Съдийките от ”Всичко коз” и ”Килърите”: Няма доказателства

Няма доказателства за арестуваните при спецоперациите "Килърите" и "Всичко коз". Това обясняват съдийките, пуснали от ареста седем от осемте задържани.

Обратно в новината

Коментари - Съдийките от ”Всичко коз” и ”Килърите”: Няма доказателства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като тази съдийка казва, че в България няма и не може да има мафия, значи тя априори оправдава и ще оправдава хора, обвинени в мафиотски действия. Е това вече надминава всички граници. Добре, че се изказа за да разберем как рещава делата.

Другарю Администратор,голяма цензура ви тресе щом като не ми публикувахте поста.Страх ви е ,че съм писал името на Лазар Груев и на Гоце,нали!?В поста ми няма нецензурни думи и обиди както са ви изискванията .Чао завинаги!!!

Това не може да са съдийки!!!!! Това са три женички, които си говорят пред блока, без капка мозък в главата! Но те само се правят на наивни....., защо ли?????!!!

В КОНСТАТАЦИЯТА ТИ ЛИПСВАТ АРГУМЕНТИ, А МИСЛЕНЕТО КАТО ПРОЦЕС ЯВНО Е НЕЩО НЕПОЗНАТО ЗА ТЕБ. ГЛЕДАЙ СИ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ И НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕНА.

Хора, Вие наистина ли вярвате, че в България има съдебна система? И защо? Само защото на един обществен кенеф пишело "СЪД"? Че то на съседния пиже "ЖЕНИ". Нали не мислите, че там раздават жени.

Чета коментарите и недоумявам тъпотията на хората. Никой не е застрахован да бъде обвинен в нещо, дори да попадне в ареста, особено като се имат в предвид безобразията на някои полицаи и ако съдиите не гледат доказателствата, а приемат, че щом им е образувано дело значи са виновни, колко невинни или не дотам виновни хора щяха да лежат в затворите. Пожелавам на тези които които пишат против съдийките да попаднат в такава ситуация - без да са виновни, по стечение на обстоятелствата или поради грешка на следовател да бъдат обвинени и съдени и тогава нека пак да пишат. Вярно е, че има коромпирани съдии, корумпирани прокурори, полицаи, катаджии и др., но това не значи, че всички са такива. Възхищавам се на професионализма и смелостта на тези съдийки и ги поздравявам. В цял свят всеки е невинен до безспорно доказване на противното, но в България всеки може да обвини всеки и после ти се чуди как да доказваш, че нямаш сестра. Затова има закони и те трябва да се спазват от ВСИЧКИ, А НЕ САМО КАКТО Е УДОБНО НА НЯКОГО.

Да сте чули за освободен от съдии циганин? Няма и да чуете! Не че дребният престъпник не е престъпник, но към него милост няма. Той попада в затвора, където му е мястото. Какво го различава от крупния престъпник? Парите му и тежестта на деянието. Едва ли по тежките престъпления са по-толерирани, значи остава първото...

Извинете, ИВА, но нали ще се съгласите че базовата презумпция (за невинност) е просто презумпция, а не постулат !? А за невероятните невероятности в действията на определени структури у нас сте абсолютно прави и вероятно сами разбирате, че същата презумпция се отнася и до тях . (също само до ниво на презумпция)

абсолутно прав - няма никаква мафия и никаква престъпност, само незаслужено обвинени. Най-голямото доказателство е ,че никой не е осъден. Спете спокойно

КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕМ МАНИПУЛИРАНИ ПО ТОЗИ БАЛАМСКИ НАЧИН - НЯКОЙ ЩЯЛ ДА УБИВА НЯКОГО, ПРИ ТОВА НЕИЗВЕСТНО ЗАЩО ??? АМИ ПРИЗОВЕТЕ ГО ТОЗИ ЙОСИЧ КАТО СВИДЕТЕЛ В БЪЛГАРСКИЯ СЪД, НАПРАВЕТЕ ОЧНА СТАВКА С БОРИСОВ И ПРЕКРАТЕТЕ ТОЗИ ЦИРК. И без това сърбина бе призовал по неговото дело като свидетел Борисов за да докаже топлите си връзки с нашите служби. Борисов не се яви като свидетел в сръбския съд. УБЕДЕН СЪМ , ЧЕ ЙОСИЧ ГОРИ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА РАЗКАЖЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД НЕЩА КОИТО НЕ СА ЗА ПОБЛИКУВАНЕ, НЕЩА КОИТО ПОРАЖДАТ ВЪПРОСИ КАТО ТОЗИ : Какво може да свързва един наркобос като Йосич с министър председателя Борисов. КАКВО ДЕЛЯТ ТЕЗИ ХОРА, ЧЕ ЕДИНИЯ ИСКАЛ ДА УБИЕ ДРУГИЯ ??? Йосич е в сръбския затвор и не представлява никакъв проблем на съдийките да снемат показанията му. Към представителките на правораздавателната система се обръщам с апела: АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ В БОКСОВА КРУША НА РАЗНИ ОЛИГОФРЕНИ ДРАСКАЩИ ПО ФОРУМИТЕ ПРЕСКОЧЕТЕ ДО БЕЛГРАД И СНЕМЕТЕ ПОКАЗАНИЯТА НА ТОЗИ ДЕТО ЩЯЛ ДА ТРЕПИ ПРЕМИЕРА. Написаното във вестник Стандарт ви дава основание да постъпите по този начин. НАПРАВЕТЕ ГО И СПРЕТЕ ТАЗИ ИСТЕРИЯ.

''Аз смятам, че в България не може да има мафия, защото в България няма ресурси. Ние сме една изключително малка държава с изключително противоречив народ, който дори не може да се обедини да има 4 човека на едно и също мнение, каза Мария Митева. '' Moljaaaaaaa????!!!! Vuprosnata ''sudiika'', ochevidno super nekompetentna, kak ste objasni ogromnia broi ubiistva prez poslednite godini?! I to vse na razni hora ot prestupnja svjat - tezi s prjakorite.... Nemozelo, a?! Kak ne ja e sram - da ne smjata, 4e kato e jurist, ostanalite hora niamat pamet, ili ne mogat da si napravjat sami izvodite ima li mafija v Bulgaria, ili ne?!!! I trite sa adski alogichni i s 2 dumi se opravdavat... Losho, pak se izlagame pred sveta...

И аз съм възмутен,защото не пишете на български!Аман от навлеци,не използващи българска писменост,да дават тъпи мнения....

Ей алоооу полицаите. Бе какво си мислите вие бе. Закопчавате някакви си дето много обичали да си говорят по телефона. Бе що не отидохте при съдийките от Апелативния съд да ви кажат какво да търсите, какво да намерите, какво ... абе що не се гръмнете. Как така сте тръгнали без предварително инфо от съдийките на Апелативния съд. А?

Възмутително е! Внимателно слушах и трите съдийки. Непредубеден човек съм, но .................. Ами от каквато и позиция да се опитвам да анализирам изказванията им, ТЕ МИ ЗВУЧАХА КАТО ПЛЕДОАРИЯ НА АДВОКАТИ НА ОБВИНЯЕМИТЕ ПО ДЕЛОТО.

РРР, непредубеден човек съм, но като те слушам си много тъп /тъпа/. Не знаеш ли, че всичко събрано не по реда на Наказателно процесуалния кодекс не е доказателдство в съда, пък ако ще в докладната записка на ченгето да пише, че лично е видял как са го застреляли Галев, а?

Повтарям въпроса. Не ви ли прави впечатление, че много голям шум се вдига защото групата е обвинена в убийството на Юри Галев - спонсор на управляващата коолиция . Спомнете за случая "Боровец"! Полицаите тогава козируваха на "бизнесмена" Галев вместо да го арестуват за побой и сега трябва да вярваме на тях?! Защо със същия партиен устрем не разследват случаите , с които се сблъскваме вече всеки ден-изнасилени деца, убити старци за няколко лева, измами и други прояви на битовата престъпност?!

Защо не изнесат публично всички доказателства по делото и ние (народа на тая мафиа, пардон държава) да решим дали са достатъчни? Хареса ми съдийката какво е обобщила: ' Ние сме една изключително малка държава с изключително противоречив народ, който дори не може да се обедини да има 4 човека на едно и също мнение'. Абсолютно вярно!

До трите патки:Стоян иска да убие някой.Казва на Иван:намери ми пистолет,защото ще трепя Калин.Иван не разполага с пистолет и казва на Торбата да му услужи с неговия,както и става.Питам ви Торбата помагач на помагача ли е или какъв е след като е дал пистолета си?Като не сте чели достатъчно правните науки,почетете малко логика и психология.

Не знаят те. Ако им мине номера. Мина.

Ние какво знаем? Това което ни казват по тв. и др. медии. Преставете си, че вие сте задържан, невинни, и чакате справедливост от съда. Ако има неопровержими доказателства никой съд няма да отсъди обратното. Нещо куца и то не за първи път. Лесно се хвърля вина на друг. На крива ракета космоса и пречи

Невинен, но с автомат Калашников? Сигурно го използва, за да се защити от полицейският произвол?

Ама няма ДНК че е използван някъде така че само защото имаш кола да те затворя че ще направиш катастрофа ми се струва доста авантюристично

...то е ясно: за кокошка няма прошка,за убиства рекет и милиони няма закони т.е. ДОКАЗАТЕЛСТВА

полицията ги хваща а съдиите им изпразват дисагите с пари4китеи ги пускат отново за да ги пьлнят отново и отново и т. н . и така вси4ки ставаме работници на обидените сьдии с претенции за 13, 14 , .....26 заплати

Така е!!! Елементарно, Уотсън. Нали видя колко са весели адвокатите им, щото ако ги не пуснат няма мъни.

Харесва ми тезата на тази съдйка: "Щом някой не е осъден от нашия съд значи престъпност в България няма"

Аман от идиоти. Малко четене на НПК няма да ти навреди, а и физкултурника Цветанов бе трябвало да знае, какво означава мафия.

Още един от заслужилите. Уважавайте го, народе! Бил чел НПК. Кучето с гледане ако ставаше касапин!

И ти понеже го чете и смяташ, че е нормално някой депутат да стане милионер от "спестени закуски", политически лидер да взима милиони за консултантска дейност за нещо от което и хабер си няма, да се приемат закони по поръчка, в тайните служби да подвизават хора, които ги използват само за прикритие на престъпната си дейност, министри да пируват и да се разхождат с яхти с престъпници, след 20 години разграбване и трицифрено число поръчкови убийства да няма нито един осъден, да има една прослойка супербогати, които не могат да дадат обяснение за парите си и никой да не ги закача? Ясно е и за слепеца, че престъпниците са подпомагани от държавни служители на всякакво ниво - от служителката в данъчното до депутата приемащ законите с вратички или министъра, който не ги прилага. И това си е срастване на престъпността с държавата, което си е класическото определение за мафия. А тази съдийка казва на практика, че съществува това, което тя реши, което е върха на цинизма, ако не е глупост!

Абсолютно от страх са ги пуснали. Но това го има и в Италия. Мафиози, килъри и наркодилъри се съдят от тричленка - Бойко, Цветанов и който те си харесат за трети. Иначе няма оправия с тази мафия.

Абе да им се връща на съдиите както на потърпевшите от мафията и престъпниците. Иначе да са живи и здрави.

ОБОБЩЕНИЕ: Ако няма правосъдие поради това, че съдиите биват заплашвани (без даже да са корумпирани), значи мафията си има държава.

Питам се колко от вас имат юридическо образование и как могат да преценят дали има доказателства, доколко са годни и дали не се поддават на манипулация? Оставам с впечатлението, че целта е да се постигне точно последното.

Какви доказатеслтва, какви 5 лева?! Нали ТОЙ каза: "Виновни са!"

Не ми трябва юридическо образование, за да предполагам че има корупция. Развития свят не напразно ни казва колко много корупцията се шири, а това че хората с юр. образование ще го извъртят по подходящ за тях начин... е повече от ясно.

И в САЩ ако не е открито оръжието на престъплението осъждането зацикля. И ние гледаме криминални филми и се учим как правят разследване щатските полицаи. Трудно, бавно, упорито, но докато не съберат доказателства не вкарват делото в съда. По-често отказват да образуват дело при липса на доказателства, за да не изпуснат заподозрените, тъй като съда ги пуска или дава ниски присъди за несъществени неща. по цял свят съда работи с ДОКАЗАТЕЛСТВА, които да те обвържат с престъплението по БЕЗСПОРЕН НАЧИН. Иначе всеки може да каже и направи всичко.

Аз нали ви казах вчера по телевизията, че и МВР пусна веднага 15 души - нищо неестествено. Какво сте се вторачили в нашата "паница" само, а? Бе, и вие ще ми паднете, ама нейсе - чакам.....

не можели 4 човека да имат едно и също мнение? така ли? А защо целокупния народ има тогава едно и също мнение за съдийте в Бг: корумпирани!?

към свелия национал-социализъм............. светлия пример на Дучето................

Ако искаме да сме нормално устроена държава трябва да се спазват законите ... В наказателния кодекс е прогласен принципа, че всеки е невинен до доказване на противното ... нарича се презумция за невинност .... В тая ситуация май, имаме оБратното - презумция за виновност .... щом си задържан значи си виновен и ходи после доказвай, че нямаш сестра ... Браво на състава на съда, чете, мисли и има смелост да реши правилно и то като се знаят последиците от такова решение ... Според мен някои се опитва да ни прави на маймуни, пробутва лошо скалъпени сценарий .... вместо да пращат доказателства натам насам да седнат да гледат "От местопрестъплението Маями; Ню Йорк" и тн. и да видят как следва да се обработят и съберат улики ... а колкото до това дали може да има помагач на помагача - може но за НК е без значение ... имаме едно изпълнително деяние и търсим извършителя му и лицата пряко ангажирани с помоща за това ... Дали има мафия - НЯМА в България няма мафия, но има една организация "МОЙ ЧОВЕК" дето мамата разплакв и на мафията ... Бог да пази България

Моля, извади си главата от пясъка. И не гледай холивудски филми, от тях се затъпява... Живота е по-шарен, не е като в захаросаното ежедневие във филм от 55 мин в който е описана работа на екип от 4 души за цял ден или седмица.

"Не във всяка държава има мафия, но в Българиа мафията си има държава". Това ние, БГ народа, си го знаем, хората отвъд океана ни го напомнят, само тези три кукувици като, че ли на Марс живеят. Не ви пожелавам, но ако вие трите пострадате от тази безнаказана престъпност, дано ваши колежки със същите доводи освободят похитителите ви.

Съдийките дедо Боже ли ги избира? Няма ли избори и за тях да излезем и да гласуваме и срещу тия мутанти. То който и да дойде след Станишев, феса с летящата чиния ще е по-добре и след тия съдийки, който и да е дойде ще е по-добре. Не е истина на какво ни правят ей ...

Така нареченият "Независим съд" е просто едно зависимо пипало на политико-икономическия ОКТОПОД в БГ. Цялата съдийско-адвокатска с-ма е така направена, че да обслужва определени интереси на "хората" с пари (в болшинството от случаите парите са откраднати). В съда витае само страх и алчност - страх да отсъдиш срещу човека с пари и влиание и алчност за 13 и 14 заплата. Защо господата в тоги не сравнят, с какви доказателства в Германия отсъждат ефективни присъди-тука ако въобще се стигне до присъда тя е най-много условна.

...ако знаеш колко си пртав......

Те ако бяха само заплатите, нали. С мед да ги намажеш. Заплатите са за стаж.

АМИ ТЯ ЕДНАТА СИ ГО КАЗА ТАЗИ СУТРИ ПО БТВ : " ИМАМЕ ДЕЦА,ИМАМЕ СЕМЕЙСТВА", УЖ МЕЖДУ ДРУГОТО ГО КАЗА ВПРЕДВИД БЕЗПРИСТРАСТНОСТТА НА СЪДА,НО СТАНА ЯСНО КАКВИ СА ИМ "ОБЕКТИВНИТЕ" МОТИВИ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ. ТО И УБИТИТЕ ДА ПРИЗОВАТ /КАКТО В ЕДИН ВИЦ/ ,ЗА ТВХ ПАК НЯМА ДА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО.

какво стана с доклада в американския конгрес, който уличаваше Бойко във връзки с организирана престъпност?

Тройната коалиция го унищожи...........

Абсурдни глупости приказват тези съдийки !!! За тези очевидни неща в щатите по минимум 15 години затвор ще им дадат и до приключване на предварителното следствие ще си стоят в затвора. А щом в България няма организирана престъпност според нашите съдии, ако точно едни такива изроди ги нападнат и изнасилят и пребият от бой ще им дойде добре ! Трябва да ги сменят всичките съдии... говорят като преди 30 години все едно сме в комунизма... очевидни лъжи и само се оправдават - идиоти !!!

Само дето не видях очевидни неща освен клюкарски истории а прочетох мотивите така че четете освен да препредавата клюките

Много подходящ НИК си си избрал/а. Двете нули най-ти отиват.

като толкова мразите килърите (сигурно ви гонят из квартала с брадва) станете вие, съдии, бе? много е лесно да се дава акъл отстрани...

Само да се запишеш във форума - нали?

На въпрос "какво е имало в папките?",съдийката Митева отговори:..... Дали умишлено или случайно,тя си знае,е пропуснала да назове още едно нещо: пари,париииии,пари! Подкуп! Най важният член от закона.Най-сигурното доказателство за невинност.

НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА БЪДАТ ОСТАВЕНИ В АРЕСТА. ОТКРАДНАТИТЕ 250 МИЛИОНА ЛЕВА ДДС НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ . ТОВА КОЛКО ПАРИ ЗА ПЕНСИИ СА. ТЕЗИ НЕДОУЧИЛИ СЪДИЙКИ ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ СИСТЕМАТА И ДА ЗАМЕСТЯТ КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА.

250млн.лева не са малко пари????една проста сметка,за да откраднеш 250млн трябва да имаш оборот над 1,5млрд.лева!!!!!!!!когато обвиняваш един човек в финансово престъпление,трябва да имаш ДОКАЗАТЕЛСТВА(фактури,деклараци,отчети,приходи,разходи,внос,износ,банкови преводи и др.)но тук имаме двама свидетили!!!!!чух,че източват ДДС,или някой ми каза че са измамници,НЕ МИНАВА ПРЕД СЪДА....аз чух,че ББ е бил от СИК!!!дай да го арестуваме и после ще търсим доказателства..

Като слушам и гледам тези съдийки оставам с впечатление, че нито една от тях не е чела делото.......а какво да кажем за тяхната компетентност!? Нямало помагач на помагача !?!? Ако аз открадна кола за шофьора на килъра, с която той го вози да мястото на стрелбата..!?! Да не говорим, че въобще не взимат предвид високата степен на обществена опасност на деянието, в което са обвинени лицата - поръчкови убийства! С такива съд"у"йки до никъде няма да стигнем!!!

Аз пък напълно подкрепям решението на съдиите!Като няма годни доказателства решението е това! От друга страна тези или там онези които са очистили Галев са отървали самоковско от един боклук.Нещо, което полицията не можа да свърши, а местните ченгета стояха мирно на Галев.

Тия съдийки сигурно са чели документите по делото а не весници .. за разлика от теб. А щом и сърбите казват "..у бъгарски вестник само дата е верна.... "

Ще си крадец, а не помагач в убийство или опит за такова. В тази връзка, ако някой купи презерватив на приятел, който е преспал с нечия жена, това прави ли го участник в половия акт, защото ако е така да почвам да купувам кондоми и да пиша бройки.

До всички знайковци, които уж разбират от доказателство искам да им кажа, че дори и за служителите от Съдебна полиция, които са конвоирали задържаните лица и по двете дела е станало ясно, че няма никакви, ама никакви годни доказателства, за да се постанови мярка за неотклонение "Задържане под стража". Почти всички от тях са без юридическо образувание, но докато са слушали защитата и обвинението са разбрали, че всико е един комплот. P.S. честно казано вече ми писна от глупостите на управляващи, че те работят, а съда им унищожава труда. Но искам да питам ББ как ще превежда материали по едно разследване, след като то е обвързано със следствена тайна и тяхното разпространение е скрепено с прокурорско разрешение, та да ги изпраща на Интерпол, ФБР и т.н. Май и министърпредседателя ще извърши престъпление!?!?

ти не си 1234, а 4321 и .... НУЛА

На всички ни стана ясно колко ти е умствения багаж щом пишеш "образУвание", така че не се напъвай мистър Random Number!

Това са просто едни три цървулани, умиращи от мързел. Жалко и опасно е, когато съдебната власт на една държава чрез професионалните си решения така по детски, нацупено се опитва да се инати, защото постоянно й се казва, че си е оцапала дрешките.

Явно у нас правото се прилага избирателно,след като е така, предлагам и ние да си избираме съдиите.

Спомням си, че по бай Тошово време гласувахме и за съдии. Е, при социЪлизЪма нямаше значение за какви изборни длъжности в държавата се гласува - всички кандидати получаваха по 99,99 на сто от гласовете. Но това е минало. Гледах сутринта интервюто със съдийката по канал 1 - непрекъснато споменаваше, че в България съдиите се осланят единствено на НПК - той не беше ли променен скоро - да не би да не са го разучили съдийките все още? Да ми се говори, че няма доказателства, при положение, че е намерен автомат Калашников, направо е смешно! А още си спомням случая на Ставийски и на друг шофьор със същото престъпление - първият с условна присъда, вторият - с ефективна. Заставам зад идеята назначаването на съдиите в България - само чрез избори!

Спомням си, че по бай Тошово време гласувахме и за съдии. Е, при социЪлизЪма нямаше значение за какви изборни длъжности в държавата се гласува - всички кандидати получаваха по 99,99 на сто от гласовете. Но това е минало. Гледах сутринта интервюто със съдийката по канал 1 - непрекъснато споменаваше, че в България съдиите се осланят единствено на НПК - той не беше ли променен скоро - да не би да не са го разучили съдийките все още? Да ми се говори, че няма доказателства, при положение, че е намерен автомат Калашников, направо е смешно! А още си спомням случая на Ставийски и на друг шофьор със същото престъпление - първият с условна присъда, вторият - с ефективна. Заставам зад идеята назначаването на съдиите в България - само чрез избори!

porestanete s tezi gluposti. bb i cecko ionq prokuror zastanal do bb iskat da sa samo te darzhava. NIE BALGARITE SME DARZHAVATA i sa smechizastanali trimata ot zloba che ne e tova koeto te iskat.Te napravicha fachizam v balgariq SAda pechava a ne policaq.

като няма мафия, офцо, кой ли ги гърми разните там босчета, "бизнесменчета", банкерчета-всичките със спротно потекло. Кой трови децата ни, кой ги шитка зад граница, кой свива бюджета и европейски средства без нищо построено и направено, в булгаристан просто мост няма. Марсианците ли пускат с парашут милионите на червенобогаташите и марсианците ли напремер убиха цанков, кюлев, павлов, самоковеца, георгиеви, белнейски и още многоооо. Няма доказателства и за милиардите изтекли в швейцарските червени сметки. Тия са смешни. Няма доказателства и за пияниците убивали при ПТП, няма мафия и при излъчен запис на сказките на резпределителя на порциите в "държавата", тъй като от депутатите нищо не зависи. Този запис, другарки, не е ли достатъчно доказателство за противоконституционна дейност на самозабравил се кадър на ДС. Никой нищо не направи, значи "републиката" си има едноличен господар, научен работник, самоук, получаващ за приноса си милион евро за година. Може би е проектирал летяща чиния. Другарките да "одат" да учат право в нормалните държави и тогава да плямпат за доказателства, даже може само да гледат телевизия

Много силни и издържани думи, 2034 ! И именно поради това, което описвате, френският съд е на противоположна позиция на т.нар. `български` ... а в Швейцария стана чудо нечувано/невиждано с отменянето на банковата тайна за доказано-нечисти сметки/авоари .