Кубинците вече могат да си строят жилища

Кубинците вече официално ще могат да си строят жилища, като досега това бе монопол на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Кубинците вече могат да си строят жилища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лошо е в куба, ама тука е по лошо.. кубинците може да са бедни ама са здрави.. ние бг сме хем бедни и хем сме болни и хем в болниците се подиграват с нас ;) това че имаме коли не ни прави с по хубав живот.. кубинците живеят спокоино, а ние сме постоянно под стрес

Колко е смешен социализма отстрани,а? Как сме били и ние на техния хал от 45 до 89 година, а? Къв ли смях е падал хора? В НРБ по един банан на човек за коледа - урааааааааа. То пък сега сме много добре. Кубинците като мирясат и за няколко години ще ги изправят на крака чуждите инвеститори. Нас обаче ни доят само чуждите фирми и ни гледат сеира. Пък ние си се смеем на кубинците щото сме ги задминали - по простотия и мързел и мизерия.

взимат 20 долара,но с 3 си плащат ток,вода и газ

Какъв ток, каква газ, бе? Тъпако там тока е на режим, а до сега имаха проблеми с телевизори, компютри, перални, печки и всякакви електроуреди - НЯМАХА. Сам виждаш отскоро са им разрешили. Пък нека си купят пералня за 20 долара. Добре че климатът е топъл и не им трябват печки инак да са изпукали от студ и глад. Сега го карат като мангалите на чакарака.

Пълните загуби на Куба от 48 години ембарго са $86 000 000 000 (86 млрд $)... Блокадата на Куба от страна на САЩ е наложена на 7 февруари 1962г. Ембаргото е формализирано със закон през 1992 с декларираната цел да се занесе демокрация на кубинския народ. През 1996 Конгресът засилва още повече мерките. През 1999 Бил Клинтън разширява ембаргото.

А така! Пускайте, пускайте ей-таквиз-новини, че да осъзнаем колко сме добре, и какво ни очаква, ако на сегашните им писне от нашето мрънкане...

Сега дядо Йоцо ще се изкаже компетентно, а Ого ще потвърди думите му!

Ще стане, като при нашия "комунизъм", дето толкова искахме да се оттървем, а сега: оле-мале.