Тристранният съвет одобри 59 мерки

Членовете на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) изразиха подкрепа за мерките, които в продължение на дни бяха обсъждани и днес приети на заседание на съвета.

Обратно в новината

Коментари - Тристранният съвет одобри 59 мерки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да взимат решения, в качеството си на какви и с чий вот? Къде се е чуло по света синдикатите да са партньори с капиталистите и правителствата! Тези са компрадори, колаборационисти, работещи срещу интересите на трудовите хора и безработните. България има нужда от истински профсъюзи. Долу предателите!

Ей ся ше видим кон боб яде ли.

Всъщност е много трудно. Държавата да си одържави отново и възстанови производствата и пазарите от преди 89 г. И няма да бъде в криза. А хората ще са с работа и пари от нея, а не от далавери. Брутална разправа с търтеите изсмукали жизнените сили на нацията... Ако се появи такава партия, ще бъда неин привърженик, защото до сега никоя не е лъхала на друго освен на алчност и лъжа.

Преди двадесет години в Плоша, Балцерович направи шоковата терапия, който е ходил в Полша, на която малко преди това пращахме помощи може да разкаже за постигнатия ефект. В нашата мила държавица, все се взимат половинчати мерки, водещи до половинчати резултати, половинчати реформи се правят т.н. В държава, в която цената на енергоносителите се определя от ДКЕВР, няма пазарна икономика

ше ни разкажат играта тия васали, а кризата тепърва започва за нас, даже още не сме навлезли как си трябва, тепърва ще видим какво е криза и това няма да е за месец, два. Това ще е с години

"Три дни преди Великден социалният диалог в България възкръсна, каза председателят на КРИБ Иво Прокопиев." Този... случайно нещо няма ли разследвания и коооооооооооооолко го нищиха за приватизации на винзаовди и какви ли не мошеничества? И е първа дружка на ББ??