Перничанин получи от банка фалшиви долари

47-годишен перничанин е получил 7 фалшиви банкноти с номинал 100 долара от банков клон в Перник.

Обратно в новината

Коментари - Перничанин получи от банка фалшиви долари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sreshtu % slujiteli na banki probutvat falshivi pari.bi trqbvalo politziqta da porazpita slujitelite na vaprosnata banka.

НаправИхте ни на идиоти! В банката очите на 4, в тоалетната очите на 16, като караш по джадето (пътя демек) пак очите на 9, в сервиза - би мама му, в супермарките ... и ТЕ ТАКА!! И ние квооо - "кириз баба", натискай си парцалките и нема да се плашиш ако банка ти джитне $700 менте...

Когато внасяш валута в банка,те правят на луд-всяка банктнота се проверя по "сто" пъти и за най-малкият дефект /не говоря за фалшива банкнота/ - леко закъсана,изцапана или смачкана ,просто не ги вземат.А когато получаваш пари от банка ти пробутват всякакви боклуци ,включително и фалшиви.

Съобщението Ви бе изпратено и ще бъде публикувано след одобрение от оператор. - DIR.BG PEDE*ASTI!

Ами аз мисля че най-странното в случая е че ги тегли за да ги внесе в друга банка. В БГ таксите за междубанкови валутни преводи са зверски, и за това хората правят какви ли не гимнастики за да си ги спестят... а иначе просто са се опитали покрай многото долари да пробутат и фалшивите... то е ясно

Вальо е прав.

Добре , като не си специалист как да разбереш че парите са флашиви и защо в банката ти дават фалшиви пари??? Те нямат ли начин да контролират това или са се опитали да си оправят грешката като ги пробутат на човека.

А дали не ги е подменил по пътя от едната банка до другата???

Да това извинение е най-лесно. Кога в тази държава ще се научат хората да не отправят обвинения без доказателства?

Полицията и да съветва и да не съветва какво могат да направят гражданите като теглят пари от банка? Те не са специалисти за да различат истински от фалшиви банкноти! Нали затова в банките уж имат обучени хора? От къде на къде вината ще се прехвърля на хората?

Вальо е прав, аз имах подобен случай в софийска банка, теглих 10000$ и едната банкнота мушната по средата на пачката беше толкова изхабена, че повече никъде не я искаха и на повечето места се съмняваха че е фалшива. Едвам ми я взеха в бюро и то на по-нисък курс, иначе от банката ми дадоха пачката и айде следващия клиент. А аз можех само да ги преброя набързо, къде да ги оглеждам, камо ли да позная коя банкнота каква е. Срамота. А тогава банковия служител е знаел че в пачката има такава банкнота, едва ли е попаднала там случайно, като ги гледам как ги изследват като им ги дадеш...

Отново безумен съвет от полицията. Ние, клиентите да внимаваме. Та нали за това отиваме в оторизираните за това институции - банки, ченч-бюра, за да "пием" вода от извора, а не от водопровода (замърсен както знаем от построените в "чашките" на вододайните водохранилища НЕЗАКОННИ весели села и други недвижими имоти тип замък на хора с чиновнически заплати, но упражняващи административните си задължения на гранични пунктове или "блюстители" на реда и законността). Отново опит държавна институция да ни прехвърля задълженията си, които са й вменени като дълг и регламентирани конституционно и законово. БЕЗУМИЕ!!!