Десните обещаха ниски данъци в Унгария

Виктор Орбан, който най-вероятно ще бъде новият министър-председател на Унгария, определи икономическия растеж и намаляването на данъците като приоритет, съобщи предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Десните обещаха ниски данъци в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха преобразили се "десните" в "левите"- типичен израз на посттоталитарно мислене и псевдодемокрация. С намаляне на данъци икономически растеж не се прави, а със големи вложения в икономиката за развитие на малкия и среден бизнес със силна държавна подкрепа(желязно правило на високоразвитата европейска демокрация). Унгария продължава да живее в 21 век също като България в сферата на посттоталитаризма, с неразвита политическа система и неразвито демократично мислене на обществото. Единственото, което се е научила от"стара Европа" е да прави за разлика от българите, т.н."мирни парламентарно политически революции" като партиите влизат с мнозинство в Парламента. Това в политическия език на Стара Европа означава"смяна на политическото статукво" Обаче влизането на "Фидес" с мнозинство в Унгарския парламент не гарантира ,че "Фидес" ще смени статуквото, защото "Фидес" по нищо не се различава от предишната управляваща Социалистическа партия . ideyazabulgaria.org

Ти деде по добре млъкни.Омръзна ми да си на всяка манджа мерудия.Стой си в северното кралство и мирясай най-накрая.

Абе цървуланко, ти знае6 ли, че при годишен доход над близо 4000 Евро Данък общ доход в Ънгария е 36%, а заедно с всички осигуровки на унгарците им уддържат 52% от заплатата.

Явно "кризата" е само в България напоследък...