Хванаха полицай наркоман да продава дрога

Полицай от Стара Загора е задържан в момент на разпространение на наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха полицай наркоман да продава дрога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тези гладни времена и с тези мизерни заплати нямаме много избор..Бъгария принуждава хората да клонят към престъпления,защото на никои не му се йивее в мизерия!!!

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Ако си направете труда , ще забележите, че повечето престъпници са от чалга поколението.От него нищо не става.

Лошо. Чакай от полицай да ти помогне. Само като ги погледна ,та то в очите им има толкова злоба,надути пуяци в униформа. Е м/утях може и да има хора които са си на мястото,но те се губят м/у толкова много лекета.

После им била виновна съдебната система.От 1 год. чакам развитие за кражба,няма никой.Да не говорим за отношението в 6 то районно все едно аз съм крадеца.

"Не е установена негова връзка с организирана структура"-край на цитата. Какво да кажа в повече?! Ако има въобще повече какво да се каже.Значи - гнила гнида, ама не е от наште и не е свързана с "организираната престъпност". Абе, мин. Къв беше Цветанов ние к'во канарчета ли сме? Ми нали некой е внесъл през "строго охраняваните ни, от новата родна полиция, граници" тоя наркотик, друг го е организирал през нек'ва система до злополучния снабдител и още по тиквеничестия полицай-разпространител. И к'во " организираната престъпност я нема. Тва ли е изводът, бе? Ей, големи балъци ни имате, ве.!!!!

duo2 ( нерегистриран ) 21.05.2010 13:56 Ами той Бойко го каза. Материала е много лош тука. Няма как.

Във всяка гилдия има по някой боклук,който си е сбъркал професията.Има ги при министри,лекари ,съдии,прокурори,учители и т.н.,така че защо да няма и в полицията.Има и честни полицаи,щом като наблюдават и арестуват колеги.Изискванията за полицаите са по-специални,защото те трябва да бъдат еталон за честност на обществото.Смата се,че са много натоварени,стресирани и по бързо се амортизират.За това и бонусите им са повече от на останалите-по-малко години и стаж за пенсия,по-високи заплати и пенсии,много брутни заплати при пенсиониране и т.н. После обаче се оказва,че не са толкова амортизирани,защото почти всички продължават като охранители в банки,кметства,данъчни служби и на други топли местенца.

Тоя полицай е бил голям задръстеняк, бе! Ако беше зарибявал пред стаята не шефа си, на таратанци щяха да го хванат...

Ето това вече е наистина СТРАШНО! Човекът, призван да олицетворява закона и инкасиращ доверието ни, да не се посвени да премине от другата страна при тази свинщина за пари.......Иди, че после нравоучавай младите.....!

Абе, Цецо, търсиш престъпници във ВСС, КС, в бивши министри, къде ли не, само защо не се огледаш в собственото си министерство? Оказа се, че няма престъпление без да е замесен полицай, а това е единственото министерство, което не само не се правят съкращения на персонал и разходи, а напротив. Това е министерството, около което се върти цялата политика на правителството.

Малиии, яко пипат значи! Само дето няма да стигнат до боса на доставчика. А на босът му е все едно, дали полицая ще пласира или някой друг. Карай да върви! Важното е на срещата на комитета на министрите на вътрешните работи от Югоизточна Европа да има с каво да докажем борбата с организираната престъпност, контрабандата, всички проблеми, които има и Югоизточна Европа. Оф, що ли всичко това ми е познато от някъде? :)

Едно 90% от българските полицаи са престъпници и вместо да се грижат за нас, ние всячески трябва да се пазим от тях! И не стига това, ами плащаме купища данъци, за да може скапаната ни "демократична" държава да ги облича с най-нова мода дрешки и обувки!! И не стига това, ами бать Бойко ни са надува - за посегателство над полицай ... т.е. страшни наказания!!! Защо господин Борисов трябва да траем тези търтеи-престъпници да ни вземат и последния залък от устата, а вие с Цветелинка и Доганчо да си карате кефа с парите на цялата държава ... по-скоро остатъка от нея???

Ами той Бойко го каза. Материала е много лош тука. Няма как.

Не виждам какво се вълнувате, прежалили няква дребна рибка за да покажат, че "се прави нещо" и вие веднага кимате одобрително. Съвсем скоро ще го пуснат и веднага ще мине на по-горен левъл на трафик, определен от самите тия които са го ужким "хванали". 2 грама херца и 80 грама коз, нема що, дори и да го осъдят след година две е навън. Онзи пък му намерили 20 стека цигари без бандерол, нещастници, вкарват тирове без бандерол и никой не ги пипа, а ни хвърлят пепел в очите с някви мишоци.

Явно ти си изтрещял, ГЕРБ-ерче нещастно и бивше комунистче. Не виждаш ли какви ги дробят патроните ти от ръководството на партията ти. Само тъпотии за медийно влияние и трениране в затъпяване по измисляне на имена на уж ефективните им полицейски акции. А истината за подобни дърдорения е като приказката за кучето - което лае, не хапе. Та и тия сегашните много се хвалят, а не хапят. Само се правят че вършат нещо. Една година ще стане се оправдават с предишните управляващи и лошото наследство, а още не намериха време да изперат собствените си гащи. Бегай да гушнеш ГЕРБ-ера, щото си явна кука и постваш само да ядосваш и шпионираш хората - като оня агент-провокатор от "Швейк" на Хашек. Аре и ти си знаеш, мамицата ти ченгеджийска.

Върви да ревеш на майната си, боклук нещастен. Видяхме ви колко можете. Като сте недоволни, да бяхте свършили работата, когато бяхте на власт, да ви е.а майката скапана.

Моля , кажете нещо добро за всички останали полицаи , които са си свършили добре работата и продължават да работят за народа ! Моля Ви !!!

Има ли корумпирани лекари? Има. Но има и други. Има ли подкупни учители? Има. Но, не всички. Има ли честни и съвестни полицаи? Има. Е, има и изключения. :)) Повечето коментари упрекват ръководството на МВР, че не се справя с наркобосовете. А пласьорите (вкл. полицая) са дребни риби и са от всякакви прослойки. Имаше период около 2000г., когато пресичах от другата стана, защото поведението на полицаите често пъти беше фриволно и нагло. Напоследък, доколкото съм общувала с полицаи, оставят добро впечатление - ще те упъти, ще те информира, ще се убеди, че всичко е наред.

Казах ти. Не знам, защо не излиза. Полицай е просто професия. Както е лекар, учител, продавач. Всичко си зависи от човека, който упражнява дадена професия. Това момче е згазило лука, но лошото е, че няма да стигнат до наркобоса, а то ще изпере пешкира.

Сигурно има и такива ,които си вършат съвестно работата,но аз не съм се стрещал стях.

Съдът да го пита първо за коя партия работи и след това са го съди, но заедно с партията му. МВР ДАНС Съда е разделен на "клубове по партийни интереси" между основните управлявали партии и всички служители там са назначени на партийни принцип и работят за своята партия.Ето това е лицето на политическата мафия в България обединена с държавата.ideyazabulgaria.org

Прави впечатление. че като групови характеристики почти цялото общество има недъзи: корумпирани полици, корумпирани магистрати, прокурори и полицаи, корумпирани и допускащи грешки доктори, учители затънали в печалбарство от частни уроци, тютюно-производители "извивващи ръце", учени без принос към науката, трудящи се получаващи неправомерно болничнои листове, мутри, претсъпници, табуни дребни бизнесмени преминали в сивата икономика, "червени бабаички", некачествени общински служители, административни кадри дето нищо не работили, граждани пренавиващи водомерите, граждани, които не плащат ток, вода или електроенергия...има дори и свещеници с необразцово поведение. И само една група е чиста като лебед-горните 2-2.5 прицента от социалната стратификация. Това, че 1-2-3-ма ще изпаднат от нея не променя статута и на образцова.

съгласна съм с теб с едно изключение. Този елит от 2 -2.5%, или колкото там е, никога дори не се опитвал да е чист и неопетнен, защото не се интересува от общественото мнение. Той /елита/ се смята за недосегаем, за стоящ твъде високо за да си прави труда да "лъска" имиджа си. Този елит дори не се смята за част от т.н. от теб социална стратификация, той смята че е над нея.

Виждам причината в липсата на обществени настроения за това, че нещо ще се промени като цяло за хората и май за това всеки е тръгнал да се спасява самичък, което засяга най-вече доходите, които са много ниски и няма как да си ги увеличиш, ако не работиш допълнително, а не винаги това май е законно.

Оставете пазителите на реда.Та те милите нямат парички.Заради това карат коли за по 50 хилки.И са вдигнали къщи като палати.Плезурковци

Абе какво е плезурковци

господи накаде отива тази държава

че тази новина учудва ли някой? до 3 години е на свобода за добро поведение и ще пласира двойни и тройни количества, защото вече няма да има страх от уволнение :))))

Може и да е на свобода, но: 1. Никога повече няма да бъде полицай (т.е., да получава пари от нашите данъци, докато прави престъпления); 2. Ако продава отново наркотици, рискува да бъде осъден като рецидивист; 3. Това, второтоможе и да не го притесни много, понеже клибърът на задника му вече ще е бил разширен още при първата "визита" в затвора - там, като на бивше ченге, ще му окажат много специално внимание.

Ами нищо ново под небето,това си се знае от векове !

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ И ЗА ОПЕРАЦИЯ "НАРКОДИЛЪРИ"! ДЕЦАТА НИ В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ, А ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ ПАЗЯТ, ТЕ ПРОДАВАТ ДРОГА! СРАМ И ПОЗОР ЗА МВР! Г-Н ЦВЕТАНОВ, ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО - ДЕЦАТА! ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ! С КАКВИ ОЧИ ЩЕ ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ УТРЕ КАТО ДНЕС ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ГИ УБИВАТ!

ами така като тебе и родителите на този полицай са мислили за детето си и са направили нещо за него- да го уредят на работа в МВР-то. От десетина години, че и повече назначенията в МВР са с връзки /платени/.

Макар и да съм сиромах, плащам данъци, от които се издържат съдии,- корумпирани, полицаи- продават дрога. Е, питам- глупав ли съм ?? Сам си отговарям - глупав си !!

ГЛУПАК, КАК СИ ХРАНИ ДЕЦАТА С НАРКОТИЦИ ЛИ КАКТО ХРАНИ ПО УЛИЦИТЕ ЧУЖДИТЕ????? СЛУЖИТЕЛ НА МВР НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТАКЪВ БОКЛУК !!!

Никой нормален човек неможе да трови децата и да е щастлив. Това са изроди заради които страдат невинни но толкова години ги създаваха че вече е много късно - поне 2 поколения си провалиха живота заради тях.

Ще лежи, ако го осъди съдията, за когото говориш.

Нека плювнята започне СЕГА!

те на са корумпирани, те не са мафиоти, те не са крадци, те са просто ПОЛИЦАЙ В БЪЛГАРИА.

Да обръщаме табелата на тази (с извинение) държава...

Бе кво стаа в таа полиция, бе? Преди няма седмица трима хванаха крали горива, сега наркотици...Цветанов, я си стягай хората!!!

Нищо неочаквано не става.Те просто са част от нас за съжаление.Всеки действа в бранша си-типично.

Чистят боклука приятелю, какво толкова чудно.

СЕФТЕ продава полицай наркотици............... аман вече открили Америка сякаш............

Този ще го пенсинират първа категория труд! Ако посегнеш на полицай, да има по-голямо наказание (ББ), ами ако полицай сгреши - нали му плащаме да спазва закона, а той използва служебно положение за да нарушава закона? Един полицай получава 12 пъти по-дълго време пенсия от останалите трудещи се!

1.Гражданино, ти май си полицай. 2. Да сгреши ? Продажба на наркотици е грешчица ? Бая е сгрешил ! 3. И ДА! Органите на реда трябва да имат 3йни присъди за незаконна дейност. Който иска да е престъпник - да не става полицай. Сигурността струва скъпо !

Опса, май ти прочетох поста правилно от втория път, сори :D

Гражданино, явно мислиш, че полицаите са ОРЛИ, което е похвално, но не го завоалирай така - "получават 12 пъти по-дълго пенсия"!

Не са орли, но човекът е прав, казвайки , че срокът през който един полицай получава пенсия е много пъти (не е точно 12, но е 4-5) по-дълъг от времето, през което средно -статистическият българин се "радва" на пенсията си. За да разбереш - ето ти и пример: Един полицай се пенсионира на 45г. При средна продъжителност на живота за мъжете в България от 68 г., полицаят взема пенсия през 23 години. Обикновеният човек се пенсионира на 63, т.е.- средно получава пенсия 5 години. Следователно полицаят получава пенсия през 4,6 пъти по-дълъг срок от останалите мъже. Освен това, за разлика от повечето работещи мъже, през времето, докато са на работа, полицаите не плащат здравни, пенсионни и др. осигуровки - всички тези неща се плащат от данъкоплатците (т.е., и от мъжете, които се очаква да получават само 5 год. пенсия). Дано сега да схванеш. Така, че АКО ЗАЛОВЯТ ПОЛИЦАЙ, КОЙТО ВМЕСТО ДА "СЛУЖИ И ДА ЗАЩИТАВА", ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ТРЯБВА ДА МУ ОТНЕМАТ ПРИВИЛЕГИЯТА НА СТАЖА В МВР (т.е., да приравнят прослуженото време към I-ва категория труд), КАКТО И ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ДА ЗАПЛАТИ ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИ, КОИТО ДЪРЖАВАТА Е ПЛАЩАЛА ВМЕСТО НЕГО.

Ловят само униформени цаци... с годни доказателства... Ето този могат и да го поосъдят някоя годинка.

Ако ги поогледат по-добре, посъкратят и достатъчно добре проучат преди да ги назначи на чичовото може и да понамалеят дилърите

"....и всички куки са много, много лоши мутри....."

За пореден път: В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!!!

Те се сега се светнах защо Боко и вицето му Цецо милиционерчето все ме подминаваха и се редуваха да ходят в командировки в Стара Загора. Ама гяволи са те - знаят, стоката в провинцията хем е по-чиста, хем по-евтина. Пък и по-сигурно е от свой човек да я купуваш. Ако имаха повече акъл обаче щеха да преместат полицайчето - дилър в столицата, за да не бият толкова път до Стара Загора. Пък може и нещо да им се е опънало и да са му скроили шапката. Казва ли ти някой, смееш ли да питаш...

Вече привържениците на БСП и ДСБ /което е едно и също/ съвсем изтрещяхте. Говорите някакви безсмислици, някакви простотии, повтаряте като папагали до втръсване Боко, Цецо и т.н. едни и същи работи, като че ли някой ще ви се върже. Добре е, че такива като вас не са във властта, че попиляхте и съсипахте държавата. Сега, когато някой се опитва да направи нещо срещу престъпността, вие пищите, че държавата била полицейска, с други думи защитавате престъпниците. Защото и вие сте такива!

има ли дрога има и милиционер вътре, най строго наказание