Ден на лошия късмет и левичарите

Днес е петък, 13-и - дата, която често се свързва с лош късмет. За щастие, по принцип петък, 13-и има по веднъж през годината.

Обратно в новината

Коментари - Ден на лошия късмет и левичарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май българският език не Ви е много важен, та да го научите достатъчно добре. Има начин в едно изречение да се включат и двете новини, без да излиза, че лошият късмет и леворъките са свързани! Вярвам във Вас, можете да се научите!

Петък 13!Аз пък сутринта бях на зъболекар и ме беше страх да не остана без зъби!Бях забравила,че е петък 13 ти!Според тези суеверия трябваше да съм с протези!Колко по лоши дни има човек без да е на определена дата!Когато загубиш близък човек на 15 септемри сигурно не трябва децата да ходят на училище!Лош късмет има на всякъде където има лоши мисли!Мислете че днес ще сте най-щастливия човек и така ще бъде!Бъдете здрави и щастливи в петък 13-ти!

През средновековието на петък 13, един папа в съюз с френски крал. Са избили рицарите на ордена на тамплиерите и водача им. Оттогава този ден носи нещастия, така че не е само суеверие.

леворък е БойкоБорисов , леворък ще съм и аз .

няма нищо по-красиво от черна котка със зелени очи - суеверията сами си ги правим - честит празник на левичарите

Супер си е днес аз съм се родил и това ако не е късмет;)))))))

Боже, а какво да правим ние със здрав ляв крак и болен десен? Левичари ли сме? А левичари ли са комунистите? А тия десни дето нямат човешко сърце? Добре де: "Леви, десни, гащи тесни хора чудесни, питки пресни!"

Нормалното движение във вселената е ЛЯВОТО - "сувастиката". Дясното е нехармонично - "схвастика", видяхме как се провали след 12 години властване през миналия вече век. През 1974 година, когато Волф Григориевич Месинг е на смъртен одър, предсказва 73 години и 3 месеца властване на комунизма. И Горбачов и Елцин докараха новата Россия, в този посочен вече от него срок. А защо Вашият десен крак е болен? Това е защото цял живот сте се борили с Божествените Закони. Така както библейския митичен Яков окуцява след борбата си "цяла нощ" с Господ?!

Това с петък 13 са пълни глупости.Човек има хубави и лоши дне и през другите дни от седмицата.Не знам кой малоумник го е измислил това за лошия късмет само да стряскат хората. Моята дъщеря е родена в петък 13 и за мен това е най щастливия ден от живота ми.

Ден като всички останали. Дори преди малко ми се обадиха, че утре започвам работа, така че какво по хубаво от това:) Поздрави!

е аз съм проз деснорък (и деснокрак)

А ако е мека китката?

Като християнка искам да кажа на хората, да не са суеверни. Наистина много прибори в ежедневието са създадени за десничари. Ние левичарите се поизмъчваме от неудобствата, които наистина ги има.

успешен петук 1з-и на всички!

Да седнем на едн маса леворъки и десноръки :) Ще намерим решение с коя ръка да вдигаме тост :)

Честит празник :)

Скъпи редакторе, може би 98-99% в света са леворъки, както и десноръки. А тези за които ти пишеш според тълковния ни речник са ЛЕВАЦИ. Не са левичари ;)

и аз сам леворък - значи ще съм следващия юс президент :д

Петък,13-то число е един прекрасен Божи ден като всички останали!Късмет на всички!:)

Hие сме християни!!! Hе бива да вярваме в това и онова! Xристос каза: "Dа бъде с п о р е д вярата ти!" Xора, от вас зависи. Hе в я р в а й т е в лошото, нито го чакайте, нито го споменавайте a търсете BOGA за да ви пази и помага!!! Mного приятен а и у с п е ш е н ден на всички!!!

лош късмет....да бе да.Аз пък имам рожден ден днес:)))) хе хе

Желая ти много усмивки на лицето,много любов в сърцето и много парички в портмонето!

Здравей Руми---ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН---да си жива и здрава!И аз ,като теб,имам рожден ден.Само, че преди 50 години!!!

Здравей Руми, да те и честит рождения ден,бъди много щастлива и никога да не те сполети беда.