Валутен ”атентат” срещу еврото

Германия проучва възможността "да включи своите разузнавателни служби в усилията за гарантиране на стабилност на единната европейска валута и преди всички за защитата й от валутни спекуланти".

Обратно в новината

Коментари - Валутен ”атентат” срещу еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм,ето сега имат възможност сами да си изпълняват проектите с огромно печалби,ама защо ли не им се иска,а искат отново заеми.....

за да могат да ги крадат по-лесно,за съжаление

Ако Германия им помогне това си е едно зарибяване не само за нея,но и за целия ЕС,после ще искат пак и пак,а кой ще им работи?

Браво на германците, за пореден път! Крайно време беше някой да започне да върши и такава работа. В Америка това се прави официално от Сикрет Сървис и неофициално поне от още 10-на служби. А гърците падат все по-ниско и по-ниско. Безплатен обяд няма. Маймунката си пробва ореха на дупето, преди да го изяде. Ако не бяха германски, щяха да са английски, или американски кредитори. Фактът си остава - парите трябва да се връщат, а цената на парите се мени и зависи САМО от настроението на кредитора и от СЪСТОЯНИЕТО на длъжника. Повече риск за парите, по-висока цена. Като не са съгласни с условията, да си върнат заема. Опааа, забравих - те го изядоха и изпиха и съответно, изсрха и изпикха. Хрантутници !

Господа, както се вижда, неизбежен при социализма е външният враг. И не само неизбежен, а и потребен, та и необходим. Новият СССР (Световен Съюз на Социалистическите Републики) заподозря САЩ и Великобритания в либерализъм! Защо мълчахте, че сте срещу либерализма в пазара, т.е. срещу свободолюбието в стопанството, господа СССР-ци? И като разбрахте, че има и други банки освен Европейските, тогава какво? И като разбрахте, че няма да вземете гръцка земя срещу пари за пътища в Гърция към Европа, тогава какво? Ах, заговор срещу еврото! Заговор, разбира се, има. В него ви надиграха. Кой ли? Отличниците, господа, отличниците

Много ще ми бъде интересно, да гледам, как тези които ти плащат, биха те сложили в газова камера, изграждана с техни пари (ако не си се сещал, газовите камери са финансирани с еврейски капитал).Организиран на ... е започнало преди 18-та. А смяташ, че в 44 и 79 те са пасували? Въпреки всичко, бих ти се полюбувал.

Гърците са като арабите: поминъкът и битието им е на търговци. Да сте видели щастлив търговец?!

Много добра идея. Изобщо позицията на Германия през последните 1-2 месеца е много точна. Браво на Меркел! Който не работи, ще намали узото и сиртакито

Теодорос Пангалос няма ли да си затвори поразяващата уста! В което и правителство да се появи, все ръси глупости. Сега гелманците му били виновни, защото не искали да дават нови заеми на Гърция. А 43 милиарда (не милиона!) малко ли са бе, Пангалос!

Гърците май наистина ще се окажат троянски кон на задокеанските си ментори и съветници, целящи дестабилизирането на ЕС. ПС. Г-н Борисов, имаше една поговорка: Не вярвай на данайците, дори когато ти поднасят дарове!

Deutschland ueber alles!

До: Ирник (22.03.2010 г. 18:38ч.) Да, от двадесет години само рушене и злоба, без никакво съзидание. Чудя се как има още за грабене и затриване.

До Ирник: Идиотския експеримент е с начало 1945г., прелома беше средата на ноември 1979г. (двукратното повишение на цените на дребно). 1989г. си беше логичен плавен преход. Икономиката на България наистина е превъзхождала тази на Гърция, само, че през 1939г. никой не ни е виновен - нито преди нито сега!

до стига денонощно сиртаки: приятел ние и преди 1300 г. пак сме били по голяма работа от тях. Ако не беше идиотския експеримент от 1989 г. ма щяхме да сме не 23 икономическа сила а 10-та

Deutschland ueber alles!

ГЪРЦИТЕ ВЪН ОТ ЕВРОЗОНАТА А БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ-ПОЛЗА НЯМАМЕ -САМО РАЗХОДИ-ЗА ВНОСКА 600 МИЛОНА ЛВ ЛИ БЕШЕ???ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ... СТРОГИ СМЕТИ ЗА ВСИЧКИ!!!!!!!! НЯМА ВРЕМЕ!!!!

Германия печели от слабото евро, защото произвежда и изнася по-евтино, но калпазанина кой му е виновен?

Само немската нация може да покаже на вманиачените гърци, че светът не е само сиртакито и узото. Стига да ни гледат като изкопаеми от преди 1300 години...

Да живее четвъртия райх .Зиг Хайл .Ние сме с вас шваби .Еврейските спекуланти да си стоят в Химерика .

v biznesa priqteli nqma

Най-накрая някой да стегне либералистите в Европейския Райх.. т.е. Съюз :D

Това е добра идея !

А сега да видим дали ще погнат шайката на Сорос. Не се ли справят с тия мародери няма бъдеще ЕС. За какво им на отделните членки обща система която позволява да ги крадат?

Гарантираш, че си (ХХХ - 30 годиш-ен/на изрод/ка) или (XXL срамуващ/а се от същността си). Важното е, че ти личи отклонението или липсата на познания. А може и да си платена подлога на Еврейския капитал. Но важното е, че ти личи, че си отклонение. А по-скоро - грешка за поправяне. Не се срамувай, ако искаш да поправиш тази грешка-обяви се кой си в действителност. Сигурен съм, че много хора ще пожелаят да ти помогнат - дори и безплатно. Дори и безплатно преди да ти помогна по пълния начин, ще ти напомня, че някой е започнал този процес още преди 1917г. Сещаш ли се курво. Сега казваш ли си параметрите за пълно освобождаване от виновност поради същността???

Господа, както се вижда, неизбежен при социализма е външният враг. И не само неизбежен, а и потребен, та и необходим. Новият СССР (Световен Съюз на Социалистическите Републики) заподозря САЩ и Великобритания в либерализъм! Защо мълчахте, че сте срещу либерализма, т.е. свободолюбието, господа СССР-ци? И като разбрахте, че има и други банки освен Европейските, тогава какво? И като разбрахте, че няма да вземете гръцка земя срещу пари за пътища в Гърция към Европа, тогава какво? Ах, заговор срещу еврото! Заговор, разбира се, има. В него ви надиграха. Кой ли? Отличниците, господа, отличниците

Това е истинска война на ЕС със САЩ -започва се!.ВЪН САЩ ОТ ЕВРОПА. Интересното е че се върши от десни консерватори на Германия, които бяха най-сервилните на САЩ.Само за едно не може да им се бъркаш на десните- за пари!Засегнеш ли им джоба- надават кански викове. За това немски консерватор да вземе такива драстични мерки е много сериозна работа и прилича на ВОЙНА. Сега е добре да изчистят и отряда на еврокомисарите от пирони на САЩ- Катрин Ашлин, наша Кристалинка, малиецът Джон Лама и другиА гръцката финансова олигархия добре се подкрепяше от чичо Сам.Сега и нейното време дойде, ще и теглят каиша и на гилотината- стига сте смукали ЕС с пари ! БРАВО!

в зората на създаване на ЕСЩ един от германците които в последствие даваха на тези лентяи гърците пари просто за хайлаив каза че гърците са троянски кон в ЕСЩ

Никой ли не ни е виновен?! А ботушите от североизток и техните подлоги като Ого/вно защо забравяш?!

Evroto e edna nesvarena mandja ot koijato sled vreme hvashta diarija kakto se vidija ... makar da izglejda mnogo apetitna i hranitelna za vsichki! Primer - skandinavtzite ne se otkazaha ot natzionalnite si valuti i sa stranite s nai-visok standart ne samo v ES, ami i v sveta. Britantzite koito sushto sa moje bi nai-mudrata i opitna evropeiska natzija, kolkoto i da gi pljuete i da gi mislite za anti-evropeitzi sushto ne se otkazaha ot pound-a ... Samo maimuni kato nas, predvojdani ot bash-orangutana Borisov skachat, kvichat i tropat kato ludi ot kef, i se natiskat za neshto bez razbira se da im jiasno kak, kakvo i zashto ...

TSereyto e mnogo po-silno, dojchetata sa ochte detsa v taja slojna igra, ne ja vladeat. I ochte: Parichnata masa na EURO e samo 25% ot tazi na dolara

Ако не беше идиотския експеримент от 1989 година, щяхме да сме не 23-а икономическа сила, а 10-та! А сега да погнат шайката на Сорос! Не се ли справят с тия мародери, няма бъдеще за ЕС! За какво им е на отделните членки обща система, която позволява да ги крадат? Какво общо има ЕС с еврозоната? Германия печели от слабото евро, защото произвежда и изнася по-евтино!... Когато дойде нашият ред да въвеждаме еврото, бих посъветвал финансовия министър да запази и националната валута - ЛЕВА! Само немската нация може да покаже на вманиачените гърци, че светът не е само сиртакито и узото!... Стига са гледали на нас като изкопаеми от преди 1300 години!... Най-накрая някой да стегне либералистите в Европейския Съюз! А в бизнеса приятели няма! Има партньори и конкуренти!

Драги ми гугу, сега разбра ли защо с изключителна злоба беше унищожена цялата индустрия и производство в България ?! Предвидено е производство да има само в 20-те най-големи икономики в света - а при такива като нас само туризъм спекула и нискокачествени усуги (само за нас). На това се вика либерален модел. Същото и с тока - те с ядрени централи - ние с перки за вятър - като духа ще имаме скъп ток, като не духа - на свещи. И за капак - всички ще знаят, че сме мързеливи и некадърни (нищо че те са ни натрапили либералния модел).

Басиии!!!!Тия скапани Византийци, колко години бяха глезеното дете на ЕС, колко пари наля Европа в скапаната и мързелива Гърция, аааааа?! Сега да се шибат!!!!!

шойбле е по-зле от танте меркел с която си играят на добрата народна кака и строгият баварски трудовак със селташките цености. двамцата обаче дружно са тръгнали да гонят хората си защото не слушат правилната партия. явно не помнят добре времената когато едни други, толкова се бяха прехласнали в тези гоненки, че не забелязаха как падна Берлин. добре, че са терористите да има с какво друго да се оприличават предателите на фюрера. това, че вице-маляката едва сега се усеща за това какви банки за чия сметка трупат печалби.. - по-добре да се приема като тъп виц който малко хора разбират.