Арестуваха атентатора от ”Таймс скуеър”

Американски гражданин е бил арестуван за неуспешния опит за атентат на "Таймс скуеър", потвърди главният прокурор на САЩ Ерик Холдър.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха атентатора от ”Таймс скуеър” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говориш сякаш в БГ-то атантати стават през ден и всичките са неразкрити. Винаги другите са по-добри от нас. Ама, че манталитет.

Добра работа, чудесен атентат. Хем не е гръмнало, хем 'целта е убийство', хем имат заподозрян... въобще, даже не се наложи да бутат трите, пардон, двете кули.

Цялата работа смръди че не се трае. Чак такива аматьори да са пакистанските терористи не ми се вярва

Направихме си страхотен пи-ар. Американци, бъдете бдителни и по-често надзъртайте в чуждите коли и ключалките на съседите си.

Поредният псевдоатентат.

Изкупителна жертва винаги ще се намери. Там тия "демократи" въобще не ги е еня има ли доказателства. Щом е пакистанец, ще го утрепят.

Good for you American. Защо не спрете да им раздавате визи и паспорти на тези боклуци. Вкарахте си пета колона с вашата демокрация.

Сега трябва да го полеят със свинска мас и да го оставят в пустинята да го изядат мухите! Тия същества само това ги оправя!

Присъединявам се към похвалите и адмирациите за братята американци! Как да не се гордееш, че си ГРАЖДАНИН НА СВЕТА!!! Железна полицейска система, здрави закони и опитни агенти!!!

кви братя бе? то няма американска нация, да не говорим да са ми братя...

Съгласен с "BG- grajdanin" , затова хората там живеят спокойно , има полиция НЕКОРУМПИРАНА!!! Хората живеят усмихнати , а не бледи както в българия.Искам да живея в САЩ , просто финансите не ми позволяват за съжаленив.

Чуеш ли се, Ванка?

Сигурно сте по-млади и не помните, но в началотона 90те няколко иранеца наркопласьора убиха трима БГ полицаи. В рамките на една седмица ги избиха всички 5 или 6 човека бяха. Намериха и убиха за "съпротива при арест". Бяха заградили всички изходи на София. Тогава ми се наложи да пътувам с автобус и две барети влязоха вътре с качулки, насочени автомати и предупредиха без резки движения. Трябва да ви кажа че никак не е приятно да ти насочат автомат към главата. От тогава да сте чували за проблем с иранци в България? И нашите могат, въпроса е , че когато става въпрос за убийства на мафиоти не искат... иначе я някой чужденец да направи нещо и ще видите за какво става въпрос. Англичанина Шийлдс не го ли вкараха на топло за опит за убийство?

Посмях се на коментара ти.Много спокойно се живее там ,особено в Ню Йорк.Всеки втори има такъв арсенал в къщи,че всяко българско поделение би завидяло.Порови се в интернет за корупцията в полицията им - ум ще ти зайде.

Браво на янките! Не вярвах, че може да открият този атентатор! Всепак не забравяйте - това е Ню Йорк ! " Игла в купа сено да търсиш" Как да не се гордееш,че си Гражданин на USA !!

Браво на американците, сега доживотен за циглето! А ние тука газим деца и се крием, дано го намерят нещастника с белия бус !

Какво пък ти е виновен човека с буса - представи си че параш и пред теб се ъзтърси нещо пред полелата ...нормално да се паникиосаш и да избягаш! Виновен ли е че е блъснал детето - не то се е метнало пред него ..., че и отгоре при това! Виновен ли е че не е спрял да помогне ...може би, но дали е по-виновен от другото дете което е викнало линейка чак след час ...и дали не я е викнало тогава защото е бутнало приятеля си преди това от моста ...ей така ...на маитап :)

Бял мъж, а пък пакистанец.

Всъщност в северен Пакистан ,както и в Афганистан има доста местни хора със сини очи и светла кожа.Понякога дори се срещат руси коси.Това са наследниците на Индо-Европейските племена.Потърси kalash peoples в Google.

Как да не им повярваш на янкитата ;)

А на кой да вярвам, може би на путин и медведев ? отговаряш на ника си напълно!

хейтъра си е хейтър. пакистанец (вероятно) е направил теракт в САЩ, кво общо има Путин бе сульо!