Димки и бой с яйца в Украйна заради Русия

Украинският парламент ратифицира споразумението с Русия, съгласно което руският Черноморски флот може да остане до 2042 г. в украинското пристанище Севастопол.

Обратно в новината

Коментари - Димки и бой с яйца в Украйна заради Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Продължението на арендата на руската база в Украйна може да постави под заплаха целите на САЩ в този регион... да усложни реализацията на плановете по използуването на Черно море в качеството на база против потенциалните противници в Близкия изток и Централна Азия. Пентагонът,например,вънамеряваше да размести част от своята насочена срещу Иран система за противоракетна отбрана върху свои кораби в Черно море...". Както виждате,драги съфорумци,уважаемият американски ежедневник отразява с откровеност,граничеща с цинизъм, гледната точка на елита в САЩ по разглеждания въпрос. Направете си сами изводи...

Димките са ги пуснали от мнозинството, демек проруската част от депутатите. Това го пишеше дори в "Известия", малко четете, преди да обвинявате.

Човек не може да ги остави и две минути без надзор.

За справка, Севастопол е стар руски град до 1954 г. ,когато Никита Хрушчов (украинец) подарява целия Кримски полуостров на Украйна.

Не е много ясно защо е това ритане срещу руската база. Руснаците плащат за нея 100 млн долара годишно, както и дават около 30% отстъпка в цената на природния газ специално за Украйна. Мисля, че си плащат царски за масрафа да имат излаз на Черно море и това е само от полза за страната домакин. Ех де и при нас американците да плащат наем и да поемат поне 15% от цената на природния газ... Мечти..

Че те нали са изритани...

Само да се припомни, че Севастопол исторически погледнато никога не е бил украински! Никита Сергеевич подари Крим в 1961 на украинците, дотогава беше и ще си остане руски! Подли проамерикански форум драскачи!

Украинците си дадоха базата (руска територия, подарена им от Хрушчов), но получиха за това 30% намаление на цената на газа. А къде сме ние? Хем американски бази, хем нищо за тях! Видите ли, били за съвместно ползване и затова нямало да ни плащат наем! Оставете на мира украинците да си се оправят. Гласуваха за Янукович, защото стана ясно, че нищо от лицемерните обещания на Запада не се осъществи - ЕС изобщо не мисли да приема Украйна - казва го в прав текст. Но виж, да ги насъскват срещу Русия, това го могат професионално - само че оранжевите шалчета не стават за ядене...

КАКАТА С ГЕВРЕКА НА ГЛАВАТА И ГОЛЕМИЯТ ГЪЗ СЕ ОПИТВА ДА ИЗПЪЛЗИ ОТ НАФТАЛИНА!!!!

"Комунизъм,комунизъм!Където е минал комунизмът,трева не никне" Най-добрият пример е Китай, който след по-малко от 10 години ще завърти САЩ на средния си пръст.

В случая Украйна е в по-благоприятно положение от Русия. Защо? Русия няма избор - руският черноморси флот задължително трябва да бъде базиран в руския град Севастопол. В противен случай тя губи статута си на черноморска държава. Украйна има избор между два варианта: 1. Руският черноморски флот да остане в руският град Севастопол, който е на територията на Украйна или 2. Руският черноморски флот да остане в руския град Севастопол, който е на територията на Русия.

Тъй, тъй, естествено е, че под язовири, заводи, електроцентрали, летища, жилищни комплекси и прочие строежи не никна трева и затова са виновни комунистите, разбира се!!! Виж, като дойдоха на власт антикомунистите, такива треви поникнаха, че и огромни тръни като допълнение...а на теб, като не ти харесва парламента - бегай си на село....там има трева за пасене, че чак ще ти паднат рогата от преяждане....нещастник тъп!!!!!

Така е помаче, а ти си бегай у Анадола - там ЦРУ-то набързо ще ти цепне дънките, без да ги сваля!

Комунизъм,комунизъм!Където е минал комунизмът,трева не никне!Ако не бъдат изритани комунистите от Народното събрание, същото ще се случи и у нас.

Типичен сценарий за бивша комунистическа държава: тоталитаризмът пада, управляват социалистите, държавата запада, КГБ пуска про-западните партии да управляват един-два мандата, за да налеят западни инвестиции в страната и да съживят икономиката и после идват пак явно про-руските партии на власт. Така е и в България, така е и в Украйна, така и е в другите соц страни. Сега и Киргистан тръгна по тоя път. От КГБ отървия няма.

Нещастно човече. Чети повече! Социалистите сега дойдоха на власт в Украйна и то с избори, които, всички ги признаха за редовни. Досега управляваше Тимошенко и Украйна в лицето на новите и демократи, крадеше газ от Русия. Спомняш ли си откъде тръгна газовата криза?? Дали Тимошенко е социалист,а?!? Хаха. Оставете хората да си решавата проблемите, пък ние нашите.

В Украина налети западни инвестиции по време на Ющенко? Това сънувал или? Такъв спад украинска икономика още никога не е видяла. Познавач кекав

Пише се Киргизстан

Bez samnenie, ruskiya evrein Yanukovich shte bade svalen. Ukraincite ne sa bulgaristanci za da tarpiat do bezkrainost tezi, koito prodavat nacionalnite im interesi. Kazacite si znayat rabotata, shte hvarschat muzishki glavi, kato zelki.

Лелката не я ли биха на изборите преди няколко месеца . Сега като и спряха кранчето и неможе да цоца газ ша почнат и побеляват плитките .

Тези украинци са толкова зле не е истина просто. Проруски, проамерикански ... толкова ли не могат да загреят, че хубаво няма да видят, нито от запада, нито от Русия. Ама какво ли говорим за тях като не се виждаме и ние българите.

Зле са тия от източна Украйна - 100 години са били под руско, руснаците са им причинили исзкуствен глад, яли са собствените си деца, за да отселеят и тия промити мозъци от източна Украйна вместо да ги мразят, те им се подмазват. Нали знеш един слон като го хванат да го опитумяват, той се дърпа много. Ама те го вкарват в една клетка и всеки ден го смазват от бой. А след месеци като отворят клетката, той не иска да излезе. И украинците са на същото положение - руснаците 100 години ги смазват от бой, а сега като е отворена вратата на клетката, те не искат да излязат. Идиоти!

Ти не си помак а мръсник. За голодомор първо почети а после изливай мърсотия. Миришеш като кофа за боклук

Какви ужасни правописни грешки допускаш Помак и плиткоумни мисли ръсиш, май си от новата реколта /след 1990г. роден/.

ГОЛЯМ ДОМУС ЩИ НАВРА АЗ ТЕБ В МУТРАТА ДА ЗНАЕШ!!!!!

Скъпи г-н Помак, аз вас помаците винаги съм ви имал за люде отворени и мислещи. Ама ти братче Помаче си на път да ме опровергаеш . Само прочети: "Зле са тия от източна Украйна" Ти чу ли се какви ги плещеш?!? Украйна, това е Източна Украйна! Западна Украйна винаги е била, е и още дълги години ка бъде на кръвопреливане чрез хемодиализа от Източна. Там е концентрирана огромната и индустриална мощ . Харков, Донецк, Днепропетровск, Мариуполь. 70 % от брутния национален продукт се произвежда там.. Там е металургията, там са ракетите, там е тежкото машиностроене, там са самолетите. Това го казва бате ти Ники, на когото две год. от живота са минали по заводите на Украйна. Ами тая идиотщина "...да налеят западни инвестиции в страната и да съживят икономиката ..." Това къде го прочете бре Помаче!?! Кой ти го наля в главата българо- мохамеданска? Я ми кажи коя запана компания е инвестирала по времето на Ющенко.? Мижавите инвестиции бяха направени още при Кучма. Ей, писна ми от лъжци и фалшификатори!!!

Та в Източна Украйна живеят предимно руснаци, а и цялата тази държава доста спечели от съюз с Русия и от СССР - Ленин им е отстъпил Харков и Одеса, Сталин-Лвов, Хрущов-Крим. Да не говорим ,че след грузинеца Сталин, СССР е управляван предимно от украинци (Хрушчов, Брежнев, Черненко и 70% Политбюро на КПСС).

Братя УКРАИНЦИ!!!! На крак !!!!! Държавата ВИ , е в опасност от мечешката прегръдка. Ние БЪЛГАРИТЕ ЗАЩИТИХМЕ ДЪРЖАВАТА СИ БЪЛГАРИЯ от ВИЗАНТИЙСКАТА ИМПЕРИЯ САМО НА БОЙНОТО ПОЛЕ. Мечешката прегръдка цели унищожаването на Вашата ДЪРЖАВА. На крак!!!!!!!!

Не си оргинален, а банален и смешен...

Балканджи, НА ПСИХИАТЪР!

Базите се изтъргуваха в интерес на Украйна. Нашите ги подариха. на биг брадър.

Какъв интерес на Украйна бе? Украйна се чуди как да се отърве от руснаците, а ти изкара, че руските военни в Украйна били в нейн интерес. Идиот ли си? Вън комунистите!

В демокрацията е така- ИМА ДУМАТА МНОЗИНСТВОТО. А димките и побоищата са последната възможност на американофилите да оцелеят в условията на демокрация. ideyazabulgaria.org

Я върви се скрии бе, невежо отрепко. Кой ти иска шизофреничните бълнувания по форумите. Мърляч смотан. Първо си оправи душевното състояние, за да не замърсяваш форума със словоблудството си. Хайде върви да гълташ семенната течност на т.н. демократи, че белким се облагородиш малко.

А ти какво повече си казал от дядо Йоцо бе нещастник? Освен да клеймиш по синьо душмански и да се хилиш като пача? Ти си нагледен пример за последните американофилски отрепки извиващи се като червеи да се намерят мястото- в последната останала проамериканска бастилия-България, след като баш американската бастилия на Ющенко и крадливата Тимошенко падна в Украйна. Заври се в хилещата се кочина и там да грухтиш, нямаш място дори и в Долно Уйно-Българско!

Успя да му скъсаш нервите на дядката и яхна метлата;)

Не е "прозападната опозиция", а проамериканската и католическата опозиция

Не смесвай проамериканската политическа линия с католицизма. Двете неща няма нищо общо. В САЩ има толкова католици, колкото протестанти, ортодоски, мюсюлмани и куп други секти Обама е бил мюсюлманин, сега е нищо.Опозицията в Украйна е чисто Ющенковска опозиция - родена и охранена от чичо Сорос.ideyazabulgaria.org

ТОЙ ОБАМА СЕ ЗНАЕ КЪВ Е ...ПО МАЙКА ДЕ НАЛИ СЕ СЕЩАШ АКО НЕ ЖАЛКО ЗА ТЕБ)))))