Три жени на борда на ”Дискавъри”

Американската космическа совалка Дискавъри пое към Международната космическа станция с 7 души екипаж, сред които за първи път едновременно и 3 астронавтки.

Обратно в новината

Коментари - Три жени на борда на ”Дискавъри” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем, че жена с кола представлява оществена опасност, но жена със совалка... От днес небето ще бъде по-малко сигурно!

Бог да им помага и да се върнат живи и здрави!

КЪМ АВТОРИТЕ:как може да се излагате с такива груби грешки!!!

Писна ми от феминизъм. Какво като са жени. Нали точно те непрекъснато се борят да са равни с мъжете. Когато има 10 мъже това пише ли се за новина. Отговор: НЕ. Защо има такава новина тогава. Самият факт, че на жените им се налага непрекъснато да се доказват, че са равни с мъжете сами се поставят под тях. Такива феминистки заглавия не трябва да има.

Хм, последният път видяхме какво стана със совалката със жена на борда

Защо руснаците така изоставиха жените, нито една руска космонавтка - или им нямат доверие, щото са много развратни? Ех раз, еще раз,...еще много, много раз! Как ще я караме сега без Наташките?

Явно в съвсем обозримо бъдеще предстои дългосрочна експедиция в необятния космос, и сега са правят сухите тренировки и приготовления по стиковане на екипажии и отработване на проблемите с "екипния дух". Или пък става дума за отвличане на внманието от приготовления със съвсем друг характер.

То си стана един космически Биг Брадър...

В космоса ще изпълнят песента "Само да те гепна скафандъра щ'ти цепна".