Дясноцентристите в Унгария чакат историческа победа

Унгарската дясноцентристка партия ФИДЕС изглежда готова да спечели 2/3 парламентарно мнозинство във втория тур на изборите, което ще й осигури властта да осъществи дълбоки реформи и да съживи засегнатата от рецесия икономика на страната.

Обратно в новината

Коментари - Дясноцентристите в Унгария чакат историческа победа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Активный бандаж GenuTrain стабилизирует сустав, оказывает анальгетическое действие и способствует более быстрой реабилитации и восстановления подвижности колена. Ортез предназначен для активной поддержки коленного сустава, его действие проявляется во время движений. При этом создается компрессия и происходит массаж мягких тканей за счет материала анатомической вязки и интегрированной кольцевидной вставки Омега. Заказать со скидкой здесь: https://bit.ly/33NnBei

https://bit.ly/2FyoGOs - Можно ли РАЗВЕСТИ ДЕВУШКУ НА СЕКС

Дедко, явно си наясно с логофренията и нейните последици. Лошото е деградацията. И не си сменяй ника, ясен си за всички. Ама пусти ченгеджийски навици!

Деменцията /старческа болест/ е невъзвратим процес. Подобно на старческата лакомия. Деградация на личността. Най - често съпроводена с логофрения.

Грешни разсъжнения на перач, но не и на лекар.Деградацията не е съпроводена с логофрения, но логофренията обезателно е съпроводена с деградация. Ти си нагледен пример...

Йоцко, деде, стига си давал съвети! Ние се нуждаеме от работа и сигурност, а не от съвети! Страната на Съветите ни докара до това дередже!

Ясно е ,че партии сходни с нашата БСП,СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ за всяка страна и за това трябва да бъдат смачкани и никога да не се допущат до властта.

Жобик влиза за първи път в парламента. Фидеш няма да се коалира с Жобик защото не одобрява действията и.

на "ромите" ще им се наложи да се преселяват и да пораждат още много подобни мнозинства в други държави. до колкото знам проблематиката с мургавите в Унгария е несравнима със същата където и да е било другаде в ЕС. ще е изключително интересно в най-скоро време когато катуните се появят още по-масово в белите държави под носовете на "човеколюбците" които никога не са имали за съседи мургави човекоподобни но пък за сметка на това с огромно удоволствие се вживяват в ролята на адвокатите им. това ще е много добър урок за тези които отдавна си го заслужаваха. най-сърдечно пожелавам успех в реформите на прекрасният унгарски народ и на всички достойни хора там, те наистина заслужават такъв и е чудесно ,че е дошло времето да си го извоюват!

Kакво значение е кои ще доиде на влaст в унгаря или кадето и да е. Tе идват все сащите - политици. тоест хора които мислят как, кога, какво и колко да...грабнат!! помнете това.

Могат да лъжат само малоумните. Като тия сменят ония и после обратното, какво се променя? Отговорът е нищо.Това е еднопартийна система, завоалирана от две уж различни (все центристки :)) партии, начело на които са поставени марионетки, издигани от масоните на Novus ordo seclorum. И двете сменящи се партии са под техен контрол. Жалко е, че хората не разбират как ги манипулират, контролират ума и поведението им, превръщайки ги постепенно в роби. Факт е, че вече има съпротива, но ако хората не схванат истината за подготвяното им битие, и не се обединят за отпор, ще платят ужасна цена - много по-жестока от Втората световна война.

Двуполюсният политически модел( с две партии) има само в САЩ( и Англия- англосаксонския модел) В западна Европа има друга политическа система-НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПЛУРАЛИЗЪМ- с много партии и много идеи. Но не повече от 10-15 регистрирани партии във всяка страна.Разликата им се състои в ИДЕИТЕ-те са движили обществата в западна Европа.Там са родени и развити до върхове всички леви и десни политически идеи на човечеството, там е многообразието, там се раждат новите. В Европа партиите са: (1) граждански партии-дълбоко слезли до обществото, обединяват и организират исканията му и реализацията им на практика(2) не са партии на капитала ,защото в Европа е приложено и действа от 60 години ЧЕТВЪРТОТО разделение на властите( корпорациите /бизнеса вън от политиката.В САЩ с двуполюсния си модел е далеч по изостанал от Европа, при това там липсва ЧЕТВЪРТОТО разделените на властите, нам корпорациите определят външната и вътрешна политика на двете партии и те са се слели в една и заприличали на КПСС. Така писа преди време в. Вашингтон пост.

Писна ми от дебилни дедовци да повтарят едно и също и да определят кой какъв е!Хайде поне в неделя малко спокойствие.

А аз не разчитам на дебилни избиратели!

избирател, какво те вълнува, та чак се ядосваш? Да не би защото казвам истината за западна Европа, която е добре прикрита от вършеещото "Отворено общество" в България?

Когато поуправляват и "ще" стане сегашно време, тогава ще говорим (и ние, и унгарците!)

А този дето се е родил вече в бандитска страна, да не се обажда ,че е много млад, да говори за политика, за партиите. Несчастен е ,,чтото обкръжен е от лоши хора.,но това зависи от него, подобното е се тегли към подобното. Това е социален закон, но как да го знае, много е млад.

Най/накрайа и при нас да дойдат левите както в унгария. При социализма българите и унгарците живееха найдобре. Имало много симпатизанти във всяка от страните на ссср.

Да, лява партия но не с политическата /болшевишка система на БКП-с една партия изключваща политическия плурализъм и създала непроменен политически елит, който манипулира целия преход и създаде криминални му, като превърна политическата си власт в икономическа по най-незаконни и бандитски начини. Вероятно не знаеш, че истински леви партии са ръководили в същото време и Западна Европа( след Войната непрекъснато до края на 80-те години) но при друга политическа система( на политическия плурализъм) и те изградиха Европа каквато е сега- силни икономики, социални държави, с реална демокрация в тях и създадоха новия вид капитализъм без експлоатация на труда и силна защита на труда ,роден в Европа след ВСВоойна. ideyazabulgaria.org

Добре знаеш, че ако капитализмът в Западна Европа имаше някакво човешко лице, то е заради респекта и конкуренцията на социалистическите страни. Каквото можа да предаде и направи срещу човечеството Горбачов го направи. Е, сега виждаме капитализма с истинското му алчно, античовешко лице. Не болшевиките и БКП са виновни за световната криза, за онова, което става в Гърция и навсякъде по света, за перманентната криза и ограбването на народа ни от международните корпорации. Нищо лично, но Дядо Йоцо, време е да затвориш книжките от миналия век и да си отвориш широко очите и ушите за актуалните събития в този век!

По точно-партия от "неизвестна порода+-:) спечели изборите в Унгария. Все пак са по-умни от българите, не последваха американския( англосаксонски) модел да създават партии на капитала, а вървят по отъпкани европейски пътища. По напред са от българите в оформяне на партийната си система,макар да са също млада демокрация.

Понеже думата "капитал" е очевидно мръсна за Вас бихте ли разяснили и на останалите каква е разликата м/у партия на капитала и партия на "некапитала"? Къде сте виждали партия, която да не е свързана с капитала по един или друг начин?

В Европа -в най-развитите страни от северна и средна Европа,няма партии свързани с капитала, там е въведено и действа от 60 години ЧЕТВЪРТОТО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ- капитала вън от политиката и властта и смешението му се счита за огромна политическа корупция и се наказва жестоко. Там има граждански партии ,ниско слезли до народа си обединяващи и организиращи исканията и гражданските организации и реализиращи ги във властта.Само Шведската социалдемократическа партия обединява и реализира на практика исканията на 58 000 граждански организации.

Нормално, то и там досега управляваха левите боклуци, нормално всичко да е омазано и народа да гласува за десните.

Тези унгарци нещо са се объркали.Това не може да бъде дясноцентристка линия, а е чисто лявоцентристка. И техния партиен/политически модел е пълна боза, също като българския. По точно българския го няма, на негово място има партии НА КАПИТАЛА, което е най порочната в Европа партийна система. Унгарците доказаха нещо повече от България- че могат да правят "мирни партийно-парламентарни революции" по европейски, с влизане на партия с мнозинство в Парламента.Само така може да се извършат истински реформи.НО, те зависят и от съдържанието на реформите, и от политическата линия,която изглежда доста неоформена при тази унгарска партия .Поживьом и увидим ideyazabulgaria.org

деде, не са се объркали унгарците, а българските безмозъчни социолози нарекли партията"дясноцентристка"

Браво ,браво.Да си пожелаем и у нас така да стане.Амин.