Контактите с НЛО можело да опустошат Земята

Извънземните може да съществуват, но човечеството трябва да избягва контакт с тях, защото резултатите може да се окажат опустошителни.

Обратно в новината

Коментари - Контактите с НЛО можело да опустошат Земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Хокинг, странно защо отказвате да научите личните си уроци, а сте тръгнали да давате акъл на останалите хора.

Първата извънземна колония е Перник , за това жителите от този регион на БГ-то се държат меко казано странно за нас земляните . Може би , все още не могат да свикнат със гравитацията , атмосферното налягане и т.н.

Те извънземните си нямат достатъчно проблеми, че и с т.нар. "човешка цивилизация" ще се занимават. Най-много някоя галактическа финансова криза да им докараме на завалиите.

ако мерим с нашия аршин,може и да е "да",нали затова се борим да се променим като станем добри.

Ами ако вече сме тук? Ха-ха-ха. Значи били сме си изхабили собствените си ресурси и сме станали номади. Не е вярно, просто всички включихме по едно и също време сешоарите си и планетата ни експлодира. Това го знае всеки. :-)))

"Без паника!" /Пътеводител на галакгичаския стопаджия/. Последни поръчки?

Напълно възможно е това да стане. За тези, които се чудят как и казват, че нямало начин и други подобни. Преди незнам си колко стотин години хората са смятали, че Земята е плоска, също, че никога няма да може човек да полети и още и още и още. Това, че ние не знаем или не разбираме някои неща, това не означава, че те не съществуват!

Може пък да се окаже ,че като мен мразят банкери,застрахователи и политици и току виж сме си паснали.Досега ни плашеха с Алкайда,а сега с извънземни.Писна ми да се опитват да ми промиват мозъка.По-умен съм от тях!

И като дойдат какво ще ми вземат?Дедовия?Да не би да имам ресурси или нещо друго?Май има други ,които повече ги е страх,за да не се наруши статуквото.Дискавари да направят първо филм за всичко засекретено по въпроса от НАСА, ЦРУ и т.н.

Те ще се дотътрят чак до тук и ще ни питат дали искаме да контактуваме с тях. И къде ще ходим ако с летящата си чиния затворят входа на президентството или Парламента.

Моралът, който британският астрофизик Стивън Хокинг изповядва, владее Земята от 500 000 години. На извънземните ние сме необходими заради ОГРОМНИЯТ ПОТЕНЦИАЛ ПСИХИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, който притежаваме. От край време сме техни роби, и физически и духовно, да не споменавам социално/икономически. Генните им експерименти на два пъти са принуждавали "нашите покровители"-покровителите на човешкият род, да провеждат почти тотално унищожение на изродите произведени от "тях"-рептилите. Какво знаем за Лемурия, а за Антлантида? Към началото на 21 век ситуацията за Човечеството вече се е изменила. Честотата на вибрациите на мисловните процеси вече е 90 Hz, след като до скоро е била 70 Hz и продължава да расте динамично през следващите години. Очаква се да достигне може би 200 Hz или повече от 200. Все по-осезаемо е влиянието на Фотонният поток за планетата и за населяващите я земни (човеци и рептили) и присъстващите от по-високи духовни равнища разумни същества. Генетичните "оръжия", като ГМО продуктите и агресивните вируси (за рак, СПИН...птичи, свински и т.н.) все по-малко ще влияят на духовно извисените представители на Човечеството, но за голяма част - 4 или 5 милиарда развитието ще продължи по по-ненатоварена в еволюционно отношение програма. Велик е Бог, неведоми са пътищата Божии.

да кацнат на захарна фабрика ,за нула време ще им бъде разглобен кораба,хахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да бе от 500 милиарда галактики и най малко 100 милионаобитаеми планети само в нашата галактика и те ще дойдат тук за ресурси е по голяма простотия не бах чувал.

Само да не кацат в българия, че бързо ще им разфасоват корабите :)

извънземните са сред нас и от тях има особено много в България. Могат да бъдат разпознати адски лесно - с големи глави са, гледат лошо, винаги са облечени с анцуг и обичат неистово чалга. Мъжките индивиди са тъмни и космати, като окосмяването на главата им започва на 2 см от очите. Отзад главите им са плоски. Женските екземпляри са с големи за размера на тялото си глави, често са изрусени, а устните им са надути със силикон и приличат на щуки. И не забравяйте основния признак - облечени са с анцузи - отгоре до долу!

хахахха....много добре казано...;-)))))

От НАСА изпратиха послание за мир в космоса и след това, миналия октомври, пуснаха две бомби на Луната, с което нарушиха Женевската конвенция 1996...Абе, не трябва ли първо да установим мир на Земята, за да ни"повярват" на посланията?!

ама маже и да няма НЛО

Така както ги описа Хокинг, тия извънземни бая мязат на хората, може даже да са българи

не сме ли точно ние тези, които търсиме ресурси на чужди планети и вече почти сме унищожили своите!!! какво ще вземат от нас.. та планетата ни издиша!

Аз човек съм! Гордост на земята! И познат съм. Мъж или жена. Син и дъщеря на красотата! И роден по божия вина. Имам дух и воля да се боря! На планетата съм господар! Мога и добро, и зло да сторя. Бог ме е изпратил като дар. Ако враг по-силен и неземен, се опита да ме покори, значи моето човешко време той ще трябва сам да умори. Няма да му падна на колене! Ще му кажа гордо в този час: "Слънцето ще грее и след мене! Но ще бъда вече в него аз!"

Искам да кажа,че вселената не е това,което си мислим.Наистина съществуват паралелни светове. Н ние хората не сме надарени да виждаме различни честоти на спектъра.Да си представим ,че сме животинки от морското дъно,и нямаме зрение,бихме си помислили,че това е света,в който се намират.Без да подозират,че над тях има друг свят,Техните възприятия са само до средата,която обитават.Но ние за разлика от тях виждаме,нашия свят,както и техния свят.Та мисълта ми е,че навярно нашите сетива не са в състояние да видят неща,за които не сме създадени да виждаме.

Моите почитания към този човек,НО има една поговорка и най умния си е малко прост.Нека да погледнем нещата така,ако тези цивилизации могат да дойдат до нас,това означава,че са многото много по напреднали от нас технически.Вече и на земята се знае,че по изкуствен начин могат да бъдат създавани различни химични елементи.За сега само се крият новите източници на енергия по понятни причини заради бизнес интереси.Та щом имат енергия няма да имат проблем да си създават такива елементи.А астероиди и комети дал господ.Даже може да си ги произвеждат където им е угодно.Така,че едва ли ще изминават милиарди километри само и само да дойдат при нас Неаполитанците .

Малко грешиш. Това, което имаме, но не осъзнаваме стойността му (подобно на стойността на глътката въздух) е жизнената енергия, аура или кой както иска да я нарича. Тя тепърва започва да се отчита научно (не и в БГ) и да се визуализира. Тази енергия е рисувана като ореол около главите на светците по иконите. Тази енергия не е ценена от нас, но може да представлява особена ценност за други - без да обиждам учения Стивън Хокинг, но той доста се нуждае от нея, за да усети радостта да бъде човек.

Защо им е да изминават милиарди километри, като могат да правят пространствени скокове, като по фантастичните филми;)

Като гледам как пилеем ресурсите на планетата, ние бихме направили абсолютно същото ако можем - Колонизиране на други планети и изконсумиране.

....само дето на другите планети няма кислород...

ТЕ САМО ДА МИ ДОИДАТ ПА ДА ГИ ВИДИМ С КАКВО ЩЕ СИ ТРЪГНАТ

Извънземните може да имат по-особено чувство за хумор, и може да ни покажат, че ни уважат с анихилация :)

Респект г-н Хокинг. Уважавам Ви много, но даже и да ни изтребят какво? Както го виждам аз в момента ние хората сме зараза за планетата... доста трудно да се сравни с изтребването на индианците, които са живеели в хармония с природата. Коментари като този винаги ме карат да си мисля, че колонизацията от X-files се подготвя :D

Тоя преди време ми го описваха като некъв супер гений . Обаче като му чета гениалните творерения немога да не се запитам абе тея извънземни дето за да се докопат до тука трябва по някакъв начин да измислят некъв вид телепортация или скокове както в фантастиките и с всичките тези знания те ще се правят на долнопробни номади вместо да развият една стабилна цивилизация в някоя слънчева система и да си ползват ресурсите разумно демек да рециклират . Много повече ме е страх да не се самоунищожим отколкото да дойдат некой марсианци и да ни изпапат .

Този "склеротик" и "изкукал", както го наричат няколко истински "гения" по долу, е един от най-блестящите учени на нашето съвремие. Въпреки че найстина природата или господ го е ощетила това прави труда му още по ценен. Ама пустата шопска логика, щом не го рабирам значи е глупаво...

Напълно възможна хипотеза. Достатъчно е янките да са излезли от орбита преди определен брой хиляди години и по някое време да решат да се завръщат отново тук. Няма как да не са "като номади, търсещи нови земи за колонизиране, след като са опустошили останалите".

Да, той е болен от АЛС и би трябвало да е умрял за 2-3 години, но живее вече 21 години. Защото жена му е много вярваща християнка, той смята че на нейните молитви се дължи чудото на продължителния му живот.

ужасттттттт ква песен пратили в космоса с послание за мир ! ще на изстрепат :(

Извънземните отдавна са при нас и не сме малко хората които имаме контакт с тях, само че те са на много по високо развитие от нас и не са материални затова и не ги виждате. Но има хора които контактуват с тях и те са много повече отколкото си мислите. Аз зная за тях от повече от 15 години, те лекуват моето семейство както и хиляди други хора от България. Грижат се за нашето духовно израстване и най-важното извънземните се контролират от космическия разум /Господ/. те са ни създали по воля Божия. В Библията са описани като ангели. Съвсем скоро ще се покажат и не само на посветените.

Ооо, фривилна грухталност...твоите миктурации за мен са /като плърдлени геблеточици по лъргедна пчела. Моля те, о група, о мое фунтиуще търлингдроме. И хупшожно ме подрангли с къдравите си биндълуърдли, / че инак ти раздирам гоберизрастъците със собствените си блърдлекрунчеони, шъ видиш ти!

бре! Бегай обратно в Карлуково да ти дадат хапчетата!

Само като му видите вида, ще разберете, че не е добре, не само физически. Пък и откъде накъде ще е вярна неговата хипотеза за извънземните?? Никой нищо не знае, само се предполага, а и повечето изказвания на учените са предположения - признават си го...Та не се напъвайте и вие тук да разсъждавате на тази тема!!

За тези във вселената не знам, но на Земята има със сигурност едно извънземно, и то е в България. И се казва Велислава Дърева. Който не вярва, да погледне снимката й. И наистина силата й е разрушителна. Призовавам незабавно да се залови и да се екстрадира в капсула там, където се е пръкнала.

На нас българите ни е все едно кой ще ни яха отгоре. Само ние ще оцелеем и ще завладеем земята с помоща на извънземните. p.p. Забравих циганите.:))))))))

Страх ме е!!!

еми прав е чичката, те няма да са по различни от нас т.е. пълни мизерници крадливи (капиталисти-комунисти)

ЛЪжа и измама.Ние сами си унищожаваме земята.Е,виж ако корумпирани политици,мафиоти,наркобосове и т.н. се водят за извънземни по-мога да се съглася.

Доближаваш се - учения ни оприличава на индианци, а извънземните - на конквестадори. Ние не приличаме на индианци, защото те са живели в хармония с природата, а ние се държим спрямо природата като вируси, унищожаващи организма, който ги храни. Извънземните може да се чувстват като....лекари!??

Когато контактуваме с Космоса трябва да питаме. Аз като искам контакт с Мара питам: Маро ма,мое ли да прата една ракета у Космоса ти, че Пена ойде у София?

Не се безпокой Хокинг,хората сме единствените същества,които биха тръгнали наред да опостушават.Освен това извънземните сами си създават природни ресурси от нищото,на тях не са им притрябвали нашите.

Напълно разумно. За какво сме им, ако са толкова напреднали, че да стигнат нашата планета, освен за работна ръка?

tchestno kazano kakto e trugnalo nie shte opostushim tva miasto mnogo predi da sme vidiali UFO :)))

"Амиотрофична латерална склероза" е заболяване от което се умира 2-3 години след диагностицирането му и лечение няма!Стивън е болен от множествена склероза!Не пишете глупости!

Защо говориш глупости? Болен е от (цитирам) - Hawking has a neuro-muscular dystrophy that is related to amyotrophic lateral sclerosis (ALS), a condition that has progressed over the years and has left him almost completely paralysed. Преди години имаше един филм за него (май по Дискавъри) в което говореха, че човек с тази болест умира след няколко години и той един вид изключение.

Тоя има нужда от внимание и не знае как да го привлече. А ако хищните извънземни имат едно наум, че има галактически полицай който наказва разбивачите на цивилизации?

Стивън Хокинг e пълен ненормалник. Не знам само какво толкова му се връзват на приказките. Гледал съм няколко филма с негово участие по тази тема и мога да кажа,че природата го е наказала и със сивото му вещество.

Да бе и аз забелязах, че титлата "лукасов професор по физика" я дават само на ненормалници. Сигурно и Нютон е бил такъв. Незнам що ги пишат тия ненормалници по учебниците, че такива нормалници като тебе да ги изучават. Абе откачен свят. Няма справедливост :)