Мъж с ”Калашников” застреля жена и рани двама

45-годишен мъж уби 30-годишна жена и рани 23-годишен мъж, след като откри стрелба по тях на улица в Долна Митрополия.

Обратно в новината

Коментари - Мъж с ”Калашников” застреля жена и рани двама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съществували служба КОС в МВР и ако "ДА" как се оценя нейната превантивна работа.

Как така от 3 жалби в полицията, нито по една няма резултат, кого крие полицията???? трепери от циганин с автомат???

стрелеца - 45-годишен мъж от ромски произход. Иззето е и оръжието, с което е стрелял - автомат "Калашников". От кога ромите имат Калашников, и от къде?

Отдавна....

Нека се избиват помежду си,че то иначе с тях справяне и оправия няма.

Но не това, че циганин е застрелял циганин - това изобщо не е лошо. Лошото е че циганите имат чувство за ненаказаност, и то си е така защото са електорат ...... както е тръгнало и по лошо ще става !!!

cтpyнa ( регистриран ) 29.03.2010 23:23 къде сме ние Мешерето май има по-добро и ефективно правораздаване от българския съд. o4evidno e taka,a i zatova AK47 e zabranen za pritejanie...prosto e triabvalo ot policiata da mu oburnat vnimanie na toia kogato e triabvalo vmesto da mu vzimat parite...

Точно за това трябва да се разреши притежажането на оръжие (казжам притежаването а не носенето - ртазликата е огромна. Така е в много американски щати. Това е причината там да няма - въоръжени грабежи в частни домове -не се знае домакина с какво е снаряжен. Инцидентите с оръжие са все от разни психари. Те такива навсякъде могат да намерят оръжие и да пречукат някого. В САЩ можеш да си го имаш и държиш вкъщи - а ако те хванат че го носиш и за това нямаш специално разрешително - е тогава ти е спукана работата. Задавали ли сте си въпроса - защо тези които са застреляли някого после си теглят коршума - защото за тях повече живот - НЯМА. Та ей така трябва да е и у нас. да се разреши притежаването но не и носенето. Носенето без разрешително да се приеме за тероризъм и наказанието да е от 20 год. нагоре без право на замяна и помилване.

къде ...........в мозъка..........????????????поредната мангалска драма,а до тия дет крякат за притежаването на оръжие,да си направят справка че не е толко лесен режима,пък да не говорим че за калашник нама начин.....и ако се забрани как ще стане това въпросния мангал да няма пак??

Хубава работа ама циганска. Откачалки.

Моля, коригирайте статията си. В третия абзац се казва, че 30-годишната жена е починала по пътя за болницата, а в осмия абзац - "Елеонора умира на място".

Та коги се въоръжиха мангалите? И това ли ни донесе демокрадцията.

Ако знаете този Събчо Младенов колко пари и фирми има.....

Е, сбъдна се "американската ни мечта"!

За плачещите за забрана на оръжията да напомня: Трета световна война засега няма заради атомните бомби и междуконтиненталните балистични ракети. Да дадеш Нобелова награда за мир на президента на САЩ или на премиера на Израел е цинизъм. Или, ако трябва да го кажем по колтурну му, добър анекдот.

Я да видим кой иска да се забрани притежаването на огнестрелно оръжие? Съдии? Прокурори? Политици? Циганите явно забраната не ги бърка. Мутрите - още по-малко.

Единственото което ме интересува е дали пострадалите имат здравна осигуровка

до кога ще продължават тия разстрели в страната ни, да не сме 1943 г. има ли Правителство в тая странА, ще наложи ли СТРОГИ ЗАКОНИ , за такива стрелби.

до кога ще продължават тия разстрели в страната ни, да не сме 1943 г. има ли Правителство в тая странА, ще наложи ли СТРОГИ ЗАКОНИ , за такива стрелби.

Циганин с Калашников?

Ами ето, щом ние не можем да ги вкараме в релси, те сами ще си понамалят бройката....

циганите да се самоизтребват с калашници. Само да се целят точно и внимателно за да не товарят здравната каса с излишно лечение на ранени и да стрелят единствено в гетата си.

Наш Събчо мангала поразредил другите мангусти :))))

Уточнете, че са цигани да не се чудим и тюхкаме толкова.

браво

КАКВО СТАВА С ТИЯ ХОРА. ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ОРЪЖИЯТА, ЧЕ ЩЕ БИЕМЕ АМЕРИКА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. НЕ Е ПРОБЛЕМЪТ В ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД, А В ЧУВСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ И ЗАКОННОСТ. ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ ВЕЧЕ НЕ Е ЦЕННОСТ. НЯМА МОРАЛ. ПИТАЛА СЪМ ДЕЦА - КАКВО ЗА ТЕБ Е ЦЕННОСТ - НЕ МОГАТ ДА ОТГОВОРЯТ. ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ.

циганин застрелял циганин - каква по-хубава новина може да има , кое му е лошото

циганин застрелял циганин - каква по-хубава новина може да има

Какво да се забрани бе неграмотници?!?!?! Да не мислите че циганина е имал разрешително?!?!? Трябва всеки който си плаща данъците да има оръжие за да се защитава от маргинали с незакони автомати

Браво! И за мнението, и за смелостта да го публикувате!

Калашник?!?!?! Абе какво става в тази държава?

за многооо лииии

wild wild west

В това малко градче циганите си правят каквото искат, грабят българските къщи и се разхождат на тумби. Като му гледам възрастта, и на жена му, и че е от Долна Митрополия със сигурност е циганин!

в една друга медия излезе информация, че оръжието е автомат калашников. за какво става въпрос, ум не ми го побира ...

AGLER

СКлед като нямваме съдебен механизъм по който да си прибереш вземанията хората се отчайват до лудост и започват да действат със саморазправа. Това е резултата. Явно убитите са поредните измамници получили възмездие.

Да се забрани притежанието на оръжие! Не виждам за какво трябва да се притежава оръжие!

Ако се забрани притежанието оръжието това ще се отрази само на обикновения човечец, който примерно го има за самозащита. Престъпниците пак ще си ходят с оръжие

Че то си е забранено - на незаконното.

и като се забрани съвсем притежанието на оръжие ,срещу мангала с калашника как да се защитя?С лаптопа или телефона???