Нова кървава ”революция на лалетата” в Киргизстан

Протестиращите в столицата на Киргизстан Бишкек превзеха сградата на парламента, след като по-рано днес предизвикаха пожар в сградата на главната прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Нова кървава ”революция на лалетата” в Киргизстан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради боклуци като този помияр "спИциалиста" булгаристан е на тоя хал.

Леле - лелеее.Ми тяхният Бакиев правел същото като нашия Бойко.Дали и тука няма да ни погнат с тоягите.Я аз да си трая или да почна полека-лека да критикувам.Ех,като бях седесарче понамазах и от контрабанда и от готина службичка.После при царя като се записах в неговата партия беше най-големия гювеч.Тогава загладих косъма,ама като се хванахме със Сергей - секна.Тия червените не посягаха, а и на нас пречеха.Хак им е че ги изкарват крадци и корумпирани.По-добре около тях да ровят, че ако захванат такива като мене решетката не ми мърда.Добре че послушах Никито Младенов да се метна като него при Бойко.Умно копеле излезе.Колко пъти салто прави, все на крака пада.Докато е Бойко без аванта няма да остана.Я колко хора сменя - бсе ще уреди и мене на някой пост.Само не знам след Бойко накъде да хващам.В чужбина не ща.Чинии няма да мия, а и далаверите се правят тук.Още си пазя партийните книжки и от седесето и от ендесевето.Може пак да ги извадя.А и някой да направи нова партия - тя пак ще е антикомунистическа и пак ние ще сме й електората.Като гледам все едни и същи сме актива.

Без да съм специалист , след прочетеното ми стана ясно , че си шизофреник, маниакално обсебен от мания за значимост.

Следващата пропаднала цветна революция ще е тази в Грузия .Аман от крадливи псевдо демократи . Ей тоя Бакиев дойде с една камара долари също както нашия драгалевски циганин украинския фашага и грузинския откаченяк . Само се чудя де са се завряли трупата сини демократи де са да защитят себеподобния Бакиев .

Опозицията в столицата и страната настоява за отмяна на новите тарифи на електроенергията, отоплението и храните. А също да се прекрати приватизацията на стратегическите държавни предпроятия "Киргизтелеком" и "Северелектро". Сегашният президент дойде на власт с помощта на поредната цветна революция, но на киркизите 5 години демокрация им дойде в повече..

кви бакии забарка този бакиев.....но те са с драпнати очи и там не прощават - да се радва серго че не живее там и тои доста червени боклуци назначи :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно така извикайте Наденька да ви изясни нещата. Грузия вече всичко научи от мили българи. Да сте живи и здрави в северната ви атлантика.

Так надо, бей с нагайку, убивай империалистическая сволоч.

Толкова интелигентен коментар! Бравос! Ти откъде си имаш компютъра всъщност?

естествено що товя да не е спешъл едишън оот силикон вели а???

Тъкмо щях да питам какво казват янките, а то коментаторът "Чичо Сам" вече засегнал темата. Че като видиш демократическа революция от 3-4 хиляди души в 5-6 милионна страна, веднага ти идва на ум, че американците са най наясно с нещата. Сигурно там си имат американски посланик - дано направи изявление по националния местен въпрос, да се

Дерзайте братя американци. Насадете им на тия твърдоглавци вашата "демокрация". Сигурно много ще им хареса, особено като се има предвид, че 95% от икономиката им е свързана яко със Руската. Има 40 години демокрация да дъвкат.

какви американци, какво насаждане? Бакиев сам си е виновен, че не се поучи от грешките на предния президент Акаев (91-2005), който от президент стана диктатор и беше свален с подобна революция 2005 година. Същият Бакиев фалшифицира изборите миналия юли и спечели с 70-80 %, всички в страната знаеха, че изборите са фалшифицирани. Дава постове на всички свои близки и приятели, потиска опозицията, докато хората гният в мизерия. Само по съветско време са били малко по-добре, но съвсем малко. Това все пак е една от най-бедните републики, в която няма никакви природни богатства и инфраструктурата в доста от провинциите на височина от 3000+ метра не е развита. Но да видим какво ще се случи в Узбекистан и Туркменистан скоро време, където също има страшни диктатури. Казахстан е по-стабилен макар и също диктат. така, че коментаторе, не говори където не знаеш. Киргизия е еднакво близо до Китай, Русия и запада в наши дни. Икономиката им в никакъв случай не е свързана 95% с руската.

а колкото до руснаците, те самите знаеш ли какво са насадили на тези хора? комунизъм и социализъм на номади, живеещи хиляди години в същия първобитно-общинен строй. на всичкото отгоре и мюсюлмани, за да е батакът още по-голям, че и още си търсят мястото под слънцето след 70 години идиотски режим.

В това , което си написал има едно нещо вярно: "комунизъм и социализъм на номади, живеещи хиляди години в същия първобитно-общинен строй" И наистина го бяха направили. Някакъв странен, бавен, спокоен, азиатски , лукав, добронамерен социализъм. А заедно със социализма руснаците им дадоха заводи, академия на науките, университети, азбука /наша, кирило-метотиевка!/ . А Аскар Акаев диктатор!?!?! По-голяма тъпотия не бях чувал. това е все едно да кажеш, че Соломон Паси е радетел за запазване на Варшавския договор или , че талибаните са разпространители на християнската религия.

точно така другарю, най-добре е да дойдат танковете !

Американската база,разрешена преди година и половина и изплащана на вноски, контролира "ситуацията" в Афганистан /наркопроизводството/. Не им се плащат и тези пари на световните "кредитополучатели".

Американската база,разрешена преди година и половина и изплащана на вноски, контролира "ситуацията" в Афганистан /наркопроизводството/. Не им се плащат и тези пари на световните "кредитополучатели".