Сидеров се кандидатира за президент

Няма никакъв проблем да бъда кандидат за президент от името на "Атака", заяви пред журналисти в Шумен лидерът на партията Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой е Болен ???

Не разбрах:за президент или за фюрер?

Този кошмар не само сме го гледали вече, но и играхме в него целокупно. Слаба режисура, слаб сценарий, но въпреки това съживенII. Боже, помогни ми!

Като стане президент, да изкара АТАКАДЖИЙТЕ на улицата и да им даде команда да потрошат всичко което не можаха да унищожат предшествениците му.

Времето на популистите изтече, идва времето, настъпва, на експертите с държавническо мислене. Артисти и политически шоумени ни доведоха до катастрофа. Сидеров и компания са бита карта, както и подобните на него.

"Сидеров писал тезата си по теология от 77 страници ЦЯЛ месец" - Странно заглавие. Бих казал, че я е написал в съкратени срокове. Журналистите сигурмно си пишат магистърския тезис за две седмици.

Не е луд този който яде баницата,а онзи който му я дава!!!

ВЕЧЕ НЕ Е СМЕШНО, А СТАВА СТРАШНО.

Е, два пъти не можеш да излъжеш народа. Тоя е политически скекет.

Боже, дай му мисъл на този нещастник, за да не се кандидатира за този пост! Последният път, когато направи това, беше на крачка да стане. Е, не стана, защото такива като мен плакаха и гласуваха за сегашния /за жалост/.Не искам пак да избирам от двете злини - по-малката!!!

МИНА ВРЕМЕТО КОГАТО ТЕ СМЯТАХМЕ ЗА ПАТРИОТ И ТИ ВЯРВЯХМЕ

АКОЕ НОРМАЛЕН НЕ ТРЯБВА ДА СИ ГО ПОМИСЛЯ ,А НЕ ДА ГО ИЗРИЧА...

Има само един и той се кава Петър Стоянов !

Бат Петьо ли, бе? А стига смешки!

Време е това политическо недоразумение да се скрие.Срам за медиите ,че ни занимават с него.

Споко, бе хора, като си изберете Бойко за президент, другарчето му Воленчо го изберете за премиер и ще кандисат и двамата за по два мандата в мир и сговор. После на следващите избори им разменете места и ... така докато са живи ... Стига вече с тези крамоли, че ... ще им развалите приятелството, ама ха!

На последните избори този нещастен ибрикчия-блюдолизец излъга 600 000 души! Абе психопат нещастен, наколенкаджия на ГЕРБ къде си тръгнал, никой умен човек няма да гласува, ББ подлога нещастна!

Народът се забавлява-това е добре.

Луд за президент!!! Луд ама не дотам превърна Атака в семейна фирма и трупа пари на гърба на наивни старци и бедняци!!!

Ами че, още от ботево време свестните у нас мислят за луди....

Не смей да сравняваш Ботев с тази плюнка!!!Изрод!!!

ТОЯ СЕ ПРАВИ НА ЛУД КОГАТО МУ ОТЪРВА.

Я ми кажете драги сънародници ако той за вас е "луд", кой тогава е "нормален"... посочете ми поне един, който за вас е "нормален" и достоен да заеме президенския пост?!?

Внимавай с обръщението!Овца ще казваш на жена си!Луди и побъркани не ни трябват повче!Забраве за тази идея!

На въпроса - с въпрос: Кой нормален ще се снима абсолютно гол и с идиотски гримаси по лицето!? И след като цял свят види тези снимки - ще се кандидатира за президент!?

Твърдо ще го подкрепя. Това е моят човек в политиката.

нешастен ибрикчия ! кой ще гласува за него?

ТАЗИ СНИМКА ДА НЕ Е ОТ ЛЕТИЩЕТО НА ФРАНКФУРТ!!!

Два пъти съм гласувал за Волен Сидеров ,но така ме е СРАМ.Този психопат,който прати "сина си" евродепутат на 2з години - най кадърен, що ли???Жена си подреди на хубава платена работа....т.е подреди семейството си,излага спящите хора/в това число и мен/ и сега да прави завой и забравя какво е говорил....ВОЛЕН СИДЕРОВ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, но не само той,но и синът му, който на края си повярва и сега е седнал да "противадейства" на Орешарски. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НИКОГА НЕ КЪСНО ЧОВЕК ДА СТАНЕ ЗА РЕЗИЛ :))) НЕ СМЕ ЧАК ТОЛКОВА БАЛЪЦИ!

БОЖЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е ДОБРЕ ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ВСЕ БОЛНИ ХОРА Я УПРАВЛЯВАТ

Лудниците нямат президенти, а ПАЦИЕНТИ!

Хитлер да не би да е бил по-умен или пък по-малко луд, а го избраха за канцлер и фюрер на всички германци! Помнете историята!

Тоя пак е забравил да си изпие хапчетата

ЕДНО Е ДА КАЖЕШ,ДРУГО Е ДА ГО НАПРАВИШ.В КОЯ ДЪРЖАВА,ЩЕ БЪДЕШ ДОБРЕ ДОШЪЛ:ГЕРМАНИЯ,ИЗРАЕЛ,РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ,ТИ НЕ СИ ХИТЪР ДИПЛОМАТ,ТИ СИ ДРЕБЕН БЪЛВОЧ.И АЗ НЕ ЗНАМ,ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ ТВОИТЕ ХОРА НЕ ТИ ХВЪРЛЯТ ЕДИН ЯК БОЙ,И НЕ ИЗБЕРАТ НЯКОЙ ЯКО МОМЧЕ ,ДА ПОВЕДЕ ПОХОДА НА ХРИСТИЯНИЗМА,ЗАЩОТО АЗ НЕ ИСКАМ В МОЯТА ДЪРЖАВА ДА СТАВАМ МУСЛИМ,И ЕВЕНТУАЛНО В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ,ДА ГОВОРИМ И ПИШЕМ В ЕДИН РОД,ИЛИ ВЪОБЩЕ ДА НЯМАМЕ ПИСМЕННОСТ.КОГО ЩЕ АТАКУВАШ,ДРЕБНА ОВЦА.

Aми на луд/болен народ-болен и луд президент

Този етолкова тъп, че трябваше да си направи професора депутат, за да завърше висше образование в западнал провинциален ВУЗ...а тръгнал президент да става....а тук няма ли конфликт на интереси????

Шефе, по-добре началник на МВР в Кърджали.

ужас.......................... ще обяви война на германия и ще закрие луфтханза

Лудост, лудост ви трябва, господа! Без капка лудост Отечество не се освобождава! 1875 г.,Стамболов.

Да, този "гениален политик", комуто незнайно защо дигат паметници и когото цитираш, беше толкова луд русофоб, че докара Фердинанд и заедно затриха България.

Да прав си гениално мачкаше руските гниди. Но както се вижда останали са още рубладжийчета, на които трябва да им се мачкат главичките.

Само това ни липсваше .Напускам България,няма друго спасение????

Ако е за президент на лудница-супер.Дестинация град.Раднево.Смех,Смех!Смех!!!:-))))))

Като получи и подкрепа от Израел избора му е сигурен. Колко ли чудеса има да видим още...

А може и за президент Луфтханза да се кандидатира

По добре Гоце

И ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ........И КВО ДА ПРАВЯ АЗ ?

И това ли сме заслужили!? Явни трябва да си абсолютно мекере и перде за да имаш наглостта да направиш подобни изказване. А иначе всеки има право да се кандидатира за каквото си ще. Друг е въпросът дали от него става "чеп за зеле".

най добре ще бъде да се кандидатира за генерален директор на "ЛУФТХАНЗА"!!!

Скоро бяха публикували в ГАЛЕРИЯ негови снимки гол-голеничък , както майка му го е родила. Направо в тялото е пълно копие на ДАВИД от Микел Анжело. Такъв човек трябва да е президент на България!!!

Направо ме разби: Микел Анжело (и брат му)! ХАХАХА