Спасиха мъж, катастрофирал в дере преди три дни

Софиянец, претърпял катастрофа в Искърското дефиле в понеделник вечерта, е бил спасен днес след няколкочасова операция на Гражданска защита.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха мъж, катастрофирал в дере преди три дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ти се търкаляй в кола 60 м надолу пък после ще те питам какво е усещането

Е това е сървайвър, а не онези измислени "герои" по БиТиВи-то.

Трябва да е шоп. Браво.

Гледах снощи репортажите по ТВ и си зададох един въпрос: Тоя човек нямал ли е роднини,които да алармират,че е изчезнал??? 3-4 дни го няма,няма му и колата и никой не се е притеснил за него!!! И къде видяхте чудо,че бил оцелял 4 дни без храна?? Много по-дълъг период може да оцелее човек,нали е имал вода...

Добре, че сам се е спасил,че ако е чакал да го намери някой, жална му майка!

ВИДЯЛ ГО ,ЧОВЕК ОТ ВИК ,, КАНТОНЕР И Т.Н НИЩО ПОДОБНО ЧОВЕКА ПОД МОСТА Е ВИДЯН ОТ БЪРЗИЯ ВЛАК СОФИЯ - ЛОМ ОЩЕ НА 09.06.2010Г ВЕЧЕРТА.............

Ама, че късмет! Дано да се оправи бързо човекът! Благодарности на кантонера и хората с лодката!

Как ги пускат КАТ с алкохол и без книжка г-н Ц.Цветанов?????????

Къде в новината прочете, че е бил пиян?

Е, ти не четеш ли... Дрегер, кръвна проба... Ехоооооо :)))

"По-рано днес полицията съобщи за друга тежка катастрофа, при която е загинал мъж. Той се блъснал с колата си в билборд, след като отказал проба с дрегер" Само не разбрах как хем е загинал, хем отказал проба с дрегер

Ми направили са му акт, че на иска да му се направи проба с дрегер, и са го пуснали да се самозакара до болница, където са щели да му направят кръвен тест. Той обаче не стигнал до болницата. За щастие няма други убити.

Прочети още няколко пъти. Ако не хванеш не се напъвай, че се умира от тая работа.

Кантонерът го забелязал сутринта, а лодката го прибрала в ранния следобед! Нали щяха да ни транспортират с хеликоптери!!!???

Ако успееш да завреш хеликоптер в теснините на Искърското дефиле, и особено до жиците на ЖП линия, ще ти купя един за да си джиткаш с него !

ДА БЕ ДААА...

Чакай ти, чакай хеликоптер...

Имал късмета да живее човека. Дано да е добре.

Слава богу, че човекът е оцелял и браво на жп служителя, че се е обадил където трябва. Могъл е да си замълчи и да каже, че не е негова работа.

Какъв късмет!

И чудеса стават!