Секс скандал ”Катягейт” шокира Русия

Скандална афера, наречена "Катягейт", или "Мумугейт", от няколко дни е водеща тема за руски издания и шокира руското общество.

Обратно в новината

Коментари - Секс скандал ”Катягейт” шокира Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРИ ТОЛКОВА БЛЯД В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ТОВА СТАВА. КОЙТО НЕЕ УЧАСТВАЛ В ОРГИЯ С РУСКИ БЛЯДКИ, НАМААНИ С ВОДКА, НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!!

форевър! Че той Путин е силен щото майсторски управлява машината на КГБ! А аз се чудя, ако не са участвали малолетни в тия сцени, какво го бърка Путин или кой да е! А някой няма ли да каже какви кръвопреливания си прави той, за да изглежда толкоз млад? Ужасява ме! Направо е прероденият Распутин!

нали знаем, че такава практика е много популярна навсякъде,-САЩ, Англия, та дори в Швеция (WikiLeaks) и др.Нещо не се забелязва в Русия това да се обсъжда яко, както тук пишат нашите журналисти.

те смъркат кокаин и участват в оргии - после Путин им виновен! Егати оправданието!!! Ами ако застрелят някого пияни и някоя камери ги е изснела - пак ли Путин ще им е виновен? Човек просто трябва да живее прилично и етично и тогава никой няма да може да му извади компромат!

ЕГАТИ "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ" ДА СЕ ВЪРЖАТ НА НАЙ-СТАРИЯ НОМЕР НА СВЕТА . ОЩЕ ОТ РИМСКО ,ЧЕ И ПО ДАЛЕЧНО ВРЕМЕ КУРВИТЕ СА ИГРАЛИ ОСНОВНА РОЛЯ В ШПИОНИРАНЕТО И ИЗНУДВАНИЯТА . НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

Ти къде видя "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ"? Това са разни журналисти и критици! Интелектуалец беше Солженицин, тези са "умствени пигмеи"!

Путин е ...а те милите света вода не напита ...не виждам някой да опровергава случилото се ,натопили ги ...циници

В ДЕБАЛЦЕВО МАНДАЛОТО ХЛОПНА !!! ИДВА РЕД НА ДРУГИ ПРОКАЦИИ ! ОСОБЕННО НА ТОЗИ КЛОУН (ПОМИЯ КАТО БЕГЕЕЦА) ДАВАИТЕ ОЩЕ

Е голям путяк е този Путин. КГБ-ист му кажи и това е определението.

людете, а жужето-кагебишник решил да ги "разобличава" ? Той да не се отвива много, че бившата му половинка ако се разприказва, бая пикантерии ще се изсипят, то затуй я крият в дънгори тилилейски, далеч от сичко живо, нищо чудно да са я заключили в някой манастир ? А дъщерите му се прибраха в рассия, щот пред дома тай в Холандия имаше протести след агресията в Украйна, това го знае цел свет, и снимки имаше почужбина, само в туземията е табу ???

"Жужаков",отново ли започна да жужиш,бе . Отвори Български тълковен речник,там е написано "джудже ",умнико ! Уж ,го раздаваш голям интелектуалец,ръсиш мозък по всички въпроси а правописа .......!!!

само така -г-н путин!

Да им имам интелекта на тези интелектуалци, след като са ги хванали на такъв елементарен номер. Също и морала на тези морални стожери на нацията. А сега бързат да се изкарат жертви на КГБ. Не могат да си държат ципа на панталоните затворен, Путин им виновен.

Я каква добра идея.Цецо,избери веднага по една курва за всеки от бившите и пусни копоите със СРС-та да ги дебнат.Ще има хляб за сума ти акции с белезници и тръшкане на земята.Събирай храчки,много храчки.Това се харесва на чалга етноса.

а защо не съобщавате със сщи хъс за успехите на Путин в управлението на Русия??? Пък и не той ги е вкарвал в леглото на тези курви.

Не съобщават за успехи защото не им изнася на плювалниците , те и само това могат,да плюят!

Големи успехи - няма що! 1 USD=68,54 RBL

-Всички пътища водят към бардака, каза си Швейк и тръгна да търси подпоручик Дуб... насила в бардак никой не е завлечен! Добър морален портрет на т.н. опозиционери! "Бият Паниковски...!" плачат демократичните медии...

Гледах въпросния клип. Същинска гавра! ... За тези хора вече няма никакво бъдеще и кариера. Съсипващ порно клип! Толкова е абсурдно, че на моменти буди смях, а не е никак смешно!

На право ми стана адски смешно.То това си е нормално,какво се случи със Клинтън,Берлускони и куп други важни личности,заснети не заснети, рекъл казал...Нека да не коментираме управлението на Путин,нека го правят неговите избиратели ние нека си видим нашите хубавци!Защо не говорим за това как Руснаците ни тачат -тук инвестират парите си,тук са техните туристи,купуват тук имоти ,да не говорим за газ,износ на нашата продукция ,а ако се оповем на историята ,просто трябва да замълчим!!Англичаните започнаха да разпродават тук къщите си и беж да ги няма.Не се заблужадавайте че британците,посещават страната ни ,защото сме братски народи и тук се чувстват като сред свои , тук им е евтино ,свободията е страшна ,къде ще намерят те такъв рай за без пари...

Че какво са виновни Катя,Настя,Путин,Мутин и КГБ. Ако въпросните господа не бяха отишли да се забавляват с момичетата,никой нямаше да ги снима.Така,че мъже и жени,внимавайте с кого и къде ходите.

Я как понял, болгары только и могут обсирать других! Все русские плохие , все русские женщины курвы. А болгары все такие правильные и пушистые, а девушки болгарские ангелы!!!!

Спокойно - такие идиоты в меньшинстве.

скъпи дами (!), защо се оставяте да ви употребяват така? - проявете малко повече самоуважение... Прав е онзи, дето казва, че сте от антуража на Рогатия! Колкото до тези балъци - там коментарът е самопонятен.

60 ( нерегистриран ) 26.04.2010 19:43 ако искаш да провалиш някого, прати му курва.този номер е стар като света, още от времената, когато е нямало камери и записващи бръмбари. второ--изобретението на финикийците--парите. двете най- ефектни средства за изнудване и запушване на усти.че е перфектна постановка,дума няма. жалко, че тоя народ не се научи, че като публична личност винаги ще те изработят на тая писта. а за да не изпаднеш в ролята на изловен ебач, трябва да минеш спецшкола, дето такива кат бат путя не котират--например студентските правила за секс за вечер.

Рави, я вземи се поправи и си посипи главата с пепел пред такова мъжко падение. Какво геройско виждаш в поведението на тези балаци, дато са се оставили така да ги изработят. Ей, това мъжете никога няма да пораснат.

....няма да поумнеят.

Рави, я вземи се поправи и си посипи главата с пепел пред такова мъжко падение. Какво геройско виждаш в поведението на тези балаци, дато са се оставили така да ги изработят. Ей, това мъжете никога няма да пораснат.

Поздравления за Путин ( дори и да не го е организирал той)! Велик е ! Ах, как имаме нужда от нещо подобно и за нашите политиканстващи моралисти - така ще се изчистим от наркобароните, корумпираните и прочие ...

седнал си да обясняваш на разни от Бусманци и Годеч...че те по високо от Витоша не са виждали и по дълбюоко от Искъро...и както един по- долу посочи ония са от империя а наште -от чифлик

A путин маи има незаконен син от гимнастичката алина кабаева! един вестник се осмели да го напише в русия и....го закриха! путин си е диктарор!тои е моралист нали....бог да прости русия!

Путин" май имал син " -Една жена от маалата каза !!!!! Простотия ,българска,до шия !!!!!!!!

това са методите на кгб и в Rуся и в Bулгаря много често прибягваха на услугите на проститутки за да варбуват чужденците, нищо ново под сланцето, Rуся в момента пак е управлявана от кгб-ист,така че никои не трябва да се учудва .

МАРУ,ами ти си пълен неграмотник бе, недоразумение такова ,а си седнал да сипеш акъл по форума .По добре се върни в отделенията ,понаучи елементарния български правопис и тогава ръси мозък .....

защо усложнихте системата, не мога да разбера

Това е путин.Гнус ме е от него.По-далеч от моята Родина,навлеци!

Добре бе придурок - ние ще тръгнем далече. Оставяме те в компания на Чалга диви - поборнички на морала. Гнус ме от такива кретени

ПУТИНИ РАБОТИ ! НИЩО ЧУДНО ! НИЩО НОВО ! ЧЕКИСТ КОМПЛЕКСАР ! :)

Обичам курвите, но не обичам курвенските номера.

Страшна работа! Мъже правят секс с жени. Айде моля и мен да ме дискредитират с манекенки - по-често ако може - примерно по 1 път седмично. Обещавам много да се срамувам!

Точно се чудех как да си формулирам мнението, когато видях, че вече си го направил. И аз също искам да ме дискредитират по този начин. Колкото по-често - толкова по-добре.

и опозицията и власта на ниво! не като нашите курви!

разбира се, как така ще критикуват бащицата путин, та тои е велик, спасител на руся :-)! които познава историята малко, ще види че нияма нищо ново под слунцето всущност. това са стари византииски похвати и политика, които самата руся се винаги е ползувала и даже се гордее с това (те се смиятат за преки наследници на византииската империя!). методи които почти винаги работият успешно, но все пак си имат лимити. византия е била уж наследник на рим, обаче не е била чисто "европеиска" империя, а по-скоро в много отношения близка до азя и ориента. такава е била, е, и ще буде винаги и руся, нияма какво да се заблуждаваме! двете малки, лускави и известни курвички разбира се са инструмент. византия сущо е използувала много жените в политиката си - именно чрез сех и хитрости - за субалзун, компрометиране, за информация и шпионаж. а и много жени (принцеси и императрици) са оставили голиямо влияние вурху развитието и историята на тази империя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тези руски апаратчици дай им само мръсотии да правят. Още от времето на Сталин са се научили и продължават и до днес. Случаят със самолета на поляците също е под съмнение!

ако искаш да провалиш някого, прати му курва.този номер е стар като света, още от времената, когато е нямало камери и записващи бръмбари. второ--изобретението на финикийците--парите. двете най- ефектни средства за изнудване и запушване на усти.че е перфектна постановка,дума няма. жалко, че тоя народ не се научи, че като публична личност винаги ще те изработят на тая писта. а за да не изпаднеш в ролята на изловен ебач, трябва да минеш спецшкола, дето такива кат бат путя не котират--например студентските правила за секс за вечер.

Добре де, тези святи честни чисти опозиционери и чифути, как са попаднали на курвите! Трябва Путин да ги е насилил!! Бедните нещастиници, жертви на Путин!

Като са опозиционери да не би да не са хора? Гадно КГБ...

да не би ги насила натикали на девойките

Да, бе, жертва на заговор. Той правил ли е нещата? Еми щом го имало заснет както ги прави не виждам какъв заговор е.

Не виждам тук никакъв скандал!Виждам само това че са снимали някакъв моралист с проститутка,някакъв наркоман как смърка кокаин и т.н.Е ,ако тия хора имат някакви претенции,че могат да бъдат съдници на обществото ,може би това е начина да им се покаже какво представляват всъщност!

От дребните, комплексирани, нарцистични мъжлета всичко се очаква.

В КГБ са го научили Путин на психотехники. И понеже власта му му се крепи на косъм, и Русия се разпада под неговоту управление, и опозициата на следващите избори ще спечели 99.99% и ще помете Путин и Медведев, та за това са ги хипнотизирали с кагебейски психотронни техники и са ги снимали с момичетата. От страх го е направил това Путин, само от страх...

има дежурни на 4 км смешнико и бързо натам беж докат не си си турил в гащите сам някой таралеж....))))

Сладка е гойската плът.....

Малко история:1812 год Наполеон влиза с фанфари в Русия, стига до Москва, но се връща пребит и с подвита опашка обратно.Същото се получи и с Хитлер.Американците посредством предателите Горбачев и Елцин успяха да разединят Съюза, но ето че Путин си върна Киргистан, Украйна, наби канчето на Саакашвили и сега удари страшен шамар на американските агенти, т.н. Опозиция.Така , че май сега е ред на Америка.Руснаците имат един много хубав лаф:Когато в Русия масово се говореше френски, стигнахме до Франция, когато масово се учеше немски, стигнахме до Германия.Сега масово се изучава английски - докъде ли ще стигнем?

Пх, тю и брех! Какво разстърсващо научно откритие! - че записването на видео било "КГБ-ски похват"?! Голям майтап! Ако КГБ го е практикувал някога, научил го е от ЦРУ, гаранция. Утре да не вземат да изкарат, че руснак е написал "1984"... Да припомним за малките - това е книжката за Биг Брадър, дето е написана 1948 г. и представлява лютият кошмар-прогноза на Джордж Оруел кво го било чакало човечеството, ако го "стиснел в клещите си комунизЪма". Ама Фройд го е казал по-добре за това кой, защо и как проектира собствените си страхове навън, пък колко вътре са му всъщност, щото са му у "собственото детство" (пък и народът го е казал също: "болната глава - на здравата"). За пропаганда на какво го бяха измислили въпросното Оруел-фентъзи, пък кой всъщност го практикува десетилетия вече. Да не говорим за разцвета му днес. Току-виж утре взели да обясняват, че и биометричните паспорти, отпечатъците на пръсти, "недискретните скенери" и пр. напън за "нов световен ред" са изобретени от КГБ. Може да изкарат даже, че и "културно-масовата" поредица на кабеларките - "Биг Брадър" - не са извратеняшките тъпотии на "великодемократичните мозъци" на "западната цивилизация", а разсекретени КГБ-архиви? Големи смешници, голямо чудо. Между другото - кво стана с "българската следа" при атентата срещу папата, дето ни го написаха от ЦРУ и затриха невинния Сергей Антонов? Кво стана и с това, дето пак "КГБ-то" било пратило Харви Ли Осуалд да пречука Кенеди и това ли последно остана или "Фидел Кастро" го пратил бил всъщност :D ? Ех, този Холивуд, ех тез комедийни драми, екшън-комедии, крими-пародии и прочие политически жанрове...

Ех, драги, не се впрягай толкова и не бъди така очевидно пристрастен в оценяване на играта "Кой е по по най - КГБ или ЦРУ?" . Похватите и методите им са еднакви и изобщо глобализацията датира от по-рано отколкото си мислим... поне в някои отношения.

Мери бе, чети литература и история. Там пише кой кво е причинил на човечеството. И после преценявай на кво ти да се впрягаш. А да съветваш другите - направо заеви! Ти, ако искаш, се впрягай само на Хоивуд. Между другото Мерилин Монро от КГБ ли е последно... :D

Ха-ха-ха! Лъсва им моралчето на тия, дето денем и нощем морализаторстват. Евала, Путя! Так держать!

"Путя":-))))РРРРР