Кризата между САЩ и Израел се задълбочава

САЩ и Израел не успяха да решат най-сериозната криза в отношенията си от десетилетия, след като двудневното посещение на израелския премиер Бенямин Нетаняху във Вашингтон приключи без резултат.

Обратно в новината

Коментари - Кризата между САЩ и Израел се задълбочава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,я погледнете картата на Израел,с границите утвърдени от ООН.И тогава говорете за Йерусалим.Държава агресор,с ядрено оръжие,това е Израел.

Някои от вас да не би наистина да вярват, че те не се разбират?! Това шега ли е?! Нали се управляват и командуват от една и съща сила"!... Просто не могат да се разберат, кога Израел ще нападне Палестина и ще завладее джамията, която стои на местото уж" на Соломоновия храм. Недейте забравя, че Белият дом е също копие уж" на Соломоновия храм!... Така че не се учудвайте на техните разминавания". Джон Байдън, Хилари Клинтън, все с хазаро-еврейски произход - и няма да се разберат?! Хайде бе! Просто са му казали, че още не е дошло времето за тази операция. Сигурно като нападнат Иран, тогава ще му" се отвори възможността да завладее джамията и да я разруши!... Няма значение, че е културен и архитектурен паметник от много стотици години! Те, хазаро-евреите, не се съобразяват с общоприетите закони, нали са богоизбрани"!!! Парите - златото на Форт НОКС, явно са се стопили след победата на САЩ в Студената война. И щом няма пари, израелските Трудово Кооперавни Земеделски Стопанства, наречани КИБУЦИ, не могат вече да разчитат на субсидии от световната еврейска диаспора. Няма и приток от СССР - Русия на войници за израелската армия. А арабите са толкова много, и най-важното, все още имат нефт, с който да захранват американските рафинерии. Настъпва ерата на постпетролния бум, а с това идва и краят на БАРТЕРА - книжни долари за истински петрол!...

Някой от Вас/ от форума/, да не би наистина да вярвате, че те не се разбират.Това шега ли е? Нали се управляват и командват от една и съща ..."сила". Просто не могат да се разберат, кога Израел ще нападне Палестина и ще завладее ..джамията, която стои на местото "уж" на Соломоновият храм./Недейте забравя, че белият дом е също...копие "уж" на Соломоновият храм. Така, че не се учудвайте на техните ..."разминавания". Джон Байдън, Хилари Клинтън, все с хазаро-еврейски произход и ...няма да се разберат? Аде бе? Просто са му казали, че още не е дошло времето за тази операция. Сигурно като нападнат Иран, тогава ще "му" се отвори възможността да завладее джамията и да я ..разруши. Няма значение, че е културен паметник от многостотин години! Те хазаро-еврейте не се съобразяват с общоприетите закони, нали са "богоизбрани"!!!

Парите - златото на Форд НОКС, явно са се стопили след победата на САЩ в Студената война. И щом няма пари, израелските Трудово Кооперавни Земеделски Стопанства, наречани КИБУЦИ, не могат вече да разчитат на субсидии от световната еврейска диаспора. Няма и приток от СССР-Русия на войници за израелската армия. А арабите са толкова много, и най-важното, все още имат нефт с който да захранват американските рафинерии. Настъпва ерата на постпетролният бум, а с това идва края на БАРТЕРА - книжни долари за истински петрол. Като няма пари в България, всеки ден има по ТРИ СКАНДАЛА. Няма време да асимилирваме ставащото, камо ли да си намерим наи-обикновена работа-бизнес.

...PARITE MAI SVAR6IHA I TAM ;))))