Заплашват свидетел по делото срещу Масларова

Има информация за заплашване на свидетел по делото срещу бившия министър на труда и социалната политика Емилия Масларова.

Обратно в новината

Коментари - Заплашват свидетел по делото срещу Масларова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abe,tia jurnalisti kak lajat.pusnata bila i e osvobodena sreshtu 5000 lv,TIA VAOBSHTE NE E BILA ZADARJANA:HIAMA AREST ZA GADNATA MOSHENNICHKA:

Колко тъжен край се задава за смешната партийка БСП/БКП За целукупният народ думата комунист /измислен социалист/ стана синоним на дърт мошенник и крадец

докато тая кифла протака с гаранцията,ще обработят и свидетелите,я да беше вече в панделата за неплатена гаранция.

браво на съдиите пак са лапнали некой лев

Нямаше такива неща при мене. Ако открадне някой--отсичах му ръката.Ако БОЛЯРИН открадне -- отсичах му главата.Затова се казвам КРУМ -СТРАШНИ.Гейовете/ка СЕРгей/ ги набивах на кол.В моето царство се възари мир, любов и благоденствие.Страму се от сегашната България.Ако изляза от гроба си половин България ще остане с една ръка.БОЛЯРИТЕ...нико няма да остане.

давай масларова, разбий ги тия плебеи

тия прокурори ли са , кви са там , ако се осланят на 1 свидетел спукана им е работата , 11 млн кражба се доказват с документи и факти , за кви свидетели приказват тия. да не би ако се прави път например , ще викнат бай мангал да го питат колко сантима асфалт е положил. не ни правете на глупаци бе .

Започваш да крещиш срещу някой. че бил комунист (крадлив и каквото се сетиш) - значи е виновен (дали е комунист в действителсност няма значение. Крещейки така, се правиш на голям антикомунист независимо да ли си всъщност и изобщо какво си( в повечето случай кресльовците са с тлъсти червени корени), но по-важното е, че си прав и легитимен. За идиотите, които си търсят нов хамут, по възможност още по-стегнат.

до всички които смятат за свидетелите че лъжат има закон до 5 години за лъжесвидетел а това че са заплашвани и дори малтретирани говори че имат какво да кажат и шесто си върши работата да не се комрометира партииката БСП защото Масларова неможе да открадне сама толкова пари без протекция и печалба за комунистическите олегарси.

цяла стара загора знае и за комплекса армира,кадето има много повече от 11милиона,там собственик се води венци драганов,и там трябва да докаже ,как със една заплата е направил спа комплекс,всицки тука го знаят като на масларова,и апартаменти,а колко неща не знаеме,,, как може да са толкова алчни бе,как може да живееш добре,като около тебе има толкова бедни и нещастни хора,наистина са престъпници, нека да помогнеме на борисов,цветанов и особенно костов,които знае как да се справи с тези безумни сатрапи

Ех,да можеха да командироват китайски съдии...Мечти,мечти.

кримено,лудо!!! кви ги пишеш???хахаха болен мозък такъв!!! хахаха много ми е интересно каква си в действителност??? млада,стара,хубава,г само едно е сигурно за мен!!! че си много умна, и много луда!!!

Нещо Бат Ого мълчи като насран по тази тема.

Абе какво сте се захванали с другарката Масларова. Това ли е най големия корупционен случай в България. Дай сега като е била министърка и един бой да не може да си поръча. Нали затова и намалиха гаранцията-да и останат пари и за бой да си плати. И какво толкова е станало-платила си е били са го. Да знае какво да приказва.

Първо - написано на латиница, ама ,хайде, ще го преглътнем. Но толкова много грешки не правят даже първолаците. Такова невежество не съм виждала никъде. Моля, не публикувайте такива писания. Още повече орезиляват образованието.

abe aide sprete se s prostotiite i anonimnoto govorene!!! VSEKI E NEVINEN DO DOKAZVANE NA PROTIVNOTO !!!

KATO NIAMA PARI ZA GARANCIA,stoi v aresta i chaka deloto!Nikakvo namalenie na garanciata za PRISVOENI 11 MLN-5000.Pak stanahte za smiah ,SADII!CHUCHELA!!!

ЗНАЕ СЕ,че никой не може да краде и лъже,повече от комунягите и долната им партия БСП.Тъй,като на лъжата ,краката са къси,вгидаите се късичките жолани на кукундерата ,Масларева,и ще видите ,че всеки момент ще остане само на мръсния си лаком ГЪЗ.

Май ти е малко тясно а Масларова. В затвора.

прав си, ники, но сега не е едно време е време едно.... свет ти се завива

Ще видите, че този свидетел ще се окаже лъжесвидетел! Затова сега му кроят алиби.Масларова е достатъчно умна, за да не знае, че да плашиш свидетел не е шега работа. Следователно всичко е измишльотина.

Как да има присъди? Така ли се защитават свидетелите -свидетелят дори бил физически малтретиран !!! Явно някой в съдебната система наистина не желае да си върши работата...

Ако това е истина да има допълнителни поне 5 години към присъдата. Жалко че и тази пача ще си харчи парите на спокойствие, както и В. Топлото, Р.Овч, А. Духан,Мургавата, Серьожа и брат му , Велчев и брат му , батко и братко и тъй на татък , списъкът е мнооооогооо дълъг.

Напоследък много шум се вдига за разни далавери не че ги няма те започнаха още от времето на Иван Костов и си продължават и до ден днешен.Защо няма осъдени или ако има то те са кокошкари. Да не говорим пък за медиите и журналистите чули недочули -се изнасят такива не реални сведения и накрая сапунен мехур.Но те не са виновни а отговорните господа им дават материал, като този на министъра Цветанов които говори анонимно, господа говорете открито назовавайте имената защо се страхувате...

Ако си от Ст.З. знаеш как Венци и компания крадат. Плащат ли ти да защитаваш крадци или го правиш от простотия?

А тая СВИНЯ няма ли кои да я пребие ?!! Даваи Цецо- в тебе ни е надеждата- разкатаи дъртата ку..ва!!

Поредната простотия на ЦЦ. Не им ли умръзна. Пак свидетели... Господа тъпи полицаи , има документи какво е похарчено по проекта - има експерти които да отидят на място и да направят ревизия на целия обект мазилки, подови настилки, дограми , оборудване и тн. Ако по документи е платено 2 млн. лв например , а ревизията показва 1 за какъв Х.Й са ви тези свидетели. Има присвояване и толкова. Какво търсят под вола теле. За съжаление това е поредната доза СУПЕР МИЛИЦИОНЕР без покритие..... Свидетелите какво ще кажат като няма факти. Пак повтарям за полицаите - гледайте криминални сериали , ще научите нещо....

Prestani da unegavash i sramish gradut ni...Stoi si tam do VIREJA-vav OFISa si i se naotchi da pishis pravilno....i az sam ot STARA ZAGORA,no ne obitcam grada ni...

NE TE LI E SRAM ,t$UMO TAKAVA,DA DRUZNE6 DA TVARDI6 T4e MASLAROVA E NEVINNA-TO4NO TAKIVA KATO TEBE-MUTRESKI DOKARAHA MASLAROVs6tinata V BULGARIA-OSVEN TOVA SI YAKOOO NE-GRAMOTNA i GALKA S MILIONITE SI

Тази смотана кифла е способна на всичко, гледах я по прякото предаване по телевизията когато одобриха правителството в което беше , тя с такава радост викаше по мобилния ИЗБРАХА НИ! ИЗБРАХА НИ! / всеки който е гледал по телевизията може да го потвърди/, а на мен още тогава ми прозвуча ЩЕ ПРАВИМ ВСИЧКО ЗА НАС , ЩЕ КРАДЕМ, ЩЕ УБИВАМЕ,ЩЕ РЕКИТИРАМЕы НИЕ ЗНАЕМ КАК СЕ ПРАВЯТ ЛАГЕРИ - МИСЛЕТЕ МУ!!!

abe veche mi pisna dori da komentiram

за това трябваше да си е в панделата ама тези които и намалиха гаранцията нали са от нейната партия?????

Като чувам какви хора се явяват свидетели по това дело, не знам на какво да вярвам. Цяла Стара Загора познава някои от 'свидетелите' като хора, които само с лъжи се занимават - този излъгали, друг завлекли, на трети обещали да го 'вкарат' в сфема да му се реши въпросът... Откачалници всякакви. Много идиоти се надяват като се забъркат в 'знаково' дело поне да ги покажат по телевизията. И как няма да си 'признаят', че и са ги били.

няма търпение делото да започне, защото е купила съдиите а съдебната власт се тресе!

комунягите нещо не пишат по темата :) ?? трбва това обаче да се отрази по някакъв начин и в присъдата и ако не могат да намерят доказателства за възбуждане на ново дело :)

ц.ц.освен лъжи друго незнае да вземе че да разследва б.б.и себе си давидим колко кирливи ризи ще излязат

За милиони - няма закони. За кокошка - нямя прошка!!!

Голяма наглост, ей! .. ама айде.. Тая верно закона го има за шега.

...MENI,AS moite sreshti i opshtuvani sas EMILIIKA sa zakliu4avat faf idno pieni na kafe faf VIREA,idno urganizirani na PARTY na BIZNIS-LADIES ot gradat ni...idno hodini na SHOPINK faf TORINO-i uttam faf DOBAY,uba4i samu za 8 dena...PUDARI mi pianuto si ,a as na EMITO i pudarih idna ARFA-kuiatu si ga kupih faf VENECIA i e ot 1750 g.-daduh i sa orasih 120 000$ za arfata,uba4i iskah da dustavia ODOVOLSTVIE na MASLASRUVA,puneji tia Vladee toZ instrumendt...Siga SA N A D I A V A M iskrino DA IZLEZI NIVINNA i da si VARVI F KASHTI...

Чиста е като капка роса. Отговорноста в българия винаги е колективна. За това тук си имаме колективна безотговорност.

МАСЛАРОВА ЗАПЛАШВА СВИДЕТЕЛИТЕ ПО ДЕЛОТО СРЕЩУ НЕЯ!!!!!!!!!

Червената мафия сицилианската мафия

Аз тази отдавна съм я осъдил. На мене свидетели не ми трябват.

А да видим дали правдата ще натделее или ще я оправдаят.

слаба работа едно време направо ги гърмяха

абе става още за лупане

тая дърта кобра няма ли кои да я прати в сливен с една краставица гергана да си начеше крастата

.MI NI gi 4iti ma ,patkooo,sto gi t4ite6,i ti si budala katu Kre..stz...

По-нагла алчна и лицемерна лелка от Масларова, може би е само Мургина, но не съм много сигурен ...