Сидеров кадрува в МВР заради боя над Димитър Стоянов

Полицаите, които биха през 2008 г. евродепутата Димитър Стоянов, може да бъдат преместени на друга длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров кадрува в МВР заради боя над Димитър Стоянов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам " провинилите" се полицаи да бъдат преместени в КАТ. Само така-трябва да се наказват тези престъпници.

ето за това е във властта този полуграмотен кретен.да си оправя личните неща докога ще търпим подобни дегенерати

А за боя на магистрала "Тракия" няма ли да се заитересувал

Ako наистина са го били и са превишили правата си тези полицаи,как ще е задоволително "преместването им"Това означава да си плюеш в сората. А и да се мотае делото още в съда...също не е приемливо...

НЕЩО ПОЧВА ДА МИ ПРИЛИЧА ЗА ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗЪМА.

с времето на социализма. Хлапе, не изразявай мнения за времена, в които не си бил роден. Звучиш като форумен идиот.

ЗА ЛУДИТЕ ИЛИ .........ИЛИ НИЩО

Така е. Палачинката се обръща често в живота. Ако някой е достатъчно тъп да не го разбира, значи няма място в МВР.

Това само в България го има.Да си вършиш съвестно работата,и да те накажат за това.Шок и Ужас.

Няма по-лъжовен от Волен!

Държавата ни за това е на това дередже,защото се представлява и управлява от подобни малоумни създания,които някой от някъде ни налага,за съжаление с финикийски знаци.

Взе ли си кюфтета?

Искам само да попитам: Не беше ли инцидента с това фъфлещо копеле за това, че беше грубо нарушило обществения ред? А, сега вместо да му повдигаме обвинение по чл. 325 ал. от НК, нека да наказваме ония, които защитават този обществен ред. Сигурен съм, че министър Цветанов ще направи нещо да поугоди на този пияндурник и олигофрен ВС и в същото време да НЕ накаже полицаите. В противен случай и той ще е съпричастен към малоумията на този тандем.

Естествено, че от полицайте превишили правата си, трябва да търси отговорност.За съжаление повечето от тях са с началническо поведение към обиктновените хора и не осъзнават, че точно тези хора чрез данъците им осигуряват заплати, бонуси, добавки ранно пенсиониране, субсидирана почивка, дрехи и т.н.За съжаление средната работна заплата (с малки изключения - не много напрегната , стресова и рискова) в МВР е доста над средната заплата в реалният частен сектор, а да не говорим за огромната им бройка.

Говното от Ямбол е длъжен да знае, че няма право да намесва лични мотиви по въпросите на законността. Или трябва да го пратим в германската полиция и прокуратура да го научат на ум и разум?

Колегите нямат никаква вина!!Копелето нацистко провокираше и мяткаше като Христо Стоичков за дуспа. Ако Цецо им направи нещо, само защото лудите фашаги им крепят правителството ще го скъсаме от пушене!!!!!!!

Г-н полицай, - първо се научете да отсявате сеното от плявата; -второ не плашете с пушене ,защото народа се побърква да плаща данъци и няма да допусне да му се харчат парите от такива като вас/дето пушите и пиете вода/а и си късате пагоните; -трето като се правите на велики ще си носите и последствията/ справка пресата няма криминален случай без намеса на ПОЛИЦАЙ ФАКТ!!!; -като не ти харесва идвай да бачкаш за 400-500 лева и да се осигуряваш като мен да те видя тогава на кой ще ревеш!!!

На колко се осигуряваш ти бре шматарок ,дали колкото взимаш аре у лево и мълчи тъпак нещастен

А, ако не беше Д. Стоянов доведен син ? Тогава ?? Другите- нека да ги бият- нашето момче- не може !! Странно !! В цял свят уважават полицията, макар и да не я обичат !!

"Пази боже, Сляпо да прогледа"

Аз пък подкрепям действията на Сидеров! Стига вече наказателни акции на полицаи, които не си знаят правата и задълженията. Всъщност те си мислят, че имат само права, а задълженията са на гражданите като нас. Да ги премести и да им потърси сметка!

Какви действия на този олигофрен подкрепяш? Тези на магистрала Тракия ли? Или в самолета? Направо не мога да повярвам, че подобен тип е на власт в БГ заедно с малоумния си дрогиран копелдак

Слугата на ББ - ВС - демонстрира двоен стандарт и възможно най-лошия пример за политическо ходотайство. Редовите полицаи са му виновни и ще ги уволнява или мести като шахматни фигури, където поискат той и ортаците му. Да плачеш ли или да се смееш. То това да е само! За съжаление са само онези българи, които подведени от него, при активното съдействие на ТВ СКАТ, го вкараха в НС, напълниха с пари джоба му и този на внука на отглеждащия "непоникналия налъм" и сега от яд се хапят, както кучетата, по една част от тялото дето не е за казване. За това когато Аллах попитал турчина какво иска, той пожелал : "Всемилостиви Боже, дай ми втория акъл на българина!" И още дълго ще бъде така, чак до идване на "второ пришествие". А като си спомни човек какви думи и ругатни говореше ВС на всеослушание и от екрана на ТВ СКАТ срещу банкянския "еднодядов юнак" и как сега последният се прави, че тогава го е ръсила роса, а не хули и обиди. Мила родна картинка.

А така, тъпите ченгета да се наврат в миша дупка, като са били комунистически слуги. Дори сега, почти година след изборите продължават да се правят на бита мачка.

Сидеров държи "Гарес"!Тоя нали требваше да води К;ка при Дон Педро Яне!Не става вече за нищо!

Малко са го били тоя кукундрел

Добре го казваш.браво . Трябва да "хвърлят" един здрав бой и на олигофрена Сидеров. Нагъл и тъп лайнар.

Шок и Ужас доведения син на Волен е тотално хахо

"При тогавашното управление не бяха предприети никакви мерки спрямо полицаите и това беше обяснимо, тъй като самата полиция се използваше като репресионен апарат към "А,така", заяви лидерът на партията. "От днес "а,така" пък ще репресира полицията. Ще им го върнем тъпкано!" каза борисовистът.

I tova ako ne e razchistvane na smetki?Mai kumonizma se e vrnal veche!

ГОСПОДА,не посягайте на полицаите заради това лумпенче.

Прелитайки над България с Луфтханза, Сидеров кадрува в МВР заради боя над Димитър Стоянов.

Да, за съжаление такива са тръгнали да решават за наказания и кадруване за неприемливо или дори подсъдно поведение. А иначе е лесно да ходиш пиян на лечение в Германия - местните белници затова кучета ги яли. Същото важи с пълна сила и за училищата. А и парите в чужди банки държат, въобще цяла пасмина са дето ползват страната само като брашнян чувал.

skapanjak bezmozachen, pravi si mitingi i ostavi polizaite na mira. tvoeto kopele ne e po-razlichno ot teb.

Сидрров да си взема копелдака и да се маха от МВР

всички сте много прави но.........нищо неможе да се направи !