Военният министър катастрофира. Ранено е и дете

Лек автомобил „Мерцедес" на Национална служба охрана (НСО), возещ военния министър, катастрофира на столичния бул. „България" на кръстовището при хипермаркет BILLA.

Обратно в новината

Коментари - Военният министър катастрофира. Ранено е и дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шофьорите от Национална служба за охрана са най-добрите, те са обучавани да се движат по този начин, а тези, които не разбират за какво става въпрос и само драскат глупости могат чисто и просто да го духат!!!!!!

Ей мекере , заплатаджия и лакей на управниците!!!Я се наври там от където си излезнал!!

Само веднъж се срещнах с такъв ескорт и не искам НИКОГА да ги срещам отново. Защо не си направят адм.столица далеч от хората? Тук живеят и нормални граждани, които заслужават уважението на "управляващите"!

Блажени гладните и жадните за правда, защото те ще се наситят.

А ако детето не се возеше в джип на Мерцедес нямаше да е само с наранявания просто късмет.

А, че таткото изяде шамарите (може би от министерската кола прецениха, че той е виновен) - това защо го няма в новината? И че полицаят не можеше да ги разтърве сам... не видях да е споменато, дори и мимоходом...

Че не е имал един Глок таткото да напълни дебелото шкембе на тоя лакей от НСО.

Докога ще изказвате само мнение без категорично да го насочите към виновника. Разбира се, че проблемът с Аню Ангелов трябва да е изключителен повод за ясна оценка и ясно демонстриране на крайно отрицателното общественно мнение към системата на охрана и транспортиране на политически лица в България. В момента тя няма нищо общо с нормалните охранителни практики и с политическия морал. Ежедневие е в София / пък и в страната / да се движат някакви странни автомобили, които буквално застрашават живота на пешеходци и автомобили, като обясненията на контролните органи са че те не могат да ги спират и контролират. Т.е. управляващите в тази държава могат да те тъпчат, дори ранят, убият чрез превозващите ги транспортни средства, но специалния закон е такъв че обикновенния човек не може да им търси отговорност чрез съда. Докога ще толерирате такова поведение на управляващите в България независимо кои са те ?

Като е бързал да тръгне по рано ,а и шофера му със сигурност е протеже.Там повече от половината са връзкари.

Слаба организация - как може НСО да не е в постоянна връзка с КАТ, та нали по бул. България движението се регулира от тях? Да пуснат зелена вълна, за да могат да се изнесат по-бързо. В НСО са уникални шофьори, но за съжаление явно организацията куца.

Ти да не си от уникалните.

Поредната мутрафонска постъпка на служители от нашата държава. Господата от НСО отново комбинират черти като нахалство простотия и български манталитет в едно. Браво ! Поздравления

При такова НАГЛО поведение Аню и шофьора аут.Преминаването с бясна скорост на червено е опит за убийство.Къде са правораздавателните органи или има чадър?

Дано някой умник,най-после си направи изводите.Сега дете в голяма кола,а утре?Аз возя 2 деца всеки ден на училище с 11г.Опел,как ли би ми се отразил удар с С500?Като не могат да шофират умело,да им сложат патрулка отпред,с пуснати сирени,лампи и т.н.,да ги виждат всички.Но не е и там проблема-тази катастофа илюстрира ТЯХНОТО отношение като цяло към електоратеца.

при тези задръствания няма място за бързане. политика се прави с акъл и организация, не с бързане и нсо-наглост. след протеста за дупките е време за протест срещу нсо-наглостите. аман от привилегии, нали затова потропвахте по площадите преди 20 години!

този, който се вози (мимнистъра) е не по-малко виновен от шофьора! Само , че както винаги и този случай ще се потули и ще продължат да карат в насрещното!

Еми да си понесе последствията шофьора. Иначе добре че мерцедеса е здрава кола, иначе страничня удар си е смъртоносен

НСО са винаги невинни, дори и да са виновни, както се е случвало доста пъти!!! Случаите винаги се покриват и ще става по-тежко, защото простите шофьори от НСО се мислят за богоизбрани!!Булгаристан да живей!!!

Добре е поне, че човекът е карал джип, иначе можеше да са мъртви с детето си. Оставка за министъра !!!

Ей как ни правят на по-прости от себе си...Бързал за важна среща в 8 вечерта,даже много важна... Бързал за някоя кьор софра,да не вземат да омахат всичко по масите преди него.Как не беше един КАМАЗ насреща ,вместо този джип...

тои ли даде "командата" да се мине на червено? има ли пиян или забарзан? дано виновня си понесе отговорността. утре може и да убие някого. дано и детенцето скоро оздравее.

безобразие, безотговорно отношение, и това ми били управници??????? ялки типове сте вие без поведение и елементарна култура, такива са ви и шофиорите!!!! какав пример сте за нацята???? кои сте ви вземе на сериорно???? "яхаите" повече дарявните коли и показваите просташкя си стил, но не нараняваите невинни хора по патя. дано детенцето се оправи барзо!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На едно кръстовище се сблъскват 4 автомобила, на НСО, на МВР, на Президента и на Премиера. Пита се: Кой автомобил е нарушил правилата? а. Автомобила на НСО б.Автомобила на МВР в.Автомобила на Президента г. Автомобила на Премиера д. Правилата са се нарушили сами

всичко е до манталитет, хора ... аз живея малко извън българия - всяка сутрин и вечер на път за работа се разминавам с други шофьори на едно много тясно пътче - ВСЕКИ път, когато излезе кола насреща ... ей така от уважение и 2-мата шофьори отбиваме веднага в дясно. След това се разбираме кой да мине... Но фактът е че и 2-те страни показват дисциплината си на пътя. А какво ще му стане на министрю шопарски ако почака като всички останали хора да се изнижат колите през светофара ? ще му потънат гемиите ли ?? с малко се е разминал свинчото ... да беха уцелили някой камион та да видят как се кара служебна кола на червен светофар !!!

абе 4 годишното момиченце е опитало да направи атентат на министъра като го засече с джипа на тати

Тия от НСО са редко тъпи мутри.Засичали са ме най-нагло и неочаквано и само късметът и бързата реакция са ме спасявали.Отгоре на всичко във втората кола ти се зъби един простак,който се вози на отворени прозорци и стиска пистолет,готов всеки момент да го използва.Явно и ВИП возещите се не са по-умни.Никога не бих позволил да ме возят по този начин,независимо колко и за къде бързам.Така се кара само умиращ човек в болница,няма друго оправдание.

Този Аню (1942) не трябва ли да е отдавна пенсиониран. Или бойковите хора пенсионата възраст не ги хваща и се правят на каубои по софийските улици!

Живота на едно дете нияма цена! Нияма значение дали си министър, президент или просто гражданин! Бъдете внимателни на улицата! Всеки ден умират хора!

предлагам на правителствените трасета да се слози нов знак череп с две пречупени кости! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хе, само не ми казвайте, че някой е изненадан.

Нали и Гоше Първанов, в началото на мандата си се движеше в насрешното платно и пак помете е дно семейство по същия нячин! Ето ви го "новия морал" сега!

Ей, гърчаво, недосегаемо момченце от НСО. И всичките останали боклуци! Причинили сте на детето травма. Е, имате голям късмет, че не съм се случил там!!!! За къде бързаш бе, боклук????? За къде бе???? Какво ти беше толкова държавно и спешно??? Досега не съм видял нищо, като резултат, което да заслужава такава спешност!!!! Какъв командир си ти бе, щом даваш на шофьора си да кара така?????? Нямам думи... Това не е държава, това не е народ! А, да ви видя сега кое е по-страшно: 5 стека цигари или този величествен пример за наглост, агресия и всички останали имена, които измислят за смешните си акции.... И като добавка - не всички в тази страна са малоумни. Мислете върху това.

Ох горкия, Дано да не сдаде богу дух от този "хем-атом" ами ако при него горкия се развие в по-висока степен като "хем-молекула". Горкия - пишете му вече надгробни епитафи, че получил синина. Мерките са ясни - държавните мутри - да се поозаптят малко от малко. НСО минал на червено - както обичаха да правят. Да плаща сега зелено, та да му се компенсира.

Добре бе хора, колко минути ще спестите ако намалите на светофара , а не минете с 100, от 3 до 5, а колко души минаващи на зелено се оглеждат за коли със специялен режим на всеки светофар, 1 на 1000!Колко души може да убиете в тези секунди на летене?Непоправимо е , трябва ли да убиете някой за да се вземат мерки , както става всичко тук в тази нещасна държавичка!

Тези шофьори на НСО са убийци на пътя! Нима това е първият подобен случай?! Преди години, по Костово време, ескортът му щеше да ни отнесе от пътя между Калояново и Хисар. Отиваха на някаква среща в Хисар и караха по средата на двете платна с бясна скорост. Няколко коли пред нас взеха да излизат на банкета, та навреме разбрахме каква е работата. Ами ако не успееш да реагираш адекватно в такава ситуация? А помните ли пак преди няколко години как ескортът на Първанов, "бързайки" за честванията на Априлското въстание в Копривщица, блъсна една жена? Всички се изнервихме да чакаме Първанов, без него възстановката не можеше да започне. А накрая обявиха за виновна горката женица - карала бързо и изпреварвала неправилно... Бла-бла! Дано и този път не излезе виновен бащата на детето! Не е ли крайно време да се вземат мерки срещу тези идиоти в лъскавите лимузини - и шофьорите от НСО, и шефовете им на задната седалка, които явно налагат този стил на каране?!?!?! Или да вземат да й сменят името на тази служба!!! Нямаме нужда да бъдем "охранявани" по такъв начин - като ни изтребват по пътищата!!!

Добре, че детето е било в джип. Ако беше обикновенна кола можеха и да не оцелеят. Само да попитам от къде НСО в мирно време ще имат права да минават на червено? За какво са им на депутатите специални права при движение по пътищата? МЕДИИТЕ ДА СА ПО АКТИВНИ ПО ВЪПРОСА ,А ДА НЕСЛУГУВАТ!Утре Вашето дете може да бъде в подобна ситуатция!!

Днес в 19.30 часа автомобил Мерцедес на НСО, превозваш военния министър за много важна среща в 20.00 часа в министерството, е бил принуден да включи светлинна и звукова сигнализация, за да премине урегулирано със светофар кръстовище. По неизяснени до момента причини онзи ти ми простак с джип решил да мине на зелен за него светофар, като по този начин препречи пътя на Мерцедеса на НСО, вие да видите. И естествено идва въпроса - кой е виновен? Е, кой да е виновен??!?!? Мерцедесът на НСО ли да чака на светофар в 19.30 часа?!?! Че той кара насред бял ден в час пик в насрещното по "Цар Освободител"! И винаги бърза за много важна среща, защото 1 светофар те задържа за цели 1-2-3 минути, които за НСО са винаги жизненоважни! А оня с джипа да се оплаче на арменския поп!

Абе хора това е братовчет ми ,и не е момиченце а момче,тия боклуци кво си мислят бе вашта мама скапана да еба и тъпанари,кои ви дава право да карате като луди бе а?и тия с депутатите същото е,мерцедси ли ,радвам се че детето е живо горкото то е болно от диабет.БОЙКО кога ще спреш тая свободия,закона по пътищата е еднакъв за всички бе БОКЛУЦИ

евала,точно еи такива буклуци с имунитети ни скапват живота *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бойко, какво още чакаш да стане, преди да озаптиш НСО или поне да им прибереш сините лампи?

Бях там, случи се точно преди мен и за всички които защитават шофъора на НСО или са такива действащи мога да кажа че вие всички сте пълни ненормалници. Тоя кретен изпревари цялата колоно в лентата за завиване на ляво, съвсем безцерамонно мина на червено и дори не намали. Всичко стана ЕДИНСТВЕНО по негова вина и разбира се ще покрият всичко. УНИКАЛНА НАГЛОСТ НА ШОФЪОРА!!!!

нали се сещаш-аз сам ..последната дупка на кавала,, на нсо.газари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Онзи ден пред мен на същото кръстовище , едно голфче отнесе предния номер на кола НСО от кордона на Бойко.Човекът си минаваше най-спокойно ,а тези се излетяха на червено.Добре че беше малко по-смотан човечеца,не разбра какво стана и си продължи.Тези говеда излязоха и взеха да псуват.Генерала е бързал за салатата сигурно , в 8 часа едва ли е по работа.Незнам как ги избират в НСО ; с кастинг за мутри ли...

Ако щеш вярвай, точно така ги избират.... за съжаление!!!

Чл. 159. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак Б2, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество; 3. да не се съобразява с организацията на движението, въведена с пътни светофари, пътни знаци, пътна маркировка и други средства, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления; 4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този правилник. През това време той може да подава само светлинни сигнали. (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин. Някои вече да им потърси отговорност на тези говеда.

А това хубаво мутренско мерцедесче - дали му е видно какъв му е "режима"? Лепне ти се и ти пусне някоя светлинка или сиренка, а кара като надрусана мутра с 2 пияни проститутки... или некой министър... Покажи ми какво му е специалното на мерцедеса и какво? Да се плаша и да давам път на лъскави МПС-та с вратнести шофьори... И карат като дебили...

Къса е историческата памет на българина... Преди само 2-3 години пред президентството пак подобна кола удари и остави на място студентка, по право, която се връщала от изпит. Мисля, че Ирина се казваше. И какво стана - БТВ прави разследване, предаването тази сутрин, таксиджии са разпитвали като свидетели, в района на президентството има поне 40 камери, и в крайна сметка никой нищо не е видял и чул, и всичко се потули. От това не става нито държава, нито народ! В крайна сметка кой кара така автомобила си, който знае, че нищо няма да му се случи.

По-полека с категоричните мнения!Хората които се возят в колите на НСО ги избирате вие,ние само ги возиме.Затова не олицетворявайте шофьора с министъра!Аз също съм шофьор от НСО и смея да кажаче около мен е пълно с карачи- кретени които са анонимници, обаче като стане проблем с НСО веднага почват,,тия от НСО такива,онкива.Хората от НСО и те са взели 13 заплатаине са им вдигнали заплатие като на вас!Така че по-полека с квалификациите!НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ НА КОЛЕГАТА МУ Е МНОГО ГОТ ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ!НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОИ ДА Е НА НЕГОВОТО МЯСТО СЕГА!

Ако наистина е минал на червено? Какво - тарикат, с мерцедес, а и от НСО? И ако минавате на червено по страната - кой получава снимките от нарушенията ви и кой ги плаща?

По-полека с желанието да оправдаваш колегата си!! Аз, за щастие само съм се разминавал с коли на НСО по пътищата и трябва да щажа, че по нищо не се различавате от мутрите. Разликата е, че поне на мутрите не им плащаме заплатите. И още нещо - много хора не получават 13-та заплата и увеличение защото имат задължението да осигурят своята и на семейството си прехраната и вашата, нали разбирате?!?!? Радвам се, че детето е добре, а за вашия колега и министъра изобщо, ама изобщо не ми пука и се моля този отгоре да си прибере грешките, за да не нараняват другите. Това важи за всички гадове на пътищата, а за вас в особенна степен и знаете защо?!?! И не разчитайте само на сана си, защото на хората вече им писна от правоимащи и не се знае следващия как ще раеагира. Ако на мен ми блъснат детето ще намеря начин да върна болката, ако ме разбираш!?!?

Само, ако може да обясниш, какво щеше да стане, ако беше намалил малко шофьора от НСО и се беше огледал???Колко време щеше да изгуби???Сега не само, че не стигна навреме, ами министъра ВЪОБЩЕ НЕ СТИГНА до там, за където е бил тръгнал.

Сигурно сте прав, че разни идиоти искат от вас да правите глупости и дори ви заплашват с уволнение, ако ими се противопоставите. На този министър името и физиономията му предполагат, че е от тях. Само че вие сте зад волана и е ваша отговорността за безопасността на машината, която управлявате. И ако по някакъв начин не се вкара система за противодействие на неадекватните претенции на вашите пасажери, рано или късно става сакатлък. За пример - скорошният опит на един президент, да дава акъл на пилотите, как се кара самолет.

Естествено, че НСО са невинни! Гледат ли тея простаци дето не са от антуража на Боко Тиквата къде карат а? Детето е виновно! Амаха хората на големия вожд никога не вършат нищо нередно и да Станишеф е виновен и този път. НСО са най-примерните шофьори и винаги спазват правилата за движение! Никога и никого не са изблъскали от пътя и никога не потулват инциденти с техни коли. Да ви е честит пожарникаря, физкултурника, учителката, финансовия гении и ендокриноложката с детските песнички!

Ще има ли затвор за този от НСО за причиняване на телесна повреда на малолетен, поради непредпазливост??