САЩ насочиха ядрените си ракети към океаните

Всички американски ядрени ракети в момента са насочени към океаните, за да се избегне опасността случаен старт на такава ракета да доведе до ядрена катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - САЩ насочиха ядрените си ракети към океаните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Криза, бате. Сега е време който иска да ги *.

И американците ли започнаха да се наливат с водка по време на дежурства.

искат да кажат че чистачката може случайно да мине и да натисне копчето и да изстреля ракетата ли ?

терористиииии.....,,крадеца вика-дръще крадеца,, кой ще им потърси сметка за войните коите правят......

И сега освен ядрено замърсяване ще си имаме и цунами...

А защо не към заводите на тойота - заради дефекти в съвършенните им коли са загинали повече хора отколкото от акули например ! Случайно изстреляна ракета към завод на тойота със сигурност ще намали броят на загиналите от дефекти в съвършенните им коли !

Въвеждане на новите координати, записани на друг носител става за - питайте децата си....

Това някаква тъпа шега ли е? Ракетите отиват там където им каже бордовия компютър, респективно оператора какво значи да са насочени. Това не са стрели.

Pulno e s tupanari nerazbira6ti po tiq forumi, sednete, pro4etete malko literatura, stiga s tia korumpirani vestnici i novini po nacionalnia efir!Togava se vurnete da davate ekspertni mnenia za nacionalnata i svetovna politika!

Да не ги изстрелват с гаубици тези ракети ! Смешници !

Кой е тоя маниак дето всеки ден пише за тойотите. То не бе статистики не бе жертви.

Е сега е момента Китай да атакува :)))

а ти нормален ли си ?

Щерьо, гледай си овцете и козите и остай бомбите и ракетите на ората дет разбират.

Е ти пък се изказа. Разбира се, че ракетите са насочени, със зададени координати. Като това по-точно се отнася до ракети в наземни силози, тъй като тяхното местоположение е фиксирано. Всяка една ракета в САЩ има предварително определена цел, по която да бъде изстреляна в случай на ядрен конфликт-разбирай-Москва, Пекин и т.н. и т.н. Разбира се, че координатите могат да се променят и това не изисква толкова много време, но много по-лесно е всичко да е предварително зададено и да е достатъчно само едно натискане на "бутона". Все пак, колкото и за Земята и населението да няма значение дали САЩ или Русия ще ударят първи, за военните това е от значение, защото води до сериозно тактическо предимство. :)

Млъкни бе, неграмотен!

Е този изтрепа рибата

Голяма грешка... Руснаците и читаците трябва да бъдат държани под око

Крайно време е и "Империята на злото" с главатар др.Путин да направи същото.

По голям идиотизъм не бях чел ха ха. Единствената причина янките да не нападнас северна Корея е наличието на ракетно ядрено оръжие. Ако и Виетнам имаше 1968 г такова май нямаше да има и виетнамска война. Те нова повод за размисъл .... е за хора които могат да мислят де.

Де спокойно бе, какво сте се изпокарали, на къде са насочени ракетите на янките?! Това че руските са насочени към България (както заяви товаришч Путин) не ви ли притеснява?!

До Хан: това твое изказване се нарича спекулации. Руски ракети не са насочени към България- и ти това знаеш. Знаеш и в какъв контекст използвани думи че България ще стане мишена на ракети...

Подружка моя, аз само си спомням какво е казал Путин, а това дали думите му са спекуляции, не е зле него да обвиняваш. Като имаш предвид, че когато го каза на власт в България бяха негови слуги, вече можем да си направим извода, че в Кремъл ни имат априори за врагове.

Хане, ракетите са краен брой се насочват само по важни цели. Ние не сме такава цел. И ще е така, докато приятелчетата от САЩ не построят тук нещо достойно за целене. Иначе сега до колкото разбирам са добавили още една операция за изпълнение преди старта. 2-3 минути повече.

аз им вярвам те и ония дето от хеликоптерите ги опукаха им вярваха...

предлагам и вариант при който не барат кореята щот тия пък бъзикат японята а те пък им бъркат в задника (на американята) икономически...)))пък и са бая злопаметни , чат ли си ?? и твакива работи стават

и най вече че има високоточни които кактна "бореца за свобода" Дудаев ще те свитнат точно по феса само теб!!! което ще бъде добър ден за българската демокарция)))))

Е, по-голям майтап не бях чувал, дори от американски дебил! Тоя ме уби!