Опитът за импийчмънт на президента се провали

Искането за импийчмънт на президента Георги Първанов не мина при гласуването в пленарна зала.

Обратно в новината

Коментари - Опитът за импийчмънт на президента се провали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЗС с наръчник за политическите палачинки,или как всичко в политиката си има цена,но никога морал.

Крайно време беше някой да постава на мястото им некадърния ни некомпетентен премиер Мухобойко и неговите лижачи. Много се радвам че импийчмънта не мина.

ЯНЕ,ЯНЕЕЕЕ, и ти си бил дърт комунист.

сите сте маскари

Няма що голяма изненада, то ако не в Пар.амента в съда нямаше да мине тоя прословут импийчмънт. За какво ни е притрябвал то до края на мандата на Гоце има не повече от година ... Не ги е срам цял ден разиграват театро вместо да свършат нещо полизно за България!!!

Гоце-последения мохикан!

Левите политици пълнят бюджета от богатите и го хрчат за бедните. Десните пълнят бюджета от бедните и го дават на богатите /примерно чрез т. нар. обществени поръчки/. През последните 20 г. изчезнаха и едните и другите. Развиха се само мафиотите, грабещи от всички и пресипващи бюджета в своите сметки. Продължавайте, умници, да гласувате вдясно... Така завинаги ще пълните бездънни каци /каси/.

Така, време е да обобщим резултата от написаното от ВАС дотук: - Кофа и половина слюнка трето качество - Повишено кръвно налягане при 45% от писалите вследствие на злоба и омраза - 15 незадоволени съпруги, чиито мъже бяха залисани да плямпат във форума - 10 наакани малчугана пак по същата причина - 3 броя загорели тенджери, 1 изкипяло мляко и 5 разлети бири върху клавиатурите - Силно повишение на шумовия фон поради засиленото отделяне на газове вследствие на напъните за оригиналничене - Бат Бойко го премести 3 пъти - На Станишката му го преместиха - Доган пак консултира - този път НАСА и то безплатно - Над 100 кадърни българи, които прочетоха написаното тук решиха да си търсят нова Родина Лека вечер и успех на печелившите!

Napalno podkrepiam Milen! Radvam se, che ima vse oshte umni i misleshti balgari za dobroto na Bulgaria!

Когато повече от 51% депутати в НС НЕ признават Гоце ,като "държ.глава",значи ,че той е пърцал и никой не би се съобразявал с него,той е жив труп и обект за подигравки.Мнозинството просто свали маската на фалшивия т.н."президент",който се оказа прост мушенник.Маските паднаха и на обратните ,червени резби на Яне,който явно е бил в едно легло със СЕРгей и Доган.От тук нататък не мога да представя цървулан Първан с какви очи ще се показва пред Евро дипломацията,а и кой ли ще иска да има контакт с него.Мисле си ,че г-н Дянков може да отреже бюжета ,та дори и да го спре на търтея Гоце,седефчов,параванов.

дано скоро да даде господ да гласувме пак...... герберите ще стават само за боклука - увехнали , избледнели , меки , и ве4е неактуални

Това са всички, дори независимите, всички честни хора на България! Това са 2/3 от присъстващите! Всички които не са комунисти! Браво!!!

Когато повече от 51% депутати в НС НЕ признават Гоце ,като "държ.глава",значи ,че той е пърцал и никой не би се съобразявал с него,той е жив труп и обект за подигравки.Мнозинството просто свали маската на фалшивия т.н."президент",който се оказа прост мушенник.Маските паднаха и на обратните ,червени резби на Яне,който явно е бил в едно легло със СЕРгей и Доган.От тук нататък не мога да представя цървулан Първан с какви очи ще се показва пред Евро дипломацията,а и кой ли ще иска да има контакт с него.Мисле си ,че г-н Дянков може да отреже бюжета ,та дори и да го спре на търтея Гоце,седефчов,параванов.

"Опитът за импийчмънт" не се провали. Защото не беше опит за импийчмънт, а разлайване на кучетата. Или "разузнаване със бой"... ако речем да хвалим премиера Б. Б. Ако обаче използваме друга терминология, си беше "бадевъ".

ДА СИ ХОДИ - СТИГА Е МЪЧИЛ БЪЛГАРИЯ !

Много хора са гласували за президента.Преди много много години.Много хора гласуваха и за царя,само че...............останаха излъгани. Всичко тече ,всичко се променя.Първанов,според мен е напълно ненужен на тази държава.Само пари за издръжка на тази институция и никаква файда от нея. Яне,ти просто си вече вън от чадъра.Следващия мандат ще гледаш парламета само отвън.Никой не ти вярва.Незнам дори дали и ти си вярваш?Глупак.

Няма значение, че не достигнаха 5 гласа. Мандатът на Гоце изтича. До края на мандата му е необходимо делата на всички комунистически бизнесмени ограбили и грабещи народа да са в съда.

Докато изтече мандата на Гоцер, ББ има достатъчно време да си извади от джоба оставката на това некадърно правителство.

ха ха ха изсмях се на развален руски! Кинтите са у нас! И колко и да се силите, народе прост, ше си останете най-бедните роби у европата...

Германски журналисти: Импийчмънтът е проява на лош стил! http://www.blitz.bg/index.php?news=74532#comments Проява на лош стил, опасно заиграване, обречена политическа маневра - това са част от определенията, които дават на процедурата за отстраняване на Първанов двама германски журналисти, запознати с българските реалности.

Браво на Яне Янев !

Най-жалкото от цялата работа е, че Ивелин Николов е напълно прав! Аз също мисля, че за днешната си "работа" депутатите ни не заслужават заплата.

Защо ли не съм изненадана?Те каквото са започнали,все е ялово!

Колко ти плащат ГЕРБовата марка за да стоиш в този форум и пишеш глупости.?Що не се разходиш до съседната статия "59+1 мерки" да чуеш мнението на хората?! Най страшното сега са ЛУМПЕНИЗИРАНИТЕ ЛАКЕИ като теб!

За твое сведение ,Пешо, даже и не съм гласувал за ГЕРБ. Гласувах за сините. Въпреки това се възхищавам на политиката , която водят ГЕРБ...отворена, прозра4на, вси4ко се предлага на диалог в обществото преди да бъде гласувано, Бойко може да има визия и изказ на простак, но на4ина му на водене на политиката е възможно най-добрия за българските условия. За Цветанов ще кажа само , 4е е най-доброто ,което се е слу4вало на България от години насам, искрено се надявам да оцелее и да не се отказва от политиката още дълги години. Що се отнася до хората коментиращи в съседната статия , мога да ги разбера, те са гладни , притиснати от банки , много ядосани и именно заради това нетрезвомислещи. Те се хващат на провокациите на комунистите , 4е ГЕРБ са некадърници и само гледат да им вземат и малкото останали парици, а това което ГЕРБ ЖАДУВАТ да направят е да изкарат България от кризата. За съжаление не това е дневния ред на комунисти4еската и турската партии... в момента те са готови да закопаят България само за да се върнат на власт. А ти Пешо си или един от тези бедни заблудени хорица или комунисти4ески лакеи.

БРАВО НА ЯНЕ!!! НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ТАКА ГЕРБ И ББ РЕШИХА ДА МИ СМЕНЯТ ВОТА ЗАРАДИ ЕДИН ПОПЛЮВКО!

През последните часове, след провала на импийчмънта, еврото спадна рязко! Добре. че не сме в еврозоната! Съвсвм щяхме да съсипем европейската валута!

Прав си приятел, много точно казано.

Няма по-неприятни същества от активни комунисти 20 години след края на комунизма в Европа. Българи е най-жалката държава, която още не е свалила комунистите от власта. Срамота!

Отстраняването от власт на бившите комунисти и техните агенти е първото и задължително условие, за да започне възстановяването на Българската държава. Първанов, БСП и РЗС и ДПС са доказани врагове на България. Те работят за отдалечаването на страната ни от Европа и европейските стандарти на живот и работа.

Направил ли си сметка колко комунисти станаха за една нощ демократи! А между тези "Големи" демократи знаеш ли на колко жените им са били партийни секретарки? А случайно да си чувал,че американски президент е бил шеф на ЦРУ? Или голямо престъпление е да напишеш рецензия за отдел в Държавна сигурност, а не е престъпление да ръководиш най-зловещите служби на "Разбойническа държава" - цитатът е заглавие на книга от американски политолог. Ама първо, трябва много да си чел, второ, трябва да имаш с какво да мислиш, за да не те манипулират политически престъпници! Жалко, особено ,ако си млад човек!!!!!

Голяма работа. Отклоняването на вниманието приключи. Забравете! А сега обяснете на хората как да преживеят, какво да ядат/с какво да го купят/, кой и как ще ги лекува и такива и други "дреболии".

кои е янев и кои го управлява. може да е всичко, но ГЕРБ е първата партия която се усмели да застане срещу статуквото на БСП, ДПС и други подобни червени разновидности

Ти си голям тъпак бе, че нали всчики искат властта. Просто сега такива недоразумения като тебе я дадоха на бат Бойко. И сега гледай какво става с държавата. Ей че тъпак, че и пише

За ГЕРБ е много важно да може да обяви някого за враг,та ако може да не се вижда тоталната им некадърност. Никое правителство до сега/включително и това на мечтателя комунист Иван Костов/,не е нанасяло такива тежки поражения на българската икономика и на българския народ,както това на ГЕРБ. Надявам се,че тези хора ще бъдат подведени под отговорност и ще си излежат присъдите ефективно. Да се отнасяш инфантилно,към надеждата на хората,към гласуваното доверие и да имаш само една цел,как да си напълниш джобовете е недопустимо и наистина престъпно.За 9 месеца държавата е върната с години назад,хората бедстват единствено поради некадърното управление на ГЕРБ,който няма потенциала да се справи със задачата,но няма и достойнство да си признае за това. Ще гласувам само за онова движение,което поеме ясен ангажимент да разследва и накаже виновните за поредната национална катастрофа и тези които се опитват да подменят демокрацията с диктатура!

Това с тоталната некадърност на ГЕРБ са митове и легенди разпространявани от комунистите. Истината е , 4е двама бивши комунисти4ески министри се готвят за затвора, днес още един функционер от варна беше прибран на топло. Повсеместно е разследван бизнеса на комунисти4еките олигарси, мътните води в които най-добре виреят комунистите запо4наха да се избистрят, въвежда се ред в държавата. И какво прави държавния ни глава, вместо да похвали правителството за о4евадно положителните тенденции в развитието на държавата , тои вкарва някакви типи4но комунисти4ески интриги.Това е ИСТИНАТА.

Ta kolko rabotni mesta sa otvorili kadyrnite ot GERB. Nepropuskat shans da ne napraviat show. Milene, ot 1982 ne sym vidial pravitestvo koe da ne krade samo. GERB za sega e syshto.

Върви сега да си вземеш хонорара от партийната централа.

Яне просто им върна затова,че разпаднаха групата му.Не го виня.Не съм фен на Първанов,даже мога да кажа,че ненавиждам комунистите,но не мисля,че в момента има смисъл от свалянето му,а и не е здравословно една партия да държи цялата власт.Няма да има и вето на недомислията кой да им поставя.Винаги съм гласувала за десни партии.Тези са редко некадърни.Просто не може да се живее в България сега!

За да беше върховно и оригинално, само липсваше „ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ”.....

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ИВЕЛИН НИКОЛОВ И БЕСНИЯ