Мистификация за малко да ни скара с Гърция

Скандално изявление на гръцкия премиер срещу България, разпространено в наш интернет сайт, се оказа лъжа, но за малко да предизвика скандал между двете държави.

Обратно в новината

Коментари - Мистификация за малко да ни скара с Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истината боли другари-на времето преизпълвахте петолетката сега гоним африканците по мизерия. А пък Боко с широко затворени очи....па се обижда даже.....а Масларката ни се подиграва-призовава ни да гладуваме...баси и пародията

тема за размисъл,за да се оправят загатнатите,практически съществуващи у нас,художествени измислици.

Недей да обиждаш бушмените с Ботсвана. Виж че по брутен вътрешен продукт на глава от населението са повече от 2000 долара от нас...

Тази вечер министър-председателят заяви пред БГНЕС, че информацията е била проверена от българското Министерство на външните работи и лично от министър Николай Младенов - ма на тез смешници аз много им вервам че знаете...)))

Ма то това си е ТОЧНО ТАКА бе!

Господа, това лично художество не е лъжливо обвинение, т.е. "инсинуация", както казват нашите управляващи ни чуждопелтеци. То съдържа и истина, и лъжа. Истина - сравнен с начина на живот на гръцките граждани, начинът на живот на българските е робски. Лъжа - тъй като оправдава "антикризисните" мерки налагани на гръцкия народ, а те накърняват свободата и благосъстоянието му. Действията на българските управници по случая са изцяло нелепи. За лична публикация в български интернет сайт те безоснователно търсят отговорност от гръцкото правителство. Това показва много управленчески недъзи - от неумение за работа с информация до панически ужас, че гражданите може да научат истината за начина си на живот. Тези недъзи са от поне половин век и са свойствени за нашите управници - от Тато до Симеон Борисов - Самозванец, Станишев, "Гоце" и малкия Борисов. Дивотията им е приемствена и неизлечима. Тя е опасна за държавата ни и ето - случилото се е опозоряване на България. Трябва да си много неграмотен за да поискаш по дипломатически път от чуждо правителство да провери художественото творчество на твой съгражданин. Баснословен позор! Такива хорица не бива да управляват, нали!

Най-любопитното в това изказване на гърците е, че били по-цивилизовин от българите! В какво? - В далаверите и измамите, за които са пословични: влязоха в еврозоната с подправени баланси на бюджета си! А някой да си спомня в какви далавери бяха уличени във връзка с провеждането на писледната олимпиада в Атина?

Ако не са го казали, са си го мислели :) Това си е истина!

Къде е тука мистификацията- 100 евро пенсия и 200 евро заплата!Цени и ток- като в Германия! Аз тука мистификация не виждам! Това са самите факти!

Пак се правим на ущипана девоика, само не разбрах с какво ни обиждат..

"Ощипана мома" е израза. И освен Ощипвам, което се пише с О, девоЙка се пише с Й. Ти едно изречение не можеш да напишеш без грешки, а се чудиш защо не разбираш това или онова. Аман от неграмотници в този форум.

Естествено ,че е лъжа.Само един доморасъл политик от сорта на Божидар Димитров може да направи такова изявление.Факта ,че са проверявали информацията по дипломатически път потвърждава поговорката:Ум царува,ум робува,ум патки пасе.Мястото на тия от Външно е на село,да пасат патки.Представям си гърците колко са били сащисани и в последствие колко ни са се смяли.

skoro i video :))

Какво нередно е казал човека? Нима това не е вярно?????????????

Не е важно казано ли е или не важното е,че за съжаление е истина!

не е инсинуация. Художествена измислица, която е истина, представена като изказ на гръцкия премиер. И понеже отговаря на българската действителност Младенов - външния министър е проверявал ??? чрез посланика ни в Атина

Елате да видите какви са в свиленград цените заради козарите пък тогава говорете вярно ли е или не.Преди идваха само в събота и неделя, а сега са ежедневно - пък и вижте какво обороти правят в БИЛЛА и ПЕНИ МАРКЕТ от тях - нищо, че цяла Европа им плаща заплатите и пенсиите - НАЛИ?

Ами това си е абсолютната истина! Истината боли,но лъжата не прави истината по различна. България е най-бедната,най-изостаналата държава в Ес. С най-крадливите и корумпирани политици за последните 20г. Никой от нашите бивши и настоящи управленци немогат да докажат произхода на богатството си. Но те са удобни на света,защото са техни слуги,зависими са. За да си мълчат на Запад какви боклуци са нашите политици,те се съгласяват с всичко за да ги оставят на воля да крадат необеспокоявани.

Щяха да си ви европейски пенсиите,ако не смучехте кръв от Европейския съюз!Той най-накрая ще фалира от да ви хрантути!Маляките не са учени да работят,а да изработват.Единствено им свалям шапка,че са патриоти и националисти,че за тях всичко е Гърция и гръцко.Когато ние се научим,че по-свято от Родината няма ще се оправим!

И какво лошо е казал човечеца. .Да беше казал и че сме станали бушмени, щеше да е най-точно.

Когато фактите говорят и боговете мълчат!

лошото е че е истина описаното....

Предлагам да кръстим улица на името на Георги Папандрео

Като отидеш на лекар,пак ли му казваш че не е вярна диагнозата и искаш да ти се извини?!!

Как може да пишеш, че това е измислица,при положение , че е самата ИСТИНА?Или сме толкова прости , че не можем да го разберем в прав текст?!!!!

"Министър Младенов заяви от своя страна, че тази информация е пълна инсинуация." Пичове, ами то и наличието на предизборна програма на герб, както и на антикризисна, кризисна или каквато да било - също се оказа инсинуация, без дори да е мистификация. Просто обикновена дебилия.

"..нашият посланик в Атина е разговарял с кабинета на гръцкия премиер". А би трябвало някой в посослството всеки ден да чете поне един голям гръцки ежедневник за да бъде посолството актуално информирано за текущите събития. Направо сме се изложили.

абе маи изтината треба да се каже от некои друг. па и тогава викаме че ни обиждат. обида ли е изтината ? така бесе и когато стрехме сошялизума . вече 20 години ни упавляват ченгетата и спортисти . кво изкате??? тове е изтината

a nima e laja

Не знам кой какво е казал, но думите звучат много достоверно. Уви, това е България. Шепа мръсни крадци ни прецакват държавата.

Дали го е казал или не - няма значение - това е гавра с България. Не, че не е така, но дори на една курва не й е приятно да й викат в лицето пред всички, че е курва. За мене това е "полуистина". Защо полуистина? Защото този, който е измислил и тези, които му пригласят с тази гавра, пропускат много важни исторически факти: 1. България 65 години се управлява от червени бандити. 2. В България не е имало десен военен преврат (както в Турция и в Гърция) за да се прочисти от бандитизъм и алчен псевдокомунизъм. 3. Доста време България беше по силно развита икономически от Гърция. 4. Гръцката икономика се вдигна след стотици милярди $ безусловна помощ от САЩ и ЕО. И НАКРАЯ НЕКА ГЪРЦИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, че по време на Военната хунта в Гърция, точно тази бедна и изстрадала България прие десетки хиляди гръцки бежанци, даде им жилища (а ние чакахме по 20 години); даде им работа; децата им завършиха висше образование (без да се явяват на приемен изпит) и т.н.

Ти не си злопаметен, ти си МАНИПУЛАТОР И ЗЛОНАМЕРЕН. България до 1985 г се управлява НЕкорумпирано и няма заеми. Големите корупции стават след 1985 г от едно ново ръководство на България тогава- начело с Луканов и сие от 9 човека. ТВОЕТО е абсолютен изрАз на тъпизъм, НА човек който не може да си оцени обективно най-новата история. Има както пубавите така иминусите в социализма.Най-хубавите бяха ЧЕ СЕ ГРАДЕШЕ И СЕ СТРОЕШЕ В МАТЕРИАЛЕН ПЛАН! Най-лошото е че една изкуствена партия създадена от тези 9-ма -БСП унищожи в последните 20 години всичко материално и положително създадено при социализма!

Истината боли :(

Нима е лъжа всичко това ? Друг е въпроса , че е така защото БЯХМЕ СОЦИАЛИСТИ!!!!!!!!!!!!!!

През годините на соц-а се извинявахме за много неща с турското робство, а сега модерния гъзпапир стана цоца

Мекотелите ни политици никога няма да се осмелят да се скарат с Гърция. Ще им целунатръка , ще им благодарят, ще наградят с орден някой гръцки политик дори и да е казал че иска да ни изтреби.Тези хора не смеят да да намекнат на една Македония че не е права да ръси глупости за нас , вие пишете че с Гърция ще се скараме

От истината най-боли :( И да не го е казал, то се вижда, че е така

може и да е истина всичко казано за България, но гърците да си гледат тях си, защото точно със всичките си привилегии които ползват за сметка на държавата са на това положение.

И да го е казал и да не, все си е вярно. Борисов да не вдига гири ами да мисли как да оправи това положение. Щото моята заплата е европейска, ама на повечето хора не са, пенсиите на възрастните са повече от ЖАЛКИ, а той човека се сърди... еми да се сърди на себе си.

Истина е и не е виновно конкретно лице, за съжаление виновни сме всички ние, драги сънародници българи. Защото българинът търси вратички да избегне закона за всичко - търси фалшиви болнични, търси баджанак да му спре написания акт, търси братовчед да му вкара детето без изпит, хиляди дребни бизнесмени лъжат по всевъзможни начини да не плащат данъци и т.н. Е, едно българче живеейки 20-30 год. в такава среда, как мислите че като стане държавник изведнъж ще се промени, ще започне да разсъждава като немец например и ще спре да търси баджанаци и братовчеди за сделки. Радвам се, че Бойко озаптява най-наглите от българите. Но манталитетът ще си остане.

Браво!!!

Много добро изказване Цвети, и много вярно. И не Борисов, и Господ няма да ни помогне докато не осъзнаем простата истина която ти описваш.

Какво е значението дали го е казал гръцкия премиер или не, като е самата истина!!!

Така е, прав си. ББ вместо да гледа кой го е казал (стар комунистически похват) да се замисли сериознокак реалността да се промени...