”Ядреният клуб” ще пази света от зли сили

Участниците в първата среща на върха за ядрената сигурност във Вашингтон се ангажираха в общо изявление да обезопасят в срок до 4 години всички уязвими ядрени материали, за да не се сдобият с тях злонамерени "недържавни структури".

Обратно в новината

Коментари - ”Ядреният клуб” ще пази света от зли сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егоизмът на хората е главното зло в живота им!!! Как се е появил и развил егоизмът? Възможно ли е да бъде трансформиран алтруизъм и готовност за саможертва? Достатъчен ли е Човешкия Разум да предотврати евентуални катастрофи, предизвикани от човешките мисли, поведение и действия? Всичко това са много големи въпроси. От много години те все още нямат еднозначен отговор . През хилядолетията на настоящата цивилизация са се появявали гениални Човеци, изпреварили времето си. Без изключение те са преследвани, обругавани и унищожавани безжалостно! Понякога за целта е използвана Църквата?! Понякога са преследвани от Държавата?! Не рядко унищожението е идвало от манипулираното и заблудено простолюдие?! В наше време известна надежда се възлага на раждането на т.н. "ново човечество"- кристалните, индиговите, психичните деца. Сега те се раждат на различни места по Земята. Разчита се, че ако тези хора обединят своята енергия биха могли да предотвратят наближаващата катастрофа на Земята. Да се надявяме, че хората сега са по-умни и добри и тези деца ще бъдат съхранени! Съвременното Човечество притежава вече качества да не допусне появяването на нов Ирод и гонители!!!

Амин, братко!

Я думаю нещо вие много мислите и се дразним! Зема да пусна един 20 колотонен фоерверк по US субмарината, дето ми се мота около Сахалин, па после ще си допием водката...

Аз си мисля, че точно тези държави, дето ще ни пазят от терористите, с тяхната имперска политика, точно те са причина за тероризма. В крайна сметка, едно време и Левски за турците в България е бил терорист. Не може ти да притежаваш оръжие и да заплашваш с него, а да спираш другите да не си правят собствено оръжие за защита. Това някак си цинично ми се струва, не мислите ли?

Прав си! Всяка страна трябва да си има ядрено оръжие - и Косово и Либия и Судан и Сомалия и т.н.

А кой ще ни пази от чалгата, селтащината и мутрьорството???

и англия и русия и сащ и израел и индия са терористични държави притежаващи ядрено оръжие

hamerikanzite sa edinstvenata zla sila koiato mi idva na um....

някакъв "умник"пита,какви са САЩ и Израел!Отговорът е лесен:Тези,които са стиснали арабските терористи за гушата и не им дават да дишат!С цената на много жертви от млади и здрави момчете и с цената на милиарди долари!Това именно те прави жив,жена ти и децата ти,за разлика от убитите в Ню-Йорк,Лондон,Мадрид,Москва и самолетните пасажери на "Ер Франс" и "Пан Ам"-също живи и по своему щастливи!Ако не бяха те-терористите щяха да са вече тук,както е в Чечня и Ингушетия и ти нямаше да можеш да задаваш глупавите си въпроси!

Ей такива идоиоти като тебе насърчават държави като сащ да си правят каквото си искат. Защитавали ме били американските войници, по-голяма простотия не бях чувал.

Дейви, много гледаш Фокс Нюз. При това им вярваш.

Иван Костов и Соломончо ще ни пазят!

Опитващите се да оригиналничат бих запитал дали могат да си представят какво би станало ако в бомбите от московското метро миналата седмица имаше радиоактивни материали или пък в тези от лондонските или мадридските атентати. А спомняте ли си когато преди няколко години пуснаха отровен газ в Токийското метро. Опасностите не са за пренебрегване.

Когато пуснаха газ в токийското метро жертвите бяха по-малко отколкото в Москва и от колкото в Лондон.

Ами кои са САЩ и Израел

А кой ще ни пази от Ядреният клуб и кои са злите сили??!! Може и ние да сме зла сила по техните критерии.

Дайте да внесем ясност по въпроса.Кои са злонамерените сили? Назовете ги.

Абе не знам ама се е повишило търсенето на чесън.

хахахахаха само така!