Жадни перуанци ловят мъгла с мрежи

Улавянето на мъгла с мрежи е решението на проблема с недостига на вода за хората, които живеят без водопровод, канализация и електричество в бедняшко предградие, разположено на песъчлив планински склон край перуанската столица Лима.

Обратно в новината

Коментари - Жадни перуанци ловят мъгла с мрежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас положението ще стане още по -лошо ако се напълнят с туристи дори половината от хотелите които настроиха.Добре ,че дойде кризата ,че да се поумирят но до кога ли?Години наред в много градове и села хората строиха водопроводи със собствен труд а сега ги приватизираха и посягат да смучат пари дори от кладенците в дворовете им.

А КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ЧЕ ОТ ТАМ Е ТРЪГНАЛА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА

а това кой какъв бил в БГ и какво е ББ, променя нещата в Перу или как.. и кое е обидното от това, че всеки е дивак в очите на някой ?!? може би би било обидно, ако не се сещаш за тези неща..

Защо се подиграваш на хората, тук да не сме по различни диваци виж ББ да не се объркаш с ВОЖДА говоря за Биг Брадър .

да си направят ЦАНКОВ КАМЪК и няма да имат пари даже и за мрежи

...една четвърт от перуанците, които живеят в градове, и половината от живеещите в селата, все още нямат достъп до канализация и чиста питейна вода. Ами защо не дойдат в София да видят какъв е този процент. Къде е канализацията на Факултето, примерно? Има едно корито от едната страна на шосето са Суходол, което се зауства пред първия блок на улица Суходолска и в 3/4 от годината мястото е затлачено и гнусната вода прелива и се изтича по улицата. На 20 м. от там има училище. Къде бяха всичките кметове до сега, както и най-големият софийски кмет от създаването на Републиката до сега - Бойко Борисов?! Така и не дочахаме Виената, на която щеше той, лично, да превърне София. Сега е ред на г-жа Фандъкова. Народът не прощава и вече я кръстиха ФанДУпкова... И отново по темата - срам за перуанците! 1/4 от градовете и 1/2 от селата!!! Само!

не е за вярване, че едва сега се сещат... това за мрежите е разработено от много години всъщност и е в приложение не само в Перу, а още по невероятно е колко такива неща има още. най-невероятното обаче си остава същото.. да се усетят колко са зле не само в това отношение и как това което е за вярване ги прави диваците които са.