Чеченски лидер обвини руските служби за атентатите в метрото

Чеченските бунтовници не поеха отговорността за терористичните атаки, извършени в понеделник в московското метро.

Обратно в новината

Коментари - Чеченски лидер обвини руските служби за атентатите в метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, братя чеченци! Кога ще се събудите и ще разберете , че сте жертва на една чудовищна манипулация, наречена Ислям?! Вие сте бели хора, от които е тръгнало цивилизованото западно човечество! Защо се оставяте да ви манипулират и да ви настройват с/У братята ви?! Ислямът е най-нетолератната и човеконенавистната религия на този свят. Защо се отъждествявате с нея?!

Тази версия - за направили са си го сами - не издържа. За тези, които са гледали изявлението на Путин и израза на лицето му, не остава никакво съмнение за какво става дума и какво ще последва.

Путин няма нужда от циркове за да вдигне бюджета за отбрана. Ако поиска, може да го увеличи десеторно без да дава много много обяснения. А Доку Умаров е пътник.... както всички негови предшественици дето не разбраха че Путин няма чувство за хумор.

Защо Русия не постъпи спрямо Грузия така както САЩ спрямо Ирак и Афганистан.Достатъчни са само една масирана ракетна атака или 60-70 бомбардировача и с тероризма ще е свършено.А може би и с МИ-6

не бих нарекъл промит червен мозък мислещите хора, американци, които повдигнаха въпроса за третата кула. Виж, че ЦРУ може да е намесен в тези атентати, за да разколебае вярата на руския народ в здравата ръка на Путин и МЕдведев, това ми се струва вероятно.

разумно е същият, който си е гръмнал сам кулите, да направи такъв атентат. Така се затяга дисциплината и се намесват във 'войната с тероризма' и Русия. Странното е, че самите руснаци съобщиха официално за бели придружители. sapienti sat, драги ми смехурко. ПС и не говорим за двете кули, да поговорим направо за третата. в заключение, ще кажа само - това за кулите точно американци (не първо поколение) са се замислили. ПС/2 леке си и леке ще си останеш. нищо лично.

На чеченец никаква вяра не може да се има. Още повече на онези тарикати-терористи. Иначе и Путин, и КГБ не са цвете за мирисане.

Всичко е възможно. Но до 11 .09. 2001 година ЦРУ нямаше право да действа на територията на САЩ, а КГБ , ФСБ винаги е имала право да действа на съветска или руска територия.

А ФБР за какво е - да не би да действа на китайска територия?! :)

Руснаците знаят как да се справят с чалмите,ще ги избият до 9 коляно от утробите на майките до най-дъртите ако имат и 5% съпричастност със организаторите,помагачите и подръжниците на тия ислямски-животни. А тия помияри плюещи по руснаците да ви питам с какво са виновни хората умрели или ранени в метрото? Задавате ли си въпроса,че тия фанатици ислямисти могат да правят атентати и в Бг,както са правили през 80-те години на миналия век? Където са загинали майки и деца. С терористите се преговаря само по-един начин избиваш ги до крак със цялата им рода и приятели,за да няма кой да прави ислямски простотии.

Сега е момента на тъпите, обикновено промити в червено мозъци, да си повторят тезата, как Американците сами си взривили кулите. Обаче всяка тъпота и хвърлен камък в чужда градина, един ден се връща. Червени боклуци пробутваха непрекъснато тезата за ЦРУ връзката от 11 септември и сега дагестанските чалмалии, се възползват от тази идиотска теза и им го връщат върху любимимото им КГБ (СССР), сега олицетворявано от Руските специални служби (Русия).

с години на ред руснаците подкрепяха,нас къурдите за да правим подобни атентати в турция,а след това ни обарнаха граб.сега с техните камани,по тяхната глава! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давай Володя, избий ги до крак мръсните чалми! Пускай атомните бомби и прави Кавказ пустиня, тогава от Драгунов няма къде да се скрият. Всяка американска подлога с куршум в главата. Избий ги до крак, трябва да отмъстиш, ти знаеш как!

като цецка цачева ръководят парламента ,така както са обучавани по татово време - не приемат чуждо мнение . виждам че и част от коментиращите са без определена идеология , но определено против бсп . идеологията против нещо , винаги е губела .

А бе, човече, каква Цецка Цачева те вълнува точно в тази тема. Но дори и там да задълбаем, трябва да ти кажа, че при наличие на мощна мафия впила се навсякъде и унищожаваща държавата друга политика освен ПРОТИВ няма. Политиката ЗА в тоя случай води до пълен разпад на държавността и до много по-лоши неща. Твойте приказки са общи и не винаги валидни.

Да бе, сами ще се гръмнат. Винаги ще има идиоти, които ще виждат във всичко някаква конспирация. Както и за атентатите в Америка били виновни от ЦРУ. Ами хайде тогава да кажем че и в Лондон сами са си гръмнали автобусите, а в Испания влаковете. Аман от про-арабски и анти-западно настроени прости Българи.

Някои твърдят, че CIA е зад атентатите от 11. ІХ. Защо пък КГБ да не гръмна някакво си метро?!

Само в потвърждение на това, което си писал. 1. Кръвожадният ВВ Путин организира самоубийките в московското метро. 2. Кръволокът Дж. Буш бутна двете кули и Пентагона. 3. Кръвопиецът Т. Блеър собственоръчно тури бомбите в метрото на Лондон. 4. Любителят на кървави гледки Х.М. Аснар взриви влака в подстъпите Мадрид...а, бе важното е кръв да се лее...

прави са чеченците, на тяхното мнение съм

не бе най прав е саакашвили с неговат телевизия за оня дето си яде вратовръзката става въпрос ако не си в час...