Свидетелка по делото ”Соло” твърди, че я заплашват

Свидетелка по делото за двойното убийство пред столичната дискотека "Соло" твърди, че е заплашвана от бащата на единия от убитите младежи заради показанията си.

Обратно в новината

Коментари - Свидетелка по делото ”Соло” твърди, че я заплашват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май, много бързо някой лайненца забравиха, че тоя ГАД се беше изрусил и покрил и че в таксито беше казал - май пречуках 3-ма? А..А? Та кой сега е бил надрусания? ЕХ - само да ми падне ... определено бих го превърнал в инвалид за цял живот. ДАНО ДА ГНИЕ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!

Дори и така да е било в което се съмнявам ,как така той успя да наръга 3 мъже в гръб,забележете в гръб.Това значи ,че те изобщо не са участвали в бой иначе нямаше и 3 да са с гръб

УБИЙЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ НАКАЗВАТ СТРОГО. ДАНО БОГ ГИ НАКАЖЕ ДА СТРАДАТ И ТЕ, И ПОКОЛЕНИЯТА ИМ ДО ДЕВЕТА СТЕПЕН!!! ИЗРОДИ!!!

Ей, не пиши глупости. Каква самоотбрана, като и тримата са наръгани в гръб! А това, че са били пияни, не е никакъв аргумент в защита на убиеца. Най-вероятно и той е бил не по-малко къркан.

Ще лъсне истината струва ми се накрая! А тя най-вероятно е, че наръганите са си били най-обикновени пияни или дрогирани хулигани, нападнали тоя с ножчето и компанията му с естонци и резултата е ясен - неизбежна отбрана! Лошото е друго - що трябва да заплашват свидетелката от компанията на подсъдимия? А, сетих се - щото ще се простят с мечтаните 850 хил. лв. кръвнина! ПОЗОР! Кви са тия родители бе?! Нормалната реакция при такава загуба е да искат мъст, равностойна на загубата им - доживотен затвор например, а те си продават децата за 850 хил. лева! Не че оправдавам убийство, но ако е било действително при самоотбрана, наказанието тряба да е за същите тези родители, които се пазарят за кръвнина и заплашват свидетели!!!

Не е хубаво да се говорят такива неща. Ти нито си чул/а дали това момиче е било заплашвано, още по-малко знаеш колко "мечтани" са парите за кръвнината. Ако твоето дете го заколят като прасе на улицата, едва ли парите ще бъдат водещия ти мотив. А защо не помислиш, че дамата просто лъже за да отърве приятеля си? Или също за пари, Ъ? Тази версия е къде, къде по-вероятна, отколкото родителите да искат пари за децата си. И изобщо тя не би трябвало да бъде свидетел защото е заинтересована страна /конфликт на интереси, както казват/. Всички свидетели казват едно, а само тя твърди обратното...

И кой да бъде свидетел? Сульо или Пульо? Точно учасниците са си истинските свидетели - за това им е правил очна ставка съдията! Като я докажат като лъжкиня, ще я порицая, до тогава позволи ми да си вярвам на което си искам все още недоказано твърдение!!! А относно търговията с кръвнината - ами ако се случи подобно нещо на мой близък и 1 стотинка няма да се сетя да поискам от убиеца, но за сметка на това и свободата си ще дам за да получат и неговите близки реципрочното страдание! Нали се сещаш - стария закон: "око за око, зъб за зъб"! А, и били наръгани в гърба, а? А ти да не извадиш ролетка да мериш къде да го дупнеш ако те е напънал на бой?! И като те бият ставаш най-безстрашния и отговорен човек и си даваш сметка, че оня няма да те бие много и не би трябва да се отбраняваш с всички възможни средства, включително и с оръжието, което носиш?!? Да спомена ли колко е голям процента на иронията в отговора ми? Хайде със здраве и дано истината да възтържествува!

Това меко казано е най-тъпото изказване, което някога съм чувал или чел по този казус. 1. не избежна отбрана, при условие, че всички са наръгани в гръб - нещо не се връзва; 2. несъпоставимост на неизбежната отбрана - нападат те с гили ръце, а ти вадиш нож. Били са 2 големи групи, а не сам срещу цяла група, че да претендира невинност; 3. заинтересованост на свидетелката - все пак са си дружки, пък и някой лев може да получи. Отделно тя може да си измисли каквото си иска - че Бойко е чернокож, Обама я заплашил и т.н. Интересно е как извън заведението разбили чаша в главата на приятел от нейната компания - а, сетих се! Просто в дискотеката няма чаши и всеки си носи такава от вкъщи или просто нападателите са били гнусливи и затова са си носели по една в тях. 4. Недай Боже да ти убият детето - единственото нещо, което истински желаеш е да изядеш жив убиеца! Но ти си заинтересован/а от страна на убиеца и няма да ме разбереш!