БСП: Арестът на Гуцанов е политическа репресия

Нямам представа какви са фактите, които са дали основания за такива действия, но на първо четене това ми изглежда като политическа репресия.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Арестът на Гуцанов е политическа репресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато падне чадъра,може би лъсва истината.

Значи като има борба с корупцията е политическа репресия?! Сега виждам защо в БСП има толкова много корупция за да не се саморепресират! Представям си ако БСП бяха започнали борба с корупцията сигурно нямаше да остане един ненаказан от тяхната партия!

Не си прав, за всеки комунист трябва да има "Народен съд" ама точна такъв като техния след 9.ІХ.44

Избрахме ги да ликвидират престапността,а тя е червената престьпност!Виковете на бсп показват,че това,което се прави,е ПРАВИЛНО!

Пак шумкарско театро. Крадат и като ги ударят през ръцете започват да пищят, че са репресирани........

Да така е, от БСП не са запознати с фактите, но са сигурни, че става дума за политическа репресия. А и какви комунисти и социалисти са тея бе? Защо да обиждаме идеологията, за която са дали живота си някои хора? Това са си откровени крадци, потомци на шуро-баджанаци псевдо-комуняги.

Злорадството не води към нищо добро. Ако е извършил престъпление- в затвора. Големият проблем е, че едното пипало е захапало другото с помощта на ДЪРЖАВАТА и се хвали с това.

Много евтини милиционерски номера. Както стана с "Лапачите" и останалите арести, само 5-6 от 50ина останаха с някакви по-сериозни съмнения за престъпление. Важно е, обаче, да се вдига пушилка и да се гъделичка чувството на завист у българския неудачник.

"...и да се гъделичка чувството на завист у българския неудачник." - ами това е национално-ориентиран популизъм! каквато нацията - такива и демагогиите!

Това срещу Гуцанов е репресия, а онова срещу Нанев е политически мазохизъм. Изобщо според другарката курнелия нищо чудно бате Бойко да го изкарат че е някакъв садо-мазо тип.

БСП е партията на престъпниците в България, вижте как взаимно се прикриват !

Май в тази статия нито едно червено комунистическо изчадие не смее да напише две думи. За всеки комунист - доживотен затвор !!! Пък нека да е каквато и да е репресия !!! Заслужават си го !

"Това не е първият арест на Борислав Гуцанов. На 19 ануари 1999 година той бе арестуван заедно с шефът на варненския клон на "Елитбанк" Пламен Георгиев." Прави излязоха тия от "нова зора", историята се повтаря, "Избираш Бойко, получаваш Костов" Е за това комунягите припознават дявола в негово лице, а сега ще го пипознаят и в Бойко както е тръгнало. Бараво!

Май им е време на другарите да хващат гората. Ама да изчакат да се постопли, че да не настинат. Нали са си нежни и докачливи душици...

Не, това не е политическа репресия, а началото на края на червения октопод. Сега почнаха с едното пипало - Гуцанов, после ще отидат към другото - кмета Йорданов, после към главата и така. Тая стига е ревала, че и до нея ще стигнат.

Какво и да се направи - БСП винаги отговаря с едно и също - политическа репресия. Ако на арестуването на крадци и техните чадъри - му казват политическа репресия - АЗ СЪМ ЗА!!!

От Варна см и е публична тайна какви ги твори Гуцанов, интересите му и за кого работи. Браво. Все така трябва!

Мдааа, само политически репресии ще да са!!! Малко почва да става като едно време - престъпниците да се обявяват за политически репресирани. Айде стига с тия изтъркани номера! И не са само тия за затвора - на ТИМ кога ще им дойде реда ?

Защо никой не споменава, че на Гуцанов не му е за първи път да го арестуват и да го разследват? Защото предния път докато течеше следствието, той си живееше в потел Империал на Ривиера, ли? Малко може би ги хвана срамът? Хайде да обявим набиране на средства и награда за този, който осъди Гуцанов!

Какво друго да очакваме от партията на лъжците, убийците и крадците?

ББ и ЦЦ май скоро ще си вкарат и морски таралежи в гащите с тези шумни акции. Очаквайте дела срещу държавата за оронване на престиж. Така не бива да се шуми!

Когато комунист краде и го заловят е политическа репресия. Разбра ли българино?

Айде бе, червенушки, поплюйте против ББ и ЦЦ, пък може и Костов да споменете за да си заработите заслужено сребърниците. "Коректния" и "дисциплиниран" крадец е компетентен в далаверите на тройната коалиция и най-вече на БСП. 95 % от крадците в България са членове на БСП или "тайни" подръжници на същите. Разбра се, че 90% от милионерите са бивши ДС агенти. ЧЕрвените боклуци два пъти ни докарваха до кризи свързани с изключителни техни грабежи и през 1991 г. и през 1996 г. После тези които спасяваха държавата, като примерно Костов те най-нагло обвиняваха с изфабрикувани лъжи, които продължават да повтарят. Сега въпреки идващата световна криза, въпреки предупреждението, още преди близо 2г. от Костов, че ще ни удари и тримата чужденци управляващи тогава България, трябва да приложат мерки за омекотяване на удара, БСП и техните креатури, не само че не взеха мерки, а още по безкруполно почнаха да крадат, довеждайки държавата до изключително тежка ситуация. Сега пак други се опитват да спасят държавата и пак наглата червена сган се опитва с хиляди лъжи и провокации да изкара други виновни за тяхното безхаберие и кражби.

ТОЧНО ТАКА ДРУГАРКО НИНОВА. ТОЧНО ДРУГАРЯ ГУЦАНОВ ЛИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ В ДЪРЖАВАТА. ТОЛКОВА ДРУГИ ДРУГАРИ ИМА ДЕТО СА КРАДИЛИ ПОВЕЧЕ И ОТ НЕГО. И ЗАЩО С НЕГО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧВА.?

КУРНЕЛИЯ НИНОВА МАЙ СЕ Е УПЛАШИЛА, ЧЕ И НЕЙНИЯ РЕД ИДВА. ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ПРИСВОЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ОТ РМД та .

Другарката Курнелия пак се изказва неподготвена. Нали бяхте за ред и законност в БСП, бе! Да, ама не. Сигурно е политическа репресия и искането за импийчмънт на Агент Гоце. Другарите от БСП, ако са чели внимателно техния вожд и учител Ленин, би трябвало да знаят добре един негов философски постулат: "От живото съзерцания, през абстрактното мислене и от там в практиката". В БСП, обаче пенсионерският материалвече е започнал твърде да не помни. Е, това е в резултат на старческа деменция - забравят хората, какво да гои правиш. Това че забравят - нищо, но от тук следват и други неприятни ефекти - ни в клин ни в ръкав им се случа да се изпуснат. Ще рече дас се наакат, без да се усетят. За това си има медицински термин, който се нарича спонтанна дефекация. Така, гореизложеният философски принцип на Ленин, пречупен през призмата на гледната точка на пенсионерския материал на бСП може да бъде формулиран така: "От прогресиращата старческа деменция, през спонтанната дефекация и от там - във висшето управление на БСП. БСП-БКП винаги е възприемала участието си във властта като инструмент за лично издигане и обогатяване. Но през последните 4 години се оляха. И явно някои в БСП не са разбрали че Станишко вече не е на власт. И ББ пипа здраво - след като може за 24 часа да разкара свои министър и депутат нещата за апаратчиците на БСП не са никак розови. основният проблем на ББ е че целият среден ешелон са номенклатурни кадри на БСП. Е, има някой и от ДПС, но основната маса са кадри свързани с бСП. Дали ще са апаратчици, дали номенклатура на бСП, дали деца или внуци на висши функционери на БКП - това няма значение, те са от едно и също котило. И трябва да бъдат смачкани. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Гледам че др. Курнелия е понапълняла. И гуша е отвъртяла. Гони Искра Фидосова. Ало, Курнелия, и да я стигнеш ББ пак няма да те приюти под крилото си. Отдавна трябваше да има арестувани функционери на бСП. Но, както се казва по-добре късно, отколкото никога. И колкото повече арестувани, толкова по-добре. Да видим поне, че за всяко престъпление има и наказание.

Когато и да хванеш един социалист ,винаги е късно Те всичките тези бивши комуняги крадци са за затвора ,ама как да се вкарат всичките ,трябва да построим 100 нови затвора

"Нямам представа какви са фактите, които са дали основания за такива действия, но на първо четене това ми изглежда като политическа репресия." ... Трябва ли да се коментира?

Ами ако не е политическа репресия, а възмездие? Госпожо,Никова,ако се чуствате политически репресирани,защо вие и вашите оядени съпартийци не хванете гората?...Наглостта ви няма граници!