Продават 27% в ТЕЦ Марица Изток 3

Министърът на икономиката Трайчо Трайков съобщи, че се обмисля предоставянето на инвеститори на миноритарния дял в ТЕЦ "Енел Марица Изток 3", предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Продават 27% в ТЕЦ Марица Изток 3 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подаряват 27% държавно участие в ТЕЦ Марица Изток 3. На печалившите-честито

Като продадат всичко от къде ще идват постъпленията в бюджета.Ами от нашите джобове и единствено от тях.То е като семейния бюджет.Ако имаш апартамент от който печелиш наем,продаваш ли го,а ако го продадеш,то е за да купиш нещо,от което ще печелиш повече.

Поредна простотия. Ха, продайте ги целите, вичките мощности за производство на енергия. Ще седим и ще чакаме да ги затворят в мига, в който решат да заемат пазари и да ни изхвърлят от пазари. За примет - химическата промишленост и т.н.

Истинските комунисти са честни, алтруисти, раздавайки се изцяло за добруването на хората. За тяхно нещастие Сталин опозори идеята и в това опозоряване влиза и избиването на истинските комунисти, и на всеки, който е имал нещо общо с тях... Сталинизмът и епохата му само се бяха скрили под името комунисти, което омърсиха ужасно. Всъщност Сталин е един от най-мерзките убийци в историята на човечесвото. Факт, който опозори идеята и името...

как гледа само дет лигите му комисионерски не текат още на ТТ

продължавайте ,разрушавайте и продавайте всичко, което комунистите направиха в тая страна , ама да бяхте построили поне един нужник , та да остане за спомен на народа от демократичния капитализъм.

Тия малоумници могат и от най-отявления демократ да направят комунист ! Не намалявайте държавния дял ! Гъвкавост на пазара на труда означава просто по-лесно уволняване на персонал - против. Предлагам хората, употребяващи термина трудови ресурси да бъдат превъзпитавани като строят на ръка магистрала Тракия !

Комисионнииии, комисиониииии, затрупайте ме виийй! Така беше и с електроразпределител дружества. Сега народецът страда и псува. но какво от това. Историята в случая се повтаря.

Така и така няма да ни бъде като държава ами направо да си правиме харакири и готово.

да продаваш дял в почалившо предприятие си е държавно предателство-привати измяна и всичко които приватизираха до сега трябва да бъдат разстреляни!!!!

Направете и тая простотия...

Не продавай нашата държава!Национализир всичко,построено от народа.И без друго КАПИТАЛИЗМЪТ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИ ПОРАДИ СВОЯТА НЕНАСИТНОСТ!/К.Маркс

продължавайте ,разрушавайте и продавайте всичко, което комунистите направиха в тая страна , ама да бяхте построили поне един нужник , та да остане за спомен на народа от демократичния капитализъм.