Природозащитници: Еврочиновници се качиха на незаконен лифт

След като през 2008 г. 148 000 български граждани отправиха петиция до Европейската комисия да спре незаконното строителство на път, лифт и писта към Седемте езера в Рила, едва вчера еврочиновници посетиха мястото на вандалската сеч на 200 декара рилски гори.

Обратно в новината

Коментари - Природозащитници: Еврочиновници се качиха на незаконен лифт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До "дедо"- Евала за коментара,много ми хареса,ако повече хора мислеха така...пак се размечтах...

Изобщо вече не им вярвам на въпросните "природозащитници". След протеста на тази сган на Иракли преди време, това което остана след тях беше едно бунише осеяно с боклуци и фекали. Е..х ти и природозащитниците.

Разрешиха на собствениците на лифта да удвоят броя на седалките, а не ги задължиха да сложат химически тоалетни в близост до пътеките край Езерата. Миналото лято еко-инспекторите казваха, че еко-системата не се справяла с човеко-потока и обмисляли отклоняване на пътеките от езерата. Абе, хора, тия неща защо не бяха обмислени и вложени като условие за одобряване на проекта?! И как ще накарате хората да не ходят край езерата, като заради това се качват?!

еко мафиотите не се бунтуват срещу строителството на огромните хотели за тях си малчат щото взимат пари.. ама иначе ако трябва да се направи лунапарк, ски писта, футболни стадиони, игрални зали, нещо което ще забавлява гражданите винаги тия еко боклуци са на парво място срещу това да има забава за народа.. ама когато се строят заводи, хотели , унищояващи природата еко мафията не може и да и чуеш гласчето.. тва нее са еко активисти а група рекитиори които изнудват фирми и прочие да им плащат иначе ще се бунтуват срещу тях.. и тия които са в полза наа обществото са правени със соцялна цел и нямат пари да си плащат ги саботират еко мафиотите.. а тия огромни хотели и заводи които имат пари да плащат са почитани от еко мафиотите

Ей, tgdhgd - DGD. Май ти си за лунапарка и то в частта му за особено редки породи Български говеда. Я ходи си връткай ротативката в игралната зала, а не се занимавай с "еко мафиотите" да те не сложим на някоя "соцялна" програма за профилактика на зависимости.

Човекът е показал, че не се учи от грешките си и постоянно ги повтаря! Все ревете за някакво икономическо развитие! Разберете, че такова животно няма - няма вечен растеж, не може доходите и потреблението да растат постоянно - това е природен закон! Баланса е най-важното в Природата - той ще ни връща назад винаги когато го нарушим! Не може да завземем всяка територия, всяко местенце - ще застроим сега 200 декара, след 2 години ще искаме още растеж - пак ще сечем и т.н.! Тази лакомия няма край - да сме се спрели някога! Само катаклизмите и нещастията спират чудовищното ни его - ако имаше вечен растеж и развитие, нямаше да ровим останките на древни цивилизации!

Браво. Коментара е съвсем на място.

Отличен коментар!

По добре да се узаконят всички строежи, със налагането на солени глоби.

Пишем се по- светци от Папата. Добре давайте: няма да имаме писти; лифтове; АЕЦ; няма да произвеждаме оръжие, няма да строим хотели и ще ядем на босия цървулите. Родители ще продават децата си. Дъщерите ни ще проститоират и ще ни пращат пари да живеем. Щантава работа!!!!

Пише се прУститоират ма, неграмотнице:)))!

Пише се проституират - личи си кой е неграмотен.

Като ти гледам правописа, май ще можеш само да "проститоираш"... От светила като тебе светът и природата са на тоя хал.

Производство трябва да има! А не хотели и писти. Щото като изсекат всичките гори и застроят всички плажове, никой няма да идва в България!

А дали ще имаш дъщеря - да има Планета на която да живее?

няма по нагли от тези(екоорганизации)пълни мастии са откровени рекетьори в българия горите се увеличават всяка година това го знам със сигорност а тея само реват но ето какво стана и евро чиновниците са им казали НЯМА ПРОБЛЕМ като се отсече 200 декара гора а се засади 1000..........а пък и гората си има самозалесяващ се механизъм на бабами къщата е станала гора целия двор

ти видял ли си как се засажда гора? хеле пък някой от матитите собственици на лифта..виждал ли си скоро някой да копае дупка да слага фиданка бе кретен?

Ми тези ако не бяха си сложили на лифта и се бяха огледали че навсякъде след горната станция е осеяно с фасове щеше да им светне! Ама явно са бързали за банкета след това.