Коментари - Новият герой на разочарованите германци | dnes.dir.bg
назад

Новият герой на разочарованите германци

70-годишен кандидат за президент на Германия слиса правителството на Ангела Меркел. Йоаким Гаук е възрастен и необвързан партийно, но печели подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Новият герой на разочарованите германци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаук има невероятно излъчване-това не може да не се забележи от германците.Аз също като го видях по телевизията веднага разбрах,че този човек е много свестен.

Не го познавам, но познавам доста хора на възраст над 65 години. Мисленето вече е по-бавно, възможностите да научиш нещо ново клонят към нула. Майка ми не може да запомни как да си прегледа съобщенията на GSM-а. Ако го изберат, вероятността да направи накоя глупост е много голяма.

Като Дядо Йоцо, нали;)

Прочети нещо за Конрад Аденауер. Ще ти е от полза.

Конрад Аденауер е родоначалник на Студената война срещу Източна Европа, благодарение на която българския интелигент не знае нищо за развитието на западна Европа след ВСВойна до сега. Той възроди милитаристичния дух на Германия- Няма какво да го четем, той не е оставил особени следи. А създателите на фондация Конрад Аденауер от немските консерватори се оцапаха в не един опити за корупция, знаеш ли колко процеса за корупция срещу тях са водени и какви? У нас последователи са саво СДСари, като са последователи и на чичо Сорос- Само на чужди сили служите и вървите само подир мириса на парата. Нещастни дебили от СДС-крадци и разрушители- такива ще си останете в историята на България-не се ли замисляте за това? ideyazabulgaria. org

И Вили Бранд не беше първа младост.