долно гето на света. Сивота и мъка. Озлобени и нещастни хора. Бягай те!!!!

Абсолютно подкрепям написаното,аз живея в Австрия!Мисля и чувствам нещата по същия начин!

Бяга ме!

Добре, вярно е, че хората са свободни да избират къде и как да живеят. Но бягайки от държавата не бягаме ли всъщност от отговорноста си към нея. Защото младите могат да отидат навън, но тук остават техните родители и други роднини. А за тях е доста опасно да живеят в така създалата се обстановка. Или всеки се спасява поединично? Без значение, че колкото повече млади хора се махат, толкова по-лесно ония отгоре ще си разиграват коня. Не можем ли просто да се организираме, както в Чехия, Полша, Унгария, страни които също са били от нашата страна на желязната завеса. Как да стане по-добре тук, като хората не искат да положат усилие и да се борят , а просто предпочитат да се махнат. Така лесно се замаскират проблемите, но не се решават.

Аз бягам от бг манталитета,не ми се обяснява,който разбрал,разбрал...

Аз също съм емигрант,от доста повече време и то в доста по-качествена държава от Белгия (Канада)! Едно да ти кажа : Никога не плюй по родината и бъди сигурен (сигурна ) ,че България само ПЕЧЕЛИ от твоето отсъствие - неграмотна сган продажна !!!

Браво "емигрантин". Отлично казано.Аман от пишман европейци

Или си глупав или наивен драги ми, "ПСЕВДОЕМИГРАНТИНО" .Ти не само не си живял в чужбина, а Канада може би и на снимка не си я виждал. Д. е описал/а точната реалност за любимата ни страна.

Не разбирам защо превъзнасяте непрекъснато чуждите държави и в частност Белгия. Как така успяхте да забравите педофилския скандал отпреди години, в който бяха замесени хора от съда и прокуратурата. В Германия имаше поне два ицидента при които деца убиха 5-6 съученици. Същото беше и във Финландия. Просто трябва да се гледа реално на нещата. Навсякъде по света има хора, които карат пияни и убиват хора.

И викаш, да преспим поразбудилата ни се съвест...това е най-страшното:да не виждаш грозното,пошлото,а да го смяташ за нормално,чак да си спокоен от случилото се...бездушие,простотия,самоуспокоение...

УЖАСЕН край и безкраен ужас . За съжаление всичко е изпуснато и ще трябват десетилетия да се нормализира , ако въобще започне да се работи по въпроса.Тези млади хора нямат страх и отговорност.Семейството , училището , обществото и църквата нямат никакви лостове за въздействие. И вина за това имаме всички ние , но най-вече главите на споменатите институции. Ние българите си мислим ,че оцеляването /забогатяването/ по единично е достатъчно , но не е.

Държавата е абдикирала,бъдещите поколения от дебили,олигофрени и малоумници...просто няма бъдеще...Чувството за безнаказаност на всички тези лумпени,всява пълно отчаяние на малкото останали нормални в д-вата ни,дето всъщност я няма...

Лумпени като тоя трябва да бъдат набивани на КОЛ.

Ебаси, каква е тая скорост, с която да пречупиш армиран, бетонен стълб с диаметър ок. 30 санта и да го метнеш на 20 метра????

"ПРАВОСЪДНАТА" СИСТЕМА Е СЪУЧАСТНИК В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. АКО ГО ИМАШЕ СРАХЪТ ОТ НАКАЗАНИЕ, ТОЗИ ШАПШАЛ ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ КАЧИ ПИЯН, БЕЗ МИКАКЪВ ОПИТ.. И ДА КАРА ИЗ ГРАДА С НАД 100. В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА САМО ЗА АЛКОХОЛ, КАМО ЛИ ДА ПРИЧИНИШ КАТАСТРОФА, А АКО ИМА ЖЕРТВИ.. ДА НЕ ГОВОРИМ. У НАС ПОДКУПНИТЕ МАГИСТРАТИ ПУСКАТ УБИЙЦИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. И ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ НАРАВНО С ТЯХ. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЧЕ ДА НАЛОЖИМ СПРАВЕДЛИВОСТ? ВСИЧКИ НИЕ СМЕ СЪУЧАСТНИЦИ, НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ?

20 години за това се борим,постигаме го лека-полека

Виновни са законотворците от родния ПарламАент, който се е превърнал в генератор на пълна анархия и беззаконие. Законите се създават така, че да може винаги да се намират "вратички" и виновните да са на свобода. Вместо да предприемат необходимите мерки и да гласуват крути закони, уважаемите от нас депутати обслужват чужди интереси, генерират корупционни схеми, въртят сплетни, интриги и клюки, манипулират общественото мнение, като го отдалечават от реалните проблеми, гласуват си огромни възнаграждения, а в момента дори са в десетдневна ваканция...

Подкрепям те! Виновни сме всички! Виновни сме, че когато учителите ни предупреждават за проблемни деца, не им вярваме. Виновни сме, че правосъдната ни система е в услуга на престъпниците. Виновни сме, че мълчим и не предприемаме нищо. От това болката само нараства!

ИМАМЕ ЗАКОНИ, КОИТО НЕ СЕ ПРИЛАГАТ. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМАМЕ НИЩО. САМОУПРАВСТВОТО Е ЛОШО НЕЩО, НО НЕ НИ ОСТАВЯТ НИКАКЪВ ИЗБОР. НО КАТО СЕ ПОЧНЕ ДА СЕ 'ОТСТРЕЛВА' МЪРША, ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА. ВСЕКИ ЛЕВ КОРУПЦИЯ СЕ РАЗБИВА И ОТЧИТА НЕ НАДОЛУ, А НАГОРЕ!

Простотията на този народ стига пределни висоти!Оттук нататък започва самоунищожението!А преди много години един тъпак уби 9 деца на спирка в Хасково!Осъдиха го на смърт,като въведоха новато понятие "евентуален умисъл"!Учете се на правосъдие и всичко останало от САЩ!Там този щеше да опита инжекцията!

Бе и в САЩ не всичко е цъфнало и вързало

Така е в държава в която няма пед и закони, зщото убийците лежат по 3-4 години и ги оправдават , а съдбата на обикновените хора е да мрат като мухи по различни начини.

Лежат по 3-4 години?Че кога,къде ис кой това?не съм чувала за подобно наказание по нашите географски ширини...

съболезнованията ми към семеиствата,А ГАДИНАТА Е ГА ДА ПРЕСКОЧИ АМА ДА МОЖЕ ДА МИГА САМО И ДА МУЧИ В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА ,А ГАДИНАТА К.Р....В ИСКАЩА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДОЖИВОТ.ПРИСЪДА ВНУЧЕТАТА МУ ДА СТРАДАТ

идиот

Ами ако се позовем на случаят Станийски, всички е нормално. Да си помисли справедливата съдебна система и онези съдии които вземат по една чанта заплати

Саморазправа,като няма държава,като няма съд,като няма страх,родители вземете закона в свой ръце...смъртна присъда,за назиадние на всички други пияни и дрогирани изроди. мир на праха на горките дечица,съболезнования на изстрадалите родители...

Мир на душите на децата... Съболезнования за близките им!! Ужас.... :((((