Митниците почти преборили сивия сектор

С 64% е преизпълнен планът на Агенция „Митници“ за събрания акциз от алкохол – от 91 млн. на 150 млн., съобщи шефът на ведомството Ваньо Танов в интервю за „Фокус“, цитирано от "Класа".

Обратно в новината

Коментари - Митниците почти преборили сивия сектор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо нищо не казваш за китайските контейнери дето влизат транзит в Илиянци от ПИРЕИЯ и как ги ръководи най-големият агент и играч за висчки времена ЛИВАНЕЦА РАМИ ШАХИН и негов съдружник СТОЯН ,защо Флоров и колегите му седат и си траят и си ... шапка над него и не им пука какво става с този много доходен китайски канал. просто всичко е цирк. щом всеки получава % от баницата и службите са добре и РАМИ и СТОЯН са добре и контрабандата си върви гладко и тихо и много много доходно .Позор и срамота. предполагам всичките от ЦМУ разбират за какво говориме.

да ама я влезте в страната през сухоземна граница с повече от 1 кутия цигари(не говорим за картон)и вижте какво ще ви се случи ако ви хванат...

Ваньо, колко струва за ме назначиш за митничарче в твоята агенция - 200 000 или 300 000?

Ако Ваньо Танов не беше агент на Държавна Сигурност, той никога нямаше да може да стане директор на Агенция Митници!

Докато "митничар" е синоним на "състоятелен човек" нищо не е преборено !!!

А в Илиенци колко процента е в сивия сектор - 99?

Вече много ясно е очертана новата вътрешна разделителна линия в българското общество. От едната страна са покровителите, организаторите, дейците, обслужващите контрабандните канали, държавния рекет и данъчните престъпления! Срещу тях са настръхнали обезправените бедни, болни, премръзнали, гладни, безработни, честни и трудолюбиви хора от всички етноси! Опитайте се да познаете колко ще прокопсат наглите далавераджии във властта?! Шамарите от ЕС за нашите пишман-управници след време може да изглеждат като майчина милувка! Натрупаното недоволство и негативна енергия от лицемерното им поведение със сигурност ще ги доведе до катастрофа! Спасението е едно веднага престанете да лъжете и крадете!!!

А циганите продаващи нелегални цигари на всяка крачка какво ги правите?

ха-ха-ха - Това е вица на деня!

г-н Танов, а защов 99% от Софийските заведения алокохола е менте? - От накаква партиина цистерна ли иде? Вече и скъпата бира ментосвате, как не ви е срам бе мамам му стара.

Като вземете да проверявате поне 30% от влизащите от Гърция камиони, може да се похвалите с 'почти' преборена контрабанда.

хахаха!!!

Танов е пълен неграмотник, смешно е, че служителите на цялата дирекция"Акцизи" в ЦМУ начело с директора им/Божидар Алексов/ са набъркани в жестоки далавери. Редно е метлата от там да замете та до върха/липса на професионализъм, агенти на ДС, корупция/ Ако имат желание управляващите да им направят задълбочена проверка на имотното състояние, почивките, многократните пътувания до Гърция и т.н.....Смешници!!!

Да агенти на ДС абсурд там няма как не може да има .Защо не отворят досиетата на повечето митничари да се види кой какъв е и за кого работи аз съм сигурен че и Танов е от ДС

Само две думи: Да бе...:)

Казват, че сивият сектор е почти преборен и сигурно е така. Нямаме основание да не вярваме. Цигарите без бандерол, гориварта, наркотиците и други подобни стоки са от партийния сектор, а той не е сив - има си цвят... жълт, син, червен, кармазЪ... :-)))

Защо Танов не каже че беше занижен размера за събиране на акциза макар че го увеличиха сравнен с предходните години, дава ли си сметка че хванатите цигари са с пъти по малко от изтъргуваните и че контрабандата е в пъти по голяма от предходни години и увеличения размер на хванатите нищо не показва? Продължават да си правят "анализи" без основа а само за хвалене нищо че българина вижда как стоят нещата. При толкова "преизпълнения" защо ли нямаше дори по 25.00 лева за пенсионерите? Защото всичко "положиелно" е само в техните глави и не е реално.

При условие, че няма пазарче в София, на което да не те пресрещат поне 3 пъти разни съмнителни типове да ти предлага цигари без бандерол, парфюми и прочие - ЗА КАКВО ПРЕБОРВАНЕ НА СИВИЯ СЕКТОР ГОВОРИМЕ? Или искате да кажете, че вече всички контрабандни канали са "преборени" и плащат вече в ГЕРБ-ерската каса?

Вервайте ми...

Пищете кумонисти пищете край с вас. Като стане ЦЕЦО президент ще забраним умразната ви партия и всички вас ще ги пратим в затворът да гниете всички. Давай Бойко ние сме с теб!

кофтито е, че почти 90% от избирателите на ГЕРБ са като тебе

Грешка си - и аз съм от избирателите на ГЕРБ, но вервай ми, бързо осъзнах каква голяма грешка съм направил!!! А също вервай ми - не съм само аз единствен осъзнал се!!! Доста народ, гласувал за тези неграмотни измисленяци ги видя що за стока са!!!

Що ли хич не им вярвам?

Браво! Ето сега икономиката трябва да литне стремглаво нагоре!!!

ЦИРК ГЕРБ - НАЙ-ГОЛЯМАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА ФАКТИ!!! В. Танов обаче услужливо пропуска да отбележи, че акцизите са увеличени на годишна база в сравнение с миналата година, така че това увеличение на приходите не е от извеждането на сивия сектор на светло, а от увеличението на ставките!!! Явно Шимон Дянков го е подучил добре как да манипулира цифрите!!! Вървете си бе неграмотнициииии!!!

Ами да - точно това исках да кажа между редовете... Кой нов управляващ е луд да разбива старите, добре работещи контрабандни схеми, вместо да ги "приватизира"? Хем по-малко работа и усилия изисква, хем е безброй пъти по-изгодно! На хан-соловците и Джаба им е все едно на кого си плащат - те са си свикнали от десетилетия... Пък и така им е по-лесно да се препитават, вместо държавата да ги храни като безработни или по затворите. И вълкът сит - и агнето цяло! Виж, това с цифричките на дянковчето е истинската новост! Сега вече работата е опечена отвсякъде - дори и пред Европата!