Гореща вълна връхлетя Италия и ...Сибир

Силни горещини връхлетяха Италия и според италианските метеоролози феноменът ще продължи 6-7 дни. Необичайно топло е времето и в Сибир.

Обратно в новината

Коментари - Гореща вълна връхлетя Италия и ...Сибир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Swikwa se. Tuk zimata e 17-18 gradusa prez denq, noshtem pada do 10-12, sega prez denq e 43-45, prez noshtta zahlazhda do 32-34. Chestno kazano weche ne mi prawi nikakwo wpechatlenie.

я питай майка си или други, когато работехме от 7 до 11 и после от 15 до 19. /така по цели 3 месеца! / A "посредата" все висяхме по плажовете... скачахме от мостовете, брояхме чайките и пишехме по пясъка...Tогава беше леко и весело и да се работи и да се живее... Pадвахме се дори на едно резенче портокал... :)

Добре, това новина ли е? Ами лято е, да ви светна. Съвсем нормално е да има такива температури... Стига сте правили от мухата слон.

Продължавай да си повтаряш, че е нормално и да си изхвърляш найлоновите торбички където ти падне..

Ухаааа, да се готвим ли и ние ;)

Забравили са да споменат, че при тези жеги в Сибир ще се размразят вечно замръзналите почви в най-северната му част, което пък ще доведе до освобождаването на метан - 10 пъти по-силен парников газ от въглеродния диоксид. С една дума - разказахме играта на Земята...

единственото интерсно нещо в горенаписаното е дали успяваш да привлечеш малко внимание откъм чуждия пол с тия катастрофични прогнози, или си още девствен(а)?

след като преди известно време имаше разни слабоумни коментари след рекордните студове от типа на "кво стана с глобалното затопляне, а?", сега ще има също така слабоумни такива от типа на "а ся ме убедете, че нямало глобално затопляне". разбира се, глобално затопляне има, но не защото днес ви е прекалено топло или защото на баба ви е прилошало от жега - това е процес, които се изследва научно и в дългосрочен план, а не само чрез хвърлянето на някакви си примери за рекордно топли или студени дни.

В другите държави, за разлика отново от България при такива горещи вълни обявяват висока степен на тревога и съкращават работния ден до обяд като им се заплаща целия ден. Аз в България такова нещо не съм видял. Тука ще ни морят до последно и тва е!