16 прибрани ”недосегаеми”, погрешка и певец

16 души са отведени за разпити след днешната операция на МВР "Недосегаемите", съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - 16 прибрани ”недосегаеми”, погрешка и певец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по добре да грешят,като работят отколкото калтаци да си разиграват далаверите.

Вчера гледах интевюто с Краси Аврамов. Разбили са две врати и са нахлули въоръжени и маскирани. Ако собственика притежава законно оръжие и изпозастреля рамбовците и снимачният екип кой ще е виновен? Пак ББ и ЦЦ ще ни обясняват как законите и съдиите са виновни. Да се случи това е само въпрос на време ако полицейско-жандармерийската хунта продължи да потъпква законите на държавата. Престъност не се бори с престъпления!

Ех така е така е и аз го повтарям, ама глеж колко народ се радва на това реалити шоу :( Бигия Брадър явно не им стига ...

Тези добре ли са? Извинили се за нахлуването. Взели акъла на човека, вратата строшена и какво ли не. А кой ще плаща щетите? Идиоти ли сте или докато не влязат във Вашата къща си е добре?

Сегашното правителство е съставено главно от недообразовани полицаи и затова ще гледаме само полицейски екшъни. Таман им е паднало да си поиграят на апаши и стражари. Страната загива икономически, без ситема за добро образование, без система за здравеопазване. Всеки ден си сменят позициите, само една си остава постоянна- че виновен е Станишев. Много инфантилно правителство. Но натози народ, който няма смелост да си казва нещата прямо и да се опбедини в умно общество- така му се пада. Я вижте Гърция- намаляват им 13-тата и 14-тата заплата и плачат, а нашият недообразован премиер ни плаши с Гърция. Дай Боже да станем като Гърция та да накараме управниците поне да четат повече и да не смятат , че да си начело в държавата е като да си полицай в акция.

Mnogo me kefi kak gadnite prestupnizi revat po foryma .Zezo taka,Boko inak! Polizaiska sistema .Shte kajem na Strasburg .HA HA HA .Svarshi vashta.Neka ziganite vi opraviat v pandiza sega !!!!!

Цветанов нали щеше да да се развежда и чакаше дете от една млада жена от Велико Търново ,самият той го каза навръх рождения си ден по телевизията..какво стана ,да ни би да я утепал тази жена ,защото тя просто изчезна...Арестуването на певеца показва колко са смислени арестите и за каква простотия става въпрос..

Е това е да си полицай и да ти е била много тясна фуражката! Ида е имало начебки на мозък вътре е изчезнал безвъзвратно , хлътнал е навътре т.е. Вакуум.

Факта, че всичко се снима по тези акции, а осъдени няма - ме навява на мисълта, че това е или политически рекет, или зрелище за примитивния българин :)

Особено съм съгласен с последното - дай на простия зрелища. Ама като иде на лекар, пак ще си седи болен, пак ще се чуди с какво да купи хляб и пак ще е гол като пушка. Само дето няма как да го разбере. А Красимир Аврамов за пореден път доказва, че си е долен ляв педал. Ако у нас ми нахлуят погрешка, да ми произвеждат стрес, ще ги сцепя с дела после.

абе голяма работа като са го арестували погрешка тоя койот. жалко че не са му ударили и няколко шамара пак по грешка :)

Nemoga da razbera zasto vinagi vsi4ki sa nedovolni i samo marmorite.kakvo trjabva da stane 4e da ste dovolni.marmorite protiv tova 4e sa arestuvani hora koito 20 g vi kradat taka li da go razbiram

Просто е като фасул: Не можеш да го разбереш, защото си тъпа гербова марка на гърба на Майка България, затова трябва незабавно да те отлепим и хвърлим в канализацията, че да изтечеш към дъното на морето.

Ти тъп ли си или наистина не разбираш за какво върви реч? Незаконно нахлуване в имот и то от СПЕЦченгета. Ако ти се случи у вас, недей да мърмориш! Разбра ли ме BULGARINO ?

Цецковите ЦИРКОВИ арести, ташак работа....., на България и трябват сериозни арестувачи!!! Всеки арест ФАРС и Боце ЦЦ - Цирк!!!!

Цецковите ЦИРКОВИ арести, ташак работа....., на България и трябват сериозни арестувачи!!! Всеки арест - ФАРС!!!

Напълно съгласен съм че тези нещастници превърнаха България в ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА. 65 000 ченгета на 7 млн население- на 1 място в Европа. И за какво са ни тези дебили-да ни правят луди. Този ЦЦ е един от най-тъпите бичмета които съм чува-чухте ли го- лица и хора! абе тъпанар нееден да не искаш да арестуваш лица и гъзове. По тъп от него е само ББ!

Стоя си аз в хладилника, нали се сещате защо? И по едно време усетих, че се понасям в небесата - не лично, а като "аз и хладилника" бая се кандилкахме, според мен ни носиха в северно направление, защото ми ставаше все по-студено, ама после явно смениха посоката, защото пък стана по-топло и мокро, ама това не е важно. По едно време не знам защо вратата я отвори гръцкия вътрешен министър и ми плещи едни "затворакис", пък аз му се дзверя "как затворакис, нали тъкмо отворакис, пък и то отде се взе, нали сте в криза?", ама не ми отговори, а се "извинакис" и ме пусна да си одя, грешка било. То всичко си беше грешка, още като я питах Пепито "к'во ша прайш тази вечер и празно ли е у вас", ама как да се прибера като пиле у фризер, сиреч бая чисто гол. Та пиша сега по интернета на фризерната част на хладилнико някой да ми донесе едни гащи барем и шлифер, ама по дълъг тъй някак. Аре, чакам!

Мачкайте гнидите, браво Цецо, на критиците тук пожелавам здрави нерви ахахаха :)

Явно са търсили някой, който живее в този апартамент или собственика или наемател. Аврамов нали живеел в Холивуд, какво прави на този таван. Сега видях по Тв-то, та този "мезонет" си е чиста дупка, направо страх да те хване. Сега най-после някой пак ще пише за бездарника Аврамов, няма да се учудя, ако това е някаква инсцинировка, както участието му на Евровизия. А на неговия любовник, "спонсор" (на клипа и още какво ли не) Иван Салчев, провериха ли доходите от къде са? Да не би него да са търсили там?

Толкова кухи лейки тук на форума и всичките от ГЕРБ. Ако не бяха от ГЕРБ, щях да си помисля, че е сън. А, бе, малоумници, ако имахте поне малко въображение, щяхте да се поставите на местото на нещастния певец и да се досетите след това, че това си е направо незаконно нахлуване в частна територия и следователно е престъпление. А жалкото министърче полицайче Цецко и неговият началник Боко нямаше да си траят като бълхи в гащи, ако всичко беше наред. Тъ, по-тъп, ГЕРБЕР, е това е класацията. Дано по-рано се скапете, че иначе лошо за нормалните българи и за майка България.

Хаха, видяхте ли видеото на пресцентъра. Полицайте там са като "учтивия лос". А задържаният - мирен и хрисим. Само с кафе не ги почерпи в този ранен час. Няма съмнение за автентичността на клипчето. А пресцентърът мисли, че ще бъде гледано от малоумни? Или е правено от малоумни?

Цирк Бо-Це-ЦЦ - докога ще гледаме простотии.Направете нещо свястно

Е, вие нямате угодия в тоя форум.

май май не е било грешка. откъде у това бездарно пискало пари за мезонет? или се е научил да писка така тънко докато си е играел на чичо доктор с някой богат батко с пари...хаха тоа па откъде го намесиха и него пак в топ новините

Грешка няма !!! Просто полицията е търсела другия мъж с който е прекарал нощта. И който му плаща мезонетчето... Ама не могат да го кажат просто полицаите.

хахаха, да го бяха прибрали преди Евровизията .... хайде да не вие толкова сега

Абе на кой му дреме за ЧОВЕКА-ПЕДЕРАСТ опа ГЛАС?

Абе на кой му дреме за ЧОВЕКА-ПЕДЕРАСТ опа ГЛАС?

Е, грешка-прошка! Ами онези предишните, които се изпозастреляха в Бели брези навремето?

Кога ли ще шчупят вратата на Цеца,дали при нея не трябва да отидат?

Накрая на годината ще се проведе конкурс за късометражни екшън филми под патронажа на ЦЦ и с любезното спомоществувателство на ББ. 1ва награда - един гейм тенис с бащицата; 2ра награда - кредитна карта от СиБанк; 2та награда - потупване по рамото

а дедесарите от видин кога ще арестувате???най големите играчи са именно там

Защото са си платили, то е ясно.

писна ми от всичко невярно, което се тиражира в медиите! писна ми от всичките показни арести! писна ми от всичките фалшиви обвинения! Писна ми от тази полицейщина!

Не ти ли писна няколко нагли клана обвързани в партия било то социалистическа, да обирата най нагло българския народ и в частност теб и в същото време същите тези да говорят от медиите за справедливост и морал??? Не ти ли писна нискоинтелигентни хора с разни прякори дето нямат един трудов ден да карат луксозни лимузини и джипове, а в същото време пътищата на родината да са като след бомбандировка? Не ти ли писна лекари, учители и повечето хора с висше образование да са почти най бедната прослойка на България, за сметка на тези с джиповете?

Вземи си пусни някоя турска боза.

всеки който го гледаме по тв е за затвора

Много недоволни от днешните арести, а и от предходните, на хора ограбили държавата с милиони и по някакво странно съвпадние свързани с БСП и Гоце. Защо така бе другари? Защото сте социалисти ли защитавате тези душмани, ограбвали народа толкова години? Това ли ви е "социлната" политика? Това ли ви е енергетиката глупчовци?

Ура!Арестуван е и Меемед Доган Оглу-Недосегаемия!

абе много ги разбирате нещо.Май незнаете ,че в Америка и Европа с престъпността се борят по сащия начин.Да не мислите ,че само тук стават грешки.А кой е толкова тъп да мисли ,че кадето и да е по света, някой ще си подаде оставката за такова нещо.

Ура!Арестуван е и Меемед Доган Оглу-Недосегаемия!

Поне от човека-глас, можеха да ни оттърват ама и това не направиха! Тююх

голяма грешка че са го пуснали този мошеник наречен 'човека глас'

Това вече е произвол и диктатура!!!!!

Имам чувството,че Киноцентъра се е преместил в МВР. Какво е това видео всеки път, те със снимачен екип ли се движат? Какво целят, кого искат да уплашат? Добре, че са с качулки, иначе сигурно щяха да си водят и гримьор, да им пудри носовете! И какво е това - да ти счупят вратата, да ти изкарат акъла, а после - извинете, грешка! Ако не беше страшно, щеше да бъде смешно!

Тези хора не разбраха че човека-глас е само един и той се казва Тони Стораро хахаха

А защо да не оставят Краси в ареста под предлог, че иначе може да пее, а това е по-опасно и от данъчно престъпление :-)

За тия, които се радват - нинджите са по принцип членове на престъпна организация. Не знам защо трябва да се прави такъв сеир с тия арести. Какво е скритото послание "Фащаме лошите" или може би "Ако не сте от наште ей това ще ви се случи". Да не би да са очаквали въоръжена съпротива, че пращат нинджите? Каквито и да са арестуваните, начинът по който се процедира с тях е по-важен от самото престъпление. Защо ли? Утре ще ви надуят главите, че плешивите са престъпници "как смеят те да заслепяват невинните граждани" и ще има изправени до стената гладки кубета и радостен народ с перуки...

Какво значи парични средства с неясен произход. Ако куките открият у нас 1000лв в кутия от обувки на дъното на гардероба какво? Как да докажа от къде ги имам? Значи с измама съм ги придобила.....

Бе кой ще ти гледа въшливите 1000 лв., там търсят от милион нагоре.

току виж ме объркали като Човека Глас...и първо *бат, после питат. И като казваш, че става въпрос за милиони...кой е луд, че да държи милиони в офиса???

Стига зрелища, дайте ХЛЯБА!!

Хляб има в хлебарницата, ама се купува. Не виждам защо някой ще ти го дава.

Харесвам Борисов и гласувах за него, но това с арестувания по-грешка"певец" ми идва в повече. Трчбва официално извинение към Краси Аврамов, какъвто и да е той и наказание за организатора на злополучната акция!

крака

Следва недоклатените

То че станахме полицейска държава, така е, ама кога тоя народ ще го разбере и ще им каже на тия "баста" и дано да се намерят истински демократи и разумно мислещи управници, професионалисти да оправят нещата. Какви са тия акции, те цял кино център ли водят с тях да ги снима, стига с пиара...омръзна ни!!!!

Демократи вършат работа само където има гражданско общество. При наличие на диви селяни и тарикати, каквито са повечето българи, трябва силна ръка. Браво, Цветанов!